IT'S A LONG ROAD! but it's worth it.


NAVYSOLDIER
 Share

Recommended Posts

Var jo egentlig meningen at jeg skulle have kørt ”En Forårsdag i Thy” i søndags. Men fredag aften blev jeg enig med mig selv om at droppe det. Ville faktisk rigtig gerne have kørt selve løbet, men der var ingen af dem jeg kender der skulle op og køre løbet (Kommer nu ikke bag på mig) Og jeg havde ikke den store lyst til at køre de sammenlagt små 200 km. tur/retur. For evt. at cykle ruten ”alene” måske spise en grillpølse efter målstregen og så bare køre hjem igen. Så jeg valgt som sagt at blive hjemme, og så cykle med på TMCK’s søndagstur i stedet for.

Der var nu heller ikke den store opbagning til denne tur, vi var 8 stk. fremmødt i det ellers ganske gode vejr, måske lidt køligt men dog okay vejr. Flokken var endda en broget flok af hurtigere og knap så hurtige ryttere (en enkelt på MTB). Men da vi jo kun var 8 stk. så kunne vi jo ikke rigtig dele os i flere hold. Så det var ikke det hurtigste tempo vi startede ud med. Efter ca. 25-30 km. takkede de ”langsommere” ryttere af, og vi andre fortsatte. Tempoet steg nu til et lidt mere landevejs/racer stadie.

Da tiden var gået, og vi igen stod ved hallen (Vores samlingspunkt) havde vi lige rundet de 50 km. sammenlagt.

Efter at vi havde stået og hyggesnakket lidt, :blahblah: og takket for turen, syntes jeg ikke helt jeg havde fået nok, så jeg begav mig ud på en lille solo tur, og det endte så med 60 km. Ekstra på kontoen.

Så selv om jeg rigtig gerne ville have været en tur på de vestjyske veje, så blev det nu alligevel en god søndag på landevejen. :smilerock:

Link to comment
Share on other sites

I går modtog jeg en sms fra min daglige leder på arbejdet ”jeg vil gerne have at du tager din TTP i morgen” (TTP = Trænings Tilstands Prøve) Dette er sådan en fysisk prøve vi skal bestå en gang om året inden for forsvaret. Du kan vælge mellem løb, cykling og gang. Der ud over er der også nogle muskeltests du skal bestå. :weight_lift: Hvis du er i sådan bare nogenlunde form, så burde man ikke have problem med at bestå denne test, meeennn man bliver nu alligevel ind imellem chokeret over hvor dårlig folks form, selv i forsvaret kan være. :w00t:

Selv om det som sagt er valgfrit om man vil løbe, cykle eller gå, så havde min leder åbenbart bestemt at jeg skulle løbe *GG*

Nå men så var det jo bare at hoppe i løbeskoene :walking: og så af sted. 3 km. og fordi jeg er over 30 år, så har jeg 16 min. Til at gøre dette (Gab) De ”unge” under 30 skal gøre det på 15 min. Og hvis du har ramt de 40 år, så har du 17 min. Vel at mærke hvis du er af hankøn. For kvinderne er det jo som sædvanligt helt specielle regler og vilkår. :hippy:

Nå men jeg klarede det da under de 16 min. 11:30. blev tiden, og det er jeg faktisk okay tilfreds med da løbet jo ikke lige kører, eller har kørt det sidste stykke tid grundet mine irriterende skader.

Derefter tog jeg så lige en ”nedkølings tur” rundt om ringvejen (11 km.)

Det kan så desværre også mærkes lidt i mine knæ nu. Hmmmm… :raisebrow:

Ved godt at jeg jo nok burde tage det lidt med ro med løbet for tiden, men står jo i det dilemma at jeg skal løbe GöteborgsVarvet (½ Marathon) om ca. 3 uger. Så bliver altså nød til at få lidt km. I benene inden dette. :sleepy:

Edited by NAVYSOLDIER
Link to comment
Share on other sites

Så blev der købt nye løbesko, dette har været tiltrængt i lidt tid, men ville gerne have min ”nye” fysioterapeut med på råd. Og han er kommet frem til at jeg skal have/prøve en mere minimalistisk løbesko.

Så ind til Runners Corner og tale lidt med dem, og prøve diverse sko.

Det endte med et par Brooks Pure Flow.

post-53630-0-76040200-1334771949.jpg

Det er første gang jeg prøver sko fra Brooks, så det er jeg selvfølgelig ret spændt på. Har ind til videre også løbet med ”standart” løbesko, med STOR hæl. Så også den mere minimalistiske stil er ny for mig.

Der røg så også lige et Nathan Shadow Pak bælte/taske med i posen.

post-53630-0-31630200-1334771982_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

I dag skulle KELLY’en til sit første service. Dette blev selvfølgelig gjort ved Schaufuss Cykler i Silkeborg, da det jo var der jeg købte cyklen, og derved er første service U/B. :music:

Da en af Spinning Instruktøren i dit Studie var blevet ”nedlagt” af en grim grim snue, blev jeg kaldet ind som afløser på et af eftermiddagsholdene, så dette blev lige klare på vejen hjem fra Silkeborg.

I aften står den så på afslapning og Tintin, inden jeg i morgen drager til det vestjyske, for weekenden over at tage det andet og sidste modul i DGI’s Fitness Instruktør uddannelse. :pumpin:

Link to comment
Share on other sites

Endnu en gang blev mine løbsplaner ændret/droppet. Var jo hensigten at jeg skulle have været i Grindsted og køre stjerneløb. Men lige som ved ”En forårsdag i Thy” var der ingen af de andre folk der ville med, og gad ligeså heller ikke denne gang køre 2-300 km. i bilen, og bruge dagen i Grindsted alene.

Men TMCK’s A-hold havde bestemt sig for at lave en bededags tur til blandt andet Rebild Bakker, så jeg sprang med på denne tur.

For at få flest mulige folk med, og da et par stykker skulle til konfirmation om eftermiddagen besluttede vi os for at køre af sted allerede kl. 08:00 fredag morgen.

Temperaturen var faktisk overraskende positiv på denne tid, havde frygtet lidt at der ville være koldt, men nej, det var sådan lige okay.

Kl. 08:00 trillede 8 mand ud fra hallens parkeringsplads (Ja der er ikke den største fremmøde i denne klub)

Og så begav vi os ellers nord/øst over, mod Rebild.

Nu var planen jo så Rebild, men havde man taget efter vejrudsigten, så havde man nok valgt at køre Vest på, for med dagens planlagte tur, ville vi køre ud i medvind, og hjem i modvind. Men sådan er reglerne/betingelserne jo ind imellem, man kan jo heller ikke bare lige lave om på en rute ved et evt. løb. Der må man jo også bare følge arrangørernes rute/plan lige gyldigt hvor vinden kommer fra.

Grundet de folk der havde andre planer for eftermiddagen, var turen sådan planlagt at vi ville være retur i Møldrup sidst på formiddagen, så kunne de folk ”hoppe af” som ville dette og de andre kunne fortsætte ud på en ”tur 2” og andre folk kunne selvfølgelig også ”springe på” (Men det var der nu ingen der gjorde)

Der var 3 stk. der ”hoppede af” mens vi resterende 5 slog en hurtig smut forbi Leo (En af de deltagende ryttere) for at få fyldt vanddunkene og få en hurtig mellemmad som Gurli (Leo’s kone) havde smurt til os.

Små 20 min efter var vi så på landevejen igen, denne gang kørte vi først syd på, for at dreje vest over og ud mod Hvalpsund, hvor vi skulle aflevere en rytter hvor familien lå på camping. På turen vest over, blev der øvet rulleskift, ikke noget jeg har prøvet før, så skulle lige finde fidusen og reglerne i det, men da de var sådan nogenlunde på plads, så gik det okay. Da vi havde fået afleveret Tom i nærheden af Hadsund fortsatte vi andre fire turen hjem over. Da turen var ovre ville Tonny (En anden rytter) gerne give øl, så vi trillede op til ham, fik nogle øl på bordet, og nogle boller i ovnen. Der blev så hygget med nogle øl, og ikke mindst røverhistorier fra alle deres cykeloplevelser sammen, Og ja så gik det lige 3 timer med det. :blahblah:

Så ligesom ved ”En forårsdag i Thy” Så selv om jeg ikke kom til løb, så blev det jo alligevel en rigtig god dag på landevejen.

Triptælleren stod for øvrigt på 165 km. Efter dagens tur. Det er personlig distance rekord, men der var godt nok heller ikke meget kraft tilbage i benene de sidste km. :omg:

Link to comment
Share on other sites

Så ankom vi til Göteborg, for morgendagens løb GöteborgsVarvet 2012.

Vejret er godt nok trist her ovre, men ifølge vejrudsigten for i morgen, skulle det blive rigtig godt løbevejr. 11˚, let skyet med 6 m/s. Så må vi jo håbe prognosen holder.

Efter planen tager jeg ind og henter startnummer i dag, og selvfølgelig kigger lidt i expoen.

Link to comment
Share on other sites

Hold da kæft, det er jo et kæmpe arrangement. Held og lykke med løbet. Du skal vel bare lige dykke under en time, så skulle førstepladsen være hjemme :happy:

Ja det var ret vildt. :w00t:

Helt sindsygt så mange løbere :tease: En lang kamp for at komme frem, skulle hele tiden læse løbet og finde huller for at komme frem da folk ikke kunne finde ud af at holde til højre :mad:

Men nå ja, det tager vi som en oplevelse :tongue: Men lige da det stod på, var jeg ret irriteret over det :annoyed:

Men ellers rigtig fed oplevelse og fed, fed stemning hele turen rundt, der var virkelig opbagning og support fra vores svenske broderfolk :cheer: Folkefest i Göteborg.

Ja havde jeg klemt den under 1 time, så var jeg kommet øverst på podiet :smilerock: vinderen kom ind på tiden 01:00:23. Så går det sku pænt stærkt :worship: Men ok. han havde jo heller ikke nogen der løb i vejen for ham :hehe:

Men nu har man så prøvet et af de rigtig STORE løb. Hmmmm. som sagt, fed oplevelse, men man skal nok mere tage sådanne løb som en oplevelse frem for som et disideret løb/konkurrence hvor man går efter rekordtider.

Min tid blev 01:35:44. Ikke nogen rekord tid, men er okay tilfreds efter omstændighederne.

En bonus er så også at jeg vandt en middag, da min moster ikke troede på at jeg ville kunne gøre det på under 01:45:00. :4mewantfood:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share