Sign in to follow this  
Followers 0
essensen

Tales from sunny San Diego

129 posts in this topic

Eftersom jeg har en del IRL venner på MOL tænkte jeg at jeg atter vil starte en log på her så de kan følge lidt med i hvad jeg foretager mig for tiden.

Jeg er netop flyttet til San Diego hvor jeg skal studere et semester på SDSU (San Diego State University). Jeg er taget afsted på egen hånd og er pt ikke indskrevet på nogen uddannelse hvilket betyder jeg betaler det hele ud af egen lomme. Jeg fik afslag fra IT-universitet om at tage min kandidat der (der var virkelig mange ansøgere og nogle skulle jo få afslag - mine karakterer var dog i orden) - og eftersom jeg ikke gad bare at arbejde tænkte jeg at jeg ville gøre det jeg havde haft lyst til længe; nemlig at tage til USA igen. Som sagt, så gjort - jeg smed en ansøgning en uge efter min afslag og begyndte at planlægge alt det praktiske herefter - og nu sidder jeg så i San Diego (:

Min træningssituation har ændret sig markant gennem de sidste 12 måneder grundet en kronisk nakkeskade der ahr umuliggjort hård og seriøs træning - yderligere er jeg ramt af flere skader; pt er min ryg meget lidt medgørlig og gørt ondt på en daglig basis. Jeg har fået behandling gennem de 12 måneder, men desværre uden den store fremgang - min nakke er dog nogenlunde tålelig efterhånden, det gør dog stadig ondt i den hver eneste dag. Mine træningsmål er ikke længere at blive hverken stor eller andet (har de nu heller ikke været længe), men jeg vil egentlig bare gerne holde mig i form og være i stand til at træne uden smerter da jeg elsker at træne og føler der mangler noget når jeg ikke kan komme til det.

Loggen her vil jeg bruge til at formidle de oplevelser jeg får gennem de næste 6 måneder i San Diego og forhåbentlig er der en eller flere her på boardet der har lyst til at følge med.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg starter med lidt copy/paste fra min log på bb.dk

Lidt update:

Jeg er ankommet til San Diego i god behold omend ramt noget så forfærdeligt af jetlag. Min tur herover var overkommelig, men på samme tid hård - lidt modsætningsfyldt, men det skyldes at de første 14 timer (7 timer i fly fra Kbh til Newark og så 7 timers layover i Newark) gik relativt smertefrit selvom min ryg gjorde ondt. De sidste 7 timer fra Newark til San Diego var dog ikke sjove; jeg var træt, desorienteret (alt for lidt søvn natten før) og bare utilpas fra rejsestress og alt for lidt søvn.

Ejeren, Carlo, af det hus jeg havde lejet mig ind i kom og hentede mig som aftalt i lufthavnen og kørte mig til huset. De havde pokernight hvilket jeg ikke joinede da jeg var ovenud udmattet og uoplagt. Da de stoppede faldt jeg straks i søvn - jeg vågnede dog tidligt pga. jetlag.

Vi bor 5 i huset hvoraf 3 er amerikanere (Carlo, Russel og Ryan), 1 Italianer (Marko) og mig. Russel og Ryan holder sig ret meget for sig selv hvorimod Carlo er meget social og generelt hele tiden har gang i et arrangement. Han er en lidt sjov personlighed - 32 år, arbejdsløs og bor sammen med 4 andre mennesker som næsten konstant skiftes ud. Han har faktisk en law degree og er ganske veluddannet, men jobmarkedet er ikke ligefrem overvældende godt i SD. Marko er underholdende; fuldblodsitalianer med store armbevægelser og gebrokkent engelsk. Han spurgte mig igår hvad "the maincriteria of my diet" - og da jeg gav ham svaret, replicerede han prompte med det kunne han aldrig hvorefter han gik i krig med pizza.

I går var jeg ude på universitet og få mig selv registreret og få en student ID - det gik heldigvis ganske smertefrit da de internationale studerende har fået lov at registrere tidligt hvilket betyder meget mindre kø. Campus er kæmpe stort og det kræver nok lidt tid at finde ud af hvor alle tingene er henne - jeg har endnu ikke set deres træningscenter, men alle siger det er stort et rigtig godt udstyret. Jeg har med vilje ikke opsøgt det da jeg jo holder pause og ikke vil pine mig selv.

Udover det tilbringer jeg dagene nu her med at hænge ud på starbucks med Carlo, få mig selv på plads i huset og købt alle de ting jeg skal bruge og hænge ud sammen med de andre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lidt mere update.

Jeg har fået gjort en del praktiske ting i løbet af de sidste par dage. I går var jeg forbi DMV og bestille et ID-kort så jeg ikke behøver at rende rundt med et pas hver gang jeg fx skal i byen. Hvis i tror det offentlige er langsomt i DK kan jeg berette det er ingenting sammenlignet med her. Først skulle vi stå i kø indtil selve bygningen - det tog vel omkring 40 min. Så fik vi en billet for at kunne komme til - altså her er faktisk først den reelle kø - man står derfor i kø for at få et kønummer. Vi ventede vel, efter vi havde fået vores nummer, i cirka 1.30 min på at komme til. Herefter tog det samlede set omkring 30 min at få det ordnet; dvs udfylde en form og få taget et billede. Her får man så at vide man kan forvente at modtage sit ID om 1½ måned. Jeg vidste ikke helt om jeg skulle grine eller græde.

Derudover fik jeg også oprettet en bankkonto her så jeg slipper for gebyrer hver gang jeg skal hæve penge eller betale for noget med kort. Det tog også en krig da vi ikke kunne få overført penge fra mit visa til kontoen da jeg havde betalt en stor sum penge til skolen forleden og jeg åbenbart derfor havde opbrugt min kvote. Så jeg måtte vente til om aftenen og ringe til min bank så de kunne fjerne begrænsningen (for 200kr naturligvis). Men nu har jeg også en konto her - og det er nu ret praktisk.

I dag fik jeg fikset min cykel, dvs Carlos cykel som jeg låner og har fået istandsat. Den er dog ergonomisk uansvarlig og det gør ondt i min ryg når jeg cykler på den - bliver muligvis nødt til at købe en anden. Efter at have fået cyklen tilbage tog jeg ud til SDSU og betalte resten af min tuition (og spottede i øvrigt én jeg havde kommunikeret med over facebook) - herefter smuttede jeg over få at tjekke skolens træningscenter ud. DAMN - et fedt sted. Det er sindssygt veludstyret og kæmpe stort. Masser af frivægte, racks, stænger, overdrevet stort udvalg af maskiner og et kæmpe cardioområde. Det er selvfølgelig også pool, basketbaner osv. En ekstra bonus jeg virkelig synes om er at der er gratis håndklæder - således behøver man ikke medbringe sit eget. Det er i øvrigt gratis for mig at benytte stedet da jeg er udvekslingsstudent - det mangler også bare da vi betaler omkring det dobbelte af hvad amerikanere gør for at gå der. Det eneste der er ærgerligt ved stedet er at alle er fucking swole der og generelt i pisse god form - jeg fik seriøse mindreværdskomplekser.

Jeg fik afsindigt meget lyst til at træne af at tjekke stedet ud og har holdt en uges pause så jeg vovede pelsen og tog en hurtig træning. Først smuttede jeg dog lige i 7/11 hvor jeg tænkte der måtte være en protbar - de havde så omkring 15 af vælge imellem og så gik jeg på Starbucks og fik en omgang havregryn med tørrede frugt og en decaf kaffe :)

Træningen var en let opstartstræning uden den vilde volumen

Flat db press:

11 x 45lbs

10 x 60

10 x 70

10 x 70

10 x 70

10 x 70

ss

Pull ups:

12

10

10

10

10

10

High incline machine press:

4 x 10 x 90lbs

ss:

Standing cable rows:

4 x 10 x ?

Pulldowns:

3 sæt

SS

Cable crossovers:

3 x 10-15 reps

+ lidt ez curls, overhead extensions og cable curls

Herefter udstræk og diverse rehabting.

-----------------------------------------------------------------

Det var i øvrigt ret mange fine piger at kigge på under træning - ikke dårligt.

Jeg har bestilt tid hos en kiropraktor på torsdag - primært for at få kigget på min ryg der virkelig ter sig åndssvagt for tiden og bekymrer mig ganske meget. Jeg håber meget min rejseforsikring dækker dette - jeg ved de dækker kiropraktorbesøg så det er bare med at spinne historien rigtigt. Jeg er så uendeligt træt af skader - jeg har pt de fedeste faciliteter omkring mig og ville inderligt ønske jeg var skadesfri så jeg kunne gå løs med vægtene. Det er ret deprimerende - lidt ligesom at slippe en svært overvægtig dreng løs i en slikbutik, men med den nagende bevidsthed om at han gør mere skade en gavn ved at spise slikket. Jeg har også noget irritation i mine albuer der driller lidt. Det går alt i alt fantastisk som i kan høre.

I morgen skal jeg til noget orientation på skolen og høre nærmere omkring vi kommer ind på de fag vi ønsker. De har et komplet retarderet system hvor vi udvekslingstuderende skal "crash a course" - hvilket vil sige de fylder fagene op med amerikanere og derefter skal vi så forsøge at crashe de fag der stadig er plads på. Det er jo kun fair når vi lige har betalt dobbelt så meget som de selvsamme amerikanere de fylder fagene op med. Jeg tager muligvis noget bentræning/ lower body i morgen - ser lige hvordan ryggen har det.

Jeg har for øvrigt en stærk mistanke om ejeren af huset, Carlo, er bimlende homoseksuel - ikke desto mindre er han skide flink og har gjort overordentligt meget for at få mig til at falde til; det har virkelig været en kæmpe hjælp og jeg har givetvis været ganske heldig at havne i et hus med en der gør så meget for sine roomies.

Edited by essensen

Share this post


Link to post
Share on other sites

I morgen skal jeg til noget orientation på skolen og høre nærmere omkring vi kommer ind på de fag vi ønsker. De har et komplet retarderet system hvor vi udvekslingstuderende skal "crash a course" - hvilket vil sige de fylder fagene op med amerikanere og derefter skal vi så forsøge at crashe de fag der stadig er plads på. Det er jo kun fair når vi lige har betalt dobbelt så meget som de selvsamme amerikanere de fylder fagene op med. Jeg tager muligvis noget bentræning/ lower body i morgen - ser lige hvordan ryggen har det.

Hvor lang tid er der til I skal starte med undervisning - altså hvor lang tid har I til at finde ud af fagene?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har bestilt tid hos en kiropraktor på torsdag - primært for at få kigget på min ryg der virkelig ter sig åndssvagt for tiden og bekymrer mig ganske meget. Jeg håber meget min rejseforsikring dækker dette - jeg ved de dækker kiropraktorbesøg så det er bare med at spinne historien rigtigt.

Du skal bare spinne historien til forsikringsselskabet sådan, at din skade er sket derovre (eller at du først har mærket den derovre). Og du skal sørge for, at du kan dokumentere kiropraktorens diagnose + dine udlæg, og at der ikke står skrevet noget på de dokumenter om, at det er en gammel skade. Så burde man med de fleste rejseforsikringer kunne få i hvert fald 4-5, måske op til 10 behandlinger betalt uden problemer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Forsikringssvindel. Classy. :smile:

Det er helt på højde med de der duller, der forsøger at få rejseforsikringen til at betale deres fake-boobs i udlandet! :laugh:

@ Morten: Jeg har overført de 100 spir til dig for de 'roids - så burde der være til 10 min hos din kiropraktor!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvor lang tid er der til I skal starte med undervisning - altså hvor lang tid har I til at finde ud af fagene?

Vi har indtil den 22 september til at aflevere den endelige registrering af fag, men skolen starter på mandag. DEt er så her vi skal finde ud af hvor de forskellige fag afholdes, opsøge dem og spørge professoren om de synes det er i orden vi crasher deres fag (og få deres underskrift) - hvis ikke er der ikke noget at gøre. Den procedure skal jeg følge for de 4 fag jeg skal have på skolen for at blive i landet. Det er det mest stupide system nogensinde. De rådede os til ikke at græde eller tigge - det sker tilsyneladende jævnligt.

Du skal bare spinne historien til forsikringsselskabet sådan, at din skade er sket derovre (eller at du først har mærket den derovre). Og du skal sørge for, at du kan dokumentere kiropraktorens diagnose + dine udlæg, og at der ikke står skrevet noget på de dokumenter om, at det er en gammel skade. Så burde man med de fleste rejseforsikringer kunne få i hvert fald 4-5, måske op til 10 behandlinger betalt uden problemer.

Godt du lige nævnte det - thanks (: Jeg ved de dækker op til omkring 10.000kr.

Forsikringssvindel. Classy. :smile:

Årh, hold da op ;) Hvis de får dig til at synes mere om mig så var det specielt flyturen herover der fuckede min ryg op - så helt svindel er det altså ikke.

Nice med log bro!

Det er godt at følge med.

Yeah, sørg for at kigge forbi jævnligt. Hvordan går det med Adam? Jeg æder en COLLOSAL i dag!

Nice med personal journal, Morten.

Husk at notere hvor mange COLOSSALs du spiser!

Be sure to stop by! Det skal jeg gøre! Jeg har btw gainet omkring 1,5kg siden jeg kom her for en uge siden - inaktivitet og kæmpe udvalg af mad er ikke en god kombo :D

@ Morten: Jeg har overført de 100 spir til dig for de 'roids - så burde der være til 10 min hos din kiropraktor!

Lyder godt - thanks.

Cool cool. Jeg følger naturligvis med :smile:

Glæd dig til du kommer herover Bro - du vil elske det! Vejret er perfekt, dejlige piger og masser af fest og ballade.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Husk at notere hvor mange COLOSSALs du spiser!

Det synes jeg faktisk er meget passende! Hvor mange om dagen, hvor mange til træningen og totalen.

Vi har indtil den 22 september til at aflevere den endelige registrering af fag, men skolen starter på mandag. DEt er så her vi skal finde ud af hvor de forskellige fag afholdes, opsøge dem og spørge professoren om de synes det er i orden vi crasher deres fag (og få deres underskrift) - hvis ikke er der ikke noget at gøre. Den procedure skal jeg følge for de 4 fag jeg skal have på skolen for at blive i landet. Det er det mest stupide system nogensinde. De rådede os til ikke at græde eller tigge - det sker tilsyneladende jævnligt.

Haha ja det lyder satme tåbeligt :laugh:

Glæd dig til du kommer herover Bro - du vil elske det! Vejret er perfekt, dejlige piger og masser af fest og ballade.

Argh det lyder nice!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg læser overskriften som "Tales from sunny Beach" hver gang. Jeg er sikker på at San Diego er et cover up og at du deltager i det nye tv3 program. :tongue:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spøer>> Det er også helt vildt dumt. Jeg synes det er at udnytte europærernes åbenlyse lyst til at USA på det groveste. Jeg var dog nogenlunde indforstået med systemet ikke var det bedste på forhånd, men præcist hvor retarderet det er, har overrasket mig.

Salt>> Lol - hvem ved; måske har du fat i noget af det rigtige? :D

Træning den 25/8 - 2010

Stod tidligt op i morges da jeg skulle til orientering på skolen kl. 9. Jeg troede det ville være nogenlunde nemt at finde frem til bygningen hvor det skulle foregå ud fra det kort de havde sendt os per. mail. Jeg cyklede ud til skolen og tog et hurtigt bad i gym'et (jeg skal besejre en kæmpe bakke på vej til skole og den efterlader mig ganske svedig) og derefter forsøgte jeg at finde bygningen og fandt ud af hvor kæmpe stort campus er. Jeg fór selvsagt vild og cyklede rundt alle mulige random steder. På et tidspunkt spotter jeg en gruppe der ligner europæere og også ser en anelse forvirret ud så jeg spørger dem om de også skal til orientering - og ganske rigtigt var det nordmænd og danskere der heller ikke kunne finde stedet. I fællesskab forsøgte vi at finde stedet, men det lykkes først da jeg spurgte en lokal om hjælp. Vi kom knap 40 min for sent, men nåede heldigvis at være der til det vigtigste (gennemgang af registrerings-procedure og diverse andre ting).

Efterfølgende var der en campus tour, men den ditchede jeg og smuttede hjem igen. Det viser sig sikkert at være et dårligt valg. I øvrigt har tyskland tilsyneladende invaderet SDSU - det er ekstremt mange tyskere. Har snakket mere flere og de er ret bummed over det da tendensen jo så er man grupperer sig med folk fra sit eget land. Det er blandt andet derfor jeg gjorde meget ud af at finde et sted med amerikanere boende og ikke kun europæere.

Efter lidt mad hjemme tog jeg på Starbucks med Carlo og stenede lidt hvorefter tog hen i 24-hour fitness og trænede ben. Min ryg gør ondt og mine albuer brokker sig - smerten er dog inkonsistent og flytter sig rundt; det giver ikke mening. Jeg håber kiropraktoren i morgen kan hjælpe mig lidt.

Jeg er i øvrigt nu 90% overbevist om Carlo er bimlende homoseksuel.

Træningen:

10 min crosstrainer + drills og foamrolling.

Dødløft:

10 x 60kg

8 x 70kg

8 x 70kg

8 x 70kg

8 x 60kg

Leg press:

10 x 150

12 x 150

12 x 150

10 x 170

ss:

Leg extensions:

4 x 10 x something

Db stiff legged deadlift:

10 x 30lbs

10 x 40

10 x 40

10 x 35

One arm laterals:

4 sæt x 10 reps

Seated smith shoulderpress:

3 x 10 x somehting

Abs:

2 sæt

---------------------------------------------------------------------------------------

Edited by essensen

Share this post


Link to post
Share on other sites

The essential cut

Jeg har for øvrigt en stærk mistanke om ejeren af huset, Carlo, er bimlende homoseksuel … jeg har givetvis været ganske heldig at havne i et hus med en der gør så meget for sine roomies.

Når Morten kommer hjem:

129165183641273000.gif

Nårh ja… God bedring, pøjpøj, sutsut osv! w00t.gif

Edited by AndersL

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg er i øvrigt nu 90% overbevist om Carlo er bimlende homoseksuel.

---------------------------------------------------------------------------------------

Gir de sidste 10% dig "kriller i a piller"? :tongue:

Lækkert med en log, så er jeg fri for at skulle holde mig vågen og fange dig på MSN.

PS. Husk nu at tøser på college, specielt freshmen absolut INGEN hæmninger har. Det er første gange mange af dem er væk fra alle dem de kender, specielt deres forældre og så skal den have gas!

Den ligger lige til højrebenet for sådan en SWOLE udlænding! :devil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg er nu 100% overbevist efter jeg overhørte nogle interessante samtaler i går da jeg sad på værelset. Og Russel, som snart skal tilbage i militæret, er alkoholiker. Han drikker mellem 5-7 genstande HVER dag.

Holder I i hånd når I sidder på Starbucks?

Selvfølgelig - imens vi deler en COLLOSSAL.

The essential cut

Når Morten kommer hjem:

Nårh ja… God bedring, pøjpøj, sutsut osv! w00t.gif

Lols, næppe. Thanks :)

Gir de sidste 10% dig "kriller i a piller"? :tongue:

Lækkert med en log, så er jeg fri for at skulle holde mig vågen og fange dig på MSN.

PS. Husk nu at tøser på college, specielt freshmen absolut INGEN hæmninger har. Det er første gange mange af dem er væk fra alle dem de kender, specielt deres forældre og så skal den have gas!

Den ligger lige til højrebenet for sådan en SWOLE udlænding! :devil:

You'v got me all figured out! Haha, jeg vidste du ville komme med den slags råd - men vi får at se om det forholder sig sådan. Nu skal skolen lige starte først. Jeg er desuden alt andet en swole, men kan berette at swiole-faktoren på skolen er HØJ. Folk er YOLKED i skolens gym - det er helt vildt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You'v got me all figured out! Haha, jeg vidste du ville komme med den slags råd - men vi får at se om det forholder sig sådan. Nu skal skolen lige starte først. Jeg er desuden alt andet en swole, men kan berette at swiole-faktoren på skolen er HØJ. Folk er YOLKED i skolens gym - det er helt vildt.

Nu er SD jo også tæt på den mexikanske grænse... :tongue:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Glæder mig til at følge dit eventyr med San Diego, Carlos og den anatomiske ukorrekte cykel :smile:

HUSK at "reap the ENDLESS benefits of being RIPPED" !

Edited by simondj

Share this post


Link to post
Share on other sites

T>> Haha, ja - jeg bor faktisk kun 30 min fra den mexicanske grænse; må snart hente nogle roids for tilsyneladende er 90% af dem der træner på skolen på dem.

DJ>> Yeah, stay tuned! I går skulle Carlo klippes og her blev det bekræftet han er bimlende homoseksuel da hans frisør sagde: "it's hard to make a straight mohawk on a gay guy". Haha, jeg kan sgu ikke reape noget pt - jeg har gainet ret meget vægt på den korte tid jeg har været her - nok til mine abs nærmest allerede er væk. Jeg kom til at købe 1kg nødder lige da jeg kom og det har sat gang i et bulk :D

Træning den 27/8 - 2010

I går tog jeg ud på skolen og trænede en omgang upper body selvom det ligger et stykke længere væk end 24 hour fitness - det er sgu et fedt gym. Der var masser af buff dudes der igen i dag der diskoede løs.

Db incline bench:

10 x 40lbs

9 x 55

7 x 70

6 x 75

6 x 75

6 x 75

9 x 60

SS:

Pull ups:

10 x bw

7 x +25lbs

6 x +25

6 x +25

6 x +25

Flat machine bench:

8 x 90lbs

8 x 90lbs

8 x 90lbs

8 x 90lbs

ss:

Cg pulldown:

5 sæt x 6-8 reps

Neutral grip pull ups:

10 x bw

8 x 22,5lbs

8 x 22,5lbs

8 x 22,5lbs

ss

Incline bb bench:

3 lette sæt

One arm cable pushdowns:

6 sæt x 10 reps

ss

One arm cable curls:

6 sæt x 10 reps

- Ondt i højre albue - fantastisk.

-------------------------------------------------------------------------

Så tog jeg hjem og spiste mig fuldkommen mæt og tog med Carlo hen til en Best Buy og købte et hdmi-kabel. Da vi var i nærheden af et godt og billigt sushi-sted var fristelsen for stor og vi tog forbi det - og jeg bestilte 16 stykker selvom jeg var stopmæt :mrgreen: Det er svært at lade være når man får det for 30kr.

I forgårs var jeg til kiropraktor herovre da min ryg ter sig helt åndssvagt. Det var en markant anderledes oplevelse end i Danmark. Han brugte intet mindre end 40 minutter på at diagnosticere mig alene - så grundigheden fejler altid ingenting. Det bliver spændende at se om han så reelt kan gøre noget for mig (behandling starter først næste gang), men det var rart han rent faktisk brugte tid på at høre hvad jeg havde været igennem og så foretog en milliard forskellige tests. De gange jeg har været til kiropraktor i DK har jeg haft en fornemmelse af de ville have mig ud af lokalet så hurtigt de overhovedet kunne - og de har maksimalt udført 2 tests for at diagnosticere. Stay tuned for updates omkring behandling. Jeg håber btw virkelig min forsikring dækker det da jeg voldtager min konto analt uden nogen form for smørelse pt.

Edited by essensen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Træning den 28/8 - 2010

En omgang lower body træning i 24 hour fitness i dag. Jeg meldte mig også ind - 30$ om måneden er meget acceptabelt taget i betragtning jeg har adgang til deres træningscentre i hele USA og de har, som navnet antyder, 24 timer i døgnet. Det eneste minus ved min lokale 24 hour, der ellers er godt udstyret, er de kun har 2 racks hvoraf det ene er mere eller mindre udueligt til at squatte i.

Jeg har sovet spartansk de sidste to døgn da Carlos ene lortehund gør tidligt om morgenen (det er sådan en lille skodhund der overkompenserer og er ekstremt territorial) af alt der nu engang bevæger sig udenfor og vækker mig. Jeg kaster den snart ud foran en bil hvis den bliver ved med det nummer.

Jeg fik omsidder slæbt mig afsted til træning, men måtte lige købe lidt koffein for at få energi. Udmærket træning i dag taget alle mine skader i betragtning. Jeg er meget meget træt af min albue i øvrigt - den må godt snart stoppe med at brokke sig.

10 min crosstrainer, drills og foamrolling af ryg og quads.

Front squat:

10 x 40kg

6 x 50kg

6 x 55kg

6 x 60kg

6 x 60kg

6 x 50kg

Leg press:

10 x 40kg

10 x 80kg

10 x 100kg

10 x 100kg

10 x 100kg

+ slæde

ss

Seated calves raise:

15 x 20kg

15 x 20kg

15 x 20kg

18 x 20kg

Pull throughs:

4 sæt x 10 reps

ss

Rear delt machine:

4 sæt x 8-10 reps

Rope crunches:

4 sæt x 10 reps

+ stairmaster @ 5 min, udstræk og dampbad.

------------------------------------------------------------------------------------------

Efterfølgende tog jeg i Wal Mart og købte fødselsdagsgave til Carlo - han får The Last Song med Miley Cyrus da jeg ved han gerne vil have den, lol. Han sad og så Hannah Montana i al seriøsitet forleden - lad mig minde om han fylder 33 år på mandag. I morgen skal jeg bare dovne, få ryddet lidt op på væreslet og planlægge hvornår og hvilke fag jeg skal crashe den kommende uge.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sød lille logse du har gang i, og fine beskrivelser af dine oplevelser. Det er lige før du bør skrive "Kære Logbog" til hvert indlæg, nu du skriver sådan en flot prosa.

Håber dine skader forsvinder hurtigst muligt så du kan lave lidt evil BB! overthere :devil:

/M

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg håber btw virkelig min forsikring dækker det da jeg voldtager min konto analt uden nogen form for smørelse pt.

Carlos homoindvirkning virker tilsyneladende allerede ret godt på dig! :wub:

Jeg har sovet spartansk de sidste to døgn da Carlos ene lortehund gør tidligt om morgenen (det er sådan en lille skodhund der overkompenserer og er ekstremt territorial) af alt der nu engang bevæger sig udenfor og vækker mig. Jeg kaster den snart ud foran en bil hvis den bliver ved med det nummer.

Køb hellere en stor plade mørk chokolade og læg den så frem, åbnet, så køteren tilfældigvis kan æde den. Hvis du gør det om aftenen så Carlo ikke opdager chokoladen og noget underligt ved kræet er den færdig om morgnen. På den måde er det jo hundens egen skyld.

Hunde kan ikke tåle chokolade, mørk er værst. 10 kg. hund må maks få 40g.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0