Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Løb og yoga :smilerock:

:hippy: :sun:

Træning d 19.10

Yoga

Dejlig Ashtanga tom Navasana

Svøm

2000 m

Tænkte ellers, at 1600 var fint = 100 m mere end sidst men tjaa så kørte det jo fint. Ja og når jeg tænker på, hvordan jeg kæmpede for hver en m de første år med crawl, så gælder det jo bare om at komme ind i kampen :hippy:

Muligt at jeg jogger en aften tur eller triller lidt indendørs men ellers glæder jeg mig til mere svøm i morgen.

Har haft bedre dage men må holde fast i, at jeg er på rette kurs.

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Plus marsbar! :laugh:

Tak for godt selskab og gode snakke! :4winkkiss:

:innocent: :4whistling: :blush: Mhmmm søde nu må du ikke afsløre alle detaljerne ved min chokolade diæt :hippy:

Skønt at have dig tilbage i logland men bedst når vi ses live :slut:

Træning d 21.10

Yoga

Hjemme ashtanga

Løb

10 k aftencity løb

Nåede at slumre kort i sofaen inden trænings pas x 2 heldigvis tog fart. Skønt når det lykkes men må nok ende med at konkludere, at der er lidt for meget aLoneliness over træningen i tiden og for meget tid til at gruble, room for a change.

Træning d. 22.10

0

Well måske jeg bare var træt og trængte til en dag på langs, da jeg sent kom hjem fra hospitalet men netto ikke optimalt. En dag som i går ville en times bodyflow have været langt bedre end ingenting. Ja så var absolut parat til at smide håndklædet i FitnessDK ringen :superman:

Træning d 23.10

Løb

10 k morgencity løb. Super super lækkert og den form for pas, som jeg gerne vil have mange mange flere af.

Yoga

Aftenpraksis light, var ukoncentreret og mere optaget af min telefon/sms´n end træning og nåede at tilbringe mere end en time med zap zap inden jeg kom i gang. Bliver nødt til at gøre noget anderledes og det gør jeg nu :sleepy::sleepy::4jumpy: de næste dage.

:4oops: .......

:hippy: :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 24.10

Cykling

50 minutters hometrainer fra morgenstunden, hvor jeg alligevel havde været vågen fra kl 3.30

Kom rigtig sent fra hospitalet og fejrede to svære men godt overståede møder med lidt god mad og sofa afslapning

Træning d 25.10

0

Endnu en restitutionsdag. Ikke helt optimalt men havde dels haft vågne timer natten til fredag og kom først fra hospitalet kl over 19, så undte mig selv take away sushi :4mewantfood: og faldt så i søvn til Vild med Dans

Træning d 26.10

Løb

Ca 10-11 k smukt skov/strandløb

Og i forlængelse af onsdagens strøtanker benyttede jeg mig så af tilbud på indmeldelse i FitnessDK via aftale med Århus 1900 triklubben, dvs mulighed for holdtræning + noget socialt i træningsklub Århus i ultimativt bredeste forstand. Det bliver godt og nu har jeg testet det andet koncept med ultimativ frihed/flexibilitet men alt for megen gruble tid og for lidt reel kvalitetstræning. Vil også genoptage Bodyflow, som en slags fattigmandsyoga på de dage, hvor jeg ikke finder holdmulighed, disciplin til egen træning etc etc. Det er nok for meget post festum til en regelret løbsbeskrivelse fra Århus Challenge men jeg gør mig alligevel strøtanker vedr, hvad der var godt henholdsvis skidt mht "forberedelse" og selve dagen, styrker versus svagheder, som jeg vil tage med mig ind i den kommende sæson. En ting er helt sikkert og det er, at jeg vil prioritere træning højt!!!! og ikke lade mig fange i arbejdsfælden, som jeg lidt synes har haft været tilfældet de sidste mange måneder.

Træning d 27.10

Yoga

Fitness DK, 90 minutters rigtig dejlig ashtanga.

Løb

10-11 k i endnu smukkere vejr og en helt orange Marselisborg skov. Synes ellers, at det stod ned i stænger og fortrød lidt, at jeg ikke havde knaldet 10 k af på løbebåndet i forbindelse med yogaen. Men da jeg så kom i gang blev vejret bare bedre og bedre. Som tidligere nævnt ikke hæsblæsende tempo i tiden men bindevæv opfører sig pænt og så er det fedt at få nogle kilometer i benene og også mentalt vænne mig til at komme afsted.

Tanker om træning for den kommende uge

Mandag: Bodyflow og løbebånd

Tirsdag: Spinning og Bodyflow

Onsdag: Bodypump inden middag og Kierkegaards arrangement på Godsbanen med nogle skønne veninder

Torsdag: Bodyflow + svøm

Fredag: Morgenspin + svøm

Lørdag: Bodyflow + spin (svøm)

Søndag: Ashtanga + svøm (løb)

Lad os nu se men burde kunne lade sig gøre. Skal bare pakke tasken og gøre det. Ikke noget overtalelse eller forhandlen med mig selv mens jeg ligger træt på sofaen :violin::cheer:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 28.10

Bodyflow

1 h og et super hyggeligt gensyn med de skønne instruktører + en hel del tri folk. Blev også overtalt til at tilmelde mig julefrokost i klubben = grund til at troppe lidt op til træning

Løb

30 minutters jog

Seriøse forhindringer, så godt, at det lykkedes lidt. Først måtte jeg købe nye høre telefoner, så sluttede workout, fordi jeg lige pausede for længe, puls ur viste konsekvent en puls på over 200, ja og så knækkede hårelastik, så hår flagrede rundt.. Ja og så gik mave helt amok og så tænkte jeg, at det simpelthen måtte være nok.

Samlet set har luftveje og fx ankelled det helt klart bedre, så bør kunne komme lidt i form.

Træning d 29.10

Styrke

Pull ups 2 x 4, svag og tung åbenbart

Dips 2 x 5

Kb sumo squat 2 x 15 (16 kg)

Kb swings 2 x 15 (8kg)

Trænger virkelig til lidt overkropstræning.

Bodyflow

1 h inkl super snak med instruktør H der forhåbentlig bliver min første forskningsårsstuderende.

Var jo også tilmeldt spin 17.15 men havde gode samtaler med to kolleger, så nåede ikke ud af døren og væk fra hospitalet i tide. Lykkedes mig tilgengæld at få start nr til VM i halvmarathon og få mig meldt til den famøse trijulefrokost :hippy:

Overvejede bare at tage hjem men var skønt at være til flow :hippy:

I dag havde jeg sat (to) vække ure til kl 5 for morgen cardio men følte ikke for det. Bliver hentet her 17.30 så må se, hvad jeg kan nå inden da inkl at blive lidt pæn + hvornår det lykkes mig at komme fra hospitalet. Har droppet bodypump ambitioner fra 16-17 men kunne måske nå lidt styrketræning + cross trainer

Dejlig dag til boardet herfra :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 30.10

0

Lykkedes mig kun lige at stryge fra hospitalet i tide til at nå Godsbanen og super hyggelig og spændende aften med 2 søde veninder, middag + Kierkegaard "comedy". Fik helt vildt meget lyst til at læse mere om/af/fortolkninger og en rigtig god reminder om, at træning ikke er den eneste, eller bedste afspredelse i en travl hverdag.

Træning d 31.10

Bodyflow

1 h og igen et utroligt hyggeligt gensyn med søde FittnessDK folk.

Løb

11.6 k avr 5.43

Lagde meget konservativt ud og ramte 6 min/k efter 10 min, hvorefter jeg listede ned mod 5.15 og de sidste 20 minutter ca 5 min/k

Føltes ikke voldsomt hurtigt hverken for vejrtrækning eller ben men mentalt hårdt og var meget optaget af ikke at holde pause men bare være i det. Læste et spændende indlæg fra Ole Stougaard på hans Multitesta blog om, hvordan vi ofte løber fx vores intervaller i for højt et tempo og bliver skadede. Ja så vil prøve med det lange seje træk. Ellers meget glad for vellykket pas. Og i det hele taget glad for, at jeg kom afsted for kunne sagtens igen bare have ladet arbejdet holde mig.

Tager dog i stedet tidligt på job i dag så morgenspin droppet men vil træne i aften.

Den gode dag/weekend

:hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 1.11

0

Gik ikke helt som planlagt da jeg jo havde været vågen meget meget tidligt, så drattede omkuld kl 19. Havde tilgengæld fabelagtig eftermiddags antistress coaching session, så på sigt en god proces mod mere søvn, ro og glæde.

Træning d 2.11

Bodyflow

1 h

Spin

Dobbelttime hos super instruktør Daniel i Frisko. Selv mit pulsur vågnede op og begyndte at lege lidt med. Nice. Nu en masse ting på arbejds to do listen der bliver krydset af. I morgen starter Nytårscup men trænger til mere zen og så skal resten nok komme, så snupper Ashtanga yoga efterfulgt af svøm

Den gode weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Update

Fatter så ikke lige, hvor al tiden blev af, eller hvorfor jeg først nu sidder i min sofa med dyne og ingefær men har vist grundlæggende været god underholdt og trænet er der også blevet gjort lidt :hippy:

Starter bagfra

Træning d 10.11

Yoga

Fabelagtig dejlig ashtanga i Frisko

Svøm

1300 m, første pas i laang tid så føltes lidt rustent men flere gode samtaler med søde mennesker og svøm er ekstremt godt for mig, så kun en vej

Træning d 9.11

Løb

Ca 7-8 k, havde drukket lidt rødvin fredag aften og oveni søvnunderskud etc, ja så føltes det bare som om, at jeg havde buldret rundt, så bare rolig jog inden trist afsked med en af familiens venner og derefter en passende aften afslutning med god ven og "Gravity".

Træning d 8.11

Spin

1 h morgentime i Frisko med super instruktør J, som jeg tidligere har været meget glad for at køre hos. Kunne ikke presse mig så vildt men det skal nok komme. Selv pulsur fik jeg til at fungere og overvejer at investere i noget kontaktgel for er helt klart, at det viser astronomisk høje pulsniveauer, indtil jeg er ordentligt varm. Har også strammet stroppen og det hjælper også.

Ca 45 aktive minutter og pulsgennemsnit svarende til 80 % af max

Bodyflow

1 h og en rigtig god afslutning på en hektisk uge inden middag med mine forældre

Træning d 7.11

0

Restitution

Træning d 6.11

Spin

45 minutters hometrainer, meget meget tidligt med en træt krop men en god start på dagen og skønt lige at få løsnet op i kroppen

Bodyflow

1 h

Cross trainer

41 minutter

Træning d 5.11

Bodyflow

1 h

Styrke

Blandet, pull ups, dips, KB swings, sumo squat, (har også styrket lidt ustruktureret de andre dage)

Træning d 4.11

Bodyflow

1 h

Løb

60 minutter, glute toner plus. Trængte til cardio men samtidigt til et lidt anderledes og mere legende pas end fx søndag. Intensiteten på passet meget styret af veklsende stigninger, snarere end et tårnhøjt tempo. Havde glemt en af komponenterne til pulsuret men samlet set et rigtig godt og intenst pas.

Træning d 3.11

Yoga

90 minutters dejlig ashtanga i Frisko. Klar fornemmelse af, at bodyflow alligevel hjælper for følte mig ret smidig og natten til mandag var jeg nødt til at tage Ipren fordi det summede og værkede dybt inde i mine baller, som kun yoga kan få det til at ske.

Løb

60 minutter, puls 83 % af max. Smuk smuk pulskurve, hvor jeg dog også kan se, hvordan jeg på et tidspunkt var nødt til lige at bakke af. Ved ikke helt om pulsen røg i vejret fordi vejrtrækningen stoppede lidt til, eller om vejrtrækningen gik amok fordi pulsen gjorde det men samlet set super tilfreds.

Tilbragte meget af sidste weekend på hospitalet med lange lister og søndag eftermiddag ultimativ improviseret hygge hos søde Spinderella.

Den kommende uges træning bliver udfordret af møde tirsdag, onsdag i Silkeborg og fredag afgang mod Helsinki, hvor jeg så tilbringer hele næste weekend. Er ved at finde frem til svømmehal i Silkeborg og forestiller mig noget med noget løberygsæk men kunne have brugt en rolig og arbejdssom træningsuge med ro og regelmæssighed og pas a´la den foregående uge.

Den gode uge til boardet anyhow :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 11.11

Bodyflow

1 h

Masser af god karma men også en session, hvor nogle udfordringer fra privatspheren trængte sig på og fik nogle tårer til trille.

Var desuden så opsat på, at jeg skulle svømme, at jeg ikke havde medbragt andet cardio grej og trods lidt vandforskrækkelse, ja så skulle jeg i hvert fald hjem og løbe og ikke styrketræne. Nu, halvanden time efter, har jeg intet andet foretaget mig end at være smågnaven, moody, spise aftensmad og føle mig presset over ugens 5 rejsedage :ill::ill: Synes squ ikke lige, at det kører for mig men må hellere tage mig lidt sammen og komme ind i kampen på den ene eller den anden måde. Måske bare få pakket til i morgen og komme godt i seng til en god nats søvn og fra i morgen kl 17, har jeg intet andet at foretage mig i Silkeborg end bare at træne og hygge mig.

Søde drømme til boardet fra en lidt sabishi trold i dag :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 12.11

Svøm

2000 m

:bubblebath::bubblebath::bubblebath:

Super vellykket pas i Nordvestbadet i Silkeborg. Først svømmede jeg de første 1000 m ret roligt men så blev jeg inviteret til at være med i loop med 2 supersvømmere og yffer pyffer, så kunne lige pludselig godt forstå, hvorfor, at jeg kom lidt i form sidste efterår da jeg trænede med triklubben. Very nice og helt åndsvagt, at jeg ofte er så blokeret overfor svøm for er jo virkelig dejligt og kanon træning :hippy:

Løb

Ca 5 k med jog t/rt med løberygsækken på

Mhmmm :4mewantfood: og så har jeg lige fået dejlig mad + lidt chokolade og muffin tidligere i dag. Er ikke ligefrem smalkost jeg er på i tiden.

Nå og så for fodbold nørden mig, så er jeg vist nok indlogeret med fodboldlandsholdet og måske også noget ungdomshold.

Har endnu ikke helt besluttet om jeg skal svømme igen i morgen tidlig, eller bare løbe en længere tur i området. We´ll see.

Søde drømme til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 13.11

Løb

10 k, aften bright lights big city jog i Århus

Var ellers kortvarigt vågen ved 4 tiden i går morges men kunne lige så stille mærke, hvordan jeg egentlig var afslappet og rolig til at sove mere og flyttede alarm frem og var tæt på at sove alt for længe. Skulle jo dog heldigvis ikke andet end at hoppe ud af sengen og ned i hotellets konference rum (efter morgenmad med fodboldlandsholdet) og føltes så skønt at være udsovet. Gør simpelthen mirakler for humøret og energien, så lige nu pønser jeg også på om jeg skulle droppe spin/Grit i morgen kvalme tidligt og i stedet satse på et godt svømmepas lidt senere..

Træning d 14.11

Bodyflow

1 h

super skønt inkl chakra meditation til sidst. Havde svømmetøjet i tasken men endte i et mindre shoppe pas med nogle absolut nødvendige items. Ja og til aften har jeg så gjort en hel del ud af at forberede afrejse til Helsinki i morgen og hjemkomst til et nogenlunde ordentligt hjem kvalme sent søndag ikke mindst.

I lyset af ovenstående reflektioner har jeg faktisk allerede været inde og aflyse ekstremt tidlige morgentimer og sætte uret på noget mere søvn. Håber, at det også kan give noget ro og overskud til at få læst undervejs på lang rejse inkl masser af ventetid i morgen. Ville egentlig ønske, at jeg havde modet til at være komplet ligeglad med fremtræden, for så kunne jeg bare udnytte de 3 timers ventetid søndag eftermiddag i Kastrup med at løbe en tur. Dvs bare være i løbetøjet. Ved, at det var den måde mine elite Sparta løbe veninder håndterede fx hård træning til marathon med job/rejser. Kræver dog også i høj grad noget logistik, løberygsæk med som håndbagage, en ekstra varm skiftetrøje etc. Hmmm Hmmm lad os nu se..

Dejlig weekend til boardet når folk når så langt :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 15.11

Svøm

2000 dejlige m

Apropos søvn snak så tumlede jeg lidt rundt mellem ca 4 og 5.30 dvs alt alt for få timer ovenpå søvn ved midnat men fik heldigvis sovet noget mere via brainsynchronization app. Ja søvn er vigtig men åbenbart constant challenge i min verden.

Nu på vej til Helsinki :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Update

Havde fin men intens tur til Finland, så noget waisted og meget lidt træning.

Træning d 16.11

Løb

35 minutter roligt på løbebånd. Frokostens skaldyrsalat havde efterladt mave noget rumlet og havde meget snævert vindue mellem 17.30 og 18.30

Styrke

Pull ups BW 7 + 6

Træning d 17.11

O

Havde sat uret til kl tidligt for morgen træning men var max træt og kunne slet ikke overskud at komme op, pakke, tjekke ud, kongres og lang rejse hjem til Århus :heartpump:

Træning d 18.11

Bodyflow

1 h

Løb

65 minutter, Mountain peaks. Ligesom for et par uger siden god hjælp af program til at lege intensitet ind i løbebåndspas.

Træning d 19.11

Bodyflow

1 h

Får bare mere og mere ud af det og glæder mig allerede til aftenens pas.

Havde også cardioplaner men trængte mere til at socialize bla med smukke miss Spinderella og komme hjem i ordentlig tid.

I dag forsøg på at komme op tidligt for morgen træning men har været for træt.

Glæder mig over udsigt til hyggelig weekend hjemme i Århus

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Update

Ved simpelthen ikke hvor al tiden bliver af. Det gode ved at have haft travlt har dog været, at jeg har haft meget lidt tid til at gruble. Dvs at jeg grundlæggende har haft sovet bedre om natten og har haft betydeligt mere mod på dagene. Også selvom, at der stadig er ekstremt mange ting, som jeg mangler at få gjort. I hvert fald i min egen opfattelse :blush: Begynder efterhånden at forstå, at det bedste udgangspunkt for dagene er soven så længe som muligt (6.30) og ikke have for ambitiøse planer om at sidde hverken på spinning cykel, eller hospitalet fra kl 06.00...... Er jo A menneske og har ofte tidligere nydt at nå en masse fra morgenstunden i den ro der hersker. Men er åbenbart blevet for gammel :sleepy: eller for generelt presset til lige i øjeblikket at kunne det. Betyder i hvert fald rigtig meget for natteroen, at jeg trygt vender mig rundt og sover videre når jeg vågner fx ved 3 tiden, at jeg ved, at jeg ikke skal op lige om lidt. Kan mærke, hvordan dagene går meget bedre ovenpå en god nats søvn. Masser af ting, der finder et fint leje i en udfordrende hverdag.

Trænings mæssigt har jeg på samme måde været optaget af den samme nænsomhed med rolige udholdenheds cardio pas. Målet at finde masser af god træningsmotivation/disciplin og haven lyst til at hoppe op på løbebåndet igen. På sigt tror jeg, at det giver bedre resultater end tidligere tiders pressen mig selv til at skulle gennemføre hårde intervaller, eller hele tiden træne ved høj intensitet på løbebåndet. Altid fyre den 100 % af også på spinningtimerne. Til nogle tidspunkter tænker jeg igen, at jeg bare er blevet en gammel og afdanket cirkushest og til andre, at jeg måske for alvor kunne "risikere" at få en god grundform og glad væren i verden :hippy: Nå here goes

Træning d 29.11

Bodyflow

1 h

Løb

65 minutter på løbebånd - dagens program 4/1 "interval", dvs 4 minutter med moderat intensitet og så 1 helt roligt minut. Tilpas til at få sved på panden og en god følelse af, at kroppen arbejdede men ikke så jeg havde lyst til at stoppe før tid, eller at sekunderne sneglede sig afsted.

Træning d 28.11

Bodyflow

1 h

Styrke

Pull ups, KB swings, sumo squat, floor vipers, triceps ting med KB over hovedet. Talte med triklub kammerat H der er PT i FitnessDK og overvejer noget intenst balle/baglårs træning = ren forfængelighed og synes, at det er lidt svært at motivere mig selv til masser af styrke med alt det andet i en travl hverdag. Bodyflow bør give noget på sigt.

Træning d 27.11

Bodyflow

1 h

Løb

65 minutter, program aerobic, hvilket egentlig bare dækkede over små pyramider med hældning gående fra 0 til 4 % og ned igen, udmærket pas, selvom jeg lige skulle presse mig selv i gang.

Træning d 26.11

Spin

1 h - super instruktør J

Bodyflow

1 h

Simpelthen så skønt bare at kunne tage hjem ovenpå endt afspænding

Træning d 25.11

Bodyflow

1 h

Orkede ikke andet

Træning d 24.11

Bodyflow

1 h

Løb

65 minutter, program 1-1 "interval", 2 minutters roligt og så 2 minutter med lidt mere intensitet men stadig ikke hårdt. Helt geniale muligheder i løbebåndet, som jeg slet ikke har kendt til tidligere, endsige udnyttet. Gør det meget lettere at lande i en flow tilstand bare at skulle lade benene arbejde og hele tiden kunne koncentrere sig 1 minut af gangen. Kan virkelig se, hvordan jeg ofte tidligere har haft arbejdet med for hårdt pres på kroppen, så det bare føltes helt ulideligt. Desuden så mangler der jo de små variationer som udendørs løb giver.

Træning d 23.11

Bodyflow

1 h

Spin

Dobbeltime, dvs ca halvanden times arbejde. Sved på panden snarere end sublimt flow men du kan ikke altid få det hele :wink:

Træning d 22.11

Bodyflow

1 h

Styrke

Lidt forskelligt hurlumhej inkl forsøg på Concept 2 men var bare svag, træt og demotiveret, så endte med at tage hjem.

Træning d 21.11

Bodyflow

1 h

Træning d 20.11

Bodyflow

1 h

Løb

65 minutter Mountain Peaks

Well that´s it ... Meget bodyflow ved det godt men det er så sindssygt dejligt inkl skøn coretræning og tror virkelig, at det hjælper mig ti at sove bedre og finde glæde. For i dag havde jeg ekstremt ambitiøse træningsplaner men tror faktisk bare, at jeg vil prøve at få dyrket et hjemme ashtanga pas inden julefrokost i tri klubben :hippy: :hippy:

Kan vist umuligt blive ligeså sjovt som sidste år og har jo faktisk brug for at få noget ud af dagen i morgen men lidt stiletter, silke og slangekrøller kan jo aldrig skade :blush::blush:

Dejlig weekend til boardet

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Er vågen og burde nok lytte til sove app men opdaterer lige log i stedet.

Træning d 30.12

Yoga

Dejlig hjemmeashtanga. Opdagede at DVD faktisk har en halv første serie som valgmulighed.

Dvs meget lettilgængeligt og lidt kortere program.

Træning d 1.12

Bodyflow

1 h

Løb

Ca 11 k i smuk Marselisborgskov. Dejligt med frisk luft men endte godt nok med at bruge meget tid inden jeg kom ud. Prøvede desuden vinterovertøj på vejen hjem og den frakke jeg for alvor var mest glad for, gav mig så ligepræcis den samme astma fornemmelse, som min Western Mountaneering sovepose :-( er nogle gange virkelig træt af at være så mega allergisk.

Men må selvfølgelig samlet set være tilfreds med, at det går så ekstremt meget bedre med mine luftveje.

Træning d 2.12

Bodyflow

1 h

Løb

65 minutter, dagens program fra 1-4 interval, dvs 1 minut ved høj intensitet og så 4 minutter mere roligt. Minuttet ved høj intensitet inkl hældning på 5 % og så højere tempo. Kørte det ikke som max max men dejligt at tage lidt hul på følelsen af pres på kroppen + den gode "komme sig under arbejde" dimension. Efterhånden satte jeg mere og mere fart på imellem de enkelte minutter.

Begynder efterhånden snart ligefrem at glæde mig til de hersens lidt anderledes løbepas. Supergod følelse i kroppen bagefter, så fatter ikke, at jeg skulle vågne kl 2 :-(

Nå må starte brainsynchronization og forhåbentlig sove ZZZZzzzzzzz :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Ihh hvor er det surt for dig med det der nattevågeri! Selv om jeg fristes til at sige at lige omkring denne tid kan det nærmest være lige meget, for der er lige så mørkt om dagen.

Håber du sover bedre i nat.

Ellers må man gribe til de skrappe midler :laugh:

http://www.youtube.com/watch?v=BnL2IZn06ws

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

:newyear::newyear::newyear:

Tiden flyver godt nok for mig

@Henrik - tak for gode input og det har jo ikke undgået min opmærksomhed, at dit ubevidste kredser om yogaen og selv hippie smileyen sniger sig ind i din log, 2014 må blive året, hvor du springer ud af yoga skabet.....

@Spinderella - tusind tak smukke og glæder mig til at se dig snart og ønske glædelig jul

Ellers alt for lang tid siden men I kender jo turen; masser af bodyflow, løb, nætter med soven igennem og nætter med vågne timer.... kæmper lige så stille og tænker, at ting bevæger sig i den rigtige retning. I dag tid til at trække en vigtig streg i sandet!!!!!

Update starter bagfra

Træning d 14.12

Bodyflow

1 h, smukt opbud i Fitness Dk´s store sal med dygtig instruktør B, der dog stadig mangler at lære, at meningen med mikrofonen er, at du kan tale stille og roligt istedet for at skrige, hvilket godt kan være lidt ubehageligt i forstærkning.

Spin

Øvet + begynder, ialt ca halvanden time med kyndig instruktør D. Imellem timerne pull ups med bw 6+ 5 stks, elsker det

Træning d 13.12

Bodyflow

1 h

Virkelig træt ovenpå halvsøvnløs nat og endnu en travl dag + drama men instruktør S kan virkelig noget ekstra mht graciøcitet og timing, fantastisk.

Løb

65 min, program 4 minutters arbejde og 3 minutter mere roligt. Var træt så fik pulsen helt ned i 3 minutters gang og prøvede så tilgengæld at få mere og mere intensitet ind i arbejdsfasten, der foregik ved 3 graders hældning og mere og mere tempo. Gik fra let til jævnt og tilsidst lidt hårdt arbejde, hvor det gjorde godt at få pause. Det gode ved at arbejde med hældning, at jeg ikke har hårde standarder for, hvor hurtigt det skal gå. Arbejder udfra fornemmelsen af sved på panden og solidt pres på kroppen, uden, at det er ud af kroppen hårdt hårdt.

Træning d 12.12

Bodyflow

1 h inkl skøn snak med super instruktør Simone

Kroppen godt brugt ovenpå to løbepas de foregående dage så listede bare hjem via Salling

Træning d 11.12

Bodyflow

1 h

Løb

65 minutter

2 minutters arbejde, 1 minuts pause. Dejligt pas

Træning d 10.12

Bodyflow

1 h

Løb

65 minutter

Glute toner plus med lange pyramider med hældning vekslende mellem 0 og 4.5 %

Træning d 9.12

Bodyflow

1 h

Træning d 8.12

Løb

Karrusseltur Hillerød ca 13 k, løb langsomt for var virkelig glat men dejligt at opleve, at jeg godt kan løbe sammenhængende trods den nye interval måde at træne på.

Træning d 7.12

Yoga

Egentræning i store sal 1 idet bodyflow instruktør aldrig dukkede op. Kørte tom Navasana og var egentig rigtig rart at opleve, hvor let det var

Spin

1 h øvet hos instruktør D

Derefter afgang til Hillerød

Træning d 6.12

0

Ville have haft morgentrænet men sov for dårligt og havde eftermiddags coaching inden møde med tri veninde Jette

Træning d 5.12

Bodyflow

1 h

Løb

65 minutter men husker ikke programmet

Var dagen for stormen og kulden og var efterfølgende i et tomt Salling for at shoppe dunjakke, som jeg 10 minutter i lukketid fik til halvpris :wub:

Træning d 4.12

Bodyflow

1 h

Løb

65 minutter, husker ikke detaljerne

Træning d 3.12

0

Julemøde med lungekræft delen af vores team + deres samarbejdspartnere.

Well that´s it & that´s that + en god reminder om at få opdateret loggen lidt hyppigere. Samlet set så føler jeg, at det er lettere og lettere at gennemføre mine løbepas og for første gang i flere år, så begynder jeg at nyde løbe træningen og finde flow. Lyder måske lidt dramatisk, for selvfølgelig har der også været gode løbeture i solskin nede i skoven, eller langs lake Michigan slut maj :wub: men samlet set, så har løbetræningen været noget afbrudt og præget af diverse skavanker, for hårde pas, eller for langt imellem passene. Da det sidste efterår/vinter gik overraskende godt fx til nytårscup, så tror jeg i høj grad, at det skyldtes sommerens vægttabsprojekt + den ekstremt gode kredsløbseffekt ved svømmetræningen. Den vil jeg i øvrigt stadig gerne i gang med men kan mærke, at investeringen i løbetræningen har haft været god. Flow er fantastisk fordi det giver mig ro i sindet, masser af coretræning, ja og på en flad tirsdag aften, lige giver det ekstra skub til at få trænet fx løb. Spin skal være så minimalt som muligt for kan faktisk mærke det både i lyske og lænd og ved bare, at det ville være guld for mig, så tidligt som muligt at komme ud på Challenge/IM70.3 ruten og være i gang. Bare en enkelt ugentlig tur ude på landevejen her i vinter vil jo bringe mig milevidt, sammenlignet med ene tur jeg havde nået at køre inden stævnet d 23.6 tidligere på året.

Jeg vil indrømme, at jeg af personlige grunde har haft puslet med planen om at sætte mig et ambitiøst drømmemål for 2014, for kunne virkelig mærke, hvordan drømmen om Nice holdt mig underholdt og godt kørende henover vinteren sidste år. Ja og ved så også bare, at det med mine nuværende vilkår med rigtig meget arbejde, søvnproblemer og samtidigt ønsket om at få set mine veninder, få oplevet noget; dans, musik, set film og læst bøger i godt selskab, ja der er det "asking for trouble" at rode mig ud i noget, der skulle være længere end halv IM. Må vist hellere satse på at få optimeret, hvad der kan optimeres, så den halve kan blive en god oplevelse.

Har i den forbindelse tænkt over, hvad jeg havde med mig af styrker da jeg deltog d 23.6 og hvor det i højere grad haltede.

Først og fremmest så havde jeg et godt kredsløb og masser af udholdenhed med mig grundlagt som nævnt til vintersvøm og så masser af forårsspin. I starten af juni løb jeg jo mit næstbedste halvmarathon ever på 1.36.19 og ingen tvivl om at den gode form var med til at bære mig hjem, hvor jeg også på løbedelen af stævnet lå langt bedre, end i de to andre dicipliner med samlet tid på 1.45 ca. Ja og det til trods for, at energiindtaget nok ikke havde været i top, for kørte svært sukkertom ind i T2. Tænker også, at det vidner om et vist mod, at jeg faktisk stillede op på stranden i morgensolen ovenpå et forår, hvor jeg ikke kunne svømme pga mit åndssvage sår på benet og ingen landevejstræning fordi jeg ikke regnede med at blive klar.

Ja og hvad jeg havde med mig i mod, manglede jeg jo så alligevel i mental tro/fighter spirit i forhold til virkelig at støtte mig selv undervejs. Tilbragte således omkring 10 minutter både i T1 og T2 med at tvivle på mig selv og overveje at give op. Dyrebare minutter som jo ikke kan hentes når kroppen skal arbejde på overtryk i forvejen. Ja og åndssvagt i T1 når jeg jo på forhånd havde tænkt, at hvis jeg klarede svømningen uden at drukne, fryse til is eller andet jo ville føle mig homefree. Tilbragte også masser af tid med at tage for meget tøj på.

Selve cykelturen foregik konservativt og forsigtigt, hvilket jeg egentlig har det ok med, for der var glat og især på Langballevej var det en 4 sporet motorvej på ingen plads. Fik også taget fint med energi/vædske på 1. runde men lykkedes mig at få smurt gearskifte/håndbremse ind i gel, hvilket var ret utjekket. På anden runde kom regnen og jeg var trods alt glad for mine lag tøj men fik ikke indtaget energi. Overhalede folk op ad bakkerne og følte mig mere tryg. Super stolt da jeg krydsede over tidstagningen ved Norsminde og vidste, at familie og venner kunne se, at jeg stadig hang på.

På løbeturen mærkede jeg i den grad manglen på energi og de første skridt/km føltes fuldstændigt rædselsfulde. Mødte dog en fantastisk opmuntring undervejs blandt folk jeg har lært at kende i Århus igennem mange år og hold op hvor det gjorde en forskel. Fik også smidt noget tøj og kan stadig få gåsehud ved tanken om 3. gang jeg runder Mindeparken med få km til mål og pludselig ved, at det trods ALT vil lykkes mig at gennemgøre. Jamen var jo næsten på grænsen til ekstase, kropslig forløsning og en helt ekstrem glæde.

Ja og alligevel antiklimaks fordi jeg samtidigt følte mig meget aLone ovenpå et udfordrende forår. I de efterfølgende uger til måneder en overraskende og ekstrem træthed som en IM kollega heldivis fortalte mig var normal men kunne alligevel ønske, at jeg med en bedre forberedelse kunne komme bedre igennem det næste år.

Håber at nå en løbetur i aften når jeg returnerer fra lufthavnsmøde i CPH airport. Unfinished business i mit liv, som forhåbentlig kan nå sin afslutning, så jeg kan komme lidt mindre mentalt tynget ind i 2014 :wub:

Dejlig dag til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share