Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...


LaMotta
 Share

Recommended Posts

Talent-Svøm

Tirsdagen morgen står den på træning for de bedste atleter i klubben, og jeg fungerer lige nu i en position som koordinator for projektet. Det er tough, og man finder ud af at det og arbejde med sportsfolk ikke altid er lige nemt. Men jeg leder lige nu efter en talent-chef, og skal holde samtale med en torsdag formiddag. Spændende og udfordrende, men fedt at være igang med en process frem imod skabelsen af noget stort (forhåbentligt).

Imorges stod jeg for deres dryland træning, og vi fik en god halv time med øvelser, snak, hygge og sjov. Jeg tog lige et par pics fra træningen:

8e7dd518463a11e3982822000ae90f30_7.jpg

Træningen blev selv en fin omgang svømning, og så en smule core med de andre. Blandt andet lidt chins. Awesome.

Svømning 2000M: http://connect.garmin.com/activity/400319943

Og nå ja, så fik jeg job idag. Haps.

/N

Link to comment
Share on other sites

Dagens træning,

Morgenen stod på easy "shredding Motta" work, så en tur til spinning var på programmet. Fokus var at køre easy, og ikke flå skruen i bund ved første skrig fra instruktøren. Efter 16 minutter beordrede han første gang deltagerne op i +90%. Fuldstændig meningsløst og decideret latterligt, men jeg fakede med og trillede videre med 70-75%. Det holdt jeg så igennem hele timen, hvorefter jeg gik ud og lavede lidt tung bentræning.

Eftermiddagen stod på svømning, og jeg var blevet lokket til fredriksberg svømmehal. Rædsomt sted, og nok sidste gang jeg sætter mine potter der. Dagens optur var dog at skranke-damen vidste hvem jeg var, og jeg derfor fik "en på huset *blink*" :laugh. No idea hvem hun var, men altid fint at få lidt gratis oplevelser. Det endte faktisk med at blive helt hæderligt svømning, og med lidt mere vilje havde jeg også neglet de 3000m.

Morgen:

55min Spinning, puls 73%

Leg Extension: 3x6 70kg

HBS: 6x70kg, 6x120kg, 6x140kg, 6x140kg

Eftermiddag:

10x100M Opvarmning

4x50M Benspark

6x150M

100M Ud

+2000M ish.

/Done

Link to comment
Share on other sites

Torsdags Tryllerier,

Kender I det når en dag bare går som man håber? Sådan gik gårsdagen. Ikke fordi der skete noget vildt og specielt, men dagen gik helt efter planen. God træning blev det også til, og så fik jeg finalized papirerne til HR afdelingen. Desuden havde jeg en god lang snak med en kammerat der er salgschef hos Autolease, og han mente jeg skulle gå efter noget ala det her som bil til det nye job:

Audi-A3-Sportback-S-line-2013-Fotos-wide

Audi A3 Sportback - Masser af fornuftigt udstyr og en lille smule blær-effekt. Det kan vi li'... Ked af det PP, men en Golf var en close runner-up :D

Træningen igår var et stærkt krydspas mellem en solid gang spinning med en ramblende Lasse Traf. Det blev helt fint og masser af gode pulstoppe uden at gå over gevind.

55min Spinning: 80% Max

Derefter et hurtigt skifte til løbetøjet, og en tur på stadion, hvor den stod på 5Km test med /tri club dk. Jeg meldte højt og satsede på at komme ned i nærheden af de 20minutter. Kådheden fik mig til at love flødeboller hvis jeg ikke gik sub20. Stakes where high.

5Km Test: 20.02, Puls gns/max 197/208

Freakin 2sekunder fra, men der var ikke til mere. Jeg gav alt, og hang på min hare til 4000M, herefter knækkede elastkken, og jeg tænkte det var ligemeget. Men kæmpende kom jeg tilbage ind i noget der mindede om en rytme, og med alt fighter ånd fik jeg høvlet mig over stregen. Da jeg rammer de sidste 100M har jeg 15 sekunder til stregen, og en helt vandvittig spurt bliver sat ind. Total kollaps på stregen, men jeg er alligevel stærkt tilfreds. Min seneste 5Km fra september lød på 22.15. Så 12% forbedring på 2md må siges at være godkendt!

/Motta

Link to comment
Share on other sites

Damm, så gik der lige en masse dage og jeg har trænet rigtig godt!

9. November (Lørdag)

svømning: 3Km
Spinning: 3 timer, endda som instruktør. Rimelig vild oplevelse, men fedt!

10. November

Ski n Bike 60min fuld tryk med Kim G som instruktør.

11. November

60mn CrossTrainer + Styrke (HBS 6x140/145)

12. November

45min Løbebånd prg 6.00-->4.45

3Km Svømning

/Done

Link to comment
Share on other sites

Lang Lørdag,

De sidste mange lørdage har der været fokus på at få en masse træning med i hus, og ligeledes idag. Min sædvanlige makker er rejst til england, så ingen selskab dagen igennem. Men heldigvis er det fedt at være i en af DKs bedste tri klubber, hvor der altid er nogen at træne med. Således var jeg sammen med nogle af drengene imorges til svømning i Bellahøj og senere var der selskab til spinning og løb.

Ugen har været præget af en masse nye ting, og især det at være på arbejde igen har været lidt en omvæltning. Men en positiv en af slagsen, og jeg er langt mindre smadret end frygtet efter de første 3 dage. Der skal nok blive rigtig travlt, men jeg går til sagerne i ro og mag og så må jeg ligeså stille lære men metier. Største problem i denne uge har været at finde ud af hvilken bil jeg skal trille rundt i. Der skal være plads til lidt af hvert, men den skal heller ikke være kedelig. Det er de to sætninger jeg har haft i hovedet, og dermed har jeg indkredset valget til:

Volvo V40, D3 - 2.0 med 150hk og pæn udstyrspakke
Alfa Romeo Giulette Sportiva (skal lige finde ud af om den kan fåes med automat-gear - Ja det er nice!)
Audi A3 Sportsback 2.0 TDI + massere af udstyr.

Imorgen tager jeg ud og triller i et par af dem og ser hvad kroppen siger til at sidde i dem. Det skal nok blive godt.

Men tilbage til træningen idag og en masse distance/base.

Svømning: 3000M

200M Op

4x50M Teknik 1

4x50M Teknik 2

10x100M + finner

5x200M Pull-Buoy/Paddles

300M Hårdt

10x Armstrækkere på kanten

Spinning: 2tim45min, Puls 150-155bpm i snit

Off-Bike: 20min løb

//Done

Link to comment
Share on other sites

Søndag: 90min løbeskoene, (tjek bloggen)

Mandag: Svømning, 2100M - Min højre skulder er begyndt at brokke sig lidt, og jeg har måske fået en lille impingement. Så er lige lidt opmærksom på den.

Mandag: Løb, 45min prg.

Tirsdag: 45min Spinning, 10min Op, 5xHalifax, 10min easy, 10min Halifax, 5min cool down.

Der er travlt for tiden, men jeg prøver at holde en vis del træning så jeg ikke mister det jeg har opbygget. Men damm, der skal planlægges lidt mere end jeg plejer :D

/N

Link to comment
Share on other sites

Onsdag,

45min prg løb

Efterfulgt af

2500M Svøm

En masse dyk-serier og svøm med snorkel. Fedt!

Torsdag (off, julefrokost m arbejdet)

Fredag

Styrketræning morgen med Klient

Squat

5x5@90Kg

Rackpulls

5x110kg

3x5x130kg

Military

6x50kg

6x50kg

6x50kg

DOMS in 5....4....3....2....1.....

Link to comment
Share on other sites

Uhh... lige lidt tid siden der er blevet updatet...

Weekenden blev brugt med spa-ophold på Skodsborg sammen med en sød pige. Det gjorde så også at træningen blev kompromitteret en lille smule, men vi fik en ok omgang lørdag med 60min trail-løb og 60min svømning. Søndagen blev der slet ikke trænet grundet lettere tømmermænd og at jeg skulle afsted på business-trip til London, så brugte tiden på sofaen.

Mandag morgen var jeg klar i løbeskoene rundt i gaderne i London/Uxbridge. En lille forstad til London, men meget hyggelig og med massere af gyms. Jeg tog 25min og fandt lige de lokale gyms etc, så jeg kunne være klar til at træne lidt i løbet af ugen.

Mandag aften ville jeg gerne svømme en tur, men det blev lidt abrupt pga nogle meget mærkelige svømmetider. Dog fik jeg lavet en masse teknik og så lige svømmet 600M.

Tirsdag morgen sov jeg, og tirsdag aften blev et super pas med 45min Halifax intervaller (10stk) + 15min CrossTrainer og derefter styrketræning (squats, benpres, pulldowns - 6RM væt).

Onsdag morgen, 40min løb!

Link to comment
Share on other sites

well, handler vel bare om prioriteringer. Og så ligger der heldigvis en del gyms lige i nærheden. Har sgu ikke noget imod at give 6£ for en gang træning i stedet for at tage ind til London og bruge +50£ på mad og underholdning :smile:

Desuden skal jeg "kun" være til gængelig ml 9-17 alle dage, så en del ekstra tid at rutte med.

Link to comment
Share on other sites

2200M Svømning igår aftes iflg Garmin. Fik kørt nogle gode serie, og holdt pauserne korte. Fernando min spanske kollega joinede mig, og vi tog et smut i Spa/Jacuzzien bagefter og diskuterede damer, finanser, krisen og fodbold. Derefter et smut på pub og se Champions League og spise solid engelsk husmands kost ala fish'n'chips. All good, og pudding til desert satte lige punktum for en god aften.

#lifeaintthatbad

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share