Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Træning d 23.11

Svøm

1900 m med Århus 1900 tri. Super træning :bubblebath:

Talte desuden med en af trænerne om, at der lige i øjeblikket er mulighed for, at også os lidt mindre hurtige svømmere må træne med onsdag morgen. Lige nu handler mine morgener jo om at sove men alligevel en god mulighed på pressede dage.

For næste uge har jeg, 750 meter fra mit hotel, fundet svømme + fitness faciliteter

http://www.actic.se/anlaggning/uppsala-centralbadet/

Nå må hellere lidt i gang med dagen. Snart svømning igen :hippy:

God weekend til boardet :heartpump:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 24.11

Svøm

2100 m med Århus 1900 tri. Vi var ikke ret mange og havde tilgengæld et helt 25 m bassin for os selv med 10 baner, så endte på bane med en vist ret garvet triathlet, der var i gang med et comeback til sporten. Hold da op :devil: allerede under opvarmningen kunne jeg mærke, at det ville blive hårdt men også super fedt at få noget intensitet ind i træningen, hvor jeg i hvert fald tidligere næsten kun havde et svømmegear. Vi var super gode til effektivt at få svømmet både teknik serie og også del med lidt mere pace. Indimellem var jeg nødt til at snyde lidt for nogle meter for, at vi kunne følges ad i timen men gik overraskende godt. Nice.

Efterfølgende "De urørlige" og middag på restaurant ET med en god kollega og tilsidst aftenkaffe hos en god kammerat, dvs halvsent i seng og samtidig en noget bøvlet mave, så er rimelig waisted nu men skal prøve 1) at få trænet et eller andet i dag 2) få pakket til 3 dage i Uppsala.

Kan i øvrigt meget varmt anbefale filmen. En helt vidunderlig både morsom og hjertevarm en af slagsen.

Link to comment
Share on other sites

..... dvs halvsent i seng og samtidig en noget bøvlet mave, så er rimelig waisted nu men skal prøve 1) at få trænet et eller andet i dag ....

Træning d 25.11

Løb

10 k ca 46 + 5 k opvarmning/afjog - Andelskassens nytårscup - gnsn 4.38, gnsn puls 163

Trods antibiotika mave og ikke så god søvn kunne jeg jo faktisk mærke, at stænger og vejrtrækning har det udmærket og især, at følelsen af snot inde i bihulerne og ned i bronkierne var betydeligt bedret. Ja så god lejlighed til at få lidt intensitet i benene + måske også blive lidt bedre til at cope med præstationsangst, inkl følelsen af også at kunne presse citronen lidt selvom alt ikke er optimalt. Talte jo desuden i tirsdags meget med coach T om, at lige præcis sådan et løb som nytårscup kunne løbes med mange formål og fx kunne handle om at ligge pulsmæssigt i et givent område. Sådan en gusten, våd og blæsende dag som idag helt fantastisk at opleve så mange glade løbere inkl en masse mennesker, som jeg har lært at kende i Århus i tidens løb.

Havde et hårdt men udmærket løb, hvor jeg meget tydeligt kunne mærke forskellen på fx at ligge i puls 165 og puls 162 og fx 160, der nærmest føltes behageligt. Havde også kriser men mest følelsen af, at det var fedt at være ude at kæmpe med elementerne. Ca 500 m før mål var jeg dog overmodig og nok alligevel præget af noget kulde i maven og måtte stoppe op i vejkanten for at kaste op i flere omgange men selvfølgelig kun vædske, så gik endda selvom, der selvfølgelig gik noget tid med det. Alt i alt ovenud tilfreds med dagen og good vibes med folk jeg mødte og sludrede med. Meget mere af den slags :hippy:

http://connect.garmin.com/activity/246525111#.ULIDEGqj7UM.gmail

Link to comment
Share on other sites

Kan du tåle mere?

x3

:tongue:

:blush: nej :hippy: aj jo tak Gregers, Arcus, Henrik og Henrik. Dejligt med noget opbakning for var godt nok noget waisted i går. Stenede bare med nogle afsnit af Game of Thrones inden tidlig afgang 4.30 mod flybus og Tirstrup i morges, så i dag ingen træning men det er også mandags planen lagt med coach T. Har tilgengæld fået chillet i universitets miljøet i Uppsala og er nu til spændende kursus.

God uge derude :hippy:

Link to comment
Share on other sites

...... inden tidlig afgang 4.30 mod flybus og Tirstrup i morges, så i dag ingen træning...

Well well har et standpunkt... Vi fik lidt tid så besluttede mig for at recognosere så Central badet var lettere at gå til i morgen tidlig

Træning d 26.11

Svøm

1000 m

Altid sjovt at se nye steder og et fint bassin med store ruder og aften lys. Nu middag.

Link to comment
Share on other sites

:hippy: liv i loggen - tak skal I have !!

@gadegaard - Thx superløber og ja var godt nok ved at bide i græsset anden gang men gik jo så også nedad - holder øje med din log og alle udskejelserne.

@Stine - ihhhhh det lyder hyggeligt og vender tilbage til mail - dejligt, at det går så godt både med Julie og løbestængerne

@milliondollarbaby - tak for et godt spørgsmål - for mit første IM stævne vil mål nr 1 være at gennemføre + vise mig selv, at jeg kan følge en plan vedr pace, væske og energi. Jeg har dog også gjort et konservativt estimat vedr tid men foreløbig kun delt det med coach T. Meget vil afhænge af hvordan krop responderer på de næste måneders træning og fx hvad svømningen angår er mit niveau løftet mere de sidste 3 mdr end de sidste 7 år. Ja så foreløbig kortene tæt ind til kroppen. Starter du mon selv en log så vi kan blive klogere på dine egne projekter?

Prioriterede søvn over morgen træning da uret vækkede 5.30 men vil nå noget løb senere :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Ingen pres. Men det bliver en god tid :bruce:

Tak søde og også tak til dig kære Henrik for tilliden. Føler mig stadig mere ydmyg end ydmyg men kun en vej :wootdance:

Træning d 27.11

Løb

9.98 k i Uppsala. Average moving pace 5.23, gennemsnitspuls 145. Nåede helt tilfældigt at møde en af mine finske medkursister, der guidede mig til en fin tur ned langs lille flod og ud i mark/skovområde. Trætte og let tilsyrede ben ovenpå søndagens løb men skøøønt at være ude og røre mig.

Træning d 28.11

Løb

10.23 k i Uppsala. Average moving pace 5.14, gennemsnitspuls 150. Bedre ben og en frisk tur fra morgenstunden inden endnu en lang kursusdag og ekstrem laaaang rejse hjem til Århus. Hold da op hvor var jeg træt til sidst og det blev nok ikke en optimal nat i coach T´sk forstand med soven fra 1 til 6.30 men har faktisk været overraskende frisk og glad i dag.

Træning d 29.11

Svøm

2000 m med Århus 1900 tri. Træner foreslog 1500 m test som jeg svømmede på ca 31 men havde ikke Garmin fætter med mig. Både lidt opvarmning og efterfølgende halvhårdt arbejde. Dejligt færdig.

Ja og ellers dagen hvor også min tandlæge opfordrede mig til mere zen, kæbeafspænding og mere baby søvn uden at skære tænder halvt over, inkl masser af oscillation med elektrisk tandbørste, som jeg nu har forkælet mig selv med :kiss2: :kiss2: Eddderbankeme romantisk :innocent:

Nå snart dejlig weekend til boardet og håber ikke, at hippie smiley skal være væk for good

http://www.youtube.com/watch?v=h8tuTSi6Sck

Link to comment
Share on other sites

Jamen elektriske tandbørster er uundværlige, når først man er blevet hooked :cheer::heartpump:

:kiss2::Mrs_Claus::santa2: Jaaa kunne også allerede i går mærke, hvordan jeg gik helt amok i auto kælen for de små bisser og opdagede også, at tandbørste vibrerer både efter 30 sekunder og endnu mere efter 2 minutter så blev bare ved og ved med at børste (mangler hippie smilien - hvorfor skal vi have en puke smilie?) bortset fra det smukt, smukt julecover, tak Morten Z :kiss2:

Træning d 30.11

Svøm

1800 m med Århus 1900 triklubben, rigtig hyggeligt, kan virkelig mærke, at jeg er begyndt at sludre med og genkende flere. Det gør det alligevel noget sjovere, og det også selvom tri jo i høj grad er en individuel sport, hvilket på mange måder passer mig udmærket. Kunne dog også mærke, at mit øgede svømmepace absolut forplanter sig således, at jeg bliver mere træt. Ja og derudover har trænerne også helt klart skiftet fokus fra meget basale teknik øvelser bane efter bane, til mere tonse baseret træning.

Træning d 1.12

Spin

1 time og 32 minutter ialt hos super instruktør D i Frisko. Gennemsnitspuls 81 % af max og jvf ovenstående havde jeg en helt klar vat fornemmelse i stængerne (og nej ikke Watt for power), var selvfølgelig også træning fra morgenstunden men kunne ikke træde en bule i en blød hat, så stod også over på eftermiddagens svømmepas og kan jo så tilgengæld lade op til aftenens julefrokost i triklubben, som jeg glæder mig til, uden dog ligefrem at forestille mig, at det skal være en skandaLone aften, hvor jeg agter at danse på bordene eller den slags.

Ville super gerne nå noget yoga i eftermiddag men først oprydnings zen, hvor jeg honestly undrer mig over at have rodet lejligheden så meget til nærmest uden at have været hjemme hele ugen. Most impressive og utroligt så dygtig jeg er til den slags.

Dejlig weekend til boardet :rudolph::kiss2:

Link to comment
Share on other sites

God fest!

Og med hensyn til tilrodning af lejlighed, så er mit eget mønster præcist, at det altid bliver værre, når man stort set ikke er hjemme!



xmas.gifrudolph.gifkiss2.gif

Tak søde x 2 og kan også kun forestille mig, at I havde en dejlig eftermiddag.

Træning d 2.12
Løb
15.92 average moving pace 5.27 gennemsnitspuls 85 %, lå nok lidt højere pga ikke så meget søvn og så er der jo også mange bakker på turen Moesgaard t/rt.



Super hyggelig aften i går med masser af trisnak inkl at jeg luftede mit lille projekt, hvor alle synes, at Nice er et håbløst begynderstævne :blush: well hellere gå ned med stil på drømmemålet end prøve at gennemføre Challenge halvhjertet.

Dejlig uge til boardet kiss2.gif Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Puke'en er fantastisk når man har kørt sig i hegnet. Men det behøvede "de glade 60'ere" jo ikke forsvinde af.

God pointe seje Gregers og eftersom jeg jo efterhånden ikke kan tage et start nr på uden at have "ud af kroppen" oplevelser, som en af vores fysikere, der var med i søndags, så smukt udtrykte det. Ja så skal jeg måske slet ikke være så ked af den.....

:puke2: :puke2:

NB og bestiller iøvrigt nu "Racing weight" så jeg kan være med i vægtvogter cardio klubben :kiss2:

Link to comment
Share on other sites

Man må håbe at Kermit har sørget for at få del i omsætningen med alle de bøger der ryger til Danmark.

:innocent::nissegrin: hæ hæ god pointe glæder mig til at læse den for synes virkelig, at det er udfordrende det her med at få nok at spise og samtidig være fit for fight

Træning d 3.12

Bodyflow

1 h

Super nice. Ville ønske, at der var rum for mere af den slags i morgen men skal til et christmas arrangement med nogle samarbejdspartnere fra eftermiddagen af, så må prøve at få knaldet noget morgen interval træning af. I aften tastatur marathon og prøve at få beskrevet de sidste to uger for coach T.

:kiss2:

Link to comment
Share on other sites

Super hyggelig aften i går med masser af trisnak inkl at jeg luftede mit lille projekt, hvor alle synes, at Nice er et håbløst begynderstævne :blush: well hellere gå ned med stil på drømmemålet end prøve at gennemføre Challenge halvhjertet.

Honey: du er jo ikke helt begynder :4whistling:

Edited by Stinelykke
Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share