Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Hurra for at du kom afsted til svøm i dejlige Viborg Svømmehal :hippy: :4thumbup:

1000 tak søde Stine og, også her i min egen log, stor, stor respekt for at du får trænet så meget i denne tid.

Træning d 10.4

00

Havde ellers pakket svømme tøjet men endte med indtastnings marathon på hospitalet til næsten 8 og så var jeg simpelthen for sulten og træt. I virkeligheden også vældig træt i kroppen ovenpå de foregående dages træning, så prøver at tænke på det som god restitution og skal så bare virkelig prøve at få presset noget træning ind i et presset program de næste dage. Bliver vist nødt til at inddrage morgenerne.

Link to comment
Share on other sites

Træning d 11.4

Yoga

Hjemme ashtanga - 1. serie inkl så mange hop og løft som overhovedet muligt.

Cykling

50 minutters hjemme træning. Længe siden jeg sidst havde cyklet, så tog lidt tid at køre mig varm men så var det også super dejligt.

Tilsidst fik jeg hængt pull-up bar op igen til 3 + 2 x BW, er vist både slap og tung men dybest set kun en vej.

Til sidst lidt yoga inspiration, nemlig 1. serie i sammendrag omend lige med nogle avancerede detaljer jeg absolut ikke har heeelt styr på endnu.

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Opdatering mens jeg triller igennem et solfyldt aften DK ovenpå dejlige dage på Sjælland i lutter godt selskab.

Træning d 12.4

Yoga

Hjemmeashtanga Tom Navasana. Havde egentlig tænkt, at det skulle være hele første igen men var komplet udmattet.

Træning d 13.4

Løb

10 k - morgenløb i Marselisborg skoven

Træning d 14.4

Løb

15 k karrusel tur i Hillerød

Træning d 15.4

0

Vækkeur ringede faktisk 5.30 for endnu en løbetur men følte mig komplet waisted og tung i kroppen så blev restitution med konfirmation på Østerbro og kig til marathon test 3 løberne ned ad Nørre alle.

I morgen mere ashtanga og gerne noget svøm

Solnedgangshilsen til boardet

Link to comment
Share on other sites

Hvordan går det med helbredet? :1112: Håber alt er vel med benene, allergi osv. Det lyder i hvert som om du har det godt, og får løbet noget. Rigtig dejligt :heartpump:

Hej søde Stine og tak for de gode tanker. Jeg er meget spændt på Jeres vegne og håber, at det hele kommer tll at gå op i en højere enhed med hund, baby og du så jo super frisk ud på fb (jeg er en skovl til at kommentere noget i tiden). Håber, at det blev et fantastisk pas i Viborg.

Mht allergi så er det vist for tidligt at sige, hvordan vaccination har virket men har det ok trods begyndende pollen i luften og nyder først at skulle vaccineres igen den 1.5. Det er skønt at løbe og dejligt at være kommet i gang med hjemmeashtangaen. Mine største udfordringer er af jobmæssig karakter, hvor det bare begynder at være for meget at være på hospitalet til sent - ja og så bruge resten af døgnet på at spekulere over udfordringer i forbindelse med arbejde. Ligesom RuneN har jeg på den anden side også følt mig dybt rystet over at opleve yoga kammerat E fra SATS falde bort. Han var det sødeste, sjoveste og mest udadvendte dejlige menneske og ja så lader jeg sådan noget som arbejde tage mit gode humør fra mig, istedet for at få noget godt ud af hvert minut jeg er heldig at have her i verden. På mange måder har jeg jo et fabelagtigt meningfuldt job med mange gode elementer, ind imellem dog bare for meget af forskellige grunde. Har tilgengæld virkelig haft fat i kraven på mig selv i forhold til at optimere, hvad nogen nok ville kalde personlig ledelse, tagen mig selv alvorligt på flere fronter og ja måske jeg allerede synes, at nogle ting har haft været lidt anderledes. I tirsdags skulle jeg til tandlæge 16.30 og gjorde virkelig noget godt at tage afsted istedet for at hænge ud til kl 18.. bare de 1-2 timer betød virkelig meget i forhold til at opleve, at dagen handlede om andet end arbejde.

Træning d 16.4

Yoga

Super dejlig hjemme ashtanga

Træning d 17.4

Løb

10 k Morgenløb i den smukkeste solopgang med kig ud over havblik i Århus bugten, knald klar og blå himmel, tænkte meget på E og på, hvordan verden somehow bare var et bedre sted, dengang han var her og fx fik hele yoga holdet til at grine flere gange i ugen. Vi kan vel ikke forpligte os til at være lalle glade men jeg vil i hvert fald prøve at være bedre til at værdsætte lidt mere det hersens liv.

Yoga

Super dejlig hjemme ashtanga

Træning d 18.4

Cykling

50 minutters hjemme cykling. Var monster træt og nær aldrig kommet i gang men var super dejligt. Mere af det.

Træning d 19.4

Svøm

2000 m

I morgen op meget tidligt for at nå Xbus til Herning og ved ikke helt hvornår jeg returnerer men pakker svømmetøjet, hvis jeg skulle være heldig at nå tilbage inden ved 5 tiden, så jeg kan nå det før aftale med tri veninde J.

Tilsidst en sang der har sneget sig 100 % ind på min hjerne :hippy:

Link to comment
Share on other sites

I morgen op meget tidligt for at nå Xbus til Herning og ved ikke helt hvornår jeg returnerer men pakker svømmetøjet, hvis jeg skulle være heldig at nå tilbage inden ved 5 tiden, så jeg kan nå det før aftale med tri veninde J.

Føler jeg burde skrive noget klogt omkring det med at miste, men har det ikke lige i mig, så det må du have til gode... Men vil bare sige, at vi svømmer kl. 16 i morgen - vil være superhyggeligt at hilse på, hvis du når omkring. :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Det er altså også stadig væk en god sang (der minder utrolig meget om Police). Covernummeret med canadiske Walk Off the Earth er også ganske godt :music:

:music: :music: :music: Nemlig ja den holder da hele vejen og jeg er helt enig i Police sammenligningen. Noget af det der griber mig ved sangen er den her stemning af kølig resignation og samtidig den ulmende understrøm af desperation, et eller andet uforløst og længselsfuldt.. lidt ligesom når John Waite synger "I ain't missing you at all..." i Missing you. Nå hvis jeg fortsætter med at råhøre "Somebody.." med samme intensitet holder den vist ikke de næste 14 dage til når halv-marathon i Odder løber af stablen. Har ikke besluttet mig endeligt men har flere gange haft gode forårsoplevelser dernede. Sidste år lykkedes det mig at slæbe mig hjem i 1.41 trods alt for lidt løb for længe og var så udaset, at jeg var nede og gå flere skridt da vi kom ind på stadion til den sidste runde. Var vist tilgengæld lidt lettere (ingen muskler) og meget viljestærk. Ikke at jeg nogensinde tidligere har haft brugt musik på motionsløb men overvejer det plus at tracke rute og hastighed på iphone/GPS.

Ellers var det i går, at jeg drog vestpå og bare følte, at jeg oplevede en masse spændende ting ved at trille rundt i landskabet, besøge vores strålesattelit i Herning + tale en masse træning med fysiker M, som jeg fulgtes med. Ergo behøver jeg jo slet ikke at tale helt til Nepal for at snuse lidt til eventyret. Dejlig erkendelse, Altså vil jo dog stadig også til Himalya someday.

Træning d 20.4

Svøm

1500 m

Lykkedes mig at krydse skønne Spinderella i omklædningsrummet og igen konstatere, at der bare er nogen mennesker, hvor det føles som om snakken kunne fortsætte i timevis, så glæder mig meget til :blahblah: :blahblah: inkl med søde Stine og snart baby.

Træning d 21.4

Yoga

Ashtanga 1. serie så godt jeg kunne og orkede. Vil absolut til fremover at køre DVD til ende fordi nogle af stillingerne efter Navasana er så knaldgode og så tilgengæld indimellem lige springe nogle af alle de mellemliggende Vinyesaer over. Tilbringer fx gerne lidt længere tid i de siddende stillinger, i stedet for at hoppe mellem højre og venstre.

Løb

15 k Moesgård t/rt, Gosh hvor var jeg træt til sidst men bortset fra det superlækkert med ny udsprugne bøgetræer + anemoner og solen der brød igennem disen. :sun: :sun: :sun: :sun:

I morgen skal jeg have forberedt det meste af et foredrag til d 1.maj. Så lige et fascinerende slideshow om Steve Jobs´ præsentationsteknik med billeder og meget begrænset tekst - well er nu ikke sikker på, at det nødvendigvis gør opgaven lettere men vil prøve at undgå Death by bullet text stilen -

Fortsat dejlig weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 22.4

Svøm

2000 dejlige m

Tilbage i omklædningen mødte jeg tri veninde J og som altid super hyggeligt lige at få ordnet verdenssituationen over hårvask, sauna og påklædning. På lørdag får jeg lov at smage lidt på hendes IM i Nice træning når vi sammen skal banke nogle 200 m intervaller (10 stks) af inden svøm. På et eller andet tidspunkt skal jeg jo prøve at udfordre stængerne lidt igen og denne gang bliver det så med intervaller x 1 og ikke 2 ugentligt. Håber også, at al yogaen hjælper til at led + sener smiler og er glade. Sådan føles det umiddelbart.

Yoga

1. serie med John Scott. Very very nice.

Har været mere hus- end tastatur alf i dag, så udsigt til en travl uge men vil stadig STADIG arbejde på at være så effektiv som muligt, få trænet, sovet og ikke lade mig drukne i sene lange dage eller stressen rundt.

Spekulerer iøvrigt over om jeg skulle købe en 32 kg´s KB så jeg kunne smug sumo squatte lidt herhjemme, alternativt beholde medlemsskab i FitnessDK til reduceret pris pga job i RegionMidt.... gruble gruble.. grundlæggende kan jeg rigtig godt i tiden lide, at valget står mellem svøm, løb eller cykling og så tillagt så meget yoga som muligt. Hvis raceren snart bliver sommerklar ja så er der en ting mere at tilvælge og så får jeg alligevel ikke brugt medlemsskab.

Nå det er jo dybest set luksus overvejelser...

Dejlig start på ugen i morgen til alle MOL boere :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 23.4

Svøm

2000 dejlige meter.

Yoga

Ashtanga light med indledende stående + de første af de siddende og så smed jeg mig pludselig på måtten med mit fleece tæppe og orkede ikke engang de afsluttende. Alt i alt dog godt tilfreds med, at jeg kom i gang, for gør virkelig underværker med den daglige praksis.

Dagens bedste præstation at være færdig med dagens dont og fra hospitalet i ordentlig tid. Meget mere af den slags, så der også bliver lidt tid til at leve herhjemme.

Søde drømme :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Dagens bedste præstation at være færdig med dagens dont og fra hospitalet i ordentlig tid. Meget mere af den slags, så der også bliver lidt tid til at leve herhjemme.

Lige præcis!!! Arbejde er dejligt og givende, men fritiden er heller ikke værst :happy:

Hurra for at du er inde i en yoga-bølge. Det er det bedste!

Link to comment
Share on other sites

Lige præcis!!! Arbejde er dejligt og givende, men fritiden er heller ikke værst :happy:

Hurra for at du er inde i en yoga-bølge. Det er det bedste!

Det er da lige det den ikke er (fritiden altså) og jeg kan virkelig mærke, at jeg skal værne om at nå hjem i tide for ikke at være helt kvæstet. Stadig rum for forbedring. Og ja yoga er bare så fantastisk på så mange måder. Meget mere af den slags og alverdens god vind til dig når du om lidt begiver dig ud på et lidt længere pas !!! Er sikker på, at du vil være sej ligegyldigt om det bliver et 4 timers marathon eller mere IM agtigt. GO GO GO :hippy:

Træning d 24.4

Yoga

Ashtanga stort set hele 1.serie

I dag var jeg først hjemme lidt i 7 og træt som et alderdomshjem. Tog derfor tiltrængt restitutionsdag og har fået husalfet lidt mere herhjemme. Apropos yogaens gode virkninger så løste jeg en job ting i går på få timer, som jeg faktisk har skullet løfte flere måneder tilbage. Well har selvfølgelig haft puslet i mit hoved men stadig. Satser på meget mere af den slags god energi fremover.

Synes iøvrigt, at jeg kan mærke de mange birkepollen lidt i mine øjne men ingen astma - dejligt.

Søde drømme og håb om morgen træning herfra - a womans gotta do... :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Søde drømme og håb om morgen træning herfra - a womans gotta do... :hippy:

Træning d 26.4

Løb

10 k fabelagtigt morgenløb i solopgangen. Planen egentlig aftenyoga men var stuck på hospitalet.

Idag skulle jeg så have været hjemme i ordentlig tid til yoga og en kaffe aftale som jeg havde glædet mig til. I sidste ende måske meget godt, at den ikke blev men humørbarometret faldt alligevel ganske betydeligt med aflysning og endte gudhjælpemig med igen at arbejde til alt for sent. Well må bare op på hesten igen i forhold til at prøve at skabe bedre balance mellem arbejde og privat liv. Mere ro og flere sunde vaner. På mange måder er jeg blevet så kolloenormt meget bedre men udfordringerne desværre også så meget desto større.

Ja og hver eneste dag ser jeg jo folk der virkelig er oppe imod svære ting for alvor og hvor mine små challenges er peanuts

I morgen 200 m intervaller + svøm - fantastisk når jeg bare føler mig

:dropjaw: :ill::surrender::omg::wacko::newtongue:

Nå må hellere finde lidt

:cooldance::cheer::heartpump: :hippy: good vibes !!!

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Kom til at tænke på, at I da har et motionsrum på KH. Kan du ikke snige dig derned af og til på en af dine lange vagter og tage en halv time på løbebåndet? Kan være det kan give en fornemmelse af at have dit eget liv, selvom du arbejder længe?

Ellers glæder jeg mig også til at se dig igen, næste gang med bebs på armen :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Kom til at tænke på, at I da har et motionsrum på KH. Kan du ikke snige dig derned af og til på en af dine lange vagter og tage en halv time på løbebåndet? Kan være det kan give en fornemmelse af at have dit eget liv, selvom du arbejder længe?

Ellers glæder jeg mig også til at se dig igen, næste gang med bebs på armen :hippy:

1000 tak for det gode forslag søde Stine og jeg glæder mig også til at se Jer. Håber, at forkølelse er på retur og er sikker på, at du/I kommer flot igennem det hele, også selvom det må føles lidt scary inkl rastløs venten nu.

I virkeligheden er jeg ude af vagtrul, så når jeg er på hospitalet til fx kl 19 så skyldes det typisk administrativt arbejde, journaler fra ambulatoriet, visitationer, indlæggelse af en patient jeg kender særlig godt usw usw. Helt sikkert noget, hvor jeg kan blive bedre til at være mere effektiv, i løbet af dagen uddelegere mere, afgrænse mig, skære ned på små snak med kolleger/sygeplejersker - MEN mit dilemma er jo så, at en hel del af disse ting også er det, der gør mit job til at holde ud, der vil ofte være et element af debriefing over chit chat og jeg vil også gerne supervisere yngre kolleger og holde hånd i hanke med de patienter jeg kender godt. Ingen tvivl om, at nogle dage fortsat vil være lange men når det efterhånden er mere reglen end undtagelsen, så ender jeg med at brænde helt ud. Overvejer at indføre afhentning af et af mine sovedyr ud på eftermiddagen, så jeg også kommer afsted og lader noget ligge. Ja så kan ikke rigtig gå ned i motionscentret midt i skrivebordsarbejdet men dog arbejde på at blive hurtigere færdig. Selvom jeg er meget glad for min iPhone, så tænker jeg egentlig, at det her med hele tiden at have mails + beskeder + opkald tikkende ind i kittellommen er en konstant afbrydelse af tankestrømmen og vil simpelthen prøve at slukke den eller lade den ligge i et aflåst skab i løbet af dagen. Ja og istedet for at tjekke mails fx få drukket mere vand. Har fået det til at køre med min termo flaske og lige i tiden mint/lakrids the og fungerer også med gode grøntsager + fx en lille dåse tun til frokost. Meget går meget bedre både med løb og yoga og nogle udfordringer er som sagt blevet større. Nå nok om det men om ikke andet er reflektionerne gode for mig selv :hippy:

Træning d 28.4

Yoga

1. serie (ashtanga) super dejlig start på dagen. Ligesom lettere at finde både mave og rod lås på tom mave og den kontinuerlige praksis rykker virkelig noget. Selv om det ikke er hver dag, så kan jeg virkelig mærke, at de mange øvelser gør en stor forskel. Den gang jeg dyrkede meget og næsten daglig yoga, sprang vi jo ofte mange af de siddende øvelser over og kom sjældent videre end til Navasana. Jo mere jeg er på måtten - ja jo mere bliver der også "stille i hovedet" bare flyden med bevægelse og åndedræt, en/et ad gangen i pæn harmoni. Meget mere af den slags men først tonse træning med intervaller på bane efterfulgt af svøm.

Dejlig weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 13.4

Løb

10 k - morgenløb i Marselisborg skoven

Træning d 14.4

Løb

15 k karrusel tur i Hillerød

Træning d 17.4

Løb

10 k Morgenløb

Træning d 19.4

Svøm

2000 m

Træning d 20.4

Svøm

1500 m

Træning d 21.4

Løb

15 k Moesgård t/rt

Når man løber 50 km på 8 dage, lægger 3500 m svømning og dertil både cykling og yoga, og så med den hverdag du har, så kan man altså også løbe motionsløb med positivt outcome! Nu var der jo Feminas kvindeløb i dag (5 km er også for lidt for dig), men du kan stadig nå Aarhus City Halvmarathon. Jeg står for fortræningen for det, det er gratis og vi har to gange 15 km tilbage. D. 6. maj fra Falck, Søren Frichs Vej og igen 15 km d. 20. maj. Jeg er sikker på, du kunne få en fed oplevelse med det :smile:

Link to comment
Share on other sites

Når man løber 50 km på 8 dage, lægger 3500 m svømning og dertil både cykling og yoga, og så med den hverdag du har, så kan man altså også løbe motionsløb med positivt outcome! Nu var der jo Feminas kvindeløb i dag (5 km er også for lidt for dig), men du kan stadig nå Aarhus City Halvmarathon. Jeg står for fortræningen for det, det er gratis og vi har to gange 15 km tilbage. D. 6. maj fra Falck, Søren Frichs Vej og igen 15 km d. 20. maj. Jeg er sikker på, du kunne få en fed oplevelse med det :smile:

:blush: :hippy: Ihhhh tusind tak kære Niels. Det var da en super opmuntrende hilsen og herlig invitation til fortræningen. Den 20.5 er jeg til fødselsdag i Hillerød og dagen før d.6 pønser jeg jo på at deltage i 1/2 marathon i Odder, så er nok ikke helt fresh på langtur søndag men vil have det in mente :4jumpy: Lyder til, at det går bedre med dit knæ så :hippy: :hippy:

Træning d 28.4

Løb

10 x 200 m på NRGI stadion, de første 6-7 stykker blev tilbagelagt i 40-41 sek (3.20-3.25min/k), hvorefter jeg mistede et par sekunder mens tri veninde J accellerede ned til de 37-38 sek :1356: Fuuuuck det var hårdt men super fedt og inspirerende. Havde jeg trænet alene havde det nok været bedre at starte langsomt ud og holde tempo men kendte ikke mit niveau og de første føltes virkelig easy-peasy agtige. Starttid hvert 2. minut dvs 1 minut og 20 sekunders pause = nok til at genvinde luft men ikke nok til at få pulsen ned i helt roligt område og det var jo heller ikke meningen

Opvarmning 4-5 k og afjog ned mod svømmestadion 1-2 k

Svøm

2200 m

:bubblebath: :bubblebath: :bubblebath:

Rigtig dejligt at passere forbi de 2 k, hvilket egentlig mest af alt føltes som en mental barriere - meeen var nu træt.

Mest af alt glad og inspireret ovenpå skøn dag, hvor jeg havde en god fornemmelse af at være lidt tilbage i mit gamle trænende og legende jeg. A la recherche du temps perdu :hippy:

Super sjov aften hos god ven, hvor jeg mødte to af de sjoveste, lækreste og mest interessante mænd jeg længe har oplevet. Desværre (for mig) og heldigvis (for dem) var de så et par, well kan jo ikke vinde hver gang :cool: Livsbekræftende møde any ways.

Træning d 29.4

Svøm

1750 m i Viborg :cheer:

I morgen tanker til 2 barslende og søde/seje tøser nemlig Spinderella og Stine med masser af god vind

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Dagen før d.6 pønser jeg jo på at deltage i 1/2 marathon i Odder, så er nok ikke helt fresh på langtur søndag men vil have det in mente :4jumpy: Lyder til, at det går bedre med dit knæ så :hippy: :hippy:

Et HM er et HM, lige meget hvor du løber, så det er godtaget! :4thumbup:

Du skal dog være OBS på, Odder HM er forholdsvis hårdt, så det er nok ikke her der bliver sat PR. Dermed ikke sagt, jeg ikke synes du skal gå for det!

Link to comment
Share on other sites

I morgen tanker til 2 barslende og søde/seje tøser nemlig Spinderella og Stine med masser af god vind

Tusind tak seje Bjergtrold! :4winkkiss:

Rigtig fedt at se du giver den så meget gas - og at du har følelsen af at være tilbage i din gamle form (hvor jeg står har der dog hele tiden været grund til at se op til dig :cooldance: ).

PS: Mht. de søde og lækre mænd - så er det sgu næsten at foretrække at de danner par med hinanden. På den måde har man ikke følelsen af at være kommet for sent ind i kampen. :laugh::blush:

Link to comment
Share on other sites

Tusind tak søde Bjergtrold. Glæder mig til at vise den lille frem og høre nyt fra dit liv :wub:

Har selv oplevet flere gange at møde sexede, spændende mænd, der var til andre mænd, og af en eller anden grund kan man ikke overbevise dem med argumentet om, at man selv også er til mænd, og derfor er man som skabt til hinanden :shades:

Rigtig flotte tider og træningsindsatser du logger dig for tiden :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Update

Ja så gik der søreme lige næsten en uge. Dejligt med liv i loggen men ja går altså meget op og ned med træningen....

:slut::sleepy: :hippy:

@Henrik S - mange tak super løber !!!

@N Gadegaard - tusind tak for info Niels - har deltaget i Odder gange to og husker faktisk stadig hvor tæt jeg var på at bide i græsset op ad den lange støvede grusvej sidste år, hvor jeg så også var på et eller andet Kamikaze projekt med at knalde afsted uden grund form. Er anyhow slet ikke i nærheden af PR form.

@Spinderella - Stooooort tillykke også her søde og vissevasse ven ! med din danse kropskontrol og seriøse arbejde med svømme teknikken, så har jeg da meget at lære af dig og se op til den anden vej. Jeg moser jo typisk bare afsted, som en anden søslange uden overblik. Og er vist i øvrigt mest i glimt, at jeg føler mig lidt tilbage for er "a long winding road" - well vejen er målet !

@Stine - :hippy: :cheer: Et stooort tillykke med lille prinsesse Julie, som jeg glæder mig til at møde. Håber alt vel hos Jer i den lille familie og ja det er dejligt at træne men de sidste dages restitution har også været velkommen.

Træning d 30.4

0 - faldt i søvn på sofaen 18.30 og vågnede 3 timer senere. Tror at det var birkepollen skyen der ramte mig og måske weekendens pas.

Træning d 1.5

0 - vaccinationsdag så valgte at holde mig i ro. Pusteprøve hos astma læge markant bedre end længe, så det var meget positivt.

Træning d 2.5

Yoga

Ashtanga - 1. serie. Krævede lige lidt at komme i omdrejninger men fedt at opleve, at jeg kan gennemføre 1. serie med en træt krop.

Træning d 3.5

Yoga

Ashtanga - 1. serie. Endnu bedre end onsdag. Back bends føltes som om jeg kunne stå der i timevis og det er virkelig positivt. For første gang i flere år hovedstand ude midt på gulvet. Har jo ikke haft brugt væggen men har mentalt været en tryghed, at den var der. Godt tegn i forhold til corestyrke og kropskontrol. Har lyst til at eksperimentere lidt med håndstand for vil også være god træning for overkroppen.

Ellers så mærkede jeg både onsdag og torsdag, at lørdagens intervalpas havde efterladt mere end bare syre i mine forlår, for føltes virkelig ømme og især det højre, næsten sådan helt fiberagtigt og især når jeg har skullet bremse på cykel. Tager det som noget forbigående og meget positivt har ankler og sener det rigtig godt, hvilket jeg 100 % tilskriver yogaen. Er jo helt vildt så mange gange jeg ruller henover og igennem ankelleddene i forbindelse med solhilsnerne også imellem asanas. Trælår dog en klar indikation om at fare med lempe og ligepræcis en reminder om, hvor mutilerende det er for kroppen at løbe hurtigt. Kunne også mærke det i mave, inderlår, baller you name it. Mere af den slags men forsigtigt. I dag har svømmehallen heldigvis åben og stemmer vist også mest for det i morgen. Der er jo så stadig d 3.6 til at vise flaget på halv marathon. ... but who knows hvad jeg finder på....

Håber også at nå yoga i dag men vi får se. Har til kl 18 inden mad og bif med god ven

Dejlig storebededags ferie til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share