Tales from sunny San Diego


essensen
 Share

Recommended Posts

Træning den 30/8/2010

I går var jeg doven og havde en offdag - da jeg har spist groteske mængder mad på det sidste tænkte jeg at jeg ville tage en low-kcal dag, men de planer blev forpurret da Carlo insisterede på at tage mig med ud og spise på et casino da han havde vundet penge i poker (han spiller en del) og derfor ville give mig og en af hans veninder middag. Jeg var let at lokke så jeg tog med - det viste sig at være en god ide. Det var en gigantisk buffet med al slags mad - jeg startede med at skovle en kæmpe portion mad ned med lidt af det hele, men fandt så ud af der også var sushi. Så selvom jeg var stopmæt prøvede jeg lige 2 stykker af alle slags de havde og lavede lige en refill bagefter; jeg kunne knap nok gå bagefter - fuck jeg var mæt :4mewantfood: Ad, jeg bliver tyk.

I dag starter skolen officielt herovre og jeg skal crashe fag hele denne uge. Det kan i den grad mærkes på campus at skolen er startet - der var virkelig mange mennesker og virkelig mange dejlige numsepiger i lårkorte shorts (med andre ord mærker man ikke meget til kønsfordelingen hedder 70% mænd i SD). Da mit fag først var kl. 15.30 besluttede jeg mig for at træne på skolens gym og tage til time bagefter.

Fin træning hvor albuerne lader til at være lidt i bedring – dog stadig irritation i begge og det underlige er smerten/irritationen rykker rundt til forskellige steder. .

Flat Db press:

12 x 35

9 x 55

10 x 60lbs

10 x 70lbs

10 x 75

10 x 70

10 x 70

ss

Pull ups:

10

10

12

10

10

10

High incline machine press:

10 x 40,8kg

10 x 49,8kg

10 x 49,8kg

10 x 40,8kg

ss

One arm cable rows:

2 x 10 x ?

10 x 34kg

10 x 34kg

Pulldowns:

10 x 40kg

10 x 54kg

10 x 54kg

10 x 59kg

ss

Cable crossovers:

12 x 16kg

12 x 22,5kg

12 x 22,5kg

12 x 22,5kg

Cable curls:

6 sæt x 10-12 reps

ss

Triceps pushdown:

7 sæt x 10-12 reps

---------------------------------------------------------------------------------------------

5 min crosstrainer og så I sauna og bad hurtigt da jeg havde travlt.

Efter gym'et var meningen så jeg skulle tidligt til undervisning for at snakke med underviseren, men jeg kunne ikke finde den forbandede bygning hvor det foregik og måtte efter meget frustration spørge om vej, gå ind i den forkerte bygning og derefter finde et kort og så rent faktisk finde bygningen. Jeg kom nogle minutter for sent og undervisningen var derfor startet og derfor måtte jeg vente til det var færdigt - heldigvis sluttede han en del før tid og tog sig så af dem der skulle crashe. Vi var kun 8 crashere hvilket ikke er så slemt og han var ret medgørlig og endte med at finde plads til os alle og som en ekstra bonus er han også underviser i et andet fag jeg havde tænkt mig at crahse i morgen, men det fik vi fikset med det samme. Det var to topprioriteter og dermed behøver de to sidste fag ikke nødvendigvis at være relevante hvilket er en lettelse.

Jeg mødte i øvrigt en sød australsk pige til undervisningen jeg hjalp med et par ting da hun var ret lost med hensyn til procedurer som udvekslingstuderende. Hun fortalte mig hun betaler 500$ ugentligt for at bo i dorms'ne :crazy: Og det er vel at mærke for at såkaldt shared room hvilket betyder man deler seng med en anden i samme rum. Den skole udnytter udvekslingstuderende på det groveste.

Efterfølgende tog jeg hjem hvor jeg havde modtaget min pakke fra EliteFTS (jeg så btw en pige træne i Elitefts gear i dag i skolens gym - awesome) - så nu skal jeg have taget mig sammen til at foamrolle herhjemme.

I morgen står den på undervisning og så en omgang lower body træning. Det er i øvrigt knap så fedt at skulle have omkring 18 timer ugentligt når man er vant til omkring 5.

Link to comment
Share on other sites

Sød lille logse du har gang i, og fine beskrivelser af dine oplevelser. Det er lige før du bør skrive "Kære Logbog" til hvert indlæg, nu du skriver sådan en flot prosa.

Håber dine skader forsvinder hurtigst muligt så du kan lave lidt evil BB! overthere :devil:

/M

Jeg tror jeg dropper det generiske 'kære dagbog', men jeg går faktisk en del op i at få skrevet 'dagbog' her da ens skriftlige evner ellers falder drastisk - man bruger jo så godt som intet dansk i dagligdagen.

Det håber jeg også!

Carlos homoindvirkning virker tilsyneladende allerede ret godt på dig! :wub:

Køb hellere en stor plade mørk chokolade og læg den så frem, åbnet, så køteren tilfældigvis kan æde den. Hvis du gør det om aftenen så Carlo ikke opdager chokoladen og noget underligt ved kræet er den færdig om morgnen. På den måde er det jo hundens egen skyld.

Hunde kan ikke tåle chokolade, mørk er værst. 10 kg. hund må maks få 40g.

Det gør den ikke endnu, men hvem ved - jeg har aldrig mødt så mange gays i hele mit liv.

Haha, så kom ondskabsfulde spøer lige frem :D

Hej. Da jeg læste at du skulle til SD håbede jeg på, at du ville lave en log/dagbog lige som sidst du var i USA, og derfor var fornøjelsen stor da jeg opdagede denne log/dagbog. Jeg følger med, og ha' en god tur derovre :smile:

Glad for du vil følge med endnu engang - stay tuned (:

Link to comment
Share on other sites

Lækkert at der er bedre styr på fagene - det er en semi konstant stressfaktor for mig pt.

Vil du køre nogle nye supps?

Ja, nu skal jeg bare lige have crashet de sidste 2 dage - det sker forhåbentlig her i morgen og torsdag. Det er nemlig et kæmpe stressmoment - håber det ordner sig for dig.

Nej, pt er det bare protpulver og Extend jeg smider ned. Der ryger måske også snart kreatin på hvis min krop forsat tillader mig at træne.

Link to comment
Share on other sites

Træning tirsdag:

I tisdags trænede jeg før undervisning på skolen. Efter en hurtig og let omgang morgenmad cyklede jeg mod skolen og smuttede indenom 7/11 og shoppede en red bull light og stak den ind i lommen på min sweatshirt. Da jeg så cykler hen mod gym'et kører en Red Bull-bil og på siden af mig med to bitches siddende i - de kører jævnligt rundt på campus for at reklamere for - ja, red bull. De før øjenkontakt med mig og fisker så en lille red bull frem og spørger og signalerer om jeg vil have den. Jeg hiver så min egen dåse frem og vifter grinende med den, lol - det bragte lige en stort smil frem på os alle.

Udover det ved jeg ikke om jeg skal grine eller græde: jeg har fået endnu en skade til samlingen. Begge mine knæ gik i spontan inflammation til træningen og de har fortsat gjort ondt og generet siden. Sidste gang jeg oplevede noget lignende var sjovt nok sidste gang jeg var i USA - fællesnævneren; en lortecykel. Jeg er 100% sikker på det er en lortecykel jeg har cyklet rundt på (på meget stejle bakker) der har fucket mine knæ op. Jeg tog derfor konsekvensen og købte en ny cykel i går - jeg måtte slippe næsten 100kr for en slidt skodcykel som var det eneste jeg kunne finde der var nogenlunde for ryg og knæ..den var iføge sælgeren "vintage"...Vintage my ass - det er cykler man ser konstant i DK, men markedet er jo lidt anderledes for cykler her så man betaler for dem.

Det havde været en god træning hvis ikke mine knæ fuckede op. Jeg er heldig for tiden.

Gider ikke at skrive tal på denne. Alle øvelser kørt med rep fra 8-15, 3-4 sæt. Dødløft dog kun 6-8'ere.

Dødløft

Leg press

ss

Leg extensions

Standing leg curls

Seated horizontal calves raise:

ss

Seated calves raise:

Link to comment
Share on other sites

Træning den 2/9- 2010

Igen en omgang træning før undervisning på skolen. Fin træning på omkring 50 minutter med selskab af masser af meatheads. Mine albuer lader til at have det lidt bedre, men er stadig ikke optimale. Jeg har købt 2 neoprenbind og de lader til at hjælpe.

5 min crosstrainer + foamroller

Db incline press:

10 x 45

5 x 55

8 x 70

5 x 80

6 x 80

6 x 70

6 x 70

ss

Pull ups:

8

8

8 + 20lbs

8 + 20

6 + 25

6 + 25

Cg pulldowns:

8 x 50kg

7 x 59kg

7 x 63,5kg

8 x 63,5kg

8 x 63,5kg

ss

Bench:

8 x 60kg

6 x 70kg

6 x 70kg

6 x 70kg

Seated machine press:

8 x 90

6 x 140lbs

8 x 120

12 x 90

ss

Seated cablw rows:

3 x 8 x 41kg

-----------------------------------------------------

Og så er hurtigt bad og direkte til undervisning hvor jeg kom for sent igen. Jeg har planer om at drikke mig ned i weekenden - det er på høje tide. Hende den australske pige jeg skrev om sidst har smidt mig på facebook og vi har aftalt at lave et eller andet i weekenden - hun er 19 år og der er ret meget gang i den. Kan sikkert godt blive sjovt eller slet ikke - det får vi at se.

Link to comment
Share on other sites

Han skriver at han håber for dig du får knaldet pigen der er født i landet som indbyggermæssigt mestendels består af efterkommere af straffefanger fra United Kingdom.

Nårhhhh.. Det tror jeg nu ikke jeg gør. Hun har en kæreste i Australien som hun godt nok har slået op med i perioden de er her..but still - det er heller ikke det jeg er ude efter; jeg vil egentlig bare drikke mig ned :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Nårhhhh.. Det tror jeg nu ikke jeg gør. Hun har en kæreste i Australien som hun godt nok har slået op med i perioden de er her..but still - det er heller ikke det jeg er ude efter; jeg vil egentlig bare drikke mig ned :bigsmile:

Carlos homoindvirkning virker tilsyneladende allerede ret godt på dig! :wub:

:smile:

Link to comment
Share on other sites

Det kunne jo være en plausibel forklaring, imidlertid skyldes det mest af alt jeg fik et semi-seriøst forhold til en pige lige før jeg smuttede og hun kommer og besøger mig i næste måned. Så jeg har hverken den store lyst eller det store behov for andre piger pt.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har været begravet i arbejde og skolearbejde og har derfor ikke haft tid eller overskud til at opdatere loggen, men jeg er efterhånden ved at være lidt ovenpå igen og smider derfor en opdatering af den senestes uges eskapader.

Jeg har fået trænet, men har ikke skrevet træningerne ned og husker derfor ikke rigtig tal. I sidste uge blev det til loer body fredag, en omgang delts og armtræning lørdag. I denne uge har jeg trænet upper og lower body henholdsvis mandag og tirsdag og så dagens træning:

Vågnede op med en ubehagelig følelse i kroppen pga. alt for meget stress. Jeg har siddet og arbejdet til kl. 4 i forgårs og kl. 1 i går - og da jeg endelig blev færdig i går kunne jeg slet ikke få mig selv til at slappe af. Jeg har også sovet meget lidt og elendigt de seneste dage af selvsamme årsag. Træningen i dag foregik før undervisning og var egentlig meget fornuftig trods omstændighederne. Styrken er ved at komme lidt op. Lavede 4 sæt med 10'ere med 36kg i flad db press i mandags. Jeg kan godt lide mine upper body træninger for tiden - de er ret basic - basalt set bare bygget op omkring en db pres varient og en pull up af en art.

Skadesmæssigt er situationen lidt forbedret, men ikke meget. Mine albuer har været bedre den sidste uge, men min højre begyndte pludselig at brokke sig i dag på trods af ingen irritation under træning. Mine knæ er slightly forbedret - kan pt stadig træne ben hvis jeg tager mine forholdsregler. Nogle dage er det dog knap så gode - andre dage væsentligt bedre. Min nakke har faktisk forbedret sig ganske væsentligt siden jeg kom her (uden jeg har gjort noget for det). Det er selvfølgelig dejligt, men glæden forsvinder lidt når min ryg stadig gør ondt og jeg har de andre skavanker. I morgen skal jeg til kiropraktoren igen - så må vi se hvad han kan gøre

Db incline bench:

12 x 35lbs

10 x 50lbs

8 x 60lbs

6 x 70

5 x 80

5 x 80

5 x 80

5 x 80

ss:

Rack chins:

10

10

8 x +5kg

6 x +10kg

6 x +10kg

Pull ups:

6 x +25lbs

6 x +25

6 x +25

Machine flat press:

10 x 40kg

8 x 50kg

8 x 55kg

8 x 55kg

8 x 55kg

ss:

Cg pulldowns:

5 sæt

BB incline bench:

8 x 50kg

8 x 60kg

8 x 60kg

8 x 60kg

Chins:

8

8

8

Neutral: 8

----------------------------------------------------------------

Derefter drog til jeg undervisning hvor jeg dog allerede havde lavet opgaven er derfor bare brugte tiden på at hjælpe et par clueless piger og rette lidt hist og her.

Weekenden bød på en del oplevelser. Jeg er begyndt at snakke med en australsk pige jeg har undervisning med og vi aftale at hooke op til noget fest. Fredag aften tog jeg derfor ud på campus og mødtes med dem og tog til en privatfest. Jeg mødte en masse australske drunks og en del andre internationale studerende - ganske sjovt. Spillede blandt andet beer pong sammen med en australier og vi var fucking awesome og ownede folk groft. Der blev dog hurtigt sat i dæmper for stemningen da politiet patruljerede området og hver gang de kørte forbi skulle vi dæmpe os og de mindreårige stille alkohol og gå rundt og lade som ingenting. L-A-M-E! Der gik ikke længe før en mindreårig retard blev fanget af politiet i at drikke ude på vejen - 20 min efter kom politiet og lukkede festen ned. Her havde jeg følgende venlige ordudveksling med en yderst professionel betjent:

"You - how old are you"

"24"

"Do you have any ID"

"I have a bunch af ID on me just not any that shows my age (havde glemt mit pas) - but we can go get my passport at my house?"

"I'm not getting ANYTHING for you - UNDERSTAND"

"Sure, I just meant if it was necessary we could go and get it"

"You need to go NOW"

Ja - det var en dårlig formulering, men mon ikke han godt forstod min pointe. Jeg var ærlig talt lidt rystet over hvor agressiv han var. Snakkede med Carlo om det dagen efter og han gjorde mig opmærksom på de konstant har at gøre med overdrevet dumme og stive mennesker og de derfor har en vis indstilling fra start af - but still.

Efterfølgende tog vi hen til en lejlighed hvor jeg snakkede en forfærdelig masse lort til folk til min egen og mange andres morskab. Meget underholdende aften, men jeg havde ret meget nedtur over at festen blev lukket og over politiet tilsyneladende er meget stricte med den slags her. Jeg fik dog at vide det specielt er de første 2-3 uger de virkelig går til den pga. der er mange fester og herefter slapper de vist lidt af. Det håber jeg i hvert fald.

Lørdag aften tog jeg igen ud til campus og mødes med Alana og nogle af de andre internationale studerende. Planen var at tage til en frat-party - de skulle dog efter sigende være svære at komme ind til når man er en fyr - hvilket viste sig at være sandt. Første gange vi prøvede fik vi at vide der var for mange og vi skulle komme igen senere..vi gik så hen og købte lidt at drikke i en 7/11 og folk tog forskellige steder hen. Vi gik så tilbage og prøvede igen - denne gang var jeg ene dreng med 6 piger. Alana sweettalkede den ene 'vagt' og vi blev lukket ind.

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal sige - den her statusopdatering opsummerer det meget godt:

" just went to my first FRAT PARTY. Let me just say my fellow aussies, it is exactly like in the movies only worse...massive houses, a shit load of booze, dark rooms, dance poles, hidden beds, loud music, and i struggled to find a room where a new guy wouldn't try to dry hump me every 5 seconds. In their defence though, boy do they know how to party..."

Det var fanme en sjov oplevelse. Der var en lille fest i hvert rum (hvor folk altså normalt bor, fyrene var overdrevet agressive (Der blev lagt så sygeligt meget an på Alana - ret sjovt at se), pigerne sindssygt skanky og "grinder", som de siger, i virkeligheden dry humper de helt vildt, op ad alle. Der er nogle der vitterligt har deres skørte trukket helt op så trusser kan ses og så står de ellers og blevet dry humpet af en random dude de lige har mødt for 1 minut siden. Det var good fun. Der var i øvrigt klam billig vodka i hvert rum så man kunne få shots.

Denne her weekend ved jeg ikke helt hvad der skal ske, men skal helt sikkert ud igen. En dansk veninde er her og vi ska ud lørdag og så crasher hun her søndag og mandag. Vi må se hvad der ske - updates følger.

Link to comment
Share on other sites

Træning den 10/9 - 2010

Jeg tog en omgang lower body træning før kiropraktor i går - jeg kom ret sent ud ad døren så jeg havde ikke tid til det helt store så det blev derfor til en lille, men fornuftig omgang wo.

10 min crosstrainer, + drills og foamroller

Front Squat:

8 x 40kg

8 x 50kg

6 x 60kg

6 x 60kg

6 x 60kg

8 x 50kg

Leg press:

10 x 150

8 x 180

8 x 220

8 x 230

8 x 230

8 x 230

ss

BB stiff legged deadlift:

10 x 40kg

8 x 50kg

8 x 60kg

8 x 60kg

8 x 60kg

Pull throughs:

3 x 8 x ?

ss

Seated calves raises:

12 x 20kg

12 x 20kg

12 x 25kg

12 x 25kg

12 x 25kg + 10 x 20kg

-----------------------------------------------------------------

Senere på dagen tog jeg ud til UT (university towers) og spillede beer pong med australierne og nogle af de andre internationale studerende. Efterfølgende tog vi ud for at finde en fest uden nogen egentlig plan om hvor - da der er en del af dem rundt omkring på campus. Vi fandt et fraternity og da en af dem vi fulgtes med kendte en derinde blev vi lukket ind. Det var et knap så vildt sted som det vi besøgte sidste weekend, men der var stadig gang i den. Vi endte dog med ikke at tage så sent hjem da festen lukkede forholdsvis tidligt og desuden vrikkede Alana ret kraftigt rundt på sin fod og vi endte med at måtte bære hende hjem da hun ikke kunne gå.

Link to comment
Share on other sites

Athlete>> ?

Traening loerdag:

Jeg sidder paa skolen til undervisning pt, derfor de manglende bogstaver i de foelgende indlaeg. I loerdags tog jeg en omgang armtraening - paa trods af en daarlig nattesoevn blev det en virkelig god traening, jeg havde et unreal pump i slutningen af wo'en. Jeg bliver stille og roligt staerkere i de forskellige oevelser, men det skyldes primaert at min veagt ogsaa stiger for tiden.

Husker ikke rigtig tal, desvaerre.

Skulderpres:

10 x 30

10 x 40

8 x 50

8 x 60

8 x 60

- Noget i den retning

Db lateral raise:

5 sets x 10 reps

Cg floor press:

10 x 40kg

10 x 50kg

8 x 60kg

8 x 60kg

8 x 60kg

ss

Barbell curls:

5 sets x 8-10 reps

pushdowns:

5 sets x 10 reps

ss

Seated db curls:

3 sets x 8-10 reps x 32,5lbs

Rope overhead extensions:

3 sets x 12 reps

ss

Cable curls:

4-5 sets x 10 reps

-------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

WO 13/9 - 2010

Jeg tog en wo sammen med vores nye roomie, Curtis - han traener pt til Navy Seal og har et fuldkommen vanvittigt skema. Han arbejder 5 gange om ugen som opvasker fra kl. 5 til kl. 12-1 stykker om natten. Han staar saa op kl. 3 (!) om natten for at moedes med sin gruppe og traene - hvilket blandt andet indebaerer 20km loeb hver dag. Han har dog absolut ingen ide om hvordan han burde strukturere sin oevrige traening (han skal have mere stoerrelse). Men fin traening og han fulgte helt ok med - saa det kan vaere vi kan traene lidt sammen i fremtiden.

10 min crosstrainer

Db flat press:

10 x 40lbs

10 x 50

8 x 60

10 x 75

10 x 80

8 x 85

- udmaerket

ss

Pulldowns:

10 x 20kg

10 x 40kg

10 x 50kg

10 x 55kg

10 x 55kg

Incline machine press:

10 x 40kg

10 x 60kg

10 x 60kg

10 x 60kg

10 x 65kg

Pull ups:

12

20

10

10

10

Seated cable rows:

5 set x 10 reps

ss

Cable crossovers:

5 set x 10-15 reps

-----------------------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Wo 14/9 - 2010

Wo foer skole i dag - var ikke udpraeget frisk da jeg gik lidt for sent i seng i gaar da jeg har besoeg af dansk veninde og vi sad og hyggesnakkede. Mine knae er stadig ikke for gode, men overall synes jeg der er forbedring at spore, men stadig en foelelse af inflammation i dem, samt mit hoejre knae smerter let ved front squat. Sucks monkey balls.

Deadlift:

10 x 60kg

8 x 70kg

8 x 80kg

6 x 85kg

6 x 85kg

6 x 85kg

Front squat:

10 x 40kg

10 x 50kg

10 x 50kg

Leg press:

10 x 40kg

10 x 70kg

10 x 80kg

10 x 80kg

10 x 110kg

10 x 110kg + 10 x 80kg

= slaede

ss

Seated calves raise:

4 sets x 10 reps

ss

Standing one legged calves raises

3-4 sets

ss

Lying leg curls:

10 x 5kg

3 x 10 x 10kg

--------------------------------------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

Jeg mindes at du også er en smule Kasper Spez fan, så kan være du kunne have lyst til at se denne lille film :smile:

http://www.dr.dk/pirattv/klip/kasper-spez-dagen-derpaa-dokumentar/

Til jer andre:

Han er en sød emofætter, med en urimelig lækker kæreste.

Jeg er en stor Kasper Spez fan og har ledt forgæves efter den film - så stort tak :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share