IT'S A LONG ROAD! but it's worth it.


NAVYSOLDIER
 Share

Recommended Posts

Min fod er bare blevet værre og værre de sidste dage, og det selv om jeg har prøvet at skåne den, og slet ikke har løbet den sidste uge, for at give den ro. Det var helt galt i nat og her til morgen. Av, av. :4crutches:

Nu er jeg så lidt heldig, da min nabo er fysioterapeut, så var lige inde og høre om hun ikke kunne give mig noget ultralyd. Og som den gode nabo hun jo er, så ville hun selvfølgelig gerne det. :biggrin:

Og så kommenterede hun, at jeg godt nok havde en utrolig stiv………… :tongue:

Ja altså en stiv akillessene, så den skulle jeg sørme se og få udført nogle strækøvelser for.

Der ud over skulle jeg huske at få varmet foden godt op inden jeg begynde at ”presse” den under løb.

Ja, ja, ja!!! Jeg skal nok… :blush:

Tak søde nabo. :flowers:

Link to comment
Share on other sites

Så blev CUBE'en solgt (Racer)

Der var en fra Tri-klubben der godt lige kunne bruge sådan en racer :smile:

Fik nu ikke helt det for den som jeg havde håbet, men pyt. Når det nu er en man kender, så hellere at den person kan få noget glæde af den. Plus så kan man også nemmere se hinanden i øjnene næste gang, når ingen af parterne syntes man ligefrem er blevet snydt eller har betalt for meget for en vare.

Har det aldrig helt godt med at handle med venner og bekendte.

Det kan så nemt opstå splid og sure miner når der er penge involveret. :crazy:

Link to comment
Share on other sites

I dag har der ikke været så megen træning. Var egentlig meningen at jeg skulle have været til spinning her til eftermiddag, men da en af mine venner pludselig ændrede vores aftale her i formiddags til i eftermiddag, måtte spinningen droppes. Grrrr! Er bare ikke god til det der med ændringer i planerne, I min verden skal ting være planlagt, timet og tilrettelagt. Og så følger man denne plan. Så når folk enten ikke overholder deres aftaler, eller pludselig ændre i dem, og i sær med kort varsel, så vælter alting for mig, specielt mit humør. :sneaky2:

Nå men kunne nu også mærke at mine ben nok ikke tog skade af en hviledag. Tænkte dog på at tage en lille let restitutions løbetur, men valgte alligevel at give min fod lidt pause. Er meget nervøs for den for tiden. Men i morgen skal den igen trænes/røres lidt.

Planer på at starte dagen med en gang spinning :bike: efterfulgt af lidt rolig optrænings løb for foden. :crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

Grrr. Så er det galt med foden igen. :sneaky2:

Synes ellers jeg passer på og følger de råd de ”kloge” mennesker kommer med. :4smartass: Men igen og igen ”springer” skaden op. :annoyed:

Så var inde og få en gang ultralyd, og ja, så må jeg jo prøve at tage det endnu mere med ro med løbet det næste stykke tid, og så igen prøve at bygge stille og roligt op. :dry:

Den fod skal altså snart til at opføre sig ordentligt. :bottom:

Link to comment
Share on other sites

Ja så skærer man drastisk ned for løbet, for at give foden hvile, og så begynder knæene at drille ved cykling / spinning. :unhappy:

Kan dog ikke helt finde ud af hvad det kan være. (Jo altså det er jo højest sandsynligt en belastningsskade) Men har søgt lidt rundt på nettet, og syntes ikke helt at kunne finde de samme symptomer som jeg har.

Det er ikke i selve knæet jeg har ondt, men ovenover. Har så læst lidt op ”løbeknæ el. springerknæ” Men der sidder ømheden hvis under knæskallen, altså neden for. Mit sidder som sagt oven over knæskallen, og typisk på indersiden (Kan dog ind imellem også trække lidt ud mod yderside)

Som jeg forstår det ved ”springer knæ” så er Smerterne og ømheden ofte lokaliseret i quadriceps-senen lige under patella.

post-53630-067069500 1330598478_thumb.pn

Men i mit tilfælde er det mere som om det er selve quadriceps-senen der er belastet / irriteret lige over knæet.

Andre der kender til dette, og hvad man evt. skal gøre? :4disguise:

Håber virkelig bare det lige skal have et par dages hvile fra cyklen, og så er klar igen.

Er godt nok snart ved at være træt af min svage krop, der bare ikke kan holde til en skid, og brokker sig hele tiden. :4crutches:

Edited by NAVYSOLDIER
Link to comment
Share on other sites

I går drog Anette og jeg så til det nordjyske for at deltage i Strandby Vinterkarrusel løb.

Det er et ”lille” socialt løb arrangeret af den lokale Rico Eiersted (Hjemmeside) som er en passioneret motions og marathon løber.

Der var ”3” løb / distancer man kunne tilmelde sig. 1 Marathon, ½ Marathon og rundeløb.

Ruten var en god afvekslende ca. 4,7 km. tur rundt omkring Strandby og omegn, der indeholdt både, asfalt, grussti, sandklitter og strand. En rigtig god og dejlig rute, og vejret gjorde jo bestemt heller ikke turen, og omgivelserne dårligere.

Marathon folkene skulle så turen rundt 9 gange. ½ Marathon 4 gange + en lille prolog på ca. 2 km. Og ja rundeløberne bestemte selv om de løb 1,2 eller 3 runder på de 1½ time de havde til rådighed.

Før og under løbet var der et meget velforsynende depot med næsten alt hvad hjertet kan begære. Vand, Saft, Cola, Energidrik, Kakao, Kaffe, banan, appelsin, rosiner, chokolade, Energibar, M&M’S, Chips saltstænger og meget mere.

Efter løbet var der hygge med fællesspisning + kaffe og kage. Og udtrækning af gevinster på startnumrene.

Alt dette fik man for den utrolige pris/startgebyr af 100 kr. for maraton, 75 kr. ½ maraton og 50 kr. for rundeløbet.

Fedt at der findes så arrangerede og passionerede folk som Rico og ikke mindst hans medhjælpere. At de vil lave sådan et fantastiks og fuldendt arrangement og dag for andre motionsløbere, og så til den pris.

I en tid og kultur hvor man ofte føler at arrangørernes tanker og hensigter mere går ud på pengene og overskuddet end selve løbet og hyggen kan man kun glædes over at der findes folk som Rico og hans crew. En stor tak og ros skal der i hvert tilfælde lyde her fra til dem. Og det er sikkert ikke sidste gang vi deltager i en af Ricos løb, og kan da kun opfordre andre løbere til det samme.

Efter endt løb og hygge tog vi lige en lille runde i vores gamle hjemby Frederikshavn.

Vi savner sku begge to den dejlige by, og ikke mindst det nordjyske.

Hvordan gik det så med bentøjet???

Har jo nu i over en uge holdt fri fra løbet, for at give foden ekstra hvile, og dertil er der jo så kommet disse knæ problemer, så var selvfølgelig spændt på hvordan det ville gå, specielt med knæene.

Jeg tog det meget med ro i dag, hovedsageligt for ikke at gøre mere skade, men lige så meget fordi det bare skulle være en hyggetur og løb sammen med Anette. Kan ikke endnu helt sige hvad udfaldet/status er for fod og knæ, for kunne godt mærke skaderne i begge dele, ikke noget vildt og voldsomt, men kunne dog mærke det. Nu må vi så se de næste par dage. Men må indrømme at jeg er mest nervøs og træt af knæ problemerne, da min plan jo var at prioritere cyklingen lidt højere end løbet i år.

Link to comment
Share on other sites

I dag prøvede jeg så med lidt let træning på kondicykel, med ikke for meget belastning, for at se hvad knæene sagde til det. Men jeg var ikke ovenud glad for ”svaret” :unhappy: kunne godt mærke skaderne. Men det var heller ikke sådan at der var dissideret smerte, men nærmere lidt ubehag og irritation. Så nøjedes med 20 min. For ikke at provokere det for meget, skal en tur til lægen i morgen. Derefter kørte jeg lidt tungt excentrisk træning (Benpres og Seated Hamstring Curls.)

Men havde ikke så meget tid, da jeg skulle mødes med min lillebror, far samt svigerfar og ind i Stadionhallen og se VHK Pigerne spille første kamp i kvartfinalen i Cup Winners Cup. Som de jo vandt med imponerende 42-25. :clap:

Link to comment
Share on other sites

Startede dagen med en rolig 5 km. løbetur. Kunne godt mærke mine knæ lidt, men til gengæld var der slet ikke noget med foden. :smile:

Var så lige en tur ved lægen, for at få kigget på knæene. Han trykkede og flyttede lidt rundt med knæskallerne, men da han ikke kunne mærke noget usædvanligt, eller jeg mærkede noget ømhed ved dette, mente han bare at det var en ”almindelig” overanstrengelsesskade, der bare skulle have lidt ro, og jeg evt. skulle omjustere lidt i min træning. Meeennn det er jo ikke så nemt, da jeg jo ikke ”bare” lige kan skrue op for løbetræningen i stedet, grundet foden. :raisebrow:

Link to comment
Share on other sites

I går var lillebroderen og jeg til holdpræsentation af Team Designa Køkken – Knudsgaard. Som i år er rykket op og blevet et continental hold. Det må siges at være noget af en spring, for så ”lille” og lokalt et hold fra Nr. Søby.

Både ledelse og rytter havde selvfølgelig store forventninger til den kommende sæson, men jeg syntes også de var meget realistiske om lige præcis det at de var et lille og ikke mindst nyt hold der nu skulle ud og prøve kræfter med de store.

En meget væsentlig ting ikke bare i cykelsporten, men generelt i den professionelle sportsverden er jo økonomien, Og der bliver jo også lagt mange penge i Team Designa Køkken – Knudsgaard. Men som de selv var inde på, så har de slet ikke de midler til rådighed som flere af de andre hold de skal konkurrere med har.

Der blev også lagt meget vægt på at det hele kun kan lade sige gøre med den store frivillige opbagning der er til projektet fra flere sider, ikke mindst fra forældre til rytterne. Dette blev der selvfølgelig også takket utrolig meget for fra ledelsen.

Det bliver i hvert tilfælde utrolig spændende at følge dette nye hold i deres debut sæson som continentalhold.

Edited by NAVYSOLDIER
Link to comment
Share on other sites

Så blev der investeret i endnu en racercykel til stalden. Dog ikke en ny ”fuldblods” bare en ældre sag der skal tjene mig som vinter / alternativ / ekstra landevejscykel… Er det ikke lige sent nok at investere i en vintercykel nu tænker I måske? Skulle han ikke have gjort det for nogle måneder siden og ikke nu når vinteren jo faktisk er over???

Joo det skulle jeg nok. Men tanken med cyklen er lige så meget at den skal stå ”fast” i hometraineren. Og jeg så bare skal bruge den til lidt supplerende træning og nok forholdsvis restitutionstræning hen over sæsonen. Ja og så kan den jo så som sagt blive trukket lidt med ud hvis jeg på et tidspunkt får brug for dette.

post-53630-003349400 1332188373_thumb.jp

Sådan ser dyret ud i traineren.

Det er en ældre GT Edge model. Men helt okay til det jeg skal bruge den til. :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Lovede hvis blandt andet Kenneth (Kermit) på et tidspunkt først på året at jeg ville uploade nogle billeder af min nye racer når den kom ud af vinterhiet

:sleeping: Det har jeg da helt glemt :4slap: SORRY :4oops:

Men her er der så nogle stykker, kvaliteten (På billederne) :wink: Er desværre ikke helt gode. :mad:

post-53630-0-23687600-1334519266.jpg

post-53630-0-23687600-1334519266.jpg

Edited by NAVYSOLDIER
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share