Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

"Har både en kæmpe rygsæk med, computertaske og et helt stor pose med mad inklusiv på køl. Tre x spidskålssalat, to forskellige slags laks, cashewnødder, to mangoer, rugbrød, riskiks og noget peanut butter til den lille lækkersult. Burde i hvert fald være nok til 2 x frokost og 1 x aftensmad og også noget morgenmad senere i dag + måske i morgen."

Jeg er stadig imponeret over din dedikation.

Krydser finger for at du får styr på det hoftehalløj, hvad det så enden heder.

Link to comment
Share on other sites

På 30.3.2024 at 14:37 , vestjyden skrev:

"Har både en kæmpe rygsæk med, computertaske og et helt stor pose med mad inklusiv på køl. Tre x spidskålssalat, to forskellige slags laks, cashewnødder, to mangoer, rugbrød, riskiks og noget peanut butter til den lille lækkersult. Burde i hvert fald være nok til 2 x frokost og 1 x aftensmad og også noget morgenmad senere i dag + måske i morgen."

Jeg er stadig imponeret over din dedikation.

Krydser finger for at du får styr på det hoftehalløj, hvad det så enden heder.

Tusind tak kære Vestjyde. Selvom at ikke alt lykkes, så kan jeg mærke, at der er mange gode ting, som smelter sammen på en god måde i forhold til, at jeg faktisk er tiltagende god til at være god ved mig selv og ikke selvsabotere. Det med at planlægge spiller ind på så mange gode fronter, både i forhold til at spise sundt, føle mig godt tilpas, ikke bruge for mange ligegyldige penge og ja i sidste ende så bliver det også meget et spørgsmål om selvrespekt for mig. Det gør godt. 

Dog ikke held med at få indtaget frokost mandag og heller ingen træning da jeg bare var komplet waisted da jeg ramte sofaen og gensyn med "Bridgterton". 

Tilgengæld så har jeg virkelig lært meget mht seneskader, både ved at læse og ved besøg af miss Betty i går med hendes nye og meget træningskyndige kæreste M. Fx at det med at hvile på løb har haft været en helt forkert strategi og derfor ikke overraskende, at jeg fik så ondt forleden. Men også at smerte ikke behøver at være et problem/dårligt tegn når det kommer til seneskader. Selvfølgelig skal det ikke bare blive værre og værre men musklerne skal bruges og trænes stærkere. 

Ja så i går super fin kombo 

Jog 15 min initialt med lidt hældning

10 min med barre app med fokus på lår og baller = ballet træning, statiske hold og mega god træning

10 med barre app med fokus på core

10 med yoga app, hatha = ekstremt dejligt. Var lige ved at springe over men det var bare så godt. 

Kunne godt mærke hoften lidt bagefter men havde noget is på og til morgen føles den bedre end i flere dage. 

Ja ja sådan kan vi (heldigvis) blive klogere. 

Nu triller jeg mod Gødstrup og hvad der ligner et rigtig travlt sidste vagtdøgn. Tæt på at sove over mig i morges og håber, at det måske allerede afspejler lidt mindre koffein i kroppen men sikkert bare tro.

Anyhow stats

Kaffe dag 111, alkohol dag 114, slik dag 4. Morgenvægt 54.4 kg og aftenmål 55.0. Ved ikke om jeg havde lidt vand i kroppen i morges men har på fornemmelsen, at det nok skal lykkes i aften også selvom, at det er lidt få gram at gøre godt med. I går kun 3 Earl Grey breve og i dag bliver det nok kun til 2 og så urtete + vand for resten. 

Fortsat dejlig påske til boardet :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

Posted (edited)
20 timer siden, Oksen fra Århus N skrev:

Det med at huske at være god ved sig selv kan godt være svært. Det tror jeg nok, jeg kan tale med om. 

Selv er jeg tit meget nærig overfor mig selv, men ikke overfor de få mennesker, som jeg betragter som mine venner. 

Tak kære Okse. Hyggeligt at du stadig huserer på boardet og hvad med din egen log :poking: det var altid hyggelig læsning i hvert fald :hippy: 

Og ja det er jo lige det. Hvad vil det egentlig sige at være god ved sig selv? I øjeblikket huserer der flere udgaver af en reel, hvor de ting, som i barndommen, for nogle, var det onde/straf; tidligt i seng, grøntsager, gymnastik, ingen fjernsyn. Ja nu er det måske noget af det bedste vi kan gøre for os selv. Og på samme måde, så er jeg i hvert fald blevet klogere på, hvad "treat" er for mig. Nogle gange kan det faktisk være det stik modsatte af, hvad jeg egentlig troede. Simpelthen fordi, at prisen, når det kommer til min hjerne, er for høj. Som jeg også tidligere har skrevet, så er der for mig, meget "trial and error" over det. Jeg kan, indrømmet, godt være misundelig på folk der fra tidlig alder har haft "nemt" ved de her ting. Men ved jo også, at det er komplet ligegyldigt at sammenligne sig selv med andre. Det er kun sammenligningen mig i dag versus i går, som for alvor giver mening. 

Træning er godt men den overtræning, som tri fx ofte fører med sig, ja det er ikke godt. Hverken mentalt eller fysisk for mig. Udtaler mig ikke generelt om andres træning. Det kan være godt at chille og slappe af - men ofte, så får jeg faktisk mere energi af at løse opgaver/pligter, som netop stresser ved at være uløste. Oprydning og rengøring er både meget tilfredsstillende og giver ro i mit hoved når her er pænt og fint. Stimulanser som kaffe, alkohol og slik gør ikke noget godt for mig pga virkningen på min rodede hjerne. At bruge uhæmmet mange (ud af vinduet) penge har jeg også erkendt stresser mig helt enormt (= heller ikke rigtig treat pga langtidskonsekvenser). Men ja kan også godt lide at give gode gaver og er også god til at købe gode ting til mig selv = også ok, hvis jeg har pengene. Sådan noget som at planlægge og bruge tid på det, har jeg tidligere opfattet som ekstremt kedeligt og unødvendigt. Slet ikke noget som gjorde min eventyr lystne hjerne glad. Der har jeg mere været styret af impulsivitet; rushes og store nedture. 

Inden at jeg skriver mig selv helt ned under gulvbrædderne, så er jeg jo selvfølgelig lykkedes med at gennemføre nogle uddannelser og også at passe krævende jobs. Men det har så ofte haft taget hele min sendeflade og der har ikke haft været overskud til så meget andet. 

På den ene side, så er doom scrolling den næste vane, som jeg rigtig gerne vil ændre på og samtidigt, så er det faktisk netop via bla Instagram, at jeg er blevet bedre til at stå ved de her mere "kedelige" valg. Oplevelsen af, at der faktisk er et helt community derude, hvor det er helt legalt at sige nej til fx alkohol. Plus støtte til at holde fast og det også, når omgivelserne udfordrer og stiller spørgsmålstegn. Andres erfaringer mht det at være afhængig af noget; hvadenten det er mad, mænd, alkohol eller stoffer. Viden og læring. 

Vil bare gerne lære at begrænse det og tror fx i dag, at jeg vil prøve at få købt en bluetooth højtaler, så at jeg kan høre lydbog og alam inde i soveværelset uden at have tlf herinde. Og skal også vænne mig af med at scrolle samtidigt med, at jeg ser TV, eller lige tjekke nyheder etc etc. Forhåbentligt så bliver det efterhånden sådan, at jeg har mere travlt med og er mindre blokeret overfor mine opgaver, så det bliver mindre og mindre tiltrængt at overspringshandle med tlf. 

Nå det var en længere tankerække.

I går blev det også til lidt træning:

Træning d 2.4

Svøm

1050 dejlige meter, hvor jeg nød ikke at skulle tælle baner og hvor jeg også kunne se, hvordan at min puls var støt stigende og at det faktisk er super god cardio træning med svømningen. Der er så mange features i mit Garmin ur, som jeg ikke rigtig kommer til at bruge, da jeg jo bruger mit apple watch meget af tiden men foreløbigt ændrer jeg ikke på det. I hvert fald stor succes med at bruge svømmeur i går.

Og masser af gode samtaler, mad og hygge med miss S 

Senere i dag PT og håber på noget løb inden og mere svøm efter :hippy: 

Og stats skal vi selvfølgelig også have med 

Kaffe dag 113, alkohol dag 116, slik dag 6, chokolade dag 2, morgenvægt 54.4 kg, aftenmål 54.9 kg

Har ligesom ramt et plateau på morgenvægten og det er egentlig ikke overraskende men fortsætter planen med at ramme målvægt om aftenen. Nu var der også en del inaktivitet i påsken og lidt ekstra udskejelser. 

:hippy:

Whoop on a different note, så drømte jeg natten til i går, at jeg drak kaffe :devil: Og i nat havde jeg en helt absurd drøm, hvor jeg var i gang med at bestige et højt bjerg og pludselig opdagede, at min rygsæk var væk og senere, at jeg bare havde strømpesokker og ingen støvler på. Jeg kunne mærke sneen under mine fødder men var determineret på at fortsætte. Ved ikke hvad Dr Freud ville udlede af det.

Anyhow dejlig dag til boardet herfra 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 3.4

Styrke

PT med Stine fokus på underkrop inkl en masse gode balleøvelser ind imellem de større øvelser.

Løb

10 + 20 minutters jog henholdsvis før og efter styrketræningen

Ihhh hvor er jeg bare glad for, at jeg har turdet at komme i gang med det igen. Det er bare en dejlig flow fyldt aktivitet. Kunne godt mærke hoften lidt bagefter men her i morges syntes jeg bare, at den havde det bedre end længe :hippy: 

Træning d 4.4

Styrke

Morgen træning med Stine og nu var det overkroppens tur til at blive rusket igennem. Jeg skulle videre til coaching session ude på Skejby med en af vores unge læger, så kunne ikke nå mere. Jeg har ikke 100 % afskrevet mere træning i dag men må bare erkende, at jeg i morgen tidlig skal have alt klart til arbejdsdag, F's fødselsdagsfest på Sjælland lørdag og ville også gerne nå noget morgentræning i morgen = kræver lige en tand ekstra af logistikken. Synes heller ikke i de her dage, at jeg har haft nået ret mange af de administrative opgaver, som jeg havde håbet på, men ja trængte også til at slappe af ovenpå påsken. 

I går brugte jeg desuden tid på at finde en helt 3. kjole oveni de to som jeg købte for noget tid siden. De er meget festlige og købt inden, at jeg helt vidste, hvad lørdagens arrangement egentlig går ud på. Plus at jeg jo ikke længere lever i en fantasi om, at det er en date = vigtig - lære at blive limerence immun - proces. 

På sin vis fuldstændigt på linie med alt andet misbrugsarbejde, som handler om at finde indre selvværd og lære selv at opfylde følelsesmæssige behov + ikke ligge under for vrangforestillinger om ikke at være god nok etc etc. Fandt en rigtig fin, lidt mere nedtonet og alligevel pæn og festlig kjole, som jeg føler mig rigtig godt tilpas i. Jeg er jo super introvert og selvom, at jeg kender både F, J og J's kone, så er jeg jo en slags fremmed/udefrakommende i et meget sluttet selskab = super angstprovokerende. Ja så tøj mæssigt fint ikke at stå fuldstændigt ud og ved siden af. Et punkt, hvor jeg så alligevel er nødt til at skille mig ud er mht alkohol. Evt læsere af loggen har måske fornemmet, at jeg har det bedre end længe og at det i høj grad hænger sammen med at tage mig selv alvorligt og ikke f.. mere med min hjerne end højst nødvendigt. Da F så i går skrev, at jeg bare skulle hygge mig og at han ville servere en G & T for mig. Ja så kom jeg jo i det her dilemma mht om jeg skulle holde fast i rehab og mig selv, ikke virke kedelig bla bla. Men endte altså med at nå frem til, at det vigtigste var at være tro mod min proces og holde fast i mig selv. Også selvom, at det skulle betyde, at nogle så skævt til mig, afviste eller forkastede mig. Og F og jeg har netop haft så mange samtaler om at stå ved sig selv, være i kontakt med sine følelelser, tage ansvar for dem, være autentisk. Ja så var modig og skrev ærligt i formiddags, at mit rehab både gjaldt kaffe og alkohol og at jeg udelukkende var til virgin G & T's.  Det blev heldigvis godt modtaget med løfte om alkohol fri gin og jeg kan nu slappe 100 % mere af. Og det uden at skulle bryde min hjerne med bortforklaringer, hælden drinks ud i potteplanterne, eller falden i, hvilket jeg har haft gjort alt for mange gange. En stor del af det positive i øjeblikket er jo faktisk netop, at jeg tør at stå ved mig  selv og holde af mig selv og det ligegyldigt, hvad andre mennesker tænker. Når jeg lige tager helikopter blikket på, så er det jo en absurd tanke at skulle smide 4 måneders hårdt arbejde ud af vinduet for andres skyld. Også fordi, at jeg slet ikke savner alkohol, eller hvad det gør ved min hjerne/mit sind. Jeg kan virkelig længes efter kaffe og for min egen skyld have lyst til at starte igen lige nu. Men alkohol er kun et spørgsmål om at gøre noget for andres skyld. F.. not anymore. 

Aporopos stats: kaffe dag 114, alkohol dag 117, slik dag 7, chokolade dag 3, morgenvægt 54.1 kg, aftenmål 54.8

Og til sidst dagens sang som F sendte til mig i går og som jeg faktisk synes, at jeg har levet godt op til i dag. 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Træning lørdag d 6.4

Løb

10.4 k mini Karussel tur i Hillerød og alligvel lidt længere end planlagt. Gik lidt nogle steder da udholdenheden kunne være bedre men fantastisk overhovedet at kunne løbe. Og især når jeg tænker på, hvordan at jeg for nogle uger siden var bekymret for om det overhovedet ville lykkes mig igen. Jeg fik strakt ud og mærker ikke noget til hofte men har for en sikkerheds skyld bevæbnet mig med en stor pose frosne ærter. 

Det er fabelagtigt smukt og dejligt vejr og endte med at smide først windbreaker og så langærmet uldtrøje. Området nede ved Frederiksborg slot var fuldstændigt eventyrligt smukt i forårssolen og med masser af fugle pip, blomster etc. Noget af en kontrast til i går, hvor alt var mørkt og regnfuldt og dagen startede med togaflysning. Ellers kom jeg rigtig godt ud af døren men syntes ikke lige, at det spillede på job overhovedet. Nåede dog tog og landede godt her i Hillerød, hvor jeg endte med at sove til kl næsten 7.30 = føles næsten som en genfødsel. Nyt at stå op til en duft af frisklavet kaffe :devil: men var bevæbnet med dejlig Earl Grey the. 

Således stats: 

Kaffe dag 116, alkohol dag 119, slik dag 9, chokolade dag 5. Morgenvægt 54.0 kg. Aftenmål 54.7 kg. 

Og dagens fabelagtigt smukke sang med bla strofen "Thunder only happens when it rains"

Dejlig dag og weekend til boardet i det skønne vejr :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

På 6.4.2024 at 22:02 , vestjyden skrev:

"Og skal også vænne mig af med at scrolle samtidigt med, at jeg ser TV, eller lige tjekke nyheder etc etc."

Lol. Undskyld jeg kom til at grine, kender den så godt. Jeg har i en periode slukke mobilen om aften af samme grund.

:hippy: Ja det er frygteligt. Nu har jeg fået købt bluetooth højtaleren til soveværelset men er ikke kommet i gang endnu. 

På 7.4.2024 at 20:59 , NielsS skrev:

Spændende at læse om dine betragtninger. Du er god til at sætte ord på ting. 

Tak kære NielsS. Det er i hvert fald en stor hjælp for mig selv at sætte ord på tingene her. Og ja har absolut været bedre til vanearbejdet her på det seneste. 

Det lyder forkert at skrive, at weekenden blev godt "overstået" for det var jo hygge og fest men der var også mange issues i det, i den her fase, som jeg er i i livet. Jeg ville også gerne se mine forældre og det var også ok hyggeligt og jeg ved jo ikke, hvor længe jeg har dem. Nogle ting imidlertid også så krævende, at jeg er 100 % bevidst om, at jeg vælger hotel næste gang. Fødselsdag gik rigtig fint og det med ikke at indtage alkohol smittede vist nærmest positivt af på flere, som også gerne ville have virgin G & T's og for mit eget vedkommende, så blev samtalerne lige en tand dybere og mere ægte. Og jeg fik bekræftet, at jeg sagtens kan hygge mig og være social og det, uden at gemme mig i lille buzz/procenter. Masser af bjergsnak med bjergven J og selvfølgelig meget mindre med vært og bjergven F. Det er også fint, for var jo ikke og skulle jo ikke være noget date agtigt. Jeg er stadig i min limerence ophelingsfase og havde ikke brug for, at der var blevet pustet til ilden i et eller andet fantasi projekt. 

Ovenpå weekenden, sidste uges lidt for lidt søvn og rejse stort set hele søndagen, ja så har jeg imidlertid været særdeles træt og også tung. Ved ikke om det er vædskeophobning ovenpå fly, eller ekstra mad, men de sidste to morgener har jeg vejet ind på min aftenmål vægt og således haft minus gram at gøre godt med. Nu ser jeg lige, hvor den lander og ellers kan jeg jo justere plan. Mærker stadig, at jeg er blevet markant bedre til at nyde mine måltider i tilpasse mængder og ikke overspise, eller snacke hele tiden. Og føler mig også bedre tilpas. 

Søndag ikke noget træning men i går mandag fik jeg udnyttet tog kaos mellem Silkeborg og Herning til at få cyklet til opsamlingssted, hvor jeg så kunne køre med kollega. Senere i dag håber jeg på lidt styrke på hold.

Træning d 8.4

Cykling

2 x 8.6 k 

Distance mæssigt er det jo ikke noget videre men alligevel med en god følelse af, at jeg havde rørt mig lidt da jeg kom hjem og hvis jeg først kommer ind i den vane, så vil det jo efterhånden være lettere på sigt at cykle til fx Hørning station = 2 x 12 k og måske endnu længere som fx Skanderborg st = 2 x knapt 25 k. 

Stats:

Kaffe dag 119, alkohol dag 122, slik dag 12, chokolade dag 8, morgenvægt 54.7 kg aftenmål 54.5 kg

Hoften kunne absolut mærkes ovenpå den længere løbetur lørdag men er taget fint af igen, så har mod på mere løb men behøver ikke være helt så langt. 

Dejlig dag til boardet :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

9 timer siden, Bjergtrold skrev:

Senere i dag håber jeg på lidt styrke på hold.

Well var så for engangs skyld i et godt arbejdsflow og gad ikke rigtigt PureGym. Ja så blev i stedet til knapt 5 km's løb op rundt Mindeparken og ned langs havet. Vejret så ellers gustent ud med regnvejr men så var det jo noget så fint. En tur, som jeg ville have så godt af at tage. Løbeformen føles virkelig rusten. 

Nå mere cykling under opsejling i morgen tidlig.

:hippy: 

Link to comment
Share on other sites

På 9.4.2024 at 18:37 , Bjergtrold skrev:

Nå mere cykling under opsejling i morgen tidlig.

Well og ja det blev også dagens program i går 

Træning d 10.4

Cykling

2 x 8.6 k

Det var jo stadig ikke langt men virkelig dejligt at være afsted fra morgenstunden i regn og på bakker. Hjemad med medvind og nedad, så var det bare så dejligt. Betydeligt friskere i går aftes og fik både ryddet op og hygget mig. Tror også, at det handlede om, at jeg efterhånden i højere grad var på afstand af weekenden. Alt andet lige, så var der squ også meget på spil der både med familie, limerence + konfrontation med genstand for det, hvor no contact i bund og grund ville være det letteste, men ikke rigtig en farbar vej. Lige nu dejligt bare at kunne passe mig selv og føler mig faktisk betydeligt længere i den proces end rigtig længe. Mere fri og tilpas i mit eget og jobmæssigt har det faktisk haft været ok dage. Dog ikke i nat da jeg blev ringet op som led i et enkelt vagtdøgn. 

Mad mæssigt har jeg bare haft været så sulten med den tydelige fornemmelse af, at kroppen modarbejder. Ja så har justeret mål i forhold til matematik kur og så må jeg også sørge for at være aktiv i hverdagen. I sidste uge var jeg nok en lille smule slem til også at holde mig til lille indtag og så være meget hurtig til at søge sofaen. 

Har også spist noget chokolade både i går og i dag og det smagte så godt. 

Senere i dag svøm og ville utrolig gerne jogge noget inden men ved ikke om det bliver muligt. Hofte virkelig øm ovenpå løb tirsdag men igen det forsvinder og ja der er nok ikke nogen vej uden om smerten. Det bedste i dag ville nok være noget yoga og nogle balleøvelser. 

Stats:

Kaffe dag 121, alkohol dag 124, slik dag 14. Morgenvægt 54.8 kg, aftenmål 55.4

Dejlig dag til boardet :hippy:

 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 11.4

Svøm

Dejlige 1200 m med super delfinen miss Spinderella. Masser af hygge som altid. 

Rigtig god søvn i nat og en sleep score på 86. Kommer aldrig til at nå helt op da jeg typisk kun har dyb søvn før midnat. Tror 100 % at der er en god sammenhæng mellem svøm og god søvn. På vej ud mødte vi desuden Grand old lady Grethe fra tri klubben som stadig er aktiv. Hun beskrev dog også det med at mange gamle havde prøvet at komme tilbage men at det er svært. Svært er jo dog ikke umuligt og jeg har faktisk lyst til at blive bedre til at svømme. Det er så vildt, som jeg ligger rigtigt på højre side og bare lige roterer få mm op og får luft og så på venstre side, så er det som om, at der er et helt ocean mellem vandoverfladen og der hvor mit hoved og min krop befinder sig. Well hvis jeg kan få styr på det, så er der ingen tvivl om, at min crawl ville blive mere symmetrisk og flydende. Ingen tvivl om hvor meget jeg nyder det og vil gerne have meget mere ind. Skal også have mere fat i det styrketræning og så må jeg vente med udendørs (hurtigere) løb. Krøb til korset i dag og tog noget Ibumetin, for var træt af at kunne mærke min hofte hele tiden. 

Nå er på vej til Odense for at høre min nærmeste kollegas Phd forsvar = roadtrip hele dagen, så når næppe noget træning i dag. 

I morgen tidlig styrketræning med coach Stine og så ville det være skønt med noget mere svøm inden sushi og Villeneuve tema hos ven og filmnørd H. 

Stats: 

Kaffe dag 122, alkohol dag 125, slik dag 15, chokolade dag 1, morgenvægt 54.8. aftenmål 55.3

Dejlig dag til boardet :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

5 minutter siden, Bjergtrold skrev:

Kommer aldrig til at nå helt op da jeg typisk kun har dyb søvn før midnat.

Det viser mine data også de gange, jeg har beholdt løbeuret på om natten. Kroppen skynder sig tilsyneladende at få den dybe søvn som noget af det første, og så bliver søvnen lidt lettere længere ud på natten og ud på morgenen. Det er nok i virkeligheden meget smart, at det er indrettet på den måde.

Link to comment
Share on other sites

På 12.4.2024 at 09:50 , Henrik S. skrev:

Det viser mine data også de gange, jeg har beholdt løbeuret på om natten. Kroppen skynder sig tilsyneladende at få den dybe søvn som noget af det første, og så bliver søvnen lidt lettere længere ud på natten og ud på morgenen. Det er nok i virkeligheden meget smart, at det er indrettet på den måde.

Enig super løber og ja der er meget vi ikke forstår. I hvert fald ingen tvivl om, at jeg sover bedre når jeg har trænet og spist sundt. I går tilbragte jeg jo meget af den, i øvrigt gode dag, i en bil og var både sulten og små køre syg, da jeg landede hjemme. Begik den klassiske fejl med at købe Marabou chokolade til at putte i kitchen safen og fik så spist lidt for meget af det. Morgenvægt 55.4 kg dvs halvandet kg mere end for en uge siden og helt out of range :sleepy: nå that's life. Må vist til at være mere opmærksom på at få nok protein og så få styrketrænet noget hyppigere, inklusiv de gode balle øvelser. Nu har jeg kasseret både resten af chokoladen og kitchen safen og så må jeg lade være med at bilde mig selv ind, at jeg godt kan tage den slags med ind i lejligheden. Landede heldigvis også hjemme til gode varer fra Nemlig.com, så bør kunne nå at få tilberedt spidskålssalat. Og også gerne bagt bananbrødet = sund snack. Senere i dag hente sushi og så som nævnt Villeneuve film aften. 

Træning d 13.4

Styrke

Dejlig PT med Stine =  ben tema. Følte mig lidt rusten inden vi gik i gang men så gik det meget bedre efterhånden.

Svøm

900 m

Det går virkelig ligeså langsomt bedre med vejrtrækningen til bedre sider men jeg er ikke i mål og på den måde, så bliver det mentalt lidt anstrengende. Ville være så godt for mig at svømme hyppigere men måske endda kortere. Måske jeg kunne gøre det inden PT I morgen 14.40. Men vil også gerne sove længe og har arbejde at nå. Kunne også i princippet gøre det bagefter, hvis jeg kunne nå det??

Nå anyhow fortsat dejlig weekend til boardet :hippy: 

Stats: 

Kaffe dag 123, alkohol dag 126, slik dag 16, chokolade dag 1. Morgenvægt 55.4, aftenmål 55.3. Det er jo formentligt ikke muligt og så må jeg prøve at justere igen.

Link to comment
Share on other sites

Træning d 14.4

Styrke

Dejlig PT med Stine fokus overkrop. Fik også nogle programmer til egen træning både korte (20 + 30 min) og nogle lidt længere. Flere er velegnede til rack men kan også en hel del derhjemme. Havde egentlig svømmetøjet med men prioriterede at komme hjem og få genetableret home gym, sådan at det lige er klart til brug. 

Træning d 15.4

Styrke

10 minutters balle træning med barre app

10 minutter core træning med barre app

Yoga

10 minutters hatha med downdog yoga app

Gjorde max for at optimere søvnen i går. Tidligt i seng. Tlf ind i stuen og fokus funktion på, så apple watch var også bare med sort skærm og ingen notifikationer. Var kortvarigt vågen ved 2 tiden men fik så testet set up med bluetooth højtaler og Harry Potter lydbogen så tilpas lavt, at den ikke generer underboen. Faldt i søvn igen og således (nogenlunde) klar da vækkeuret vækkede kl 4. Skulle lige presse mig selv men på med træningstøjet, en kop varm the og så igang på måtten. Havde gjort vægtstang til 20 minutters program men det lidt mere pilates/core baserede føltes mere rigtigt fra morgenstunden. Anyhow super tidseffektivt og dejligt at overvinde hurdle mht hjemmetræning. Det er om morgenen, at jeg har mest handlekraft og det er så godt at få træningen skudt af der. Hvis jeg kunne, så ville lidt aftenyoga være skønt men vi får se. 

I morgen tidlig træning med Stine 6.30 men onsdag, torsdag, fredag skulle jeg gerne være tilbage til noget egen træning. 

Stats: 

Kaffe dag 125, alkohol dag 128, slik dag 18, chokolade dag 3. Vægt helt ude i hampen men har også haft en masse vand i kroppen, så prøver lige nu at være optaget af søvn, træning og sund mad og så får vi se. 

I hvert fald super super dejligt ikke at bruge aftenen eller morgenen på at doom scrolle. Det er så meget bedre at få trænet og der er ikke noget vigtigere end min sindsro. 

Aften god nat sang fik jeg derfor også først i morges men den var også fin 

 

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 16.4

Styrke

Morgen PT med Stine. Fin træning men ikke tungt. Er ikke i tvivl om, at jeg har haft været lidt for meget i protein/kalorie underskud i nogle uger og at det ikke nytter noget. Så må jeg være noget tungere. 

Ellers fortsat meget fokuseret på elektronisk detox. Og jo mere at jeg lægger tlf væk jo mere opdager jeg, at den har haft været alt for klistret til mig. Jeg er slet ikke i mål men prøver jo på at starte et sted = at have den helt ude af soveværelset. Dvs, at jeg ikke kigger på den inden jeg sover, hvis jeg vågner midt om natten, eller om morgenen. Fokus funktionen slår desuden til, sådan at apple watch er helt mørkt og ingen notifikationer ryger ind. Togture og aftener er stadig slemme men det tror jeg også godt, at jeg kan begynde at arbejde med, nu hvor jeg er så meget mere bevidst. I nat læste jeg lidt i en bog, inden at jeg satte lydbog i gang via bluetooth højtaleren. I morges fik jeg skrevet i min dagbog og fik så arbejdet godt fra morgenstunden. 

Ellers stats:

Kaffe dag 126, alkohol dag 129, slik dag 19, chokolade dag 4, elektronisk detox dag 2 (tæller i forhold til tlf ud af soveværelse). I morgen sover jeg på hotel i København og torsdag på hotel i Gødstrup. Føles umiddelbart lidt meget at skulle slæbe både vække ur og Bluetooth højtaler med. Men omvendt, så vil jeg ærgre mig over straks at synke tilbage til scrolleriet. Og højtaler er jo lille og fylder ikke meget. 

Senere i dag svøm med miss Spinderella og så er planen i morgen tidlig mere styrke/stræk inden tog. 

:hippy: 

 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share