Løb på den lange bane - DM 100 km i lightudgave.


Lars mikkelsen
 Share

Recommended Posts

Så blev det lige til let løb ude på mærsket i skumringen og med en stor fin fuldmåne lavt i horisonten. På dagens tur havde jeg tankerne optaget af at tænke lidt over hvilke mål jeg vil gå efter i det næste år. Tankerne og lysten til lange svære mål er mange. Nu er jeg jo ved at have bare lidt fundament at stå på rent træningsmæssigt, så jeg kan mærke at jeg er ved at være klar til at afslutte denne løbesæson, hvilket sker senest medio november.

Og mine tanker for det kommende år er i og for sig allerede konkrete, nemlig at løbe nogle 6 timers løb i foråret og så afslutte foråret med at løbe 100 km distancen. Mit mål for efteråret kunne meget vel blive 100 miles rundt om Mors. Ja der er jo stadig en del løbeture i denne sæson, hvor der er tid til at tænke over det med målene. Men idag blev det til endnu en kort distance i et overkommeligt tempo i mit løbeliv. Imorgen er der nok endnu en kort tur med lavt tempo lige så torsdag for så at lave et 2 dages træningspas på 15 km + 40 km.

Dagens træning:

6 km meeeeeeeeeget laaaaaangsomt :4disguise: :4disguise: :4disguise: :4disguise:

Link to comment
Share on other sites

Så fik jeg endnu en gang mongoleret mit affedtede legeme rundt ude på mærsket. Tjaa mine ben ser fornuftige ud efter hånden selv om træningsmængden stadig ligger nede med 40 % i forhold til da jeg blev skadet, men det går godt og det er jo meget værd. Dagens træning bestod i at løbe lidt km som fyld i min løbeuge, sådan er denne uge nogle små ture med lav til middel intensitet for så at skrue op for mængden i weekenden. Lige i tiden tænker jeg en del over, at jeg næste sæson i langt højere grad vil planere min træning i tid og intensitet frem for km og intensitet. Rent mentalt kan jeg mærke, at jeg har nemmere ved at forholde mig til at løbe i 10 timer frem for at tænke 100 km. Måske er det bare lige her i tiden, at jeg har det sådan, når jeg har løbet det sidste løb i november vil jeg overveje det nærmere. Og nu har jeg jo et 56 km løb i næste måned og et 6 timers løb i november, så får jeg jo erfaring mht. til de to måder at betragte løb på.

Jeg har altid været en tvivler de sidste 4 - 5 uger før en konkurrence, det har jeg vidst i mange år, derfor har jeg lært, at jeg aldrig skal lave om på træningsplaneringer i tiden op til konkurrencer med mindre der er tale om at håndtere skader. Mine overvejelser om at ændre på måde at se træningen på drejer sig derfor ikke om grundliggende at ændre indholdet, men om at finde en mere tilgængelig måde for at acceptere udfordring vs min egen form på.

Dagens træning: 9,5 km tid: 52 min.

Link to comment
Share on other sites

Lige i tiden tænker jeg en del over, at jeg næste sæson i langt højere grad vil planere min træning i tid og intensitet frem for km og intensitet.

Det kan være en rigtig god ide. Der er mange løbeprogrammer, der tager afsæt i tid og intensitet i stedet for kilometerne. Det giver et anden tilgang på en eller anden måde. Og jeg kan kun forestille mig, at det er en nyttig ændring i forbindelse med ultraløb (som jeg har nada erfaring i).

Link to comment
Share on other sites

Det kan være en rigtig god ide. Der er mange løbeprogrammer, der tager afsæt i tid og intensitet i stedet for kilometerne. Det giver et anden tilgang på en eller anden måde. Og jeg kan kun forestille mig, at det er en nyttig ændring i forbindelse med ultraløb (som jeg har nada erfaring i).

Ja tror vi er meget på bølgelængde mht det spørgsmål, og jeg vil da også give det en forsøgsperiode frem til foråret. Hvilket mål jeg vil planere efter i foråret ved jeg endnu ikke, men jeg overvejer eller har to mulige mål for foråret:

1) At løbe en all-out halvmarathon og bruge træningen til især at øge mit tempo generelt. Halvmarathonprojektet vil kræve mange forberedelses km, hvilket tiltaler mig, da jeg gerne skal op og have uger på plus 250 km i 2012.

2) 100 km konkurrence som jeg lige nu ikke ser så stort potentiale i rent træningsmæssigt, fordi jeg så ikke får overskud til at arbejde med intensiteten i træningen.

Så lige nu er min favoritmål halvmarathon i foråret.

I efteråret er mit mål og hovedmål for 2012 at løbe Mors Rundt, det er jeg helt ren i spyttet omkring.

Og jeg har jo også fået trænet lidt idag. Her til aften snuppede jeg 10 km på vindstille landevej i vestjylland. Det var en fed tur, hvor jeg følte lethed i kroppen og fart i benene, hvilket jeg vel ikke helt har følt siden jeg var 28 år og stoppede med at spille rugby. Dengang kunne jeg løbe 5 km under 17 min. med en kropsvægt på 97 kg - jo jo det var tider.

Skulle jeg nu ikke skrue op for musikken og render lidt rundt i køkkenet og lave lidt mad.

Imorgen venter nok 20 km og 30 km søndag, hvis benene er gode. :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:

Edited by Lars mikkelsen
Link to comment
Share on other sites

Puha sikke da et træningspas. Mine lidt gigtplagede ben skreg på lidt varme her til middag, da jeg tog ud på løb, så iklædte mig lange bukser og en relativ varm trøje, men det var da temmelig dumt gjort. Da jeg kun skulle løbe 20 km havde jeg ikke medbragt mere end en halv liter vand og 1 powergel. Så allerede ved 15 km var jeg godt gammeldaws dehydreret med kramper til følge - saltstick havde jeg jo heller ikke lige medbragt. Godt det var en træningsdag idag.

Indtil vandtanken var tom, så gik det ret forrygende både mentalt og fysisk var jeg lige præcis der, hvor jeg skulle være. Men allerede imorgen er der træning igen, men 24 timers hvile har også ret, så jeg vil glæde mig til 30 km løb i omegnen af Vejle.

Dagens træning:

Distance 20 km, tiden knapt 2 timer, pulsen 65 - 72% . :4mewantfood: :4mewantfood: :4mewantfood: :4mewantfood: :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

Så blev det søndag og sidste træningstur i denne uge. Jeg havde lavet et lille mål om at nå 60 km her i weekenden, det mål nåede jeg. Så idag blev det til 30 km i et behersket tempo. Egentlig har jeg kunnet løbe frit og med en ok hastighed selv om mine bene selvfølgelig har været lidt mærket af 3 dage med 10 km tempo fredag, 20 km langturstempo lørdag og idag søndag 30 km i langturstempo. Nu er der hviledag imorgen og så vil jeg bygge op til endnu en weekend med høj mængde.

For at komme ud og løbe lidt på bakker var jeg idag taget til Fredericia og løbe, hvor jeg kan løbe på en del bakker som trods alt ikke er så store, at de virker dræbende på benene. Jeg er ret ok god til at løbe opad, det er nedad jeg har problemer nok mest fordi jeg stadig er relativ tung.

Idag havde jeg belært at min fejlagtige vinterpåklædning igår taget mindre tøj på, vand i rygsækken, powergels og saltstick. Jeg er godt overrasket over, hvor stort udbytte jeg får ud af at have styr på kroppens saltbalance. Væske har jeg også indtaget i så rigelige mængder, at jeg måtte stoppe og tisse to gange.

Dagens træning:

30 km - 3 timer - 2 liter vand, 6 saltstick, 5 highfive isogel.

Link to comment
Share on other sites

Så kom der endnu en dag på landevejen dejligt selv om. det var en af de korte ture, så synes jeg, at kroppen igen idag viste sig i positiv forandring. Godt nok er jeg lidt øm i benene efter weekendens træning, men alligevel vil jeg sige, at benene begynder mere og mere at ligne de ben jeg løb på inden jeg måtte drosle ned for at komme af med min lille skade. Det er utrolig dejligt at begynde at tænke realistiske og positive tanker om de to løb, jeg har foran mig i den kommende tid.

Idag tænkte jeg på, at jeg frem til 1. okt. vil samle så mange km som over hoved muligt. Fra 1. okt. og frem til 9. okt vil jeg så lave en lille nedtrapning, sådan jeg kan komme nogen lunde hel igennem de 56 km rundt om Mariagerfjord, sådan jeg blot kan løbe videre frem imod 6 timers løbet 19 nov, hvor jeg vil prøve at give "fuld gas ".

Men det aller fedeste ved at løbe på lange ligeud landeveje er, at jeg bare kan lade tankerne løbe deres eget løb. For mig er distancetræninger bare en af de fedeste måder at være til i nuet på. :bigsmile: :bigsmile:

Dagens træning blev følgende:

Distance: 16 km

Puls: 70 - 80%

:4disguise: :4disguise: :4disguise: :4disguise: :4disguise: :4disguise: :4disguise: :4disguise: :4disguise: :4disguise:

Link to comment
Share on other sites

Endnu en dag i blæst og regn.

Jeg har haft en ok tur ud og træne lidt på landevejen. Jeg løb 8 km - 4km lige ud og 4 km lige tilbage, sådan er det her ovre i vest, at man lærer at æde et langt stræk landevej lige ud.

På 4 km løb jeg 85 - 92,5 % hvilket gik ret godt iøvrigt.

Jeg er lige nu et sted i forløbet, hvor jeg skal til og være lidt på vagt mht. hvad der sker med mine ben i den enkelte træning og reagere med det samme, at jeg begynder og opleve noget, der kan ende med at blive en egentlig skade.

Dagens træning:

Distance: 8 km.

Link to comment
Share on other sites

Dagens motion - altså for lørdag - blev til 10 km løbet for første halvdels vedkommende i 100 km pace og fra 6 - 10 km rykkede jeg i tempo med et langt stigningsløb.

Selv om mine ben generelt er ved at være slidte, sådan lige til kanten endda, så fik jeg løbet et godt træningspas.

Jeg har i denne tid lidt fokus på det tekniske. Jeg er kommet ind i en gænge,. hvor jeg synes, at jeg lander lidt for meget eller rent på hælen. Den lidt for hårde hællanding forsøger jeg at ændre ved at lade min krop falde lidt mere ind i vejforløbet. Således vil jeg gerne, når jeg løber på flad vej kunne komme ind på en vinkel i mine skridt, som ligner den vinkel jeg løber med, når jeg løber opad.

Som sådan forsøger jeg ikke at ændre min teknik ud i løb - blot havde jeg før end, at jeg rev min ledbånd i stykker en knap så ren hællanding som jeg har nu, og den vil jeg gerne tilbage til af flere årsager.

Det er lidt hårdt for mit venstre underben med den rene hællanding og så finder jeg også den rene hællanding er lidt dyr rent løbeøkonomisk.

Men en fed tur havde jeg rundt i området ved Henne St.

Dagens træning:

Distance: 10,5 km - puls: 75 - 90 %

Link to comment
Share on other sites

Jamen hold da op, hvor går det stærkt her - altså ikke stærkt med at løbe stærkt, men jeg har meget at se til, dog har jeg nået at runde 100 km på 7 dage. !00 km om ugen var et af mine små mål da jeg begyndte at genoptræne til nytår, så herligt at jeg nu har fat i den lange ende af den målsætning.

Min strategi med at samle på km. ser ud til at være fin - i hvert tilfælde så får jeg løbet en del mere og meget mere tempotræning er det også blevet til. Nogle dage kan jeg så løbe 2 gange om dagen, hvilket hænger fint sammen, når bare mine ben er nogen lunde ordentlige at løbe på.

Nu er der 9 dage til Mariagerfjord Rundt, og jeg er lidt usikker på, hvor meget jeg skal trappe ned for at ramme nogle nogen lunde gode ben som kan bære mig rundt på de 56 km. Men hvis jeg tager det stille og roligt og lunter ud til 30 km, så kan man vel altid rende de sidste 26 km, det er vel ikke så slemt. Det er sjovt med mig, fordi jeg er altid så blød og usikker de sidste 2 uger for det går løs, men det har jeg dog efter hånden lært, at sådan er jeg. Til gengæld føler jeg mig altid koncentreret, når jeg står klar til start.

Vejret de seneste to dage er kommet lidt bag på mig, og jeg har på mine træningsture godt kunnet mærke, at jeg ikke havde så meget væske i kroppen at gøre godt med. Jeg tror, at jeg godt vil bede om overskyet tørvejr, når jeg skal fjorden rundt.

I de kommende 4 uger skal jeg tilfældigvis ikke jobbe så meget, så jeg glæder mig vildt meget til at have god tid til nogle lange træningspas.

Mål for den kommende periode på 9 døgn: 110 km :superman: :superman: :superman: :superman: :superman:

Link to comment
Share on other sites

Ny måned og ny træningsuge, dog udmærker oktober måned sig ved, at jeg her skal ud på mit første ultraløb. Uagtet at vejen frem til løbet ikke har været optimal, og det er jo et vilkår i al sport, at den perfekte forberedelse stort set ikke findes eller lader sig udføre. Jeg er ved godt mod og er vældig positiv her, hvor jeg blot skal sove 6 gange inden, at jeg står ved stregen på Mariager havn. Og jeg kan mærke, at jeg nu er ude over min tøseperiode, der hvor jeg opfører mig som en pipskid i mine tanker eller følelser, en periode jeg altid har haft og er blevet rigtig god til at håndtere.

Nu er jeg der, hvor jeg forsøger at planlægge mit løb og dagens løbetur var hovedsagligt med tankerne koncentreret om at bevæge mine arme frit og flydende samt tænke over en plan for løbet. Det er min plan at lægge ud meget konservativt i noget der ligner ikke over 60% i puls, det er min hensigt at holde denne intensitet frem til 35 km.

De første 35 km vil således blive delt op i:

0 - 5 km

5 - 15 km

15 - 23 km

23 - 35 km

Fælles for disse km er, at de skal løbes på ikke over 60% , at jeg løber og kun har stop for hver 5 km for at spise og drikke samt at jeg går ned ad alle bakker.

35 - 50 km

Madplanen og drikke plan er den samme, men her vil jeg forsøge at lave walk and run for lige at spare lidt på mine ben, da jeg jo skal være "super klar " 19. nov. til 6 timers løb. Jeg går her efter at holde gennemsnitstempoet fra forrige interval, men vil blot bruge intensiteten lidt anderledes. Jeg er nogen lunde vant til at køre 20 km med intervaller, så strategien er ret gennemprøvet i træning, hvilket jo helt klart er noget andet.

50 - 56 km

Her vil jeg forsøge at holde en intensitet på 80% og komme godt i mål.

Jeg har mit eget vand, saltsticks og isogels pakket i poser sådan mine hjælpere blot giver mig en pose pr. 5 km.

Mht hvad jeg gør, hvis noget går galt, så har jeg nogle strategier afprøvet og klar. At give op er på ingen måde en mulighed, jeg har klare aftale med mine hjælpere om, at de bestemmer om jeg er inde eller ude af løbet. Jeg tror det på sigt er en god ordning at have, det gør mange ting mentalt nemmere, synes jeg.

Men det var de tanker jeg gjorde mig, da jeg idag var ude på 14 km på Bork Mærsk. Asthor den tapre gravhund måtte opgive at følge med idag eller han måtte arbejde hårdt for at følge tempoet, hvilket er noget helt nyt.

Og til sidst: er det ikke sjovt, at man kan glæde sig til noget der giver ømme ben og fødder??? :4disguise: :4disguise: :4disguise:

post-4318-055560900 1317663618_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Så kom jeg lige lidt ud i frisk luft og fik luntet lidt km til min km-bank for oktober måned. Ben er lidt ristede fra igår aftes, men alt i alt, så virker benene ok hurtige og på vej i god udvikling.

I den netop afsluttede weekend blev der afholdt Spartathlon og vindertiden blev: 22.57.40, det er en ret flot tid, synes jeg. Mit eget mål for 2016 er netop Spartathlon og en tid under 30,00 timer, så førstepladsen kommer jeg næppe til at dyste om, men i top-20, sådan er min drøm, men så er jeg også 54 år :4disguise: :4disguise: :4disguise: :4disguise: Alderen bør ikke være den største hindring i mit løbeprojekt, se blot her: Yannis Kouros, verdens nok bedste ultraløber nogensinde, at alt er muligt ved at løbe turen t/r (ca. 500 km) på 61 timer. :4thumbup: :4thumbup: :4thumbup:

Men idag snuppede jeg 6 km lidt har også ret, og holder jeg min udviklingskurve, så runder jeg i år 2300 km løb, hvilket vil være et ok resultat i mit første løbeår. Da jeg begyndte mit løbeprojekt kunne jeg lige holde på til 5 km løb på en halv time og med snottet rendende ud i et langt slimet spor på markvejenes midterrabat. Idag er der mere stil over det, der spytter jeg kun lidt på mig selv, når jeg løber i modvind.

Men en god dag i Lars Mikelsens løbeliv og kunne jeg så få et vægttab i 10 kiloklassen så ville det være perfekt. :4mewantfood: :4mewantfood: :4mewantfood: :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

Så kommer her lige en lille opdatering på mit lille løbeprojekt. Jeg var ude og lege med bold igår, og jeg modstod min impuls til at give den gas, jeg var også så fornuftig, at jeg ikke løb hjem derude fra hallen. Så idag var mine ben rigtigt fine, og mit centralnervesystem begynder så småt at ha rettet sig ud igen, så jeg føler mig faktisk lidt for god i benene idag 1,5 døgn før mit løb.

Men aftenens løbetur gik rigtig fint. Jeg løb en kort tur og med en relativ høj intensitet 80% ca. Som sagt turen gik, så nu vil jeg rulle nogle pandekager med laks, porre og persille samt lidt kerner, så jeg kan få lidt aftensmad.

Dagens træning:

6,5 km - 80%

:4mewantfood: :4mewantfood: :4mewantfood: :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

Søndag blev det til løb på den korte bane - Mariagerfjord Rundt, 56,6 km.

Helt generelt var turen en fantastisk og oplevelsesrig tur i dejlig natur, men også en meget bakket natur.

Jeg havde til løbet 23 stk Highfive isogels med i min følgebil, og jeg var da lidt vild med smagen inden, at jeg tog afsted, hvilket var en begejstring som i takt med at antallet af tilbagelagte km, tilsvarende faldende - altså begejstringen for en syntetisk variant af smagen: Orange.

Fra 0 til 30 km forløb alt uden dramatik og jeg holdt mig til min meget konservative taktik med relativ lav intensitet og grundighed mht. at indtage drikke og kalorier. På de første 30 km var der to alvorlige stigninger den første med et forløb på ca 2 km, hvoraf halvdelen havde temmelig høje procenter. Anden stigning havde også ret gode procenter, men selve forløbet af signingen var ikke så langt.

Fra 30 til 52 km var jeg ude i noget som for mig var et sandt bakkehelvede. Mange km ud af Hadsund var op ad bakke og her var der også ind imellem nogle ret heftige stigningsprocenter. Men det hele gik rigtig fint og ved 42 km rundede jeg lige knapt 4 timer, hvilket var tilfredsstillende og helt som planlagt, så hertil var jeg i fuld kontrol. Drikke og kalorier var også her ret stabilt og ok.

Omkring 45 km begyndte jeg at få smerter og kramper i mit højre ben, hvilket i høj grad skyldes en gammel. For snart 30 år siden brækkede jeg ryggen og havde et par år med stærke smerter. Den gang vidste jeg ikke, at jeg havde fået et brud nederst på ryggen, så bruddet voksede sammen på sin helt egen måde. Så det sker fra tid til anden, at jeg plages af smerter ned i højre ben, og dette lever dog ok med blot jeg altid holder min krop nogen lunde varm. Men på turen fik de mange km med nedløb min skade til at blomstrer op, hvilket foruden at gøre ondt, gør det ved mit ben, at jeg taber det til tider på en sådan måde, at jeg ikke lige kan få musklerne til at virke. Jeg har en ide om, at jeg på nedløbene lige som kommer til at strække for langt ud efter underlaget og det er her der går koks i benet.

Nu har jeg jo trænet lidt i krise løb så fra 45 km måtte jeg begynder at løbe 400 meter og march 100 meter og sådan måtte det gå resten af turen. Så jeg satte temmelig meget tid til på det sidste stykke, men kom i mål glad og mæt af bakker efter 5 timer og 53 min. Iøvrigt var der på de bakker til sammen 1200 højdemeter ialt.

Jeg havde ikke helt regnet med så mange bakker, men rutens hårdhed var også lidt fedt. Ligeledes så må jeg erkende, at det er hårdt at trække 89 kg op over de mange stigninger og ikke mindst at komme nedad igen. Men jeg vil nok løbe løbet igen som var fantastisk planlagt og afviklet af de mange søde mennesker fra Hobro.

Så nu har jeg altså taget første skridt mod Spartathlon og min lyst til 246 græske km er ikke blevet mindre.

post-4318-019262900 1318244876_thumb.jpg

post-4318-092666300 1318244898_thumb.jpg

Edited by Lars mikkelsen
Link to comment
Share on other sites

SÅDAN! Tillykke med delmålet. Det er godt nok en sej tur :4thumbup:

Men sådan som du har grebet det an, så virker det på en eller anden måde meget velovervejet og ikke specielt hasarderet. Jeg tror da, du har helt ret i, at man skal lægge en meget omhyggelig strategi, så man ved, hvordan man griber de forskellige faser. Spændende!

For mange løbere stopper forestillingsevnen ganske enkelt ved 42,195 km. Det virker som om, at mange regner med, at man falder død om, hvis man kommer til at løbe 44 km. Men med et fornuftigt flow og en gennemtænkt strategi kan det lade sig gøre. respekt.

PS: Hvad angår dit spørgsmål ovre i min log, så skal du bare gå tilbage til dit allerførste indlæg og rette i det. vis du bruger "Full Editor", er jeg ret sikker på, at du kan rette både overskrift og underrubrik på din log.

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med resultatet :4thumbup:

Jeg er virkelig imponeret over den måde du håndterede krisen på. Langt de fleste planlægger og gør sig en masse tanker om hvordan kriserne skal håndteres, men 99 ud af 100 har glemt alt om disse planer når krisen først rammer - mig selv inklusiv. Du holdte dig til planen, og det får du et kæmpe :4thumbup: for!

Hvordan har kroppen det her dagen derpå?

Link to comment
Share on other sites

Tillykke med resultatet :4thumbup:

Jeg er virkelig imponeret over den måde du håndterede krisen på. Langt de fleste planlægger og gør sig en masse tanker om hvordan kriserne skal håndteres, men 99 ud af 100 har glemt alt om disse planer når krisen først rammer - mig selv inklusiv. Du holdte dig til planen, og det får du et kæmpe :4thumbup: for!

Hvordan har kroppen det her dagen derpå?

Tak for roserne Jannie.

Min krop har det ok idag, jeg er lidt flad og mine lår er lidt mere ømme end de plejer at være. Men jeg vil lige ud og små jogge 5 km her til aften, så jeg kan få lidt blod ud i benene. Skal jo være klar til 6 timers løb i Grenå 19. nov.. 6 timer i Grenå er på en helt flad rundstrækning på 3 km, så håber, at jeg her kan løbe et jævnt løb.

Med hensyn til krisehåndtering, så mener jeg, at det er vigtigt at træne i sine strategier, så man er tryg ved dem og kommer til at tror på, at de er vejen ud af de problemer man sidder i under løbene.

Link to comment
Share on other sites

Ha, haaa, ja præcis. Jeg går også i total shut-down mode, når krisen kommer, og panikken sætter ind :laugh:

Her er Lars vist af en anden støbning …

Tak for dine ord Henrik. Og tak for anvisning ang. rettelser i undertitel, det virkede

Vinderne af løbet, en ung mand løb iøvrigt i fivefingers :4thumbup: :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Et stort tillykke skal også lyde her fra :4thumbup: Sku godt "gået" Og jeg vil også rose dig for at have det overskud til at handle krisen da/når den kommer. :superman: Jeg tror også jeg vil være en af de folk der tænker. Nej satme nej, og så bare klør på og knokler der ud af. :crazy:

Og det kan / vil man jo så med stor sandsynlighed blive straffet for, og lide under senere. :cry:

Men STORT TILLYKKE med delmålet :4thumbup:

Edited by NAVYSOLDIER
Link to comment
Share on other sites

Et stort tillykke skal også lyde her fra :4thumbup: Sku godt "gået" Og jeg vil også rose dig for at have det overskud til at handle krisen da/når den kommer. :superman: Jeg tror også jeg vil være en af de folk der tænker. Nej satme nej, og så bare klør på og knokler der ud af. :crazy:

Og det kan / vil man jo så med stor sandsynlighed blive straffet for, og lide under senere. :cry:

Men STORT TILLYKKE med delmålet :4thumbup:

Mange tak skal du have!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share