Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Træning d 9. oktober - del 1

Yoga

Ashtanga yoga primary series tom Navasana efterfulgt af afsluttende asanas featuring John Scott

Gør virkelig en forskel at følge vejrtrækninger og bevægelser fuldstændig som dikteret af tællingen på sanskrit. I dag også inkl solhilsner mellem de forskellige siddende øvelser men ikke mellem højre og venstre, hvor jeg brugte den ekstra tid til at komme dybere ind i stillingerne.

Føler mig IKKE motiveret for svøm men ingen vej udenom nu hvor jeg har en aftale :superman::innocent: :4thumbup:

Prøver at gøre mig tanker om den næste uges træning men kan lige nu mest overskue, at jeg får brug for masser af kreativitet, diciplin og vilje for at gennemføre nogle ordentlige pas og fx holde fast i noget yoga praksis pga vagt, møde mv mv mv mv mv :crazy::blink: Well kun en vej :devil:

Link to comment
Share on other sites

Føler mig IKKE motiveret for svøm men ingen vej udenom nu hvor jeg har en aftale :superman::innocent: :4thumbup:

Prøver at gøre mig tanker om den næste uges træning men kan lige nu mest overskue, at jeg får brug for masser af kreativitet, diciplin og vilje for at gennemføre nogle ordentlige pas og fx holde fast i noget yoga praksis pga vagt, møde mv mv mv mv mv :crazy::blink: Well kun en vej :devil:

Update

Søndag d 9.10

svøm

2000 m

Gik meget bedre end frygtet men trøstede mig, at tri veninde, der er en super sej svømmer også skulle overvinde tanken om det kolde vand. Efterfølgende hygge og mad på Café Glad :hippy: :hippy:

Mandag d 10.10

Morgentræning med fys

1 h og the usual suspects. God men ikke totalt vild træning eller også var jeg bare ristet da dagen forholdsvist hurtigt bød på 3 ture fra kælder til 4. sal med 6 kg´s håndvægte, 2 trin ad gangen

Derefter bagvagt og på afdelingen til kl 23, hvorefter jeg blev mega dårlig af et eller andet mave halløj natten til tirsdag, som så blev derefter i slow motion og uden den store aktivitet.

Tirsdag d 11.10

Bodyflow

1 h

Bliver mere og mere glad for det nye program. Nice.

Onsdag d 12.10

NADA pga møde fra 16.30 og alt for træt til morgentræning

Torsdag d 13.10

:crazy::w00t::devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Morgentræning med fys

Planen fra coach H "Turkish thursdag" for en masse Turkish get ups eller hvad de nu hedder men da H fornemmede, at jeg var super frisk blev dagen til TURBO torsdag.

Cardioen blev hurtigt opprioriteret med 3x 500 m romaskine, 4 minutter på cross trainer oveni opvarmning og pull ups og derefter lunges på trapper x 3, hvor den sidste runde nærmest var hop op ad trappen. Fabelagtig Nepal træning, derefter de famøse mave/balle øvelser optrappet til 30 kg på maven og da jeg var næsten ved at gå i gulvet 12 burpees :cool: :cool:

Bodyflow

1 h

Fredag d 14.10

svøm

2000 m

Well and that´s it and that´s that. Glæder mig til snart at være ude over vagterne og kunne leve mere regelmæssigt med søvn og mad. Tror virkelig lige, at det vil give det sidste inkl det at slippe for at være i gang i fx 15 timer ad gangen som forleden. Gør bare noget ved stress hormonerne og lysten til sødt, fedt og salt.

Dejlig weeekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Glemte forresten lige lidt løb torsdag inden bodyflow

4.1 km, tempo fra helt stille 6 min/k og ned til 4.30 min/k bare de sidste minutter

Vil blive bedre til at have flere af den slags små pas. Og har i dag købt små vanter, så der ingen dårlige undskyldninger er, for ikke at morgen løbe.

Træning d 15.10

Bodyflow

1 h

Mit første besøg i Fitness DK i Busgaden men næppe det sidste. Bliver også mere og mere glad for det nye program. Særligt balance tracket er super super fedt. Selvom sådan en time ikke kan erstatte et ashtanga pas, så er træningsformen bare så tilgængelig, indbydende, ja nærmest afhængighedsskabende - læs: jeg behøver ikke tilløb, overtalen mig selv, bestikken mig selv og det er værdifuldt i min nuværende noget pressede hverdag.

Løb

Ca 11 k, fabelagtig smuk tur i Marselisborgskoven med kig ud over Århus bugten.

Bare ingen vej udenom løb i det fantastiske vejr i dag. I morgen yoga, svøm og bodyflow. Skal på den ene eller anden måde have puttet noget svøm ind i ugens løb for næste weekend er helt optaget af vagt

:blink: :blink: :4disguise: :4disguise: :sneaky2: :sneaky2:

Fortsat dejlig weekend til boardet + en af verdens bedste sange fortolket af Santana og India Arie. Videoen er ikke den officielle men et mix af en anden musikvideo og noget tillagt dans. Synes nu alligevel, at det passer meget godt.

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 16.10

Yoga

Ashtanga 1. serie tom Navasana + de afsluttende øvelser featuring John Scott. Lidt stiv i højre hofte ovenpå en uge uden ashtanga men ellers helt fornuftigt.

Svøm

2000 m

Gled bare gennem vandet men mærker tydeligt, at jeg bliver mere træt nu, hvor jeg svømmer noget hurtigere = mindre langsomt

Bodyflow

1 h

Tror alligevel, at det ender med, at jeg bliver super glad for det nye program, der indeholder nogle rigtige gode øvelser.

Træning d 17.10

Morgentræning med fys

1 h :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Ligesom med svøm så knokler jeg efterhånden også meget mere på, så jeg tilsidst ender med at være lidt en slatten karklud, som coach H så kan samle op i hjørnet :innocent:

Dagens lounges fra kælder til kvist var med 7 kg´s håndvægte og gange 3.

Prøver at få det hurtigt overstået og bliver fuldstændig flad.

Ellers KB swings på Bosu med flade ende opad, 8 kg both hands og en anden øvelse med en hånd ad gangen, hvor grebet skifter i skulderhøjde. Skal nok få puttet nogle navne på.

Igen de gode løft med 20 kg på maven ligesom i forøvelse til bro og et ben løftet ad gangen + ben på bold, som jeg trækker ind under mig med bækkenet mod himlen.

Sidelounges + masser af walking lounges

Dødløft-meget passende på Klaus Jensens fødselsdag-ren tribute :innocent:

Havde pakket svømmetøjet i tasken og planen var svøm mellem 17 og 18 men kl 18 sad jeg stadig på min pind på hospitalet.

God tirsdag til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 18.10

Svøm

2000 m

Overraskende svømme crowded på stadion og 25 m bassin. Var først de sidste 500 m, at jeg begyndte med vendinger, der så tilgengæld kørte rigtig pænt. På de sidste par 100 meter følte jeg mig godt brugt men så hoppede en eller anden crawl maskine i vandet og jeg følte mig næsten inspireret til at svømme længere endnu :innocent::devil: meeen der er jo også en dag i morgen :blush:

Bodyflow

1 h

Super time.

Nyt forsøg i morgen med at prøve at være super effektiv i løbet af dagen og så nå svøm mellem halv fem og halvseks inden flow kl 6.

Håbet er lysegrønt :crazy: :crazy:

Søde drømme til boardet

Link to comment
Share on other sites

Du giver den jo stadigvæk gas og lækker feel-good-log :) men kb swings på bosu-bold...... Why?!?!

:hippy: :hippy: :hippy:

Thx Dan og ja lidt gas men må gerne blive mere :superman:

Mht bosu-øvelserne, så har jeg jo trygt lagt min krop i min træners hænder tilbage i marts og selvom jeg hverken er fys eller inde i hans hoved, så har jeg da en fornemmelse for, hvad træningen handler og har haft handlet om.

Helt grundlæggende, så arbejdede jeg meget mere med højre end venstre ben, hvilket nok også var med til at vedligeholde løbeskade.

Samtidig var jeg helt uden core styrke og balance/koordination var en by i Rusland.

I starten kunne jeg overhovedet ikke holde balancen på bosu'en og måtte holdes. Vi arbejder altid med den runde side nedad og den flade opad.

Efterhånden begyndte jeg at kunne stå, så kunne jeg løfte ting op og ned, så squattede jeg og nu altså swings. Ikke noget vi gør hver gang men en gang imellem og for mig en utrolig god parameter til at se, at jeg er meget kernestærkere og har meget mere styr på balancen, kan justere i de små muskler. Kettlebells eneste funktion i den sammenhæng at bringe mig ud af balance. Ja og vigtigst af alt, så har det jo virket for kan løbe og træne igen :shades: :shades:

På det seneste er coach H jo blevet noget mere intenst optaget af mine baglår og baller men stadig sker der pludelig noget nyt og uventet, hvilket også er en stor stor styrke, plus, at han jo driver mig ud, hvor jeg nok aldrig selv ville komme.

Træning 19.10

Svøm

1300 m

Som jeg aftalte med mig selv tirsdag skulle jeg bare fra kontoret og nå svøm inden bodyflow, så fint "proof of principle" meen lidt utilfredsstillende at svømme så kort og styrte afsted. Alternativet må blive svøm efter body flow eller hjemme yoga.

Bodyflow

1 h mixed program

Well super karismatisk instruktør Stine havde udvalgt et track fra mange forskellige programmmer og alle ret uptempo og med meget den samme sound, der absolut faldt mere i hendes end min smag og hele fidusen med at kende øvelserne gik ligesomm fløjten.

Dog blev timen reddet af S's super energiske og glade stil

Træning 20.10

Morgen træning med fys

Igen masser af fuld skrue som fx 2 500 minutters roning med 1 minuts pause. Helt vildt så lidt forskel i sluttid gør i forhold til, hvor træt jeg bliver. Ellers nogle af the usual suspects mens det helt store clue kom de sidste 20 minutter med boksetræning med coach H som boksebold. Eller dvs H iført skumfiduser og så en serie med små slag langt nede i hofteniveau, lidt højere, skulderniveau og til sidst sidespark plus knæ i skridtet, 3 runder og jeg var ved at bide i græsset i flere omgange. Til sidst føltes krop som beton og i den sammenhæng velvalgt, at vi sluttede af med noget skulderudtrækning på bold. Sweet!

Selvom jeg har cyklet, løbet og styrketrænet i årenes løb, så tror jeg aldrig, at jeg har mærket min butt brænde så meget, som i disse måneder.

:4flex: :4flex: :4flex: :4flex: :4flex:

Bodyflow

1 h nice

That´s it and that´s that. Weekend vagt skal kombineres med marathon indtastning i database, så overvejer at campere på hospitalet. Træning bliver ikke svøm, holdtræning endsige yoga. Håber på noget løb og måske noget crosstrainer.

Søde drømme til boardet :4whistling:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 21.10

Spin

60 minutters hjemme træning på spinning cykel bestående af

ca 20 minutters let opvarmning i høj kadence, beskeden modstand

Derefter 40 minuttter med"bid i trådet", mere modstand men stadig tempo over takten. Ligner nok mest UBC´s særlige Armstrong kadence :devil:

Lykkedes mig ellers at vågne kl 2 og tro, at den var halvfem, koge vand til stærk espresso og over et par slurke bare have lyst til at sove. Var helt sikker på, at jeg havde hørt vækkeuret :w00t::crazy::blink:

Nå fik et par timer mere men bliver vist nogle lange dage. Kunne have en drøm om hjemme ashtanga når jeg kommer hjem men vil kræve, at jeg ikke har spist en hel masse...... :innocent: We´ll see. Er jo stadig en mulighed, at det bliver rigtig sent inden jeg kommer fra afdelingen og så er det bare et spørgsmål om at få sovet.

Dejlig dag og weekend til boardet :devil:

Link to comment
Share on other sites

Stærkt at få kørt hjemmetræning! Har altid 10.000undskyldninger når jeg sidder på home-traineren.

Har du en bodybike eller lign?

God weekend

M

:hippy: Thx Motta men synes nu ellers ikke, at det er undskyldninger, der præger din :superman: træning i tiden. Dejligt at læse :4thumbup: Keep it up :devil:

Købte cykel da jeg for et år siden, hverken kunne løbe, svømme, dyrke yoga eller holde til at cykle op ad Ringgaden til hold i FitnessDk.

Har haft brugt den alt for lidt men som her i weekenden med alt for meget arbejde og krav om at være nær telefon/computer, var det helt perfekt. Og også velegnet til at skrue op for cardioen på et tidspunkt

post-53826-032538500 1319486103_thumb.jp

Ingen træning lørdag da jeg kom alt for sent op inden vagt og var alt for træt da jeg kom sent hjem.

Træning d 23.10

Hjemme spinning

90 minutter

Super nice og sved dryppende selvom jeg egentlig var super super træt. Trængte bare sådan til at klare hovedet ovenpå alle de svære beslutninger og dårlige patienter.

Træning d 24.10

Træning med fys

Bliver bedre til at ro i romaskinen men dør også langt hurtigere. Gennemsnitsfarten for de 500 m lander typisk på 2.06 men i dag havde jeg tag under 2 og det sugede fuldstændig kræfterne ud af mig. Selvom coach H heppede og roste de sidste 100 meter var jeg seriøst i tvivl om jeg ville besvime.

Ellers 30 kg på maven i forøvelse til bro tingen - masser af fokus på flad mave og runde baller. Og så er torsdag allerede udnævnt til tæske torsdag :devil::w00t:

Bodyflow

1 h awfully nice !!!

Tilsidst et lille stykke musik, der passer til mit overtrætte og lidt blå humør. It´ll pass :innocent:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 26.10

Bodyflow

1 h

Vi var et helt fyldt hold i Friskohusets store sal :4thumbup:

Helt fantastisk stemning og utroligt at se så mange yndefulde bevægelser i takt med hinanden.

Hjemme spinning

60 minutter

Bliver mere og mere glad for spinningcykel jo mere jeg bruger den og lærer den at kende. Mixer rundt mellem 148 yndlings numre på Ipoden og vælger tempo efter sangene. Fascinerende næsten at kunne stille uret efter, hvornår varmen begynder at komme 14 minutter, duften af parfume der pludselig træder tydeligere frem 15 minutter, de første sveddråber 20 minutter. Både overkommeligt og alligevel et godt udholdenhedspas.

Apropos de yndefulde bevægelser :innocent::blush: så vil jeg i morgen forsøge mig mere af den slags, der tydeligvis er så godt for tonsemusklerne, får dem løsnet op og strakt ud. Vil simpelhen forsøge mig med, hvad jeg kunne kalde tjo tja well well sensuel dans og på fitnessDK sprog strip fittness. Well er allerede kl 17 så ikke sikkert, at jeg når det men perhaps perhaps perhaps :hippy: ja og det er altså ikke fordi jeg overvejer et job skifte.

Men first of all Tæske Torsdag med coach H fra morgenstunden 6.15 :devil:

Søde drømme til boardet

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Guest SkinnyManGuru

Apropos de yndefulde bevægelser :innocent::blush: så vil jeg i morgen forsøge mig mere af den slags, der tydeligvis er så godt for tonsemusklerne, får dem løsnet op og strakt ud. Vil simpelhen forsøge mig med, hvad jeg kunne kalde tjo tja well well sensuel dans og på fitnessDK sprog strip fittness. Well er allerede kl 17 så ikke sikkert, at jeg når det men perhaps perhaps perhaps :hippy: ja og det er altså ikke fordi jeg overvejer et job skifte.

Billededokumentation?

Link to comment
Share on other sites

hihih glæder mig til at høre om strip fitness! :4winkkiss::cheer:

Thx Jaanie men det er jo umuligt at leve op til dine super reportager fra diverse timer og sites :innocent: :4thumbup:

Skal dog nok skrive lidt om at lave 8-taller med hofterne og være en mælkeslikkende kat. Kan kun skrive prøv det og håber, at eksamen er gået godt :superman:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 27.10

Morgentræning med fys

Tror alligevel ikke at coach H følte sig i humør til at blive gennemtæsket så der blev skruet på cardioknappen med 3 x 500 meter på romaskinen, 4 minutters cross trainer og så ind imellem både over og underhånds grebs pull ups, henholdsvis bredt og smalt fat.

Igen kommer jeg til at knalde der ud af på romaskinen med træk under 2 min/500 m, så hele kroppen skriger på ilt de sidste par hundrede meter. Samlet er det jo ikke mange sekunder men fuck, hvor er det udmarvende. I sidste runde sad jeg ved siden af en høj super atlet og havde det ikke været for det, havde jeg sikkert lydt som en af BS´s piger såsom "Jeg kan ikke mere"

Ellers lidt tungere vægttræning; skrå bænkpres, En arms træk fra strakt til bøjet arm med håndvægt, sumo squat opgraderet til 28 kg i dag og så ellers de sædvanlige gode balle/mave øvelser inkl planke, som Henrik altid fyrer af når jeg begynder at snakke eller lige trænger til at blive kaldt til orden, på det seneste også side planke, som vi heldigvis laver en masse af til bodyflow, så jeg ikke længere er helt så slap dér :wub:

Næste H pas bliver en times bokse træning mandag morgen. Spændende i denne tid, hvor jeg eksperimenterer med lidt forskellige hold :blush:

Strip-fittness

Ja så skete det !!! Tror at jeg vil starte med at beundre instruktørerne for at få skabt så let og hyggelig stemning, få alle med og alligevel give hver enkelt en personlig oplevelse. Jeg havde vel frygtet, at det skulle være lummert, grænseoverskridende og også, at jeg ville være fuldstændig mongol og jo jeg har meget stive hofter og der gik virkelig noget tid førend de løsnede op og lavede små kinky otte taller men så var jeg også ligesom lost i det. På det tidspunkt havde jeg også slået håret ud og mindet mig selv om næste gang at være lidt mere feminint klædt på.

De første mange tracks virkede faktisk meget uskyldige og slet ikke så ulig mange andre aerobic timer. Dog kom der efterhånden nogle moves ind, der vel var noget udfordrende men stadig lidt til at smile af og nogle rigtig søde serier, hvor vi arbejdede dels med en stang og dels med en stol. Ja og så skete det jo som jeg bedst svingede benene flot henover stoleryggen og koket sagde "Whoop whoop" hele tiden som instruktøren, ja at jeg tumlede rundt og ned med stolen og vist ikke var særlig elegant :innocent:

De siste 2 tracks blev pludselig meget mere vovede og med det famøse missekatte stræk udover gulvet med enden i vejret MANGE gange :devil: Plus et hofte vrik der varede meget længe.

Vigtigtst, at jeg havde det rigtig sjovt, fik glimt i øjet og kom i kontakt med nogle helt andre muskler, rytmer og moves end i alt andet jeg foretager mig. Ja så mere af den slags men også mere løb, svømning, cykling :blink: :blink: :blink: Ja håbet er lysegrønt men kan faktisk mærke, at jeg en dag som i dag arbejder hurtigere og mere effektivt på hospitalet fordi jeg har et klart program for aftenen og ikke bare lige kunne hænge ud til kl 19.Tilsidst men ikke mindst:

Bodyflow

1 h nice as allways

Link to comment
Share on other sites

Træning d 28.10

Pulsspin

1 h med super instruktør Lasse. Lange seje træk med intensitet på 85% meget af timen kun afbrudt af korte accellerationer af 20 sekunders varighed = snusen til rød zone. Hårdt på den måde, at det både kræver tempo og belastning at holde intensiteten oppe på de 85 og samtidig føltes det tiltagende "behageligt" at lande der i forhold til sekunderne med endnu højere puls. Masser af sved men lidt for hårdt og konstant krævende til, at jeg for alvor fandt flow.

Havde pakket svømmetøjet men havde alt for meget at ordne på hospitalet ovenpå nogle meget travle dage og uger, så nåede kun lige hjem til "Vild med dans" og falden i søvn på sofaen.

Bortset fra det så havde i går jeg de vildeste DOMS på overgangen mellem baller og baglår, som jeg vil tilskrive udskejelserne på "danseholdet" torsdag eftermiddag. Well så mere missekatte stræk coming up :cool:

Senere i dag Bodyflow og en eller anden form for cardio, der meget vel kunne blive løb i efterårsskoven, også selvom svøm har været alt for forsømt den sidste uge :blink:

Dejlig dag til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Meget spændende reportage fra strip-fitness. :-)

:innocent::blush: Thx Meadow :hippy:

Træning d 29.10

Bodyflow

Halvanden times super inspirerende træning, hvor den første halve var teknik, altid meget at lære og det er sjovt selvom jeg jo egentlig efterhånden har dyrket fx meget yoga i årenes løb.

Begyndte at være lidt presset på tid og udenfor var det alligevel bare koldt og tåget så løbebåndet vandt. Senere kom jeg jo så også i tanke om, at svømmestadion var lukket hele weekenden.

Løb

10 k

Ca 56 minutter. Har fundet ud af, at kombinationen af altid at gå i højhælede sko/støvler plus løbe sjældent er rigtig skidt for mine akillessener der strammer til, så jeg får ondt svarende til gammel skade lige ved perioneus brevis tilhæftningen nede på hælbensknoglerne. Er slet ikke som da jeg var rigtig skadet men har virkelig brug for lang og langsom opvarmning inden jeg kan sætte tempo på. Plus løb mange flere gange om ugen og så er det ok, at det ikke går så stærkt. Brugte 10 minutter på at ramme 6 min/k, derefter langsomt øgning af farten til jeg endte på 5.07 og gennemsnit på 5.46.

Efterfølgende eftermiddagshygge og TinTin med god ven og kollega M, der :poking: burde dele sine løbe tigerspring med os andre :hippy:

Træning d 30.10

Ashtanga yoga

Halvanden time og overraskende god overførselsværdi fra Bodyflow for meget lykkedes selvom det faktisk er 2 uger siden jeg sidst har dyrket rigtig ashtanga.

Fx Mariachana C som nogle gange kan drille især på højre side gik super godt

post-53826-047952100 1319994857_thumb.jp

Løb

10 k på ca samme tid som i går.

Blev dog på 6 min/k i ialt 20 minutter mellem 10 og 30, hvorefter jeg lidt mere skruede bissen på og endte nede mellem 4.20 og 4.30 men kun de sidste minutter.

Rigtig dejligt og også overkommeligt. Meget mere :yahoo:

Bodyflow

1 h

Lidt skuffende. Jeg er slet ikke i tvivl om, at det er svært at være instruktør og at det sikkert ofte er svært at ramme helt præcist. Super instruktør Stine kan fx bytte rundt på højre og venstre et kort øjeblik men redder den altid hjem og vi griner. Instruktøren i dag havde god energi men i hvert enkelt track var der ting, der var helt forstyrrede, hvor hun simpelthen gjorde noget helt andet end programmet siger og ikke på en tjekket improviseret måde. Meget kan være svært at huske og jeg kunne aldrig være instruktør men virkede bare meget meget sjusket. Særligt i lyset af, at en af flow instruktørerne D i fitness DK har sine første flow timer ever og leverer betydeligt bedre præstationer.

Det næste kan vel være et debat oplæg uden, at det behøver at antage Politikenske svømmehalsdiskussioner men Sats annoncerede i dag, at man ikke måtte have overtøj og støvler i salene men åbenbart gerne playstation spillende børn i vindueskarmene. Egentlig en sød lille dreng og jeg kan godt lide børn men han var i mine øjne stor nok til at kunne have siddet lige på den anden side af glasvæggen i sofaen og have hentet sin mor, hvis der var et problem. Ideen med en hold time er jo, at folk deltager og at du kan være inde i dig selv. Syntes, at det var lidt mærkeligt, men selvfølgelig også fordi min måtte var lige ved siden af og jeg somehow ikke kunne undgå at bemærke, at der foregik en hel masse, der ikke havde med bodyflow at gøre 1 meter fra mig.

Når jeg fx har haft vagt har jeg været meget optaget af ikke at ville forstyrre nogen med en tlf pga respekt for holdet og instruktøren og det føltes i hvert fald for mig forstyrrende idag.

Nå ikke mere skrammel fra mig.

I morgen tidlig boksehold med coach H, der virkede overmåde oplagt da jeg mødte ham i forbindelse med flow. Scary.

:bruce: :bruce: :bruce: :bruce: :bruce: :bruce: :bruce::hippy:

Link to comment
Share on other sites

hey trold :devil:

goddammit du fyrer den AW! :w00t:

Kan være jeg ska holde øje med din log, så jeg selv ka komme i omdrejninger..... :innocent:

TAK for intensive tanker og karma de sidste par dage ! jeg ved ikke hvor jeg ville have været uden !!!

Go søndag aften!

Kh

Uno :tongue:

Link to comment
Share on other sites

hey trold :devil:

goddammit du fyrer den AW! :w00t:

Kan være jeg ska holde øje med din log, så jeg selv ka komme i omdrejninger..... :innocent:

TAK for intensive tanker og karma de sidste par dage ! jeg ved ikke hvor jeg ville have været uden !!!

Go søndag aften!

Kh

Uno :tongue:

:hippy: :sun: :hippy: :sun:

Thx FSK :4thumbup: og du er altid velkommen til at lure i min log, også selvom jeg, når nu hverdagen eller noget der ligner lander hos dig engang, i den grad ville nyde at lure i din også :poking:

Ja og det er mig der siger tak inkl for :flowers:

Kh

duo

Link to comment
Share on other sites

Træning d 31.10

Morgenboksning old school featuring coach H

:blush::devil::wub::w00t::crazy:

Well det blev en mindeværdig morgen. Træner Allan var som trådt ud af en John Irving roman, lille, senet, hurtig, i joggingtøj og med en fløjte om halsen. De andre deltagere viste sig at være få, veltrænede, mænd og i kanon form. Må indrømme, at jeg følte mig fuldstændig tøset og alt for østrogen holdig. Blev så lige en tand værre da Allan råbte ud over det hele om det var mig coach H havde svært ved at tage livet af til træning. Ja og så pretty obvious, at jeg var mindre og langsommere end de andre plus havde punch som en hamster :blush: :blush: :blush:

Vi startede med at løbe rundt i ring med diverse opvarmningsøvelser, hvorefter vi teamede op to og to og jeg selvfølgelig til særundervisning med træner A, hvor han havde skumpuder på og jeg slog i serier af 2 med højre, 1 med venstre, skifte position og så højre igen, hele tiden med paraderne oppe, bredstående og alligevel på tæerne, lige frem og tilbage. Derefter en masse højintensiv træning på boksesæk, variationer over 10 sekunders arbejde, 10 pause, 2 minutter ad gangen, sindssygt syrefyldt og jeg både svedte og stønnede. Så fortsatte vi med mere skyggeboksning og ind imellem dræber sjippeture inden vi endte med maveøvelser fra helvede, som jeg stadig har kunnet mærke i dag. Havde heldigvis trænet dem med coach H, så jeg ikke faldt helt igennem.

Samlet set superhård og god træning. Fantastisk for mine langsomme tonsemuskler og nervesystem at komme op på dupperne og lære igen noget om koordination, hurtige og præcise bevægelser. Tirsdag kunne jeg næsten ikke komme ud af sengen. Skal lige tale med coach H om vi skal prøve det igen eller fortsætte vores egen træning om mandagen. Fordele og ulemper ved begge dele men sjovt var det.

Bodyflow

Fantastisk as allways

Træning d 1.11

Bodyflow

1 h

Træning d 2.11

Løb

10 k

Kan virkelig mærke, at det er godt for akillessenerne at blive løsnet op og også hyppigt men skal være forsigtig. I dag brugte jeg 20 minutter på at ramme 6 min/km og først efter 30 rykkede jeg langsomt nedad mod maksimalt 4.16 de sidste minutter. Nice og meget mere af den slags

Bodyflow

1 h

That´s it & that´s that

Dejlig aften til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share