Motta's Log - Tri, Træning og snart tredive...


LaMotta
 Share

Recommended Posts

Idag skal Sa Calobra besejres... Glæder mig til hårnålene :-))

Uha, jeg har været på Mallorca to gange på ganske almindelig familieferie. Vi har begge gange været ned- og opad Sa Calobra (i bil), og hvis der var kommet en mand forbi og tilbudt mig en racercykel i bytte for familien, så havde jeg nok slået til :laugh:

Link to comment
Share on other sites

Uha, jeg har været på Mallorca to gange på ganske almindelig familieferie. Vi har begge gange været ned- og opad Sa Calobra (i bil), og hvis der var kommet en mand forbi og tilbudt mig en racercykel i bytte for familien, så havde jeg nok slået til :laugh:

Det er en FED opkørsel. Nedkørslen er også ret cool, men grundet de mange biler er den meget nervøs. Jeg var ved at banke op i bagruden af en Fiat Panda da jeg kørte den.

Link to comment
Share on other sites

Fedeste tur ever... Men skræmmende nedkørsel! Især på en tri-cykel der har handling som en gammel dame på krykker.

Jeg er så nok også den største tøs på en nedkørsel, men stadigvæk en vild tur nedad. Heldigvis ikke så mange biler, men stadigvæk lidt for meget trafik op/ned.

Opkørslen blev kørt meget konservativt med Mia på slæb hele vejen, og vi kom op af de 9.5km, 7.5% gns i 51min.

http://connect.garmin.com/activity/499404782

10349793_1422272731370961_1146411183_n.j

Edited by LaMotta
Link to comment
Share on other sites

Hjemme igen fra øen og semitravlt på arbejdet. Fik svømmet lidt mandag, og har så stået stille tirsdag og onsdag, på nær årets første smag på OW herhjemme. 500M sprint i 13grader varmt Svanemølle vand blev det til, og klart muligt at svømme længere.

Idag blev der dog trænet igennem, en tur på rammen til Gilleleje og i alt 115Km, samt 20Km i halv-ironman pace. Derudover blev der løbet intervaller på stadion her til aften med indlagt trappeløb. Næste weekend er der IM Rapperswil, og der er der trapper på løberuten, så nok meget fint at få testet det af på trætte ben :D

/God aften

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Der sker ikke og en skid... :smile:

Men har overvejet det lidt, og savner egentligt at tømme hovedet for tanker om træning, damer, arbejde og livet. Så hvorfor ikke smide lidt indlæg i loggen for at holde liv i både min egen personlige dagbog, men også for jer der gider læse lidt med på siden.

Hvad er der sket siden sidst?
En hel del må man sige, og mest af alt så er tingene stadigvæk det samme. For præcis et år siden mødte jeg en pige der tryllebandt mig, og gav mig det sug i maven som mange leder efter. Jeg fik det, og det var godt - rigtig godt. Men så kom prisen, og den endte med at koste mig en del af den person jeg er, og har opbygget igenem de sidste mange år. Jeg tog mig selv i at gå på kompromis, og samtidig isolere mig selv fra venner, familie og arbejde. Min hverdag blev en kamp imellem at være den jeg gerne ville være, og så at være den som hun gerne ville have. En svær kamp. Kampen gik op i en spids onsdagen inden IRONMAN Nice. Et endeligt opgør der gjorde at jeg ændrede min flybillet uden hendes viden til Torsdag morgen (skulle have fløjet fredag), hun pakkede alt hendes og flyttede hjem, og jeg tog til Nice med stort drama (hun havde planlagt at mødes med en fyr til "kaffe"). Jeg sad i flyveren på startbanen med hættetrøjen helt over hovedet og stor-hulkede. Et halvt år med indebrændt frustration kom ud. I Nice var der to dage til at samle tankerne, og lysten til at køre. Jeg var tæt på at trække DNS kortet (Did Not Start), men min gode ven dernede sagde til mig "You'll have the race of your life". Og han fik desværre ikke ret i det jeg havde håbet, men til gengæld fik han ret i at det race rensede min krop og sjæl for alt hvad der var ophobet. I løbet af de 11.30 time fik jeg alt ud som havde med hende at gøre, og samtidig kunne jeg begynde at smile igen.

Tilbage i DK begyndte jeg at samle mig selv op igen, og solen skinnede fra en skyfri himmel de fleste dage. Men pludselig kom tilbagefaldet som jeg havde prøvet at beskytte mig imod. Som en narkoman der står foran en buffet af stoffer, blev det ikke svært at tage det jeg gerne ville have, men med for stor en pris. En pris der denne gang dog var til forhandling, men som nu er endt samme sted som sidst. Ikke helt dog, men med frustration, og skuffelse. Mest over at skulle bruge tid på igen at finde ud af at det ikke ville gå.

Her sidder jeg så en Mandag aften, og kan se tilbage på et år som jeg ikke ville have været foruden, men samtidig som jeg tænker kunne have formet sig på så mange andre måder. Virkelig mange andre måder. Et år ældre, et år klogere.

Idag er første dag i resten af dit liv. Jeg fik resultat af et EKG der blev taget i fredags. Lettere forstørret hjerte, men heldigvis fredeligt. Især efter at have snakket med en gammel kammerat der nu arbejder på Gentofte Kardiologisk. Skal forbi imorgen og have taget en ultralyd/2D scan af hjertet.

Træning idag:

2000M Concept 2 - 7min40sek

Frivend
5x50kg, 3x70kg, 3x70kg, 3x75kg

Squat

5x50kg, 5x80kg, 5x80kg, 5x80kg, 3x100kg, 3x100kg, 2x105kg

Military Pres

5x50kg, 5x50kg, 5x50kg

Dødløft

5x80kg, 3x100kg, 3x120kg, 3x120kg, 3x120kg

Pull-Ups

3x5xBw

KB Swings
10x24kg, 10x32kg, 10x32kg

Bænkpres

8x40kg, 5x80kg, 6x80kg, 6x80kg

//Done

Link to comment
Share on other sites

By the way: Jeg havde engang en diskussion med en bekendt, som var sygeplejerske. Hun mente, at det var farligt med et forstørret hjerte. Jeg har egentlig altid haft den opfattelse, at hjertet er en muskel, og hvis man træner meget - og meget langt - så bliver hjertet automatisk større for at kunne tackle det øgede udeholdenhedsarbejde. Og den dag man holder op med at træne så meget, så vil det blive mindre.

Nu ved jeg godt, at du skriver "lettere forstørret", og at det er helt fredeligt (og tak og lov for det), men hvad er egentlig op eller ned på den sag? Får man ikke automatisk et større hjerte, når man er en cardiotosse? Og bliver det ikke mindre, når og hvis man holder op?

Link to comment
Share on other sites

Fik lavet en ultralyd af dikkeværkert, og det så heldigvis sundt, stabilt og flot ud. Afventer lige endelig tilbagemeldinger, men tror ikke jeg skal bekymre mig om noget alvorligt.

Siden Mandag er det da blevet til lidt træning og lidt oplevelser. En af dem vil jeg da lige dele herinde, da jeg ikke kan lade være med at grine lidt hver gang jeg tænker på det. Igår var jeg i Århus, og på vejen hjem havde jeg sat en GoMore op så jeg kunne få lidt selskab. Introducing, Irina og Marcelo fra Horsens. :laugh: Et russisk/italiensk ægtepar der havde boet i Danmark sammen i 3 år. Vi fik snakket om "mange mange mange ting", og især deres fraseringer af forskellige sætninger, tilsæt hhv russisk og italiensk accent var så smukt. Fik smidt dem af i CPH Lufthavn, og afsted med dem til Helsinki, for at se Torino FC spille mod HJK Helsinki i Europa Cuppen. Lol.

Tirsdag blev der kørt 60min spinning, med rimelig god belastning på. Kom hjem med +80% i snit puls, og svedt igennem.

Onsdag var off day, da jeg var i Århus til sent og kun lige kom hjem for at tage videre ud og se Ch. League.

Idag har jeg indtil nu fået:
-Løbet 5.5Km på 30ish Minutter.

-Styrketrænet: Frivend, Dødløft, Squat, Bænkpres

Og senere idag regner jeg med en svømmetur hvis kroppen siger go!

Over n out,

N

Link to comment
Share on other sites

Fredags lækkerier,

En travl dag på jobbet gjorde jeg trængte til at lufte ud i hovedet da jeg kom hjem. Derfor ikke tænke så meget, bare på med løbeskoene og ud over stepperne. Det blev til min "sædvanlige" tur, men i en ny PR på 26.30min. Plejer at lunte den omkring de 30, men idag var der ild i benene.

Derefter direkte op i FDK og lave lidt styrketræning nu jeg alligevel var varm. Der kom lidt vægt på stangen :devil:

Squat
5x60kg
5x2x100kg

3x1x110kg

Dødløft
3x100kg
5x1x140kg

BB Rows
3x10x60kg

Military
3x5x40kg

Dernæst tog jeg en tur i biografen med drengene og så Interstellar. Hmm, bum, bum... fed film, men også meget "spacy". Mathew McCoughnahey er en god skuespiller, men filmen er også lidt søgt.

I aften er der så julefrokost - Åh gud... Det skal nok blive sjovt :smile:

Link to comment
Share on other sites

Jep, så blev det søndag igen og en dejlig uge er gået. Må sige jeg var en smule forvirret sidste søndag, og havde virkelig "the bluesy feeling" ovenpå et afsluttet kapitel og en uvished omkring hvad der skulle ske fremadrettet.

Denne uge har budt på masser af venne-besøg, hyggelige stunder, travlt på arbejdet, træning, og sidst men ikke mindst, så årets første julefrokost!

Igår fik jeg cyklet en fin tur, dog var det som altid hårdt at være på vejen, og min endurance over 2timer er bare ikke tilstede i øjeblikket. Jeg var carb-depleted og havde det generelt ikke for godt. Men kom igennem, og fik følgende snurret på sofaen.

Idag ville jeg så have gentaget successen, men beslaget ved sadlen er gået løs, og kan ikke stramme skruen... Så skal vidst lige forbi cykel-smeden igen og havde den rettet til. I stedet blev det til en løbetur og lidt udstræk i fitnessdk.

Lørdag: Cykling 55Km, 120min

Søndag: Løb 8.5Km, 45min + KB Swings/Udstræk

En ny uge truer, med alt hvad det indebærer af arbejde, møder og træning. Jeg glæder mig! :smile:

Link to comment
Share on other sites

Mandag, og en dejlig start på ugen. Har lidt travlt på jobbet for tiden, men opgaverne kommer og bliver løst, og det er altså en fed følelse. Min chef kom også lige ind og tilkendegav hvor fedt det er at "du tager fra når vi har travlt", og det virker som ren smørrelse på min maskine!

Sidste mandag fik jeg kørt lidt seriøs træning med en gammel kending Thomas, og vi havde ligeledes hooket op idag.

Squat

8x20kg, 5x40kg, 5x70kg, 3x80kg, 3x100kg, 3x105kg, 2x110kg, 2x110kg, 5x100kg

Rackpulls

5x70kg, 3x120kg, 3x120kg, 3x120kg, 3x120kg, 3x120kg

Benpres (Den hvor slæden falder ned i hovedet på en hvis man slipper)!

10x80kg, 10x130kg, 10x150kg, 10x180kg - Altsammen +slæde, ved ikke hvad den vejer, men tungt shiit til sidst!

DB Rows

3x8x34kg

DB Laterals

3x10x8kg

DB Curls + DB Extensions

2x10x14kg + 2x10x14kg

Hjem og spise 4 spejlæg og en bagel!

Link to comment
Share on other sites

Dagens Træning - Interval løb på stadion.

Mødte op til den ugentlige træning for "dem der kan lidt mere og vil lidt mere" aka talenterne. Der var så kun mødt to piger op, og jeg varmede følgende op med dem. Da vi kom tilbage på stadion var Christian dukket op og det endte med at blive en helt hæderlig omgang.

10min Opvarmining + 4x Trapperne på Øbro Stadion

400M @3Km Pace
800M @10Km Pace
1200M @ 1/2M Pace

Løbes 3x

60 sek pause imellem intervaller, og 3min imellem sæt.

Fik lagt lidt for hårdt ud på første serie, men fandt tempoet på nr. 2 og 3.

Tjek GARMIN: http://connect.garmin.com/activity/631182343

God Tirsdag aften :smile:

Link to comment
Share on other sites

Onsdag, helt flad og slukket.. Sad og lavede nada i 5 timer, for defter at gå i seng. Pudsigt :smile: ... fik dog hørt det nye FooFighters, og det er eminent musik.

Idag var så en lang dag, og heldigivis ladt godt op igår med nada aktivitetos. Fra morgenstunden stod den på store møder inde på Riget, og jeg havde vores trainee med som jeg skulle vise hvordan vi afvikler den slags ting. Det gik strålende, og glæder mig til at sidde imorgen og få lavet Rapporten færdig. Dernæst var det ud og snakke med lidt forskellige sponsorer frem imod vores store tri-stævne næste år, hvor jeg står som hovedansvarlig. Pissefedt, men også lidt hårdt.

Til aften skulle vi så også afholde enkeltstart for klubben, og der var 25 fremmødte på en kold og trist November aften. Inden da nåede jeg lige at svinge kroppen igennem lidt fysisk udfoldelse...

5.5 Km løb (Den sædvanlige rute) Tid: 25.58min

Squat

5x60kg, 3x80kg, 5x3x100kg

Stivbenet Dødløft + Military

3x8x60kg + 3x8x40kg

Bænkrpres + BB Rows

8x40kg + 8x60kg, 6x60kg + 8x60kg, 5x70kg + 8x60kg, 5x70kg

Lidt gøjl, og så hjem og spise :smile:

Link to comment
Share on other sites

Fedt at der er gang i din log igen, men er ked af at høre at livet har været lige rigeligt hård ved dig på det seneste.
Jeg håber, at du er ude på den anden side, og at lidt skribleri her på MOL kan give lidt luft i ny og næ:-)

Hvordan kører det med tri træningen? Har du nogle races i kalenderen i den nærmeste fremtid?

Link to comment
Share on other sites

Opsummering på ugen

Søndag igen, og vildt hvor stærkt tiden den går. Fredag stod den på fre-bar med en masse triatleter fra klubben, og vi havde lavet en super aftale med Zefside som gjorde der var drunkenness over hele linien. Stod inde på Bronx Burger kl 20.50 og opførte mig som en tåbe. Lol. Min ven Lasse fik også lige svinet servitricen til fordi hun fik mikset rundt i hans veggie-burger og er par andre ordre. Det endte dog med vi fik en stribe bajere, så vi ikke larmede så meget. Det endte med at være en habil affyring, dog uden det helt syge at berette om. Skal vidst lige tilbage i den form også efter et år på sidelinien og med tæt på nul byture.

Lørdag var lidt en sløv start, men en svømmetur og lidt sauna åbnede op for kroppen. Senere på dagen stod den på Kaffe-date og hygge med en sød nordmand, og det endte da med at blive en helt god aften da min Argentinske friendo havde lavet steg til mig og hans kæreste. Nom-Nom, og hjem i seng lige før midnat.

Idag var jeg så klar til lidt løb med min bror, og han havde beordret samling kl 08.00, da ungerne alligevel ville stå op kl. shit. Nuvel, jeg vågnede kl 07.00, fik tøjet på, klaret morgenens rutiner og så afsted til Dyssegård for at samle ham og sønnike op. Knægten på 6 år tog med os på hans lille mountain-bike, og vi fik tilbagelagt små 12Km i kuperet terræn ude ved bagsværd sø. Super fedt område med massere af lækre stier til at løbe trail på. Det skal klart prøves igen!

Hjemme igen efter morgenmads-hygge i rækkehuset, var det meningen jeg skulle på landevejen, men det blæsende og let regnende vejr gjorde at vi blev enige om at tage en HT-tur i stedet og så gemme de gode intentioner til næste weekend. Dermed blev der trillet 60min i solidt gear, og med en belastning mod de 70% af max. Samtidig fik jeg set re-cap af IM Hawaii for 2014, og jeg er stadig fuld af beundring over hvor vildt et race Sebastian Kienle havde. Små 2min efter på svømningen, og så bare ud og flå lortet fra hinanden på cyklen, for derefter at løbe et solidt marathon.

Nu går weekenden på hæld, og næste uge byder på et par julefrokoster, samt lidt forskellig sociale ting. Skal nok blive godt, og så er det nok snart Søndag igen!

God Weekend.

Link to comment
Share on other sites

Fedt at der er gang i din log igen, men er ked af at høre at livet har været lige rigeligt hård ved dig på det seneste.

Jeg håber, at du er ude på den anden side, og at lidt skribleri her på MOL kan give lidt luft i ny og næ:-)

Hvordan kører det med tri træningen? Har du nogle races i kalenderen i den nærmeste fremtid?

Thats life, men skal nok gå :smile:

Tri træningen har været præget af manglende lyst og nok fordi det blev et irritationsmoment når man ikke var uafhængig. Du ved jeg elsker at træne det jeg har lyst til og det er der jeg har fået de bedste resultater. Men coach, kæreste og alle mulige med indeover har jeg bare stået stille i et år. Nu er det på med arbejdshandsken, og allerede efter de sidste par uger er jeg ved at være tilbage hvor jeg gerne vil være træningsmæssigt. Pissesjovt.

Races næste år, bum bum... indtil videre er der en masse startnumre jeg har fået og går så lidt og vælger/vrager hvad jeg vil køre. Overvejer mange af de danske races, da de er sjove, og ikke kræver den store logistik. Så Challenge Denmark, CPH:TRI, Burresø111, CLS Sprints, osv.

Link to comment
Share on other sites

Er din bror tilbage i DK igen?

Tri træningen har været præget af manglende lyst og nok fordi det blev et irritationsmoment når man ikke var uafhængig. Du ved jeg elsker at træne det jeg har lyst til og det er der jeg har fået de bedste resultater. Men coach, kæreste og alle mulige med indeover har jeg bare stået stille i et år. Nu er det på med arbejdshandsken, og allerede efter de sidste par uger er jeg ved at være tilbage hvor jeg gerne vil være træningsmæssigt. Pissesjovt.

Jeg forstår! Du har altid været en skarp coach, så måske det bare er der du bedst finder melodien:-)

Fedt med en raceplan hvor der er plads til lidt af hvert. Hvor mange år har man efterhånden ikke planlagt races år ud i fremtiden? No wonder at man kører lidt småsurt i det i ny og næ…..

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share