Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Træning d 3.11

Morgentræning med fys

Ja så var jeg tilbage i coach H folden og der er nu bare ikke rigtig noget der slår det.

Dagens :superman: oplevelse var pullups, smalt fat underhåndsgreb og så 7 x BW. Længe siden jeg har gjort det men stadig en dejlig fornemmelse. Bredt, overhåndsgreb stadig med lidt modvægtskg.

I dag 900 m på romaskinen ud i et stræk :crazy:

Ellers genoplivede vi kælder til kvist lounges ting og så endnu engang en masse mave/balle øvelser.

Bodyflow

1 h og nok den mest flow fyldte time jeg har haft meget længe. Tracksne flød bare afsted og tiden syntes at flyve. Flere af øvelserne føltes dybere og bedre

:hippy: :hippy:

Er booket ind til spinning i morgen tidlig men tror, at det bliver hjemmetræning, så jeg også kan nå til bageren og købe lidt lækkert til vores fælles formiddagshygge i mit team på afdelingen.

God aften til boardet

Link to comment
Share on other sites

Træning d 4.11

Restitution

Altså nada! Syntes bare, at jeg trængte til at komme hjem og holde weekend og chille ud i sofaen med sushi og skumfiduser.

Oplevede dog igen at vågne natten til i dag lørdag med hovedet fyldt af opgaver og patientforløb :crazy: så tror fremover, at der bare ikke skal være nogen vej udenom lidt fredagseftermiddags/aftensvøm eller andet til lige at give lidt ro.

Træning d 5.11

Bodyflow

1 h fra morgenstunden

Kroppen føles bare altid mere stiv og skroget om morgenen men kan alligevel sagtens genkende følelsen af tilgengæld at åbne så meget desto mere op, som Tanja fra Ashtanga yoga shalaen selv beskrev det.

Løb

10 k og igen på omkring de 56-57. Meget langsomt fra land med 15 minutter til 6 min/k tempoet og først efter 30 minutter med øgning af tempoet til max et lille kort gensyn med 4 min/k. Var mest glad for at mærke, hvor afslappet jeg følte mig i omkring 4.30 som tegn på, at både luftveje og nervesystem har vænnet sig til at flytte benene.

I eftermiddag så et ekstra ZZZZZZzzzzz :sleeping::sleeping: pas i sofaen som åbenbart må have været tiltrængt.

I morgen ashtanga yoga fra morgenstunden inden svøm med tri veninde og helt forfærdeligt længe siden, at jeg har svømmet.

Nå om ikke andet må jeg svømme brystsvømning og det plejer jo at gå bedre end jeg frygter.

Dejlig aften til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

:hippy: :sun: :hippy: :sun:

Thx FSK :4thumbup: og du er altid velkommen til at lure i min log, også selvom jeg, når nu hverdagen eller noget der ligner lander hos dig engang, i den grad ville nyde at lure i din også :poking:

Ja og det er mig der siger tak inkl for :flowers:

Kh

duo

:4nope: ingen ny log herfra :tease: Men nu kører træningen da i det mindste, kombineret med små skridt

Idag er det med den her :4crutches: på, efter et par sølle timer i haven igår :tongue4:

:poking::yahoo:

ha' en dejlig dag også på denne kanal :4winkkiss:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 6.11

Ashtanga yoga

Halvanden time :hippy: super nice

Løb

10 k

I dag lige under 50 minutter og en super fed tur. Ramte 6 min/k efter 4 et halvt minut, 5 min/k efter 10, hvor jeg blev de næste ca 15 minutter og derefter nedaf mod max 4.11 den sidste halvanden km. Følte 100 % effekten af at have løbet mere. Mærker peroneus brevis tilhæftningen men føles som noget der trænger til mere løb og mere smidiggørelse af akillessenerne :superman:

Svøm

2300 m :wub::cool:

Alt i alt en dejlig træningsdag næsten som i de gode gamle dage. Well blev dog lidt bekymret for morgenens 6.15 træning med fys da jeg rejste mig fra stol på café Glad :w00t:

Søde drømme til boardet og om ikke andet må jeg få coach H til at massere mig i nakken, hvis kroppen er helt til rotterne fra morgenstunden. Ikke noget jeg har benyttet mig af før men en dag skal jo være den første :blush:

Link to comment
Share on other sites

Alt i alt en dejlig træningsdag næsten som i de gode gamle dage. Well blev dog lidt bekymret for morgenens 6.15 træning med fys da jeg rejste mig fra stol på café Glad :w00t: ..... om ikke andet må jeg få coach H til at massere mig i nakken, hvis kroppen er helt til rotterne fra morgenstunden. Ikke noget jeg har benyttet mig af før men en dag skal jo være den første :blush:

Træning d 7.11

Morgentræning med fys

Jvf citatet fra søndag var jeg jo bekymret for om al den gode træning alligevel sad noget længere og tungere i kroppen og allerede på løbebåndet måtte jeg sige til coach H, at jeg godt mente, at han ville kunne tage livet af mig på dagens session. Gik ok med pull ups, smalt fat 7 x bw og fik også slæbt mig igennem 666 meter på romaskinen men så var det også som om alting stoppede og jeg for alvor måtte bede om nåde. I sidste ende var coach H vist ret begejstret over "årets udmelding" om, at jeg var træt, så dagen forløb fint med skåneprogram; mave, balle øvelser, små deltoideus øvelser, små kabel træk, sumo squat med 20 kg, kettlebell swings ikke tungt.

Det værste var nok følelsen af, for første gang længe, at føle mig massivt overtrænet, små sulten, træt, energiforladt, øm over det hele ja og det på en måde, som jeg ikke har oplevet længe. Var dog ganske godt timet i forhold til vagt i går med ophold på hospitalet til lidt over 10 pm og mærkelig dag i dag med lidt fri, lidt kursus, lidt middag i byen senere i aften og køren rundt til mange forskellige steder i Århus i forhold til min forestående allergivaccinations periode. Havde taget yoga måtten med men tror faktisk, at det er godt at holde helt fri.

For ikke at spamme 27 forskellige logs vil jeg her i min egen give en fælles tribute til alle de seje atleter, der i weekenden fuldførte diverse flotte udfordringer dvs alle til Butchers challenge, Henrik S for det flotte løb og Meadow for ditto, samt LaMottas og seje supersild Elkjærmarks flotte præstationer med løb henholdsvis, cykling. N Gadegaards tri event skal også nævnes og fedt at læse, at jeg ikke er den eneste, der er begejstret for bodyflow :hippy: (håber ikke, at nogen er glemt)

:weight_lift::superman: :bike: :clap::cheer: :4band:

Link to comment
Share on other sites

Long time no see :hippy: :hippy:

Træning d 8. november

Restitution

Altså 0 træning da jeg stadig var max smadret og skulle spise fin middag ude med nogle tøser.

Træning d 9. november

Bodyflow

Dejlig dejlig klasse med instruktør Stine i FitnessDK´s store sal.Kroppen lidt bedre men slet ikke frisk, som jeg ville forvente ovenpå flere dage med meget lidt træning.

Træning d 10. november

Morgentræning med fys

Stadig ikke på toppen og følte mig næsten helt bange for ro maskinen, der jo har haft sendt mig til tælling i flere omgange. Mistænker den faktisk lidt for at sidde i mine lår ved tilhæftningen til knæet men fik da kæmpet mig igennem 3 x 500 m. Har haft spekuleret på om influenza vaccination givet for en 10 dage siden har haft spillet en rolle for plejer ikke at være så kvæstet så længe. Coach H prøvede at sætte mig i gang med kæmpe Hulla Hop ring og var nærmest chokeret over, at jeg ikke kunne få den til at køre rundt meeen meen den var jo næsten på størrelse med mig selv, så vil ikke kun tilskrive det min elendige motorik og stramme hofter :blush:

Ellers så er intensiteten i særligt balle øvelserne blevet intensiveret væsentligt. Jeg laver flere gentagelser og der er nu tillagt små oscillerende bevægelser når jeg har bækkenet oppe i loftet. Øvelsen hvor jeg trækker bolden ind under mig med bækkenet hævet blev taget op til 20 gentagelser og tilsidst havde H alligvel lyst til at presse citronen med lidt jump squats + burpees. Håber, at jeg kan være mere frisk i morgen mandag.

Bodyflow om aftenen var aflyst men det passede egentlig meget godt til super lang dag på hospitalet inkl sen samtale på ITA. En af ITA lægerne betroede mig iøvrigt, at jeg ville blive et lykkeligere menneske når min iphone landede og ja foreløbig har jeg da i hvert fald brugt meget tid på at nusse med den. Lækker lækker.

Træning d 11. november

Svøm

2000 m

My god hvor var jeg demotiveret og måtte opbyde al min viljestyrke for at komme i det kolde vand, plus bestikke mig selv med en KitKat og så var det jo bare super fedt. Må og skal til at svømme mere !!!!

Træning d 12. november

Bodyflow

1 h nice

Svøm

2000 m

Igen super super dejligt men var godt nok også træt på de sidste 100 meter

I dag bodyflow 14.30 og så skal jeg ordne nogle ting på hospitalet. Tror derfor ikke, at jeg når svøm men måske noget cardio af en eller anden slags. Måske en aften cykel eller løbe tur. Ganske let , så jeg kan være frisk til morgendagens træning med fys.

Ellers så trænger jeg lige til at passe mine cowboy bukser lidt bedre og vil simpelthen prøve at blive bedre til at styre uden om de små eftermiddagsfristelser. Som sidste uge jo tydeligt viste så kan jeg ikke ustraffet skrue op for cardioen. Vil tilgengæld prøve om ikke jeg kan få puttet noget mere ashtanga yoga ind for det plejer at være fantastisk appetit dæmpende.

Dejlig søndag fortsat til boardet :innocent:

Udover iphone så er det jo i morgen tidlig, at vi sætter strøm til den totale Elektronisk Patient Journal løsning på hospitalet og ja er glad for, at papir og blyant stadig findes for de akut dårlige patienter, for meget tyder på, at det bliver kaos!!!!

Link to comment
Share on other sites

N Gadegaards tri event skal også nævnes og fedt at læse, at jeg ikke er den eneste, der er begejstret for bodyflow

Ser først denne post nu. Jeg har dog ikke fået presset en time ind siden sidst, men det er på planen.

Jeg kom ud i Jeg prøvede at komme ud i positioner, jeg ikke vidste fandtes... Det skal prøves igen :smile:

Edited by N Gadegaard
Link to comment
Share on other sites

Ser først denne post nu. Jeg har dog ikke fået presset en time ind siden sidst, men det er på planen.

Jeg kom ud i Jeg prøvede at komme ud i positioner, jeg ikke vidste fandtes... Det skal prøves igen :smile:

:hippy: Spændende at læse. C U someday !!!

Træning d 13.11

Bodyflow

Rigtig god time.

Nåede ikke andet da det trak ud på hospitalet og jeg desuden gerne ville være frisk til i morges

Træning d 14.11

Morgentræning med fys

Var efterhånden ved at være udhvilet men havde så glemt sko, så intensiteten blev alligevel lige justeret en tand ned. Blev dog bla til 800 m på romaskinen, 3 X kælder til kvist, en hulens masse pull ups både bredt og smalt fat. En masse mave og de famøse balle øvelser med 25 kg på maven + små oscillerende bevægelser.

Talte faktisk med coach H om, at det ikke gjorde noget, at træningen er lidt mindre intens i en periode for det var som om jeg havde nået et punkt, hvor hvert pas bare skulle være vildere, hurtigere og hårdere. Min hang til at prøve at overgå mig selv måtte på et eller andet tidspunkt resultere i, at jeg blev smadret. Så måske nu nogle lidt flere blide mandage og lige pludselig skal Zhe evil nok overtage igen :devil:

Bodyflow

Fænomenal time med Stine der tidligere har haft dyrket masser af ashtanga yoga og derfor har en helt eminent teknik.

Ellers dag 2 i mit prøve at være lidt sundere projekt. Vågnede i hvert fald tidligt = kl 4 og det var nemt at droppe rørsukkeret på havregrøden. Rundstykke i anledning af EPJ røg ned dog men ovenpå frokost kl 15 modstod jeg trang til sødt og drak en kop the i stedet. Spiste müesli bar i FDK i håb om, at det kunne have sendt mig på svømmestadion men var for træt og for forkommen. Sund dejlig aftensmad.

I morgen er der atter en dag og vil have puttet mere cardio ind, one way or another.

Dejlig aften til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Hov. Tak :w00t:

Følger lidt med i din log på sidelinjen. Du lægger nu også ganske godt fra land med træningen :superman:

Thx Henrik og jeg må jo indrømme, at dine log indledende ord om at være taknemmelig for træningen nøjagtigt ramte dér, hvor jeg er og har været i mit genoptræningsforløb. Så tak for god inspiration :hippy:

I denne uge har nu mest været lagt fra land med sindssyge arbejdsdage, etiske dilemmaer og heldigvis følelsen af stadig at kunne se mig selv i øjnene :1112: Lidt træning er det også blevet til

Træning d 15.11

Løb

Ca 8 km på løbebånd og første løbe pas ovenpå fysisk breakdown i sidste uge. Akillessener var så stive så var meget forsigtig. Løb langsomt.

Bodyflow

1 h og rigtig blød og varm ovenpå foregående træning

Træning d 16.11

0

Var tilmeldt både bodyflow og bodyjam men hang ud til lange samtaler på hospitalet

Træning d 17.11

Morgentræning med fys

Ovenpå ikke så meget søvn åbenbart så adrenalin speedet, at mit hjerte gik amok i ekstraslag eller atrieflimmer, så endnu engang skåneprogram. Fys må da snart korse sig over mig.

Løb

Omkring 5 k ultra langsomt og med snak ind imellem

Bodyflow

Nice as allways

Træning d 18.11

Løb

Min første Endomondo date :heartpump: totalt forelsket og fascineret. 8.84 k gns 5.12 Havde så ikke fundet ud af at sætte pause til så gennemsnittet bliver hevet ned af tidspunkter, hvor tempoet går ned til gå tempo og det må svare til lyskrydsene. Ville have forsvoret, at jeg syntes, at det var sjovt at en kunstig stemme sagde til når jeg havde løbet en kilometer men er jo fucking fantastisk sattelit teknologi og min gamle byrute på en helt ny måde.

Nu en slags hold i ryggen ovenpå min falden i søvn til Vild med dans :yo: men vil prøve at komme op og i gang og nå bodyflow kl 12.

Dejlig weekend til boardet

Link to comment
Share on other sites

Træning d 19.11

Bodyflow

1 h

Enkelte stillinger lidt mærkelige med mit semi hold i ryggen men løsnede nu også dejligt op :hippy:

Løb

10 k langsomt men dejligt

Ellers var jeg så træt, at jeg startede med at placere mit FitnessDK kort i dankort automaten for at printe bodyflow billet ud :blush: hvorpå receptionisterne lovede at komme ind i omklædningsrummet efter mig, hvis jeg ikke var omklædt, klar, relevant og orienteret inden der var gået 10 min :w00t:

I aften biograf med en god ven og i morgen mere træning :cool:

Fortsat dejlig weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 20.11

Yoga

Hjemme ashtanga tom Navasana featuring John Scott. Nice :hippy: :hippy:

Løb

10.37 k gns 5.33 min/k

Smuk aftentur i Marselisborg skoven med kig udover vandet. Sjovt at se sandet og bakkernes indflydelse på tempoet sammenlignet med ude på asfalten. Stænger supergodt tilfredse med at blive rørt ofte. Must keep it up og ser frem til forhåbentlig mere ro og regelmæssighed efter i morgen, hvor jeg har min sidste bagvagt. Håber virkelig, at det vil kunne mærkes når ugen ikke længere starter med 14 timer på hospitalet, stress, kaos og junk.

Nu snart :sleeping: :sleeping: inden forhåbentlig en lidt veloplagt træningssession med fys fra morgenstunden 6.15

Sov sødt til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 21.11

Morgentræning med fys

En fin time hvor jeg var i gang uden at smadre mig selv fuldstændig som jeg tidligere har haft gjort det. De tider skal nok komme tilbage men rart med nogle lidt overkommelige dage. Rundede the usual suspects med pull ups bredt + smalt, cross trainer, 2 x 500 m på concept 2, sumo squats, mave og især skrå mave, som coach H angriber med en bold jeg flytter rundt på fra skrå og så laaangt over til hans hånd. Uhyggeligt selvom det lyder uskyldigt. Masser af små oscillerende bevægelser i balle øvelsen over alle, både med samlede og adskilte knæ.

Glæder mig som et lille barn til fremover at kunne tage til bodyflow og yoga mandag aften uden at skulle hænge ud på vagt. Arbejde skal der nok være masser af men betyder virkelig meget at kunne starte ugen med nogle gode input. Lige nu er jeg glad for, at det er så koldt for ellers ville jeg sikkert have plyndret en 7-11 eller kiosk for noget lakrids eller chokolade.

Fortsat god aften til boardet :cool:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 22.11

Løb

10 k super langsomt af hensyn til akillessener + ankler der arter sig rigtig pænt. De sidste km med stigende tempo. Nice.

Bodyflow

1 h - var træt, så lidt "going through the motions" over det, men sådan må det også gerne være engang imellem.

Ellers i dag fået installeret batches på køl til de næste 4 mdrs vaccinationsprogram hos astma læge. Eftersom jeg er allergisk overfor omtrent alt starter vi ud med birk, græs og bynke i håb om, at jeg, når sæsonen rammer i foråret, kunne slippe med færre symptomer. Would be nice men jeg er selvfølgelig også spændt på om alle injektionerne kommer til at påvirke "daily life" og selvfølgelig træningen ikke mindst :4thumbup:

:hippy: Dejlig aften til boardet

Link to comment
Share on other sites

:devil::cool::innocent::blush:

Long time no see men nu tid til lidt liv i loggen igen :hippy: Har ikke haft trænet meget men følt mig i ganske ok form og haft nogle super oplevelser. Det er jo også vigtigt :4thumbup:

Træning d 23.11

NADA

Overvejede hjemme ashtanga da bodyflow blev aflyst men endte med timer på sofaen med henholdsvis Friends, Bones og the Mentalist :tongue:

Træning d 24.11

Morgentræning med fys

Nice

Bodyflow

1 h

Træning d 25.11

Julehygge med afdelingen

Træning d 26.11

Brunch og hygge med verdens bedste veninde :hippy:

Træning d 27.11

Ashtanga yoga

Fabelagtigt. Masser af luft

Løb

10 k 52 min. Ramte 6 min/k efter 6 min og holdt 5 min/k efter det første kvarters tid ca, de sidste k lidt mere friskt men uden, at jeg døde.

Bodyflow

1 h

Træning d 28.11

Morgentræning med fys

Hårdt men godt, manisk mandag, whatever, nåede at blive vældig træt.

Yoga

Hjemme ashtanga MEGET MEGET MERE af den slags.

Uforligneligt

Dejlig aften til alle :heartpump:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Jeg måtte lige dobbeltchekke kalenderen :tongue:, den var god nok - tak for de søde ord - og tak for en superhyggelig og skøn dag! :smile:

Selv rigtig mange tak søde og på gensyn :hippy:

Træning d 29.11

Løb

15 k knapt 80 min. Ramte 5 min/k efter ca 13 minutters opvarmning og så trillede jeg bare der ud af med en god følelse, endorfiner og flow

Tiltrængt nu hvor weekendens udskejelser lidt syntes at ramme mig :heartpump::surrender:

Chiller nu ud med en masse Monthy Python og snart sove tid. Søde drømme til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 30.11

Bodyflow

1 h

Løb

7 k på omkring 40 minutter, super langsomt af hensyn til morgentræning lige om lidt men stængerne har det godt nok meget bedre med bare at finde rytme. Har nok taget omkring 9 mdr at nå hertil.

Yoga

Halvanden fabelagtig times ashtanga med super instruktør Mira i SATS. Meget meget mere

Dejlig aften til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 1.12

Morgentræning med fys

Intens træning med mange gode øvelser hele tiden taget liiige til det næste niveau fx romaskine 1500 m og kongeballeøvelse med 20 løft inden 20 små oscillerende bevægelser. Var godt brugt efterfølgende og særligt bagdel syntes at brænde videre hele eftermiddagen men dejligt stadig.

Bodyflow

1 h

Træning d 2.12

Restitution

Landede på sofaen med frisk sushi inden jeg omkring ved ni tiden lukkede mine øjne. Åbenbart tiltrængt.

Nu snart tid for bodyflow og formentlig løb som cardio.

Dejlig dag til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 3.12

Bodyflow

1 h

Løb

11.5 k 60 min, gns 5.15 min/k, ramte dog 5 min/k efter de første 10 min og blev der. Føltes ok men bestemt ikke så laid back som i tirsdags da jeg løb 15 k. Måske løbebåndet i Frisko er mere træt eller også var jeg. Fik shoppet små fine nye spinning sko med klamper så jeg kan indtage spinningtimer i Frisko.

Fortsat god weekend :cool:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 4.12

Bodyflow

1 h

Løb

10 k ca 55 minutter. Følte mig lidt stiv og træt i det, så ramte 6 min/k efter 10 og blev på 5.21 rigtig rigtig længe. Syntes tilgengæld så også til sidst, at det endte med at føles som om jeg kunne blive ved og ved. Af hensyn til morgenpas med fys 6.15 var det nok alligevel klogt at stoppe mens legen var god.

Af samme grund må jeg nok også stå over på at se "Gladiator" for 4. gang på TV3 kl 21 for bliver jo totalt en midnatsforestilling og det går jo nu engang ikke.

Happy monday morning til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 5.12

Morgentræning med fys

:devil: :devil: :devil: :devil:

Zhe evil was back, coach H i Hopla eller Madness mandag... :blink: Slut med uldvask aka skåneprogram eller nusse pusse faktor :innocent:

1200 m romaskine, pull ups smalt/bredt og ellers et stramt batteri af burpees, Sumo og Jump squats garneret med turkish get ups og armbøjninger med bold fra side til side dvs ret plankebaseret. Masser af balleøvelser from hell og selv russisk landbrugsarbejder med pæl i hjørnet blev genoplivet.

Bodyflow

1 h

Synes at luftveje brokker sig lidt i aften og håber ikke, at det har noget med sidste uges allergi vaccination (græs, bynke, birk) at gøre for så kommer helvede da til at bryde løs de næste uger og det var jo ikke lige meningen med det.

Dejlig aften til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share