EQUILIBRIUM


Jaaanie
 Share

Recommended Posts

Hej Log,

Okay, så det blev jo til en del svar, hvilket er rigtig cool. Jeg elsker jo helt generelt logspam, og jo tættere på eksamerne jeg kommer, jo mere elsker jeg det!

Avoidant coping for the WIN!

Det var dog de færreste som egentlig gav sig i kast med karakteristikken af drømmepigen. Fra de som gjorde eller som gjorde noget lignende kan jeg altså opsummere følgende om drømmepigens natur.

Drømmepigen skal:

- Ikke være en idiot

- Have nogenlunde samme intelligens niveau

- Have en passende vagina, og være rundhåndet med sex despite what ever

- Være god og være sammen med

- Kunne passe sig selv

- Kunne stryge sin mands ego

- Være huslig

- Smile meget

- Gøre noget ud af sig selv

Awsome.

Lige om lidt skal jeg ud og powerwalke ned til biblioteket og hente en masse bøger, men inden da så har jeg faktisk et nyt spørgsmål som jeg har siddet og overspringshandlingsspekuleret over i dag.

De fleste gange jeg laver 1RM i bænk er med tømmermænd på en lørdag...

Da jeg læste dette indlæg i Distortiontråden kunne jeg ikke lade være med at tænke tilbage på de utallige diskussioner der har været centreret om en specifik bruger. Som jeg har opfattet det, har det ofte omhandlet at han ofte uploadede et eller andet han havde præsteret, En video af et sprint, eller hop eller noget. Og når han så fortalte om det så kom han med forklaringer om hvorfor det der sås på videoen ikke var hans optimale præstation. Han havde måske lige begyndt at træne dette målrettet, eller var udmattet efter lange hårde træningspas eller andet.

Dette var der tilsyneladende en del der reagerede på og jeg kan også huske jeg sad og spekulerede over dette koncept om den optimale præstation, og større eller mindre afvigelser fra denne.

Det jeg spekulerede over var altså ikke denne specifikke bruger, og jeg vil egentlig gerne have at vi ikke åbner en diskussion af ham i min log, men denne idé om den optimale præstation.

Jeg tænker at det er et koncept vi alle i større eller mindre udstrækning benytter, f.eks så tænker jeg da over hvad der kunne være på færde hvis jeg er rigtig slap en dag til træning. Er jeg ved at blive syg? Er jeg sulten? Hvor meget spiste jeg i går? Mister jeg styrke?

Eller hvis jeg skal veje mig, kan jeg da også godt lige overveje om jeg har ekstra væske i kroppen, spiste sent i går også videre.

Men et eller andet sted så tænker jeg også at den optimale præstation er noget man stræber efter, men aldrig opnår og man altid må erkende at det aldrig bliver perfekt.

Derfor spekulerer jeg, når i skal sætte rekorder, hvad er så en acceptabel dagsform for jer? Hvor mange forstyrrende elementer accepterer i før i underkender jeres resultat som udtryk for jeres nuværende præstationsniveau?

Og hvad tænker i egentlig om dette begreb om den optimale præstation?

Link to comment
Share on other sites

Lørdag.

I går inden jeg skulle sove så lå jeg og så nogle afsnit af den Australske version af The biggest Loser. Jeg elsker det program, det er muligvis det bedste reality tv jeg har oplevet. Der er så mange rå følelser, folk der er presset, og ægte lykke og glæde, der stråler ud igennem skærmen og rammer en lige i hjerterytmen. Episoderne er trukket i langdrag og der er masser af reklame og produkt fokus, men fuck det lort, ”Det her tyggegummi smager bare skide godt, for kun 3 kcal!”. Yes, yes, what ever.

Jeg synes trænerne i programmet virker kompetente og dejlige mennesker, og hvis jeg skulle have en privattræner en dag skal det være en ligesom dem.

Hvor fanger man den australske udgave? Følger den amerikanske når jeg husker det, synes også man let bliver revet med at stemningen og sidder tit og græder af glæde sammen med deltagerne :cry3::blush: Og gad også godt have en træner som Jillian, hun skal bare råbe af deltagerne på skærmen så er jeg live ved at hoppe op og lave sprællemænd på gulvet :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Tulle: Haha ja, Jillian er awsome. Med hensyn til anskaffelse så kan man vist streame dem flere steder fra.

Træning

Massage og udstræk

10 mins cykling, meget let, og ikke så hurtigt, knæet var ikke glad, så turde ikke rigtig noget som helst.

Pulldowns

15x25kg

15x25kg

Rotatorcuff

3x17x2,5kg (interne og ekstern)

Knæstabilitets øvelser,

bosu bold, den ene og den anden vej

vippen frem og tilbage - ankler, læg.

bosubold på et ben og skiftevis lateral raises m. 1,5kg, samt front raises.

Tror jeg slap fra skulder øvelserne, som jeg brugte til at flytte rundt på mit tyngdepunkt :)

Kernestabilitets øvelser

usual

udstrækning

Link to comment
Share on other sites

Kære Mol,

I går var jeg oppe og træne.

Meget fokus på lav vægt og på god teknik. Aldrig i mit liv har jeg struttet så meget med mine bryster, som gjorde i går aftes. Og det føltes godt i skulderene. Jeg har også købt en ny træningsblue, smuk solgul tight sag. Kropsnært træningstøj i klare farver. HELT SIKKERT!

I den forbindelse må jeg også med stor flovhed meddele at jeg har nedlagt mit boycut af den onde Sportsmasterkæde. De af jer som også er aktiv i off-topic kan måske huske at jeg besluttede mig for at boycutte denne kæde fordi jeg synes det var helt urimeligt at de havde overvågning i omklædningsrummene!

Nå men altså, der skulle åbenbart bare tøj med flotte nok farver til at få mig til at opgive min plan med boycut og nidstirren og komme tilbage i folden igen som et godt får.

Mæh.

Mæh mæh.

Jeg har ligeledes givet op tanker om at jeg kommer til at styrketræne noget som helst på min krop, før jeg er helt skadesfri, så selv ryg blev kørt med så lav belastning at jeg kunne køre høj rep range i dræbende langsomt tempo – for bare at føle jeg fik et eller andet ud af det. Nå ja og så kan jeg vidst lige så godt få stabiliseret resten af mine led nu hvor jeg alligevel er i gang med skuldre, hofter, kerne, knæ og ankler.

Aj nu whiner jeg, jeg er egentlig godt tilfreds med at have udført en træning som indtil videre slet ikke kan mærkes med den mindste ømhed i skaderne.

Massage og udstræk

Ingen bentræning overhovedet, før knæet er smertefrit igen.

Pulldowns

15x25kg

15x25kg

12x25kg

skulder halløj

3x17x2,5kg (intern og ekstern rotation)

Forsøgsmæssigt Triceps og biceps med lav vægt for albue stabilisation

[ss]

Triceps puldowns med reb

3x10x10kg

Biceps curls

3x10x2kg

[/ss]

Skulder test

Lateral raises

3x10x2kg

Front raises

3x2kg

Kan ikke helt finde ud af at trække skuldrene tilbage mens jeg gør det her men det skal nok blive godt med skulderen snart.

Coretræning

Lidt af det sædvanlige, dog uden glutebridges og med cykelben. Synes min lænd har været lidt irriteret og ved ikke om det er knæet eller om glutebridges har været lidt for hårde. Så just in case. For ikke at begynde at kede mig, skal jeg have sat flere øvelser på som jeg kan rotere imellem. Der hænger en masse opslag i Fitness med forslag til core øvelse og deres sværheds niveauer, dem har jeg tænkt mig at prøve igennem, med en eller to nye øvelser pr gang. Jeg tror jeg er på omkring niveau 2.

  • Alternating crunches (3x50)
  • Cykleben (3x15ish): Lænden fladt i gulvet, maven spændt hårdt op, og så cykle bevægelser
  • Svævende ben (2x15sek): immobilt bækken med en fod i gulvet og et ben udstrakt svævende over gulvet
  • Hjerteslag (?x?): ligge krummet sammen på gulvet og så ekstendere enten et eller begge ben indtil jeg ikke kan holde mit bækken immobilt.

Måske jeg skulle lave en Core bingoplade.

I går snakkede vi også om en MASSE spændende ting i praktikken. Et af de tilbagevendende emner var Breiviks mentalerklæring(er). Syg eller ej?

Jeg ved det ærlig talt ikke, jeg har blot læst uddrag af den første erklæring må jeg tilstå (er på 240 ish sider, argh…), den der sagde han var paranoid skizofren. Men jeg synes det er en spændende diskussion. Nogen af jer som har en mening om det?

Jeg gik også og spekulerede over noget med elektrode implantater, og muligheden for at kunne styre robotter ved hjælp af tankens kraft. Det er jo allerede set, læste en del om det i starten af mit studie. Men det er et spændende felt og jeg tror at en dag kommer vi til at kunne lave direkte kommunikation fra hjerne til hjerne, altså praktisk taget telepati. Jeg tror på et tidspunkt så lægger de et fint net om hjernen på os som aflæser signalerne og kan radiosende signaler videre. Det kan ikke vare længe nu. Praktisk telepati. Bilstyrring osv.

ELLER MENNESKESTYRRING MOUHAHAHA!

Over and out.

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

MÆH...

Uhh, jeg skal bare lige læse din log, så bliver jeg instantly flov over mit eget piveri mht. skader. :blahblah:

Hvad angår Breivik...altså han må være syg på den ene eller den anden måde. Enten har han altid været det, eller også er han blevet det. Jeg kan ikke se ham som andet, efter at have læst noget at manifestet nogle af hans forklaringer i retten. Og jeg forstår ikke, hvis man ikke giver ham en behandlingsdom. Nåh ja, det er på ubestemt tid, men altså, hvis han ikke er syg/bliver rask, så kan han jo lukkes ud igen, ik? Altså når han har udstået et passende antal år...

Link to comment
Share on other sites

Angående Breivik er jeg tilbøjelig til at være enig med JAAB - selv om det unægteligt er svært at forholde sig til modsatrettede mentalerklæringer.

Jeg må så også tilstå, at jeg generelt ikke har beskæftiget mig ret meget med sagen, og har derfor hverken læst uddrag af erklæringer, manifest eller retsmøder. Denne kronik synes jeg er interessant.

Link to comment
Share on other sites

MÆH...

Uhh, jeg skal bare lige læse din log, så bliver jeg instantly flov over mit eget piveri mht. skader. :blahblah:

Hvad angår Breivik...altså han må være syg på den ene eller den anden måde. Enten har han altid været det, eller også er han blevet det. Jeg kan ikke se ham som andet, efter at have læst noget at manifestet nogle af hans forklaringer i retten. Og jeg forstår ikke, hvis man ikke giver ham en behandlingsdom. Nåh ja, det er på ubestemt tid, men altså, hvis han ikke er syg/bliver rask, så kan han jo lukkes ud igen, ik? Altså når han har udstået et passende antal år...

Jeg skal prøve at forklare så godt som jeg kan.

Sindsyge?

Man kan spørge sig selv hvorfor der er indført bestemte straffe for sindsyge mennesker. Og det mest simple svar er, at det er fordi man mener de ikke ved hvad de gør. De tror måske at de går rundt og forsvarer sig fra Aliens men myrder i stedet deres familie. Eller føler sig tvunget af udenforstående magter til at gøre ting. Eller deres krop handler af sig selv, for at nævne nogle eksempler.

Fælles for dette er dog at personen jo egentlig ikke ønsker og gøre noget fortræd, men er så syg at han i realiteten ikke ved hvad han gør. En sådan en person kunne altså ikke siges at have intenderet den skade han har forvoldt, og med akkurat behandling ville han også ophøre med at være en trussel.

Typisk ses dette i skizofreni når der er psykotiske udbrud, men denne tilstand kan også komme af andre ting.

Psykotisk betyder kort fortalt blot dette, at der mistes forbindelsen til realiteten.

Man kan sagtens være en "fucked up" person, med en fucked up mentalitet, uden at være sindsyg.

De diagnostiske kirterier for skizofreni er som følger:

Jeg har overstreget nogle interessante punkter med rødt.

Der er en inddeling i hvad man kan kalde førsterangssymptomer, som er det der nok virker temmelig åbenlyst crazy, men der er altså også nogle "negative" symptomer, altså symptomer som peger på en forringelse af funktionsniveau.

Diagnostiske kriterier

  • Psykotiske symptomer i mindst en måned

I denne periode skal følgende være opfyldt

  • Et eller flere førsterangssymptomer (FRS) eller vedvarende ”bizarre” vrangforestillinger
  • Eller to eller flere af følgende
    • Vedvarende hallucinationer med vrangforestillinger uden affektivt indhold
    • Sproglige tankeforstyrrelser
    • Kataton adfærd
    • Negative symptomer

    [*]Følgende udelukket:

    • Primær affektiv lidelse
    • Organisk ætiologi

Uddybning af begreber

  • Skizofrene førstegangssymptomer (FRS)
    • Tankepåvirkningsoplevelser
      • Tankefradrag
      • Tankepåføring
      • Tankeudspredning
      • Tankehørlighed

      [*]Tredjepersons hørelseshallucinationer

      • Kommenterende stemmer
      • Diskuterende stemmer

      [*]Styringsoplevelser

      • Påførte handlinger
      • Påførte viljesimpulser
      • Påførte følelser

      [*]Legemlig påvirkningsoplevelser

      [*]Vrangagtige sansningsoplevelser

    [*]Negative symptomer

    • Træghed
    • Sløvhed
    • Affektaffladning
    • Initiativløshed
    • Passivitet
    • Sprogfattigdom
    • Kontaktforringelse
    • Manglende fremdrift
    • Tom eller formålsløs adfærd
    • Indsynken i sig selv
    • Social tilbagetrækning

    [*]Bizarre vrangforestillinger

    • Vrangforestillingens indhold er åbenlyst absurd, fuldstændigt umuligt, eller højst usandsynligt og kulturelt uacceptabelt

    [*]Kataton adfærd

    • Det vil sige enten svær uro, ofte med repetitiv adfærd, eller stupor, hvor patienten går helt i stå og kan stivne i bestemte positioner

Det svære ved Breivik er altså at afgøre om han egentlig er sindsyg eller om han bare er politisk motiveret som han selv hævder. Hele hans forklaring om sin politiske motivation er sammenhængende, rationel og tilsyneladende ikke åbenlyst bizar. Man kunne helt sikkert godt finde en politiker som var enig i hans vision. Personligt kender jeg en person der er meget enig med Breivik, dog uden at bifalde hans metoder.

Der er mange af hans oplysninger der har været umulige at be- eller afkræfte, f.eks kunne det være interessant og udforske om dette knights templar netværk eksisterede, eller om han havde talt med stemmer i sit hoved, ingen beviser på dets eksistens er blevet fundet.

Ligeledes påstår han at have ledet store succesfulde foretagende med mange medarbejdere, ingen spor af dette findes heller (endnu i hvert fald)

Er hans verden og virkelighed, virkelig, hvis han havde snakket om aliens, rumskibe osv. ville den være mere åbenlys.

Istedet har man forsøgt at sortere det politiske væk og i stedet kigge på de negative symptomer, om han besidder nogle af dem, og nogle forskellige ting kunne pege på at det gør han. Blandt andet stigende isolation, i årene op til. Men så igen, hvis man gik og planlagde en terror aktion er det måske også forklarligt denne vej.

Der er dog noget der har slået mig, og jeg ved ikke om det taler for eller imod. Men i denne knights templer verden, går han fra at bo hos sin mor som 30årig til at være verdens vigtigste person, have valgt sit regent navn (Sigurd Korsfaren). Dette kunne måske også pege på noget narcisisme (personlighedsforstyrrelse, ikke sindsyge), men det kunne også siges at være et brud med realitets opfattelsen at man betragter det som sandsynligt man skulle blive regent...

Der er flere ting, men det bliver for langt allerede.

Men som sagt tilføj gerne kommentarer eller hvis jeg skal uddybe noget af det jeg har skrevet.

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Hvis i synes det her er spændende kan jeg forøvrigt anbefale dokumentaren Sindsygt farlig der handler om Niels, der kaprer et tog og rejser til månen mens han bekæmper aliens og lucifers engle.

Der kunne være det fællestræk med Breivik at han faktisk også er den store helt i sin sindsyge verden, han er hemlig agent, og kender dronninge, George bush og dronnings søster.

Dette er egentlig ikke et typisk skizofrent træk, da de fleste sindsyge er plaget af deres psykoser, bliver jaget osv. Men Niels elsker sin psykotiske verden. På samme måde som Breivik kunne siges at gøre det, hvis det altså er en vrangforestilling.

der er blandt andet en tragikomisk scene hvor politiet står og råber ind til ham i toget:

"Det er politiet!"

Og han råber tilbage:

"Nej, jeg er politiet!!!"

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Hvis manden fik noget fjams var det aldrig gået så vidt.

Han fløj en hvidrussisk kvinde til Norge for at knalde hende. Hun gad ham heller ikke. Så skal du altså være uheldig. Manden er sikkert hunderæd for kvinder. Og det må virkelig have gået ham på at leve i så seksualiseret samfund han ikke nød godt af.

Men nu, ligesom Lundin, modtager han åbenbart kærlighedsbreve i fængslet. Det er lidt mærkeligt, trods alt.

Edited by Paideia
Link to comment
Share on other sites

Nu sidder jeg jo som psykolog i Norge og endda i psykiatrien så der bliver talt en del om Breivik her!

Det er en vanskelig sag det her med diagnose, og jeg skal ikke gøre mig klog på det her selvom jeg selvfølgelig har mine hypoteser. Man skal også i den forbindelse huske på de norske strafferammer. I norge kan man ikke dømmes til livstid, men max få 21 år i fængsel. Hvis Breivik bedømmes som ikke-psykotisk, kan han altså max sidde i fængsel 21 år for at dræbe 77 mennesker.

Jeg kan ikke lade være med at få associationer til Sovjet og Nazi tiden hvor man brugte psykiatriske diagnoser til at stemple folk med afvigende holdninger som sygelige. Med fare for en lidt grov forenkling ligger der et eller andet sted hos det norske folk og samfund et ønske om at manden aldrig kommer ud igen. De betragter det som et nationalt traume heroppe og det er nok en dækkende betegnelse. Med en diagnose som "sindssyg" har man et eller andet sted både en forklaring på det der er sket og samtidig en måde at få buret manden inden for evigt. I know... det er hyper forsimplet, men et eller andet sted ikke helt skudt ved siden af.

Link to comment
Share on other sites

^Det er klart landet ligger på den måde du beskriver, men så må man i den grad håbe på, at domstolen og psykiatrien holder sig objektiv og dømmer ham på den måde han fortjener. At Norge så "kun" har 21 år som maks forvaring i fængsel er jo bare bad luck for normændene.

Tænk hvis det var i DK - så var det kun 16 år. LOL.

Edited by christianspoer
Link to comment
Share on other sites

^Det er klart landet ligger på den måde du beskriver, men så må man i den grad håbe på, at domstolen og psykiatrien holder sig objektiv og dømmer ham på den måde han fortjener. At Norge så "kun" har 21 år som maks forsoning i fængsel er jo bare bad luck for normændene.

Tænk hvis det var i DK - så var det kun 16 år. LOL.

Nok nærmere forvaring

Link to comment
Share on other sites

Peasol: jeg kender ikke det norske system, men ville man ikke netop hellere have han er tilregnelig således at han kan idømmes den tungeste straf og den er strafferetlige hensyn der afgør om han kommer ud, frem for en behandlingsdom hvor det suverænt er en psykiatere afgørelse hvornår han er rask og derfor skal ud. Dette kunne jo f.eks. være om et år... alt erfaring viser jo at hvis han får en lang straf er chancen for hævnmissioner minimal, i forhold til hvis han er ude om et år. Det ville helt sikkert krænke følelsen af retfærdighed.

Link to comment
Share on other sites

Tænk hvis det var i DK - så var det kun 16 år. LOL.

Det er ikke korrekt. I Danmark har vi faktisk livstidsfængsel. Man kan tidligst søge om prøveløsladelse efter 12 år, og det er også rigtigt at mange har en dom der er kortere end deres egentlige levetid. Men der er også eksempler på folk, der sidder i over 20 år, og hvert år er der også enkelte der dør under en indespæring (Kriminalforsorgens statistikker anfører dog ikke om det er livstidsdømte).

Med sådan en som Lundin valgte man faktisk at idømme ham livstid frem for forvaring, netop fordi forvaring idømmes i henhold til et farlighedsdekret. I hans tilfælde mente man ikke at der skulle være mulighed for at komme ud på baggrund af at han ikke regnes for farlig længere.

Peasol: jeg kender ikke det norske system, men ville man ikke netop hellere have han er tilregnelig således at han kan idømmes den tungeste straf og den er strafferetlige hensyn der afgør om han kommer ud, frem for en behandlingsdom hvor det suverænt er en psykiatere afgørelse hvornår han er rask og derfor skal ud. Dette kunne jo f.eks. være om et år... alt erfaring viser jo at hvis han får en lang straf er chancen for hævnmissioner minimal, i forhold til hvis han er ude om et år. Det ville helt sikkert krænke følelsen af retfærdighed.

Jeg ved ikke hvordan det forholder sig i Norge, men i Danmark er det ikke suverænt en psykiatrisk afgørelse i forbindelse med en behandlingsdom. Herhjemme ville det uden tvivl blive en anbringelsesdom (hvis han regnedes for utilregnelig i gerningsøjeblikket), og her vil en overlæge tage stilling til hvornår han kan udskrives, hvorefter en dommer skal ændre dommen. Jeg har meget svært ved at forestille mig, at en mand som Breivik ville komme ud efter et år - uanset hvilken form for dom han fik.

Link to comment
Share on other sites

HEJ FRIENDOS!

Jeg er kommet hjem på landet. Holder weekend med Mor og Fobihunden.

Og jeg er blevet lykkelig!

Se lige her hvad jeg har fået!!!

6998579926_ca96408aab_z.jpg

:wub:

I kan tro den er fantastisk og at jeg har suset rundt omkring i bakkerne, i byen og ved fjorden, og følte mig meget lykkelig og hurtig og glad og hurtig.

I dag cyklede jeg ned og besøgte MORM og MORF. MORF er en gammel mand og ikke længere så sikker på benene, og af og til bliver der også lige slukket på hovedafbryderen så han vågner op i grøften 15 minutter senere.

Det er jo selvfølgelig slet ikke så sjovt, så nu har MORF fået sig en OKSEN-Mobil, som han kan race rundt på uden at skulle frygte af falde om hvis benene ikke helt vil osv.

Den kunne køre hurtigt lovede han.

Det er godt synes jeg, for det er fandme synd at en mand der har været aktiv og arbejdet udendørs hele sit liv har været så bundet til sin lejlighed og ikke kunne gå ud af frygt for at falde om og DØ!

Engang var han brandmand og knallertbølle og scorede MORM pga sin seje knallert og badboy look.

Nu er han ved at gå i stykker. Men nu har han en OKSEN-mobil, som kan køre hurtigt. Det er pisse godt mand.

Jeg kan også køre pisse hurtigt nu, på min nye seje cykel, så jeg har også købt en ny sej cykelhjeml (har set lidt for mange hjernescanninger af stakler der til nøds har fået skrabet halvdelen af hjernen op fra asfalten - så en cykelhjelm og refleksbånd skulle jeg sgu have)

Så cyklede jeg ned i svømmehalen hvor jeg gik til svømning som barn. Jeg har ikke været der i tyve år, men der lugtede stadig af det samme. Klor, slik og slushice.

6998579638_17e24c8b7d_z.jpg

:wub:

(i troede vel ikke jeg gad have en hvid cykelhjelm vel? :shades: )

Nu vil jeg overtale min mor til at vi skal spise bøffer i aften, eller lam.... MMM LAM!

Edited by Jaaanie
Link to comment
Share on other sites

Vrangforestillingens indhold er åbenlyst absurd, fuldstændigt umuligt, eller højst usandsynligt og kulturelt uacceptabelt
Vi forsager Djævelen

og alle hans gerninger og alt hans væsen.

Vi tror på Gud Fader, den Almægtige,

himlens og jordens skaber.

Vi tror på Jesus Kristus, hans enbårne Søn, vor Herre,

som er undfanget ved Helligånden,

født af Jomfru Maria, pint under Pontius Pilatus,

korsfæstet, død og begravet,

nedfaret til dødsriget,

på tredje dag opstanden fra de døde,

opfaret til himmels,

siddende ved Gud Faders, den Almægtiges, højre hånd,

hvorfra han skal komme at dømme levende og døde.

Vi tror på Helligånden,

den hellige, almindelige kirke,

de helliges samfund, syndernes forladelse,

kødets opstandelse og det evige liv.

Amen

Just saying... :wink:

Link to comment
Share on other sites

Hej Fwiends,

Jeg havde lige skrevet jer et langt indlæg om hvor træls det er med mine skader, men så gik det op for mig det kunne siges meget bedre i en enkelt sætning og slettede det andet.

Min krop er træls.

Ud over at min krop er træls, har resten af mig også været lidt træls, mega træls faktisk. Undtagen når jeg har bagt kager til ALLE OG ENHVER fordi jeg er ved at gøre min praktik færdig og gerne vil sige pænt farvel og tak for alt. Den tredje kage har jeg lige taget ud af ovnen. Chokoladekage, dufter godt kan i tro.

Nå men altså, det var det med at være træls vi kom fra.

Jo men det er fordi at jeg har gået og været stresset over den praktikrapport jeg skal skrive, jeg har følt mig lidt forvirret og stuck hvilket har stresset mig meget. Så jeg har så i dagevis gået rundt og brugt en uanet mængde kcal på at IKKE tænke på min praktikrapport. Det er sgu noget crap.

Det er så dumt, jeg ved godt at jeg gør det, ved at jeg går rundt og småspiser hele tiden for at undgå at tænke på noget der stresser mig, og så gør jeg det alligevel i stedet for bare at få sparket mig selv ind foran computeren og komme igang.

Jeg er blevet meget bedre til det her, men jeg falder stadig i til tider, øv.

Må bare blive ved med at blive bedre.

Men sådan har vi vel alle sammen et eller andet svagt punkt, noget vi bare er dårlige til, eller arbejder på. Jeg stressspiser lidt ind i mellem. Hvad med jer, er der nogen af jer som har en dårlig vane på den måde som i går rundt og kæmper lidt med af og til?

Træning

Jeg er nu så skadet i min krop at jeg kan fuldkrops stabilitets træne, det er egentlig meget befriende.

Massage og udstræk

Cykling: niveau 5, 10 min

pull downs

12x25kg

stoppede, nervøs for albue

Skulder rehab

3x17x2,5kg (intern og ekstern)

[ss]

biceps curls

3x12x2kg

lateral raises

2x10x1.5kg

1x10x2kg

triceps med reb

3x12x20kg?

øh, bagskulder halløj

1x12x20kg

[/ss]

[ss]

bosu bold stabilitets træning, til knæ, ankler, hofter

3xalt muligt

[/ss]

Core

alt muligt, men synes ikke jeg havde så meget at skyde med, havde svært ved at aktivere de dybe mavemuskler. Øv.

udstræk

hjem og bage chokoladekage.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share