Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

På 25/9/2016 at 19:30 , Bjergtrold skrev:

 

:weight_lift::weight_lift::weight_lift:

Søde drømme til boardet. Er ikke sikker på, at jeg vil være i stand til at bevæge mine arme i morgen men vi får se :hippy:

Well kroppen havde det overraskende godt mandag men tro mig, så begyndte DOMS DOMS at banke på og især min mave blev værre og værre i løbet af ugen. Yffer pyffer siger jeg bare. Ellers en uge præget af, at der sker en hel masse ting jobmæssigt. Noget er uafklaret, noget er spændende på den gode måde og rigtig meget tegner virkelig bare godt. Som sådan en slags "rites des passages" = religiøst ritual for store overgange i livstilstande, så tror jeg faktisk godt, at jeg kunne have brugt et par uger på en bounty strand til bare at tulre og få ro i hovedet. Nattesøvn har virkelig ikke imponeret i ugens løb og især natten til fredag var dårlig med opvågnen allerede ved 1 tiden. Dette formentlig pga sen Nescafé på kontoret torsdag, hvor jeg var til ved 19 tiden. Med efterfølgende nul træning og luksus sushi + Alt For Damerne i stedet. 

Mandag en times dejlig varm yoga og super spin med UBC i Scandinavian Center. Tirsdag yoga. Onsdag yoga og UBC super spin. Torsdag 0 og så fredag 2 skønne timers yoga med Mariam = Hatha og flow II. Derefter UBC spin.

I går lørdag fabelagtige og flow fyldte UBC spinning timer FW Jens Baggesens vej, hvor jeg absolut kan mærke, at jeg bliver stærkere og bedre men stadig oplever timerne som særdeles hårde. Ja og så alligevel med masser af fed musik og følelsen af, at timen er væk på et øjeblik, ligesom i de gode gamle dage.

Derefter mere oprydning på hospitalet inden eftermiddags UBC styrke fra helvede med ny nuværende PR i bænkpres 47.5 kg 5 gentagelser.

Er endnu ikke blevet meget øm men havde besøg af en god veninde, der allerede kl 21.30 spurgte om jeg var meget træt, idet jeg bare gabte helt vildt. Igen lidt urolig nattesøvn og så tilgengæld fra morgenstunden hjemme ashtanga ca 1 time tom Navasana. Er bare super godt for mig at få de siddende øvelser med og tror absolut, at jeg vil prøve at gøre det lidt mere i det. Bagefter faldt jeg i søvn på sofaen i noget af det mest afslappende søvn som jeg har oplevet hele ugen/længe. 

Nå har både faglige og huslige gøremål. Muligt, at jeg jogger lille bitte tur men også muligt, at jeg ikke gør. Glæder mig til Svømmestadion åbner om 1 måned. Kunne virkelig godt trænge til lidt plaske baske. 

Den gode uge til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Update

Well har haft været småfebril og særdeles presset hele ugen, så ikke så megen træning at opdatere på. Kan vist på nuværende tidspunkt godt skrive, at jeg torsdag var til samtale vedr et spændende job i vores organisation, som dog så gik til 2 andre meget dygtige og kvalificerede ansøgere og samlet set fik jeg meget godt ud af processen, der dog har haft fyldt rigtig rigtig meget, inkl mange halvvågne nætter. Helbredsmæssigt så er det min vurdering, at et lille sår i min næse havde udviklet sig til noget byldedannelse og jeg er nu i 2 slags antibiotika, som meget hurtigt syntes at have effekt på temperaturen og alment velfbefindendet. Tør ikke sige om det er helt korrekt i doktor Søegaards univers :innocent: men det virker. 

Mandag lykkedes jeg dog med en enkelt "efter varmen" yoga time, tirsdag, onsdag, torsdag og fredag ingen træning, lørdag en times hatha og så efterfølgende fabelagtig styrketræning med UBC + co, hvor jeg igen bænkede de 47.5 kg og generelt var stærkere i dips, ryg + skulderøvelser.

Til formiddag mere styrke og så en times fabelagtig UBC spin. Kunne dog godt mærke, at kroppen er lidt mærket af antibiotika. 

Var oprindeligt booket ind til yoga på JBV i dag men er ikke sikker på, at jeg kommer afsted, for trænger også bare sådan til afslapning og husalfesysler. 

Den gode efterårs søndag eftermiddag til boardet og gode uge herfra :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Update

Træning mandag d 10.10

Yoga

Dejlig heatwave flow time

Spin

Skøn UBC time Scandinavian center

Træning tirsdag d 11.10

0

Var lidt sent færdig på hospitalet og stadig meget træt pga antibiotika

Træning onsdag d 12.10

Yoga

Dobbelt op på skøn hatha FW Nørrebrogade. Den første heat wave og den næste "efter varmen" time. Dejligt dejligt

Træning torsdag d 13.10

Løb

Ja hvis log navn overhovedet skal give mening, så må det jo være tid til at løbe lidt igen. Hæfte for store lårmuskler ved venstre knæ brokkede lidt men opfatter det mest som, at der lige skal bankes lidt rust af. Listede 10 min i jogge zonen. Vil starte med grundtræning uge 1 og snuppe nogle af de lette pas for lige at komme i gang.

Yoga

Skøn flow time FW Dalgas Avenue

I dag en tiltrængt ferie dag for er super super træt ovenpå sygdom, samtale, antibiotika, nye/gamle arbejdsområder/samarbejder men stadig glad og tilfreds. 

Senere luksus yoga med Mariam og efterfølgende spin :heartpump:

Dejlig weekend og måske efterårsferie til boardet :hippy:

 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
På 15/10/2016 at 16:33 , Devious Builder skrev:

bedre held næste gang :smile:

Mange tak DB :hippy: og tror nu i virkeligheden, at det var lidt held i uheld, at det blev sådan lige nu. Der har haft været rigtig meget nyt med vores omorganisering. Jeg er landet et godt sted men har haft været meget på farten rundt omkring. Lige hektisk nok, så nu prøver jeg helhjertet med ro, regelmæssighed, yoga og ballet træning + svøm, som omdrejningspunkt i lille troldeliv. Elsker kicket ved spin, løb, eller tung styrketræning men bliver så stram i mine led, især skulder og hofte og ja har klart en fornemmelse af, at det er godt for mig i stedet at åbne op. Svøm er desuden fantastisk cardio men uden den hårde belastning. Svømmede i sidste uge 2 x 15 minutter og i denne foreløbigt 1 x 30. Derudover masser af dejlig træning tilbage i Yo studios. Senest i går ballet klasse, som jeg er ultimativt ikke særligt god til men kan mærke, at det vil være godt for mig at øve, ØVE, øve!!!!!

Som mange andre, så er jeg totalt træt af popups her på sitet og kan se, at det dæmper min trang til at være her men prøver nu alligevel lidt. Erfaringsmæssigt så ved jeg jo, at det er godt for mig at holde lidt styr på aktiviteterne. 

Senere i dag Yo shape og Yo Yin Yan + meditation.

Alt godt til boardet herfra 

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

På 25/11/2016 at 15:05 , Henrik S. skrev:

 

Ja, det er kraftsparkeme irriterende. Ikke engang AdBlocker kan få den til at forsvinde :bottom:

Thx superløber og ville fx gerne have haft kommenteret på Jeres ferie i klostret og film klip fra "Den engelske patient" som må være en af mine alltime yndlingsfilm på linie med "Tilværelsens ulidelige lethed" :hippy:

Træning d 25.11

Yo Shape

1 times sveddryppende og udfordrende træning i Yo både med puls og styrke. Som ejer og dansesild Malene altid beskriver det, så kan selv korte ben blive lange og graciøse, hvis vi bare virkelig virkelig strækker dem og spænder op i enhver lille muskelfiber. Working on that :Mrs_Claus:

Yo Yin Yang + meditation

Dejlig yoga med superinstruktør L, skift imellem lidt mere styrkebaseret Yang og så længere Yin stræk. Fik styr på et super wrap, hvor min venstre arm under mit højre lår fangede den højre i lounge lignende stiling. Går jo ikke normalt op i præstationer når det kommer til yoga men et godt bevis på, at strategien med at prioritere de mere blide, åbnende stræk, ja at den faktisk virker. 

Træning d 26.11

Svøm

35 minutter :bubblebath::bubblebath:

Rasmus Petræus var på kanten som træner for triklubben og var simpelthen så sød at give mig tips, da jeg lå og svømmede på banen ved siden af klubben. Min allerstørste achilleshæl, at jeg mister balancen i vandet i forbindelse med vejrtrækningen. Er faktisk blevet rigtig god til at ligge stille med hovedet og bare kigge ned mod bunden men får så overbalance, når jeg så roterer for at få luft. En af de allerbedste øvelser skulle så være at ligge på siden og træne ro og balance der. I følge Rasmus kom jeg til at tilte for meget rundt på ryggen, men anbefalede mig så, ligesom ved almindelig crawl, at få hovedet under vand og så ned og hvile på armen. Øve øve øve. Føler mig nok omtrent ligeså fjumset som når jeg prøver at danse ballet men ved, at vejen til at blive bedre går over træning, træning, træning. Meget positiv oplevelse med Rasmus. Fik faktisk helt lyst til at svømme med triklubben for at få flere gode tricks men træner nu fortsat lige nu videre for mig selv. Er en klar succes det her med at have ret beskedne forventninger til, hvor længe, eller hvor langt jeg skal svømme = nemt at smide mig selv i vandet. Holder masser af pauser men ved bare, at det vil være et markant løft for min svømning, hvis jeg får styr på balancen. Da jeg for en 4 år siden svømmede allerbedst var det også med Henrik Hyldelunds super gode øvelser om at finde flow og ro i vandet, der hjalp mig allermest. 

Ellers en masse dejlige husalfe ting herhjemme og omsider fik jeg tilberedt "ugens gryde" til nedfrysning i små portioner = et godt koncept, som virkede utrolig godt for mig i flere måneder, indtil for nogle uger siden. Så kom møde i Lausanne, Paris og arbejde sidste weekend i vejen og i flere uger har jeg haft levet af sushi og 7-11 salater. Måske ikke det mest usunde men absolut alt for dyrt for pengepungen. 

Lille smuk sang, der har hængt hos mig på diverse rejser de sidste uger... skrevet af Taylor Swift

 

Link to comment
Share on other sites

Træning d 27.11

Svøm

:bubblebath::bubblebath::bubblebath:30 minutter

Syntes helt klart, at det krævede noget mere af mig i dag at få skubbet mig selv i det store blå men god fornemmelse af fremgang i mine "ligge afslappet på siden" drills :strat:

Derudover god fremgang i mine husalfeprojekter. Pønser lidt på at investere i en mikrobølgeovn, for kan se hvor praktisk det er på job lige at kunne gennemvarme ret. Herhjemme bliver det lidt en blanding af at brænde på i gryden og så alligevel ikke være helt gennemvarmet. Nå nå har jo aldrig påstået, at jeg var den fødte husmor but working on it :Mrs_Claus::Mrs_Claus::Mrs_Claus::heartpump:

Link to comment
Share on other sites

På 28/11/2016 at 11:13 , Henrik S. skrev:

 

... og så er der lige et par ting, man skal undgå :4oops:

 

Tusind tak alle 3 :Mrs_Claus: Hvor er I søde og ja kunne snildt have brugt den i ugens løb, hvor jeg både tirsdag, onsdag og torsdag kom rigtig sent hjem fra hospitalet = 0 træning, bortset fra masser af hjernegymnastik. Ja og så et fabelagtigt underholdende gensyn med Indiana Jones film x 2 (I og III) - aj hvor godt. 

Mandag dog super combi af højintens yoga klasse og efterfølgende super barre time. Er godt nok en lille tumling og niveauet på klassen er helt klart skruet op. Da det således endelig lykkedes mig at komme ud af mit hoved, dvs ned i kroppen og kombinere arm bevægelser med svingende hofter, ja der var de andre i gang med noget andet F.. ain´t easy men ved, at det er super godt for mit lidt Asperger agtige væsen. Tror, at det vil smitte af med noget flexibilitet til mit hoved, hvis jeg først får løsnet mere op i kroppen. I går endnu en dejlig kombo med en times Shape og så derefter halvanden times Yin/Yang inkl meditation til sidst. Kommer altid bare i super godt humør af at være i Yo. I dag var dog lidt en undtagelse. Startede super godt med stærk Strala klasse og så endnu en shape time. Til sidst fandt læreren dog på makker arbejde = meget højlydt 20 mennesker, der råber, skriger og hepper i et forholdsvist lille studie :sleepy: Formenlig ikke et problem for langt de fleste mennesker men mit sind er bare ikke gearet til den form for larm og slet ikke når jeg prøver på at træne mig til noget ro og fred. 

Nå nok endnu et godt tegn på, at weekenden skal bruges på at komme helt ned i gear. Plus, at jeg igen skal have købt ind til og kreeret ugens gryde, bagt boller mv mv mv. 

Den dejlige weekend til boardet herfra 

Og skøn lille musik video fra "Rio" som jeg var svært begejstret for i sidste weekend

Link to comment
Share on other sites

Træning d 4.12

Svøm

Ca 30 minutter :bubblebath::bubblebath::bubblebath:

Noget kold inden, så ikke meget teknik halløj i dag. Prioriterede bare at svømme og nød det inkl sauna. Ville så gerne bare nå lidt de næste dage. Er så dejligt når jeg først er i men kræver overvindelse.

Nå også muligt, at jeg bare er træt ovenpå Yo i morgen når kl er 18.30...

Og så endnu en skøn film, som jeg fik set med 10 års forsinkelse. Russell Crowe og Ridley Scott kan bare noget sammen

Link to comment
Share on other sites

Update

Træning d 5.12

Yoga

Skøn ashtanga inspireret klasse i dejlige Yo

Barre

En dejlig time. Stadig udfordrende for mig men kun en vej :-)

Træning d 6. og 7.12

0

Tirsdag kom jeg sent hjem og var træt og onsdag var jeg på farten til møde i Odense hele dagen. En meget vellykket og hyggelig dag dog. 

Træning d 8.12

Yoga

Dejlig dejlig time FW Dalgas avenue. Begynder at kunne mærke kroppen løsne op og det er rigtig skønt. 

Træning d 9.12

Svøm

30 dejlige minutter i det store blå. Var ellers noget træt og kold inden men så godt, at jeg tog mig sammen og kom i. Går fint med at holde ansigtet stille og kigge ned mod bunden og så bliver kunsten at glide stille igennem vandet med den ene arm fremme og ikke miste balancen når jeg roterer og får halvdelen af munden fri af vandet for at få luft. 

Sover simpelthen så godt når jeg har svømmet og det er så skønt for mig. 

Senere i dag 2 timers "Balle"rina = barre workshop og jeg glæder mig. 

Søndag aften fik jeg i øvrigt genset "Den engelske patient" med klostret, hvor seje Henrik S holdt ferie og det er simpelthen stadig en alltime mageløs film. Ralph Fiennes, Juliette Binoche, Kristin Scott Thomas... historien... billederne af ørkenen.. 

Trailer

Dejlig weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

På 10/12/2016 at 10:20 , Bjergtrold skrev:

Søndag aften fik jeg i øvrigt genset "Den engelske patient" med klostret, hvor seje Henrik S holdt ferie og det er simpelthen stadig en alltime mageløs film. Ralph Fiennes, Juliette Binoche, Kristin Scott Thomas... historien... billederne af ørkenen.. 

 

Jeps, instant classic. Skøn film i det store, episke format. :clap:

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Henrik S. skrev:

 

Jeps, instant classic. Skøn film i det store, episke format. :clap:

Thx kære Henrik og ja i går fik jeg set "Allied" der gerne ville være den nye "Casablanca" men somehow slet ikke er i hverken den, eller D.E.P's niveau. Stadig æstetisk meget smukt lavet, fascinerende plot, gribende spænding og ja Brad Pitt + Marion Cotillard gør det da godt. 

Træning d 10.12

Barre

Workshop knapt 2 timer i Yo og helt genialt. Masser af meget basale ting, der gjorde det muligt for mig at få hold på flere ting og for alvor få spændt op i kroppen og brugt den rigtigt. Det er svært at forklare, hvorfor at det syrer til i hele kroppen at skulle stå på den ene fods tæer med den anden fods storetå på knæet og armene over hovedet men det er sindssygt. 

Træning d 11.12

Yoga

Halvanden times Strala workshop i YO "Hard poses made easy" - ja og igen meget inspirerende

Kan nok bedst beskrives med denne video op at lege sig op i håndstand

Alt i alt super meget i tråd med det som jeg i øjeblikket er mest optaget af med at løsne op, flexibilitet, blødhed, balance, ro, stilhed

Svøm

30 minutter og somehow same same. Balance, blødhed og ro i vandet. Når det ind imellem lykkes, så tænker jeg godtnok, at jeg hurtigt kommer fra den ene til den anden ende af bassinet. Bliver dog så også mere træt, eller er nok bare ikke helt så udholdende endnu. Øve øve øve..

Den gode uge til boardet :hippy:

 

 

Link to comment
Share on other sites

Update på en husalfe formiddag med Stacey Kent

Træning d 16.12

Shape

Yoga møder crossfit inspireret time. Ikke helt så meget sved på panden som når Yo ejer M fyrer den af men var ok.

Yoga

Yin / Yang + meditation - dejligt dejligt og super søde mennesker in tha house. En af de andre Yo fans mente helt bestemt, at det var mig, der i sin tid omdøbte klassen til fredagsbar. I hvert fald super cosy og hyggeligt + skøn yoga

Træning d 15.12

Yoga

FW Dalgas Avenue med super instruktør J. Omvendt havde jeg også pludselig nok af folk der kastede vægtstænger ned i gulvet med bulder og brag + store omklædningsrum, larm og kaos etc etc, så tog en rask beslutning og meldte mig ud. Who knows om jeg en gang vender tilbage. Pønser også lidt på at teste Seier Fitness, som jeg hører meget godt om og som i øvrigt snart udvider i Århus Ø. Især min tidligere yoga instruktør M har nogle fantastiske ashtanga yoga klasser og så er der fri adgang til svømmehal. 

Træning d 14.12

Barre

Skøn funky time med M

Yoga

Afløser Ryan leverede en fabelagtig ashtanga inspireret klasse og spurgte mig efterfølgende spontant om jeg havde været ude for et trafikuheld med rygskade, siden at mine hofter var så genstridigt stramme, mens alt andet virkede let for mig :gal::crybaby::sleepy: Well måtte jo svare, at jeg nok selv havde et stort medansvar mht de fastlåste hofter ovenpå de mange mange år med tonse løb+cykling. Ja og endnu en bekræftelse af, at jeg tænker, at jeg er på rette vej med at løsne op og ikke længere presse mig selv helt vildt. Føles dog også nogle gange mærkeligt ikke bare at cardioe derudaf. Mest rigtigt stadig :heartpump::heartpump:

Træning d 13.12

0

Længe på job og derefter på stor indkøb i Bilka med god ven L

Træning d 12.12

Yoga

Dejlig Yo Arvin klasse

Barre

Skøn time med lidt mere Twist & shout connection mellem arme og ben men stadig meget lang vej... well will keep on trying. 

I dag forskellige ærinder og så svøm, eller måske en lille undtagelsesvis jog... Tror at jeg vil geninvestere i en lyslampe for føler mig ikke trist men meget meget træt. Har haft været faldet i søvn på sofaen halv tidligt hver aften og har haft følt mig meget træt om morgenen + meget glad for sukker og slik. Er i øvrigt blevet rask forsøgs person på en kollegas Phd projekt, så skal igennem den helt store livsstilssygdomstest d 13.2. Har lovet mig selv, at jeg inden da har hanket "lidt" op i mig selv mht kost. Allerværst, at jeg skal møde fastende kl 8 og uden koffein indtag de foregående 24 timer :gal: bliver simpelthen nødt til at detoxe med 1 uges koffein fri, så jeg ikke skal være helt ødelagt på dagen. Og må heller ikke være fyldt med medicin. Kan jo ligeså godt allerede nu prøve at holde mig til morgenkoppen. Har nu også haft været markant bedre til det i en lang periode. 

 

Dejlig weekend til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Update lige her på falderebet til jul  :Mrs_Claus:

Søndag dejlig Yo event med Ryan, mandag yoga, tirsdag 5 km´s løb = skønt, onsdag arbejdsflow til sent, torsdag ballet og skøn yoga, fredag selvforkælelse hos frisør, der fik mig lokket ud i lidt mere "vovet" klip, eller sådan føltes det for mig men blev rigtig fint. 

I dag er planen lidt indendørs løb. Fastholder planen om løsnen op med dans, yoga og svøm men vil alligevel løbe lidt ind imellem og var meget glad for cirkus Hechmann. 

Ellers har jeg bakset med forberedelserne til Ris a´la Mande :Mrs_Claus:

Glædelig jul til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 24.12

Løb

Hechmann grundtræning uge 1, dag 6

opvarmning, afjog 2 x 4 min i AT-An1. Befandt mig konservativt i zoner fra et år tilbage og ikke fra test. Måske det kan ændre sig men skal lige lidt i gang

Træning d 25.12

Restitution

Megatræt ovenpå jul og så tidligt op og på lang job dag

Træning d 26.12

Løb

Hechmann grundtræning uge 2, dag 1

40 min jog-Ae1, fik vist bevæget mig helt op i de seneste gode zoner. Dejligt pas ovenpå endnu en lang arbejdsdag

Træning d 27.12

Løb

5 k udenfor. Var ellers tilmeldt yoga men forestillede mig, at jeg kunne gøre noget herhjemme. Dog ikke realistisk og var så skønt at kunne jogge lidt i stedet.

I morgen skulle jeg gerne være tilbage i Yo til yoga og ballet træning :Mrs_Claus:

Ja og så må jeg erkende, at nok ingen musiker har været så meget en del af mine unge og faktisk også mindre unge år, som George Michael. Fra ung pige agtige crushes akkompagneret af Careless Whisper og Last Christmas, til en helt anden kompliceret og mindre sukkersød studietid, hvor Fast Love spillede på repeat til talrige Sparta fester.... 

Det er næsten umuligt at vælge... Father Figure er helt fantastisk inkl musikvideo... holder også meget af lyden i de helt tidlige sange, som fx "Everything she wants" og ja så er der så mange mange gode "Miss Sarajevo" "As" etc etc etc 

Ja og alligevel så er dette nok en af mine alltime yndlingssange med George :heartpump: RIP 

https://www.youtube.com/watch?v=omsBhh8vA7c

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
På 28/12/2016 at 08:21 , Henrik S. skrev:

Ja, det er trist med GM. Han havde alligevel en alder, hvor der godt kunne have været nogle gode sange tilbage, selv om han aldrig har været vildt produktiv. 

Indeed indeed superløber og ja kan ikke lade være med at fundere på om det måske er det samme krøllede sind, der på en og samme tid formåede at røre os dybt med fantastiske sange og som samtidigt gjorde det nødvendigt at dulme med større og større mængder stoffer og alkohol. Så også "Amy" dokumentaren i forrige uge og somehow, så er det så meget det samme. Eller Clive Owens karakter "Dr Thackery" i "The Knick", som jeg har været totalt opslugt af den sidste uge. 

Nå ellers Godt Nytår og en lille update.

Kan jo selvfølgelig slet ikke lade være med at løbetræne men er startet langsomt ud med Hechmann halvmarathon grundtræning og løber ikke hver dag. 

Kan jo nærmest ikke huske tilbage men i den forgangne uge løb tirsdag, torsdag og i dag lørdag med opvarming/afjog og så intensitet nede omkring AT. I dag 2 x 6 min i AT-An1, 4 min i 4.36 og så de sidste 2 ned mod 4.20. Sidste lørdag var det 2 x 5 min. 

Ellers mandag yoga + barre, onsdag yoga og torsdag yoga før løb. I går følte jeg mig febervarm med blanke øjne og hovedpine, så nul træning. I dag også yoga før løb.

Håber meget på at komme i gang med personlig træner H for må erkende, at det bare er meget sværere at komme i form her på mine ældre dage. 

Både torsdag og i dag peppede jeg løbetræningen op vha mine super quiet comfort, noise reduction høretelefoner fra Bose. Well de er ikke beregnet til mit svedige hoved men fårk, hvor er det dejligt med høj høj musikkvalitet i ørene og resten af støjen fra centret filtreret fra. Vanen tro er der jo masser af mennesker og kaos i FW her ovenpå nytår. 

Ellers så gruer jeg meget for test medio februar og det har slået mig, at jeg aldrig har haft været kaffe afvænnet om vinteren. Er meget i tvivl om, hvordan at jeg skal klare det. Meget i tvivl... 

Dejlig weekend til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

På 8/1/2017 at 13:51 , Henrik S. skrev:

 

Ja tak, alle nytårsforsætterne tropper op. Plejer heldigvis at aftage sidst i januar allerede, når de fleste giver op :beerchug:

Well ja og så er det altså vigtigt for mig at skrive, at jeg ikke er ude på at være arrogant eller noget. Jeg har da også masser af fortsætter året rundt. Ting jeg gerne vil ændre på og kun lykkes delvist med, gode / dårlige vaner. I min verden er der intet galt med at bruge det nye år til at trække en streg i sandet. Tænker bare, at en masse mennesker der grundlæggende ikke har lyst til at træne i et center, ligesom somehow hopper på vognen og de eneste, der for alvor får noget ud af det, er de store kæder. 

Well lørdag fik jeg det bedre af at træne men i går søndag mærkede jeg tydeligt  mini influenza fornemmelsen i kroppen. Hovedpine, feberfølelse og så alligevel ikke sådant rigtig dårlig, dårlig. Endte med at være husalf og så spadsere til Frisko huset for at melde mig ind i fitnessdk. Morgen træning bliver mandag / onsdag og jeg GLÆDER mig. Vil også prøve at komme tidligt op de andre dage og i det hele taget prøve at få lidt mere hånd i hanke med nogle små nemme og bedre vaner. Rede min seng om morgenen, rydde køkkenet om aftenen, pakke taske på forhånd, droppe snooze, skære ned på iPhone forbrug. For højeffektive kernefamilier lyder det sikkert ret banalt men med det liv som jeg har levet med mange mange timer væk på arbejde og også nogle gange mange timer væk til træning, ja så har alt herhjemme nogle gange været lidt i 2. række (nok snarere 10.) 

Kan i øvrigt ikke varmt nok anbefale denne perle af en film

Nå bedtime :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Rydde køkkenet....OMG :surrender:Det er nok en af dårligste vaner at jeg først får vasket op, når jeg løber tør for et eller andet - og nok den jeg allerhelst vil af med. Æv, det er bare nitten af stå op og så står opvasken og griner ondskabsfuldt.

Mht alle de nye medlemmer, så plejer jeg at trøste mig med at de holder mit kontingent nede. Men det ER da belastende at man skal sætte ekstra tid af her i årets start, når der pludselig er uvant ventetid til udstyret.

.

.

Min snooze vil jeg ikke undvære men måske jeg skulle hugge din idé med st rydde køkkenet....

Edited by Gregers TF
Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share