Sign in to follow this  
Cybra

Cybras trænings liv

Recommended Posts

Spinning til morgen :) Desværre desværre var det en instruktør jeg ikke kendte og skulle da helt sikkert have taget en til aften istedet, for hun var rigtig dårlig. Kedelig musik - Johnny Cash var et af numrene - og ingen gejst fra hendes side, så det var svært at give den gas. Så flad time idag... glæder mig til løbetur imorgen. Har efterhånden 4 år gamle løbesko, så det er vist ved at være på tide at finde nogle nye i næste uge og bruge lidt su budget på det, så må man spise hos de gamle resten af måneden ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ingen løb idag. Var ret træt til morgen, så tog kun styrketræning og en god omgang cardio, så gemmer jeg løbeturen til imorgen, en tur i det gode vejr er ikke helt dårligt.

Prøvede kaostræning idag da der ikke var så mange i centret og det fungerede fint, man kan nemt blive helt kold når man holder pauser imellem hvert sæt. Skal lige have undersøgt om det er en god metode og så tror jeg, jeg vil fortsætte med den. Skal snart have hjælp fra en pers. træner, så jeg kan få helt styr på styrketræning hvordan og hvorledes så det blir tip top.

Peace out

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så er jeg begyndt til mma. Det er rigtig fedt og god træning, fik dog allerede 3. gang trykket et ribben, så nu er træningen lige sat på standby for en tid. Ellers går træningen godt for tiden, får styrketrænet min 2 gange om ugen og spinnet 2 gange og svømmet ca. de 2x 2 km jeg skal svømme.

Er begyndt at tage proteintilskud pga. træningen og synes det hjælper en del ift. restitution.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this