IT'S A LONG ROAD! but it's worth it.


NAVYSOLDIER
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Lørdag var der 3 timers NON STOP Spinning event i ”dit Studie” i Viborg. Så det var jeg selvfølgelig til. Man skulle være hurtig ude for at sikre sig en plads, tilmeldingen startede for en lille måned siden, og der gik ikke mange timer før folk blev sat på venteliste. smiley_shocked.gif

Lørdag kl. 11:00 lød startskuddet så for de 3 timer i spinningsadlen, og der blev givet gas fra starten af. Der var fire instruktører der hver kørte ca. 45 min. Dette betød så også at de hver især kørte deres eget ”lille” spinning program. Så man kan egentlig godt sige at vi havde ”fire spinning timer” som så bare fulgte lige i rø…. Af hinanden. smiley_wait.gif

Dette kan man jo så have hver sin mening om, men personligt ville jeg nok have foretrukket at instruktørerne havde talt sammen og ”bygget” det mere op som et langt event/program.

Men alt i alt en god lørdag på spinningcyklen. smiley_thumbup.gif

Link to comment
Share on other sites

Kæmper lidt med styrketræning / DOMS for tiden. Eller vil nok nærmere kalde det "træthed" i benene :wink:

Når jeg har kørt ben-træning så sidder det i benene flere dage efter, og kan mærke at jeg ikke rigtig har de samme kræfter når jeg springer på cyklen både IRL og på hometraineren eller til spinning :sleepy:

Kan ikke lige gennemskue hvorfor samt hvordan og hvorledes jeg lige skal gribe det an.

Når vi nu er mere eller mindre er inde i det de kalder Off-Season (Er man nogensinde det???) :rofl2:

Så skulle / burde man jo så skrue op for styrketræningen. MEN hvis man så skal køre 2-3 styrkepas om ugen, og derefter skal have 2-3 dages "pause / lov intens træning". Ja så får man da slet ingen kvalitets træning på selve cyklen :unhappy: :eh:

Hvad gør I andre?

Link to comment
Share on other sites

Tog igen i år til årets CyclingParts MTB løb i Fussingø.

Nu er det der MTB jo ikke lige mig, men min lillebror har for lidt tid siden købt en billigere model af en MTB, og jeg syntes han skulle prøve at komme rigtig ud og prøve dette MTB/singletrack, det kunne jo være det var ham, og jeg dermed kunne vække en interesse inden for sportens verden ved ham.

Nu er MTB som sagt ikke lige den aktivitet jeg sætter højest, så derfor har jeg jo heller ikke været rundt og prøvet en masse løb i denne kategori, men deltog i Fussingø sidste år, og syntes det virkede som et godt arrangeret løb, med en masse udfordringer, derfor syntes jeg også at dette løb ville være en fin introduktion for broderen. Dertil ligger det også i en overskuelig afstand hjemmefra.

Jeg havde valgt 21 km. ruten, og Peter havde valgt at ligge blidt ud med 8 km. ruten. Men da vi skulle afhente startnumrene, havde han af diverse årsager alligevel fået mod på lidt mere, og derfor opraderede han sit startnummer til 21 km.

Kl. 09:40 blev vi sendt af sted. De første ca. 5-600 meter kørte vi på asfalt, og Peter var stadig ved godt mod, og lidt pop-smart. MEN så drejede vi ind på ”sporet” Vi kommer forholdsvis hurtig ind i en del mudder, men dette var stadig kun ”indledningen” tror Peter blev ”ramt af en stor forhammer lige i panden” det kom nok alligevel lidt bag på ham hvad han havde begivet sig ud i. efter yderligere 4-500 meter hvor vi er nået op af en bakke, og jeg har mulighed for lige at trække lidt til side, stopper jeg op for at vente på ham, løbet/dagen er jo tænkt som en fælles tur hvor vi bare skal følges af, og hygge. Ikke noget med race og placeringer. Peter kommer så trækkende op til mig, og jeg kan godt se han er lidt ramt.

Nu mangler vi bare 20 km. siger jeg grinende til ham, og han smiler lidt skævt.

Vi fortsætter, men små 4 km. efter ”smider han håndklædet” det var måske lige at tage ”munden for fuld” og formen var nok ikke lige hvad han selv havde troet. Så han vælger at vende cyklen og køre tilbage til start.

Men alt respekt for at han prøvede, og sprang ud i det.

Til hans forsvar skal der så også siges, at han ikke lige har den helt rigtige cykel til sådanne løb, og slet ikke til de forhold, og det føre der var på sporet. (Det var et stort mudderbad)

Så jeg fortsatte alene, og det var nok et meget godt sted Peter valgte at ”springe fra” for sporet og forholdende blev bare mere og mere udfordrende og svære, og jeg nåede også kun at køre ca. 500 meter mere inden jeg styrtede første gang, ikke vildt og voldsomt, men det var da med hovedet først og kunne da bestemt også godt mærke det.

Som sagt var det et stort mudderbad og derfor jo også meget teknisk, slet ikke noget for mig, så valgte at hoppe af cyklen flere gange, og tage den på gåben. Valgte også mange gange at holde ind til siden og lade de mere erfarne MTB’er komme forbi.

Men hvad jeg så ikke har i det tekniske, det har jeg jo så i kondi og ”alm.” cykling, så når vi kom ud på de mere almindelige veje, eller bakker/stier hvor det ikke var teknikken det handlede om, men mere de ”rigtige” cykelben, så var det mig der lå i ”overhalingsbanen”

Efter løbet var der en godt krydret grøntsagssuppe at varme sig på.

Peter var ved okay mod, og faktisk slet ikke skræmt. Han måtte jo bare indse at han havde taget munden for fuld ved hans første løb, og så har man jo lært lidt af det. Men han ville da bestemt ikke afvise at han godt kunne finde på at deltage i sådan et løb igen.

Jaaa… MTB / Singletrack er stadig ikke, og bliver nok aldrig rigtig mig. :sleepy:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ja så måtte der igen nyt udstyr til. :tongue:

Denne gang skulle det være en lidt mere brutal en af slagsen. :wolverine:

Så denne VISION Aero Blade TT/TRI (Selvfølgelig i de rigtige farver) er nu blevet lukket ind i ”stalden”.

Glæder mig til at ”justere” den ind, og få prøvet hvordan sådan et monster opfører sig på landevejen. :4boxing:

post-53630-0-95903500-1353523641_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

”dit Studie” åbner her i december et center i Skive, og derfor mangler de ”selvfølgelig” instruktører til diverse hold. Så jeg var til samtale med lederen af det nye center (Gitte) i formiddags.

Nu er jeg så også tilknyttet ”dit Studie” i Skive. :4signme:

Det nye center åbner ultimo december, og jeg regner med at skal køre nogle spinninghold mellem jul og nytår, så hvis du syntes juleanden og de søde søger ligger lidt tungt og du føler dig lidt dvask. Så kan jeg da kun opfordre dig til at få lettet Rø…. fra slikskålen, og komme ind og give den noget GAS!!! på Marius Jensens Vej 4, 7800 Skive i jule – nytårsdagene. :weight_lift:

Jeg ved endnu ikke hvilke dage og tider det er mig der sidder på instruktørcyklen, men dette vil fremgå senere. :smile:

Link to comment
Share on other sites

Så blev det et farvel til MTB’en. René fra Silkeborg kom i dag og hentede min Trek 6700 2011.

Som jeg har givet udtryk for ved flere lejligheder så blev det der MTB slet, slet ikke mig. :thumb_down: Det er alt for teknisk og FARLIGT for mig. Jeg har bestemt ikke noget imod at det er hårdt, slet ikke det må det jo faktisk meget gerne være. Men det skal ikke være svært, det ”gider” jeg ikke. Og har ski heller ikke modet til at give den gas der ude på sporene. Man vælter jo hele tiden. Av Av Av!!! :4crutches:

Købte cyklen i slutningen af 2010 da 2011 modellerne kom frem, men det gik faktisk ret hurtigt op for mig at det her MTB nok aldrig rigtig ville blive mig. :omg:

Har da gjort nogle lidt halvhjertede forsøg på at sælge den, men det blev aldrig rigtig til noget. Blev ski for nærig/grådig når folk bød på den, for var egentlig glad nok for cyklen, og den var jo stort set ikke brugt, så……

Så den har groft sagt bare hængt på væggen siden jeg købte den, bort set fra nogle ”kortere” ture hovedsagelig på landevejen og brede vandrestier. :wootdance:

Overvejede så i år at så ville jeg bare bruge den som ”vintercykel” Købte nogle andre dæk, og nogle skærme til den. Det er da også blevet til nogle ture. MEN… Sådan en MTB er altså ikke bygget til at køre landevejskørsel. Så besluttede, nu skulle den altså ”skydes af”. Så hellere få lidt penge for den, og så smide dem i en vinter racer som jeg forhåbentlig vil få meget mere glæde af. :bike:

Så nu er Trek 6700 flyttet til Silkeborg. Tak for de sidste par år Trek MTB. Ved ikke om man kan sige ”du gjorde det godt” for du er jo næsten ikke blevet brugt.

Håber du får lov til at komme mere ud i dit ”rette” element i din ”anden ungdom” sammen med René. :4goodbye:

post-53630-0-39860500-1354652467_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Godt initiativ. Af sted med isenkrammet, hvis det ikke bliver brugt. Selv bliver jeg heller aldrig den store mountainbiker, så jeg kan sagtens følge dig. Jeg har aldrig knækket koden til at få den helt store fornøjelse ud af det, selv om jeg nogle gange stadig er ude på sporet på min (meget!) gamle C'dale.

Så hellere en fornuftig vinterracer. For eksempel har Specialized lige præsenteret deres Specialized Secteur Disc med aluramme, carbonforgaffel og skivebremser. Med et par skærme og nogle lygter på, ville det være det perfekte valg til vinteren. Her bliver den præsenteret med bred australsk accent.

Link to comment
Share on other sites

Så blev TT’en også ”fittet” ind efter min ”spændstige” krop. :4flex:

Må sige at det krævede noget mere ”arbejde” denne gang for den kære Chris. :elvis: Der skulle arbejdes noget mere med indstillingerne og målingerne end ved raceren, den indstillede han mere eller mindre på øjemål. :eusa_think:

TT’en skulle selvfølgelig også mærke at vi går julen i møde, så den skulle da have en lille gave. :nissetunge:

Den har fået ny saddel. ISM Adoma Prologue. :bigsmile:

Har nu i et stykke tid gået og skulet til disse sadler, nu skulle den altså prøves.

Den korte tid jeg ind til videre har sat på den, er jeg positiv over. Men glæder mig da til at få den rigtig prøvet af på de lange stræk. :bike:

post-53630-0-32285500-1354976005_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Godt initiativ. Af sted med isenkrammet, hvis det ikke bliver brugt. Selv bliver jeg heller aldrig den store mountainbiker, så jeg kan sagtens følge dig. Jeg har aldrig knækket koden til at få den helt store fornøjelse ud af det, selv om jeg nogle gange stadig er ude på sporet på min (meget!) gamle C'dale.

Så hellere en fornuftig vinterracer. For eksempel har Specialized lige præsenteret deres Specialized Secteur Disc med aluramme, carbonforgaffel og skivebremser. Med et par skærme og nogle lygter på, ville det være det perfekte valg til vinteren. Her bliver den præsenteret med bred australsk accent.

Da MTB’en jo er solgt, og med det formål at købe mig en anden vinter / allround cykel har jeg så været ude og gøre dette.

Da cyklen jo er tænkt som vinter / all weather cykel og derfor nok får et ”hårdt” liv (Salt, slud, sand osv. + evt. styrt) skulle det jo ikke være den dyreste ”fuldblods carbon racer” på markedet.

Ja man kan selvfølgelig altid drømme, :man_in_love: og Henriks S. Forslag kunne da virkelig være fedt :4thumbup: Virkelig en fed bike :bike:

Mit ønske og første tanke var da også at skaffe mig en Cross cykel. Ville jo være det mest oplagte valg, men da jeg begyndte at undersøge priserne på disse sååå…… :omg:

Syntes ikke økonomien er til dette lige pt. Så det blev til en Trek 1,1 med nogle modifikationer så som andre ”bredere” dæk (Schwalbe ”Marathon” 25-622 (28x1.00 - 700x25C)) Samt nogle skærme (NCS Fender) :yo:

Man kunne selvfølgelig godt have set tiden an, og set om man ikke kunne finde en fornuftig brugt Cross cykel, har også kigget lidt. Men det er jo ikke til at svare på hvornår den ”rigtige” cykel som lige passer mig og til den ”rigtige” pris, inkl. transport. ”dukker op” der kan jo gå måneder, og det er jo nu der er vinter, og jeg skal bruge den. :cold:

En brugt cykel i den prisklasse vil der jo typisk heller ikke være nogen garanti på. Denne cykel har jeg jo trods alt ”fuld” garanti på, så helt galt kan det jo heller ikke gå. :eusa_think:

Nu bliver det i hvert tilfælde sådan, og er nu godt tilfreds. :satisfied:

post-53630-0-97890500-1355405675_thumb.j

Edited by NAVYSOLDIER
Link to comment
Share on other sites

Tillykke med geden :4jumpy:

Er vejene nogenlunde farbare?

Tak tak Henrik.

Hmm. Må indrømme at jeg ikke har været ude og prøve vejene på "geden" endnu. :4nope:

Syntes måske det kan blive lige "spændende" nok på to hjul :blink: der ude.

En af grundende til at jeg solgte MTB'en er jo at jeg er en kylling :chicken::laugh:

Så i disse dage bliver cykeltræningen klaret på enten traineren eller i centeret (Kondicykel eller spinning) :bruce:

Men løbeskoene for godt nok lov til at komme ud i "virkeligheden". :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

I dag var jeg til reception i ”dit Studies” nye center i Skive.

Det er bare blevet rigtig godt, ikke så stort som i Viborg, og bygget op på en anden måde (Bliver selvfølgelig nød til at bruge / udnytte de muligheder der nu en gang er i bygningen når det ikke er et nybyggeri) Men som sagt, syntes det er blevet rigtig godt, hyggeligt og mere ”intimt” :satisfied:

Også spinningsalen, som jo bliver mere mit domæne er blevet rigtig godt, igen ikke så stor som i Viborg, men til gengæld en fantastisk lyd. :4band:

Jeg sidder for øvrigt på instruktørcyklen søndag d. 30. dec. kl. 10:10 – 11:10. Så kig forbi og lad os give den GAS!!! inden vi hopper ind i det nye år.

:bomb: :beerchug::rocketwhore:

post-53630-0-38821800-1356121997.jpg

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil da også sende en julehilsen til alle jer aktive mennesker her inde på MOL :nissecool:

Jeg ønsker alle en rigtig glædelig og forhåbentlig indbringende jul, lad os krydse fingre for at alle har en masse lækkert sports- udstyr eller oplevelser liggende under træet. :xmas:

Husk.:

Når du udskifte negative tanker med positive,

vil du begynde at have positive resultater.

/ Tommy

post-53630-0-46840700-1356278725_thumb.j

Link to comment
Share on other sites

Som tidligere nævnt har ”dit Studie” åbnet et center i Skive hvor jeg også er blevet tilknyttet.
Havde min første instruktørtime på spinningcyklen i dag.


For at få ”gang” i det ny center, er der GRATIS holdtræning resten af 2012. og et fuld medlemskab frem til 31. jan. 2013 koster kun 99 kr. Men syntes ikke lige det går helt som håbet med at få trukket skibonitterne ind i det nye center, :unsure: må håbe det bliver bedre i det nye år, at vi kan hive nogle af de folk ind der skal ”brænde julesulen” af. :icecream:

Havde også ”kun” 4 ”kunder” på dagens hold. Men må sige at det så var 4 virkelig oplagte ”ryttere” de var virkelig med på at give den gas. Så det blev faktisk en rigtig god time. Hellere en sal med få men oplagte deltagere, end en fuld med ”halv død” og triste ”kunder”. Instruktøren har virkelig og selvfølgelig en stor andel i hvordan sådan en time ”kører” og hvordan ”stemningen” og intensitetsniveau er. MEN nogle ”kunder/hold” er virkelig ”tunge” at danse med. :sleepy:

Jeg havde ”slæbt” Anette med til Skive, så hun var inde til en gang ZUMBA mens jeg kørte Spinning. Efter endt træning, kørte vi i ud og købte noget frokost inden turen gik til Cinima3, hvor eftermiddagen skulle foregå i selskab med Bilbo Baggins, Gandalf og 12 andre dværge (Hobbitten) :smile:
Rigtig flot film. Vil nok sige at optagelserne og omgivelserne er flottere end filmen er god. Men vi skal jo sikkert også ind og se de 2 sidste film i trilogien. Det er jo en af disse film man SKAL se.
Så alt i alt en rigtig god, næst sidste dag i 2012.
Vi skal for øvrigt holde nytårsaften med et hold rigtig gode (Tina & Nack) Så lige som sidste år, så bliver det nytår på møllen. :banana3:

Link to comment
Share on other sites

Jeg vil også hermed ønske jer alle et rigtig godt nytår og et tak for det ”gamle”

Ser med spænding frem mod 2013, Raceplanen er endnu ikke 100 % på plads, men den kommer sikkert til at indeholde et par udenlandske løb, hvor Vätternrundan i Sverige bliver et af dem. Der ud over må vi se hvad året byder på af nationale løb, arrangementer og udfordringer.

Selv om løbeskoene pt. ikke er første prioritet, så vil det da helt sikkert også blive til nogle løb i disse.

Ønsker jer alle et rigtig godt nytår, og håber vi ses et sted der ude i det nye.

‎"Gentlemen...you're either getting better or you're getting worse, but you're sure as hell not staying the same."

post-53630-0-60148200-1356971461.jpg

Link to comment
Share on other sites

Godt Nytår!!!

Ja nyt år, så der skal ske noget nyt.....
Det bliver nu ikke det vilde, ændrer som ment bare log-titlen da jeg nok vil satse lidt mere på "distancen" i det nye år. :elvis:

Sidste dag i 2012 blev indledt med champagneløb med løbeklubben. En hyggelig lille tur hvor tempoet ikke var højere end at man sådan godt kunne små snakke lidt. Vi var stadig delt op i de ”faste” tempohold, men alt efter farten skulle grupperne så bare løbe en længere eller kortere strækning, så det ca. passede med at alle grupper var retur samtidig.

Traditionen tro afsluttede vi så ned i drivhuset ved den lokale gartner, hvor vi ønskede hinanden godt nytår med champagne og snolder.

post-53630-0-60872300-1357109723_thumb.j

Efter løbebenene var blevet rørt, syntes jeg da ikke at cykelbenene skulle snydes for den sidste motion inden vi forlod det ”gamle” år. Så jeg satte mig ud på traineren og ”trillede” lidt.

Selve nytårsaften blev holdt på ”møllen” sammen med et hold gode venner.

Nu er vi så i 2013, spændt på at se hvad året byder.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share