Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

1 time siden, Gregers TF skrev:

Hvor underligt at køre venstre om.... højresving er da lettere at regulere :blink:

Ja, det kan du have ret i. Jeg ved egentlig heller ikke hvorfor. Måske det var afgørende at have den sidste, lange strækning op mod mål, som var på toppen af Søsterhøj. Det var altid prikken over i'et at slide sig op ad den sidste bakke med mål på toppen. Kan i øvrigt se, at jeg blev nummer 15 ud af 43, så det var lige uden for præmierækken, men alligevel nogenlunde godkendt som 1. års junior.

På en god dag, kunne der godt være lidt Mont Ventoux over det med Søsterhøj-senderen på 'bjergtoppen' ;)

Udklip.PNG

Edited by Henrik S.
Link to comment
Share on other sites

5 timer siden, Henrik S. skrev:

Arhmen, du bor jo også i et smørhul, når det gælder dansk landskab og kultur. En by lige ved hånden, omgivet af det bedste løbeterræn i Danmark og i en lidt større omkreds mindst lige så godt cykelterræn. Plus strand og skov. Det er meget priviligeret.

1000 tak super løber Henrik og ja det er helt rigtigt og jeg ved, at jeg kan blive bedre til at nyde det og fx tage ned til vandet med min termokande, huske at få badet i bugten og også de skønne cykelture. Og tak for den gode inspiration med ruten, som jo er lige i min baghave og også hvor vi cyklede til halv Ironman :-) Marselisborgcykelruten kørte også nogle af de samme gode steder. 

Dagens træning

Løb

Hechmann grundtræning dag 4 i uge 1

10 opvarmning jog-Ae1

2 x 15 min i Ae2-3 med 10 minutters jog indimellem

10 min i jog-Ae1 tilsidst

Very nice :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Du skrev:

"jeg faktisk har lyst til at rejse derned igen. Med største risiko vil jeg stadig have svært ved at nå toppen af bjerget pga min astma."

Hvorfor ikke finde en tur, hvor man går rundt om bjerget? Ved godt at det ikke er helt det samme, som at stå på en bjergtop. Men derfor kan det jo godt blive en god oplevelse.

Link to comment
Share on other sites

På 11/5/2018 at 09:46 , vestjyden skrev:

Du skrev:

"jeg faktisk har lyst til at rejse derned igen. Med største risiko vil jeg stadig have svært ved at nå toppen af bjerget pga min astma."

Hvorfor ikke finde en tur, hvor man går rundt om bjerget? Ved godt at det ikke er helt det samme, som at stå på en bjergtop. Men derfor kan det jo godt blive en god oplevelse.

Rigtig god pointe kære Vestjyde. Ja og i alle årene har jeg nu også fremhævet ture til både Pyrenæerne eller alperne som helt fantastiske. Også selvom, at de har haft været tættere på havets overflade. Ja og der er masser af fabelagtige og lavere beliggende ture i Nepal. Well og da jeg skrev ovenstående, så mente jeg nu alligevel, at jeg ville nyde at gentage Mere Peak turen, også selvom, at min "summit" med stor chance igen bliver lige under de 6000 m. Men stadig så var det interessante, at jeg aldrig nogensinde har haft været langt henad vejen, så godt akklimatiseret. Følte mig knaldgodt tilpas i Mera La basecamp i 5400 m og hele gåturen op i high camp. Ja og absolut stadig nogle knapper der kunne skrues på. Jeg kunne have gået langsommere tidligere i forløbet, drukket mere vand, haft min solhat på oppe på gletcheren og oprindeligt så skulle vi have haft en ekstra dag i Khare i 5000 m. Små ting. Men igen toppen slet ikke det afgørende for at have en god tur. Bare udsigterne op til og ned fra High Camp var helt helt exceptionelle. 

24852375_10155873263724663_6685566749990872212_n.jpg.faeefb5ea7587cdb49e88a1555ac77b0.jpg

Billedet her viser os netop på vej op mod Highcamp og den form for udsigter til nogle af verdens højeste bjerge. Ja det er som om, at intet rigtig bliver det samme siden. Giganter der har været her før os og vil være her længe efter. Øjeblikket da Katchentunga forsvandt og jeg bare vidste, at det var et bjerg, som jeg måtte se igen. 

Anyhow hælder jeg dog mere og mere til, at i år skal være året, hvor jeg finder ro i Århus. Finder ro og velvære og økonomisk stabilitet. Heaven can (not) wait men jeg må finde det her i Århus.

Ellers dejlig Simon Krohn yoga i dag 66 min. I går Bikram og Hechmann intervaller, fredag skøn Bikram. 

Ellers også i dag dejlig gåtur med mine forældre på besøg fra Sjælland i høj flot sol.

Den gode uge til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

10 timer siden, Henrik S. skrev:

Ser fantastisk ud!

Tak super løber og ja det var det. Nu hvor jeg prøver at være determineret vedr sommer i Århus har jeg jo så liiiige fundet en masse Nepal/Everest profiler på instagram. Det er helt vildt med teknologien i dag, at der bare bliver sprøjtet billeder ud til alle fra over 8000 moh. Selv Sherpaerne har masser af mobiler og deres egne profiler på fb. Jeg kunne aldrig finde på at bevæge mig op i de højder men så fascinerende med den lille lomme af rimeligt vejr, der åbner op i denne uge og hundrede vis af mennesker, der går i gang med at gå mod toppen. 

Nå i den lidt mildere ende :hippy: varm men skøn Bikram yoga i dag. Elsker det. 

I weekenden lidt ekstra god mad inkl Tiramisu på italiensk restaurant :tongue4: men var dels lidt foran planen i matematik kur ting og dels så hjælper formiddagsfasten helt enormt på at holde dagens samlede mad indtag nede. Well og i morges fik jeg så faktisk en lille smule honning i varmt vand med citron og lidt havsalt. I følge yoga lærer Rosa skulle blandingen være super god til at smøre kroppen godt indefra. Well hjælper i hvert fald også til at holde vædskeindtaget flot oppe fra morgenstunden = ekstra god formiddags energi.

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 15.5

Spin

"Æret være Avicii" spin i Scandinavian center. I forhold til hvor ekstremt mange fede numre den højt begavede mand var involveret i, så var jeg faktisk lidt skuffet over, hvor mange gange jeg hørte "Levels" i den ene eller anden kontekst og fx slet ikke "Wake me up" eller en lang række andre numre. 

Nå sved på panden anyhow men nød faktisk lang udendørs cykeltur til og fra konference center et godt stykke uden for byen betydeligt mere. Kursus frokost tilpas tung til, at matematik kuren egentlig ikke gav plads til aftensmad men nu har jeg alligevel spist noget havregryn og så må jeg justere lidt i morgen. 

:hippy:

 

Link to comment
Share on other sites

Onsdag og torsdag super dejlig Bikram yoga 90 minutter. Kan virkelig mærke, at jeg begynder at føle mig bedre tilpas i det varme rum. Flere og flere stillinger er gode. Fx Eagle pose, hvor jeg nu har oplevet at kunne flette højre fod forbi venstre akillessene = dejlig kompakthed i stillingen. Virkelig skønt bare at svede og har det sindssygt godt i krop og sjæl bagefter. Torsdag havde jeg udover vanlig formiddagsfaste desuden spist ret let og det gør også bare noget godt for kroppen og yogaen ikke at være proppet. 

Fredag op lidt over 4 for at fange tidligt tog mod arbejde i Herning. Derudover måske ekstra træt pga pollen. Sov i hvert fald både hjem i toget og noget af eftermiddag/tidlig aften så nul træning men det føltes nu også ok.

Her til formiddag prioriterede jeg i et inspireret øjeblik at få startet arbejdet med en hel del deadlines henover de næste uger. 

Håber på senere at få puttet Hechmann pas og noget hjemme yoga ind over. 

Dejlig pinse til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 20.5

Yoga

Morgenslow flow i Yo's nye flotte lokaler omend stadig med en af mine alltime yndlingsinstruktører L

I går kom jeg til at tænke på, at det kunne være fedt med adgang til barre/ballet timerne, når jeg skal holde sommerferie herhjemme og så var der lige et morgenhold inden job.

På hjemvejen stilede jeg direkte efter FW JBV da jeg vidste, at jeg var i høj risiko for at falde omkuld på sofaen. JBV imidlertid lukket og trods gode intentioner om at skulle ud kollapsede jeg alligevel et par timer. Synes at alle biler er helt grønne af pollen, så tror, at det gør noget.

Lykkedes mig heldigvis at komme på skøn SKØN aften løbe tur i Marselisborgskoven med kig ud over vandet. Næste gang må jeg huske badedragten. 

I går d 19.5 Hechman løb med 2 x 5 min i AT-An1 + opv / afjog og pause ind imellem. Egentlig ikke voldsomt men fedt løbepas med lidt fut i stængerne. Bagefter lidt forskelligt styrke; pull ups, håndstand og så 3 boldøvelser for mave + baglår balle. Very nice.

I går så jeg den fabelagtige "The greatest showman" og i dag afsnit 5 i sæson 2 af "The handmaids tale". 

Fortsat dejlig pinse til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 22.5

Løb

Hechmann uge 3 dag 2. Opv + afj og så 10 min i Ae2-3 og 3 min i AT. Very nice og en skøn måde at træne på. Egentlig også det der er lidt mærkeligt. På Hechmann programmerne har jeg egentlig ofte følt, at jeg trods alder og egentlig for første gang, har kunnet løfte mit løbe niveau. I gamle dage blev jeg altid bare skadet når jeg prøvede at få fut i stængerne og så var traktor tempoet ellers ret konstant. Ja og derfor egentlig også mærkeligt med følelsen af på IM program slet ikke at kunne noget. Men var nok også et spørgsmål om mængde og at jeg ideelt skulle være startet allerede i december/januar måned. Well well WIN or LEARN.

I hvert fald super dejligt at løbe igen i dag. Havde lyst til det og glæder mig til næste tur, som jeg nu kan få det passet ind.

I går dejlig svøm med god tri veninde. Godt nok kun 1000 m og absolut delfin rusten sammenlignet med for 1 måned siden. Det skal holdes ved lige. Well men det burde også lidt bedre kunne lade sig gøre nu. På banen lå også 2 mænd i våddragter og ejede tydeligvis det hele i deres (formentlig) IM proces. Den ene smækkede mig totalt over fødderne da jeg sad inden, at jeg skulle hoppe i og til et andet tidspunkt fik jeg også næsten et fur. Well bare endnu en grund til, at jeg er glad for at have lagt tri bag mig. Hvad er det for en måde at opføre sig på. Har da aldrig oplevet den slags til de utallige løbe ting, som jeg har deltaget i og det her drejer sig om træning. Der er helt sikkert mange søde triathleter men det var bare en dårlig oplevelse, must say. 

Nå søde drømme til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 23.5

Løb Ca 2 x 4 k ned til vandet og hjem for aften dyp med god ven. Very cold + very nice. 

I dag alt for sent hjem så ingen træning i dag. That´s life sometimes.. 

Også noget tid siden, at jeg fik dyrket yoga.. well that´s life sometimes..

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Uhhh hvor dagene flyver. Er i øjeblikket meget inspireret af  vores egen Molbo Anna Bogdanovas bog "Skyhøj forbrænding". Genkender mig selv (i hvert fald fra tidligere) som en type 4 = person der (over)træner meget, spiser meget og ikke oplever formen flytte sig i positiv retning, nok snarere tværtimod.

Især ovenpå IM kamikaze projektet og min efterhånden fremskredne alder, ja der synes jeg, at det har været svært at finde balancen. Og når det er sagt, så ved jeg inderst inde i virkeligheden godt, hvad der gør mig godt.

Yoga, let styrketræning, grøntsager og protein, faste men ikke således, at jeg får alt for lidt mad, for så ender jeg på et tidspunkt bare med at være alt for sulten. Også sådan, at jeg havde det ovenpå de super lange IM pas og overtrænede dage.

Løb vejledt af Hechmann metode med masser af restitutions tid og nogle få intense øjeblikke har også fungeret rigtig godt for mig.

Jeg kommer helt sikkert til at arbejde med principperne i Skyhøj forbrænding over længere tid og har i denne uge prøvet at arbejde med at få protein til at måltider og så få ro på nervesystemet, dvs ingen vild cardio, eller hårdt pres på kroppen. Evt kendere af bogen vil vide, at der faktisk næsten ikke er træning i den første uge overhovedet, men jeg har haft prioriteret lidt Bikram og så må processen tage noget længere tid. Tilmeldte mig tilgengæld på et tidspunkt trail halvmarathon ude ved Kalø vig på lørdag og pønsede på at cykle der ud. Tegnede jo på mange måder til en skøn oplevelses dag.

Well og samtidigt så ved jeg også, at hvis jeg virkelig skal lykkes med det nuværende, så er det nok ikke lige sagen med hårde 21 k og 2 x 30 km cykling. Ja så bliver nok bare Bikram i stedet :hippy:

Må bare erkende, at det har været skønt at få sunde frokost og aftensmåltider. Være aftenfrisk. I dag til Bikram havde jeg en skøn fornemmelse af at kunne mærke løsnen op helt oppe i balde i dancers pose. Og ved at det kommer fordi, at jeg ikke presser på med hård cardio. Og vigtigst, at det føles så godt for både krop og sjæl. 

29e8b8df8bfa1960ed32539a9dd7ec41.jpg.9f008c1a9c5184aaf2ff243bf4d3d6b5.jpg

I går fridag og mandag også dejlig Bikram yoga. Søndag barre træning og bowspring yoga. Desværre i et studio, hvor mine luftveje ikke har det godt, trods at alt er fint, lyst og åbent og et skønt sted. Både søndag og i dag lette styrkeøvelser herhjemme med pull up bar, 16 kg's KB og små håndvægte + bold. Bare stille og roligt. 

Guess that's it :hippy: Søde drømme til boardet 

NB og billedet bare tyvstjålet fra nettet - det er ikke mig - men illustrerer stillingen. 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Dagens magiske oplevelse var udendørs yoga nede på Havnepladsen med Hot Yoga Aarhus. Først bemærkede vi nogle politi betjente, så en hund der snusede rundt og nogle sorte Audier, hvor vi var i tvivl om der var nummer plade på eller ej. Godt i gang med praksis kom speedbåd med uniformerede søfolk sejlende ind i havnen lige ved siden af os og så så vi det; Kongeskibet Dannebrog, der majestætisk styrede ind i havnen med dronningen om bord. Ja og så lagde til lige ved kajen, hvor vi gjorde yoga. Jeg er nok mere buddhist end royalist men syntes alligevel, at det var et rørende øjeblik. Og super smukt med det gamle skib på sådan en flot solrig dag med blå himmel. Og fantastisk at bo i en by, hvor dronningen lige lægger til kaj og så mange søde og glade århusianerne pænt står og hilser på. Vores søde og inspirerende yoga lærer Rosa var nødt til at omlægge nogle af stillingerne, så at vi kunne have det fine udsyn og flere af instruktionerne blev "now look up, look at the queen", "stay in your practice" fordi, at vi alligevel alle sammen var lidt starstruck og måtte have et glimt af vores regent. Samtidigt så bragte det holdet sammen, at vi oplevede noget nyt end "bare" det varme rum og jeg har sjældent haft så meget grin og sjov på en yoga time. Very nice. Bagefter plaskede vi med alle de små børn i sprinkler springvandet = super forfriskende. 

Håber som i går at få gjort bare lidt let styrketræning og overvejer også jog ned til vandet i aften. Foreløbigt sidste hånd på foredrag til onsdag. 

Dejlig sommerweekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

På 30/5/2018 at 23:02 , Bjergtrold skrev:

Især ovenpå IM kamikaze projektet og min efterhånden fremskredne alder, ja der synes jeg, at det har været svært at finde balancen. Og når det er sagt, så ved jeg inderst inde i virkeligheden godt, hvad der gør mig godt.

Det der med at styre intensitet og volumen i træning, syntes jeg, er lidt en kunstart. Desværre bliver det ikke nemmer med alderen.

Jeg overvejer lidt et program, for at have lidt struktur i mit løb.

Link to comment
Share on other sites

17 timer siden, vestjyden skrev:

Det der med at styre intensitet og volumen i træning, syntes jeg, er lidt en kunstart. Desværre bliver det ikke nemmer med alderen.

Jeg overvejer lidt et program, for at have lidt struktur i mit løb.

Enig. Jeg var ikke god til det da jeg var yngre men jeg havde nok alligevel reserve kapacitet til at absorbere de store mængder (over) træning. Personligt har jeg haft ekstremt gode erfaringer med Hechmanns programmer beskrevet i "Løb med eliten" og flere Mol boere har også været glade for Maffetones principper. Den eneste grund til, at jeg ikke gør det så meget i Hechmann i øjeblikket er, at jeg somehow prioriterer yogaen og er inspireret af det her med at finde tilbage til en balance. Synes faktisk bare den sidste uge, at jeg har haft været betydeligt mere glad og har haft følt mig bedre tilpas i min krop. Det er meget lettere at spise sundt, når kroppen ikke er totalt udtæret af cardio. Og let styrketræning giver bare noget.

Når det er sagt, så joggede jeg i går de ca 2 x 4 km ned til vandet og badede ved Ballehage og det var bare mega mega lækkert. Utroligt med den temperatur forskel på bare halvanden uge siden, at jeg sidst var i. Og utroligt så godt den lille mængde løb gjorde. Det kan bare noget i tilpasse mængder at røre kroppen på den måde.

Var faktisk nærmest til at svømme i, så overvejer lidt om jeg skulle give våddragt og udendørs svøm et go senere i dag. Har dog en ny deadline i dag, Bikram yoga kl 12 og husalfe projekter. Men der SKAL være tid til de gode ting. Ellers bliver det simpelthen for surt.

:hippy: 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Dagens træning fabelagtig Bikram yoga 90 minutter. Vi var kun 4 deltagere og heraf en, der aldrig havde prøvet det. Så virkelig intenst men også priviligeret meget feedback fra instruktør. 

Inden 15 minutters styrketræning i mit homegym = very nice :hippy:

Efter yoga faldt jeg i søvn på sofaen men nåede deadline, oprydning og fabelagtig film “Call me by your name” - så fantastisk

søde drømme!!

Link to comment
Share on other sites

"joggede jeg i går de ca 2 x 4 km ned til vandet og badede"

Det er da det mest suveræne sommertræningspas du har fundet på. :happy:

Jeg hørte Hechmann til et foredrag engang, og har også læst hans bog, og vil give dig ret i at det er en fornuftig tilgang til løb, han har.

Nu skal jeg "bare lige" få en træningsplan passet ind i dagligdagen.

Link to comment
Share on other sites

På 4/6/2018 at 10:13 , vestjyden skrev:

"joggede jeg i går de ca 2 x 4 km ned til vandet og badede"

Det er da det mest suveræne sommertræningspas du har fundet på. :happy:

Jeg hørte Hechmann til et foredrag engang, og har også læst hans bog, og vil give dig ret i at det er en fornuftig tilgang til løb, han har.

Nu skal jeg "bare lige" få en træningsplan passet ind i dagligdagen.

Tak kære Vestjyde og spændt på at se, hvordan det går med træningsplanerne. Du giver den da gas hver dag. Dengang at jeg fulgte Hechmanns program tæt, ja der var jeg faktisk overrasket over, hvor meget jeg kunne holde til at løbe. Men var helt klart også fordi, at jeg brugte løbebåndet til at holde intensiteten nede. Hmm ja og bare ikke det jeg er fristet af i øjeblikket (= indendørs løb på løbebånd). Og ja jog frem og tilbage til havdyp holdt/holder hele vejen. Gentog det tirsdag da jeg ellers var lidt groggy ovenpå eftermiddagslur og spændt på undervisning onsdag eftermiddag. Valgte HELDIGVIS at komme afsted og lige præcis overkommeligt + dejligt med løb og svøm. Alle andre dage har Bikram yoga været prioriteret og bragt meget gode oplevelser med sig. Dejligt at luftveje (7-9-13) ikke lige nu bliver irriterede og dejligt at mærke, hvor godt det gør både krop og sind. Vil simpelthen så gerne prøve at se, hvad der sker, hvis jeg for engangs skyld prøver at være lidt vedholdende og ikke som altid, bare flagrer fra det ene til det andet. Stedet er faktisk nu omdøbt til Hot yoga Århus og byder på andre klasser end den helt fastlåste og oprindelige Bikram sekvens. Dagens pas således først 60 minutters forkortet "Bikram" og så efterfølgende 30 minutters Yin sekvens = rigtig dejligt at komme helt ned i gear i varmen. Mødte flere skønne yogier, som jeg kender fra tidligere = gode sludre pas. Selvom at jeg er en ret indadvendt sjæl, så hygger jeg mig faktisk utroligt med den slags og det er dejligt at dele oplevelsen med nogle ligesindede. En af dem jeg mødte i dag således en kollega på nogenlunde samme alder og med den samme oplevelse af at føle sig ung af sind/indeni og pludselig vågne op og opdage, at vi er begyndende midaldrende = highly shocking faktisk. 

Yoga eller ej, så ville jeg nu gerne i gang med at løbe bare lidt mere og så helt stille og roligt, så jeg stadig kunne opleve de stramme hofteled især løsne lidt op. Har meldt mig til vandretur fra Chamonix til Zermatt i august, så lidt cardio må der jo gerne ind over. Også selvom, at der faktisk er flere af Bikram øvelserne, der i den grad presser kredsløbet, også selvom, at det formentligt er helt uforståeligt for folk, der ikke har prøvet det. 

Dejlig weekend til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

På 11/6/2018 at 07:42 , Henrik S. skrev:

Jeg vil også snart til Schweiz igen. Bedste land ever.

Tak superløber og ja glæder mig også. Og selvom, at jeg nogle gange forfalder til tanken om bare at være en lille yoga trold, så har det også været fint de sidste dage at få trænet lidt andre ting, som "opvarmning" til bjergene.

I dag Bodyfit og Hechmann lørdagsintervaller med 3 x 3 min i AT-An1. Valgte 4.20 som et udmærket tempo til det. 

I går Kettlecross soldier level I :-) Ja og det hedder det altså. Havde fået noget virus agtig i halsen, der somehow provokerede astma, så havde ikke lyst til de 40 graders Bikram åndedrætsøvelser. Vi var kun 4 på timen i Dalgas Avenue FW centret, som nok er lidt mere senior agtigt, sammenlignet med fx centret på Jens Baggesens vej. Temaet 10 øvelser som vi kørte igennem 3 gange, 45 sekunders aktivitet og så 15 sekunders pause. Øvelserne klassikere som KB svings, sumosquat, burpees, push ups mfl. Very nice. 

Følte mig godt ristet til sidst og det føltes godt. Ellers løb hjem fra arbejde onsdag, frem og tilbage torsdag og på job i går. Havde nogle lange dage både onsdag og torsdag og så var det en god måde at få sneget noget træning ind. Tirsdag Hechmann intervaller og mandag + søndag vist bare Bikram. 

Løb frem og tilbage også sådan lidt hverdags eventyr agtigt på den nye super smukke havnefront med mulighed for bare at cykle/løbe uden stop hele vejen. Selvom, at det måske er lidt længere end min tidligere cykelrute gennem byen, så er det bare så flot og næsten hurtigere. Jeg har jo ikke spor forstand på arkitektur og mange har været ude og brokke sig over, hvad de nye bygninger og halløj gør for byen/bybilledet af negative ting. Well og somehow så tænker jeg bare, at det er fantastisk lige her i "min" by at kunne have en løbeoplevelse a´la dem jeg har haft i Chicago, Barcelona eller Nice. 

Af samme grund har jeg faktisk tilmeldt mig halvmarathon her om en uge. Ikke for at løbe på fantom tid men simpelthen for at nyde dagen og vores smukke by. En her del arrangementer coming up både torsdag, fredag og lørdag, så det hele må blive sådan lidt på gefuhl.

Sidste uge faktisk et godt eksempel på, at det sagtens kan blive gode dage, når jeg bare improviserer lidt og fokuserer på at være i det der nu engang er. Håber dog absolut, at luftveje kommer sig inkl virus på retur. 

Tanker om den gode weekend til boardet :hippy:

 

Link to comment
Share on other sites

På 16/6/2018 at 17:53 , Bjergtrold skrev:

 Sidste uge faktisk et godt eksempel på, at det sagtens kan blive gode dage, når jeg bare improviserer lidt og fokuserer på at være i det der nu engang er. Håber dog absolut, at luftveje kommer sig inkl virus på retur. 

:chicken: Well og de sidste dages zen øvelse har så været at være i, at det bestemt ikke har haft været den gået rette vej med luftvejsinfektion. Således i går bare 82 minutters Yin yoga hjemme og i dag var frem og tilbage til job + job i sig selv mere end rigeligt. Nu groundet på antibiotika og ekstra binyrebarkhormon for astma. Nå sammenlignet med hvad jeg ser hver dag bare luksus problemer, så prøver at holde fanen højt med at få nogle gode grøntsager indenbords. Selvom at jeg i perioder er ret begejstret for min formiddagsfaste, så ved jeg simpelthen ikke hvor mange steder, at jeg efterhånden har haft læst om livgivende grønne drikke fra morgenstunden. Well so maybe I am in for a try. Will keep you posted. 

Dejlige dage til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share