Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Træning d 27.8

Bodyflow

1 h featuring en rigtig Ironman i en meget østrogen proppet lille sal men fantastisk energi fra instruktør S som altid :1356:

Ellers blev jeg i går indhentet af, hvad der nok har haft ligget og luret lige siden fredag og måske også puslede mig søndag morgen da jeg havde Gudenås betænkeligheder, nemlig høj feber og hals + mavesmerter. I går formiddags havde jeg faktisk også voldsom kvalme, så ved squtte rigtig om der kan have været et eller andet i vandet, eller om det bare var nedkølingen. Nå er anyhow stadig glad for oplevelsen og kan allerede i dag mærke, at jeg har det bedre. Bare at gå ned med skraldespanden føltes dog alligevel ret udmattende, så nul træning førend jeg er mere frisk.

Vil se om det kunne blive tid for noget racerapport nu, hvor jeg alligevel chiller herhjemme

:4crutches::ill: :dropjaw: :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Guldruten – Langgarvernes triatlon i Hillerød d 19.8 1 k svøm, 74 k cykling, 20 k løb

Trods dejlig yoga ender jeg alligevel med at være lysvågen lørdag aften, som jeg tilbringer udendørs mens mørket falder på omgivet af havens blomster og lyde. Da jeg endelig finder i seng er jeg stadig lysvågen og mærker for alvor adrenalinen begynde at pumpe rundt i kroppen i spænding over søndagens lille projekt. Ender med at høre Brain synchronisations app x 3 inden jeg heldigvis omsider falder i en tung søvn.

Næste morgen starter allerede 4.30, omend jeg mens kaffevandet varmes sidder og funderer på, om ikke lige jeg kunne sove et par timer mere. Stærk Nespresso og et dejligt bad gør dog hurtigt godt + meget mere vågen og jeg går i gang med at iføre mig race outfit, spise morgenmad og pakke alle items.

Lidt i syv kører vi imod Hillerød svømmehal og et stævneområde der allerede summer af spændt nervøsitet men også en masse glade og smilende triatleter + officials. Den form for atmosfære der i mine øjne gør det hele værd. Stemningen præget både af fællesskab men også af, at vi hver især er der af hver vores grund, med hver vores forudsætninger, hver vores historie.

Min egen handler i høj grad om, at det for 1-2 år siden havde været utænkeligt, at jeg overhovedet var i form til så lang en konkurrence pga ødelagte sener og luftveje. Nu er jeg på vej tilbage på sporet og føler mig meget taknemmelig, men også ydmyg. Formålet med dagens event først og fremmest at undersøge om jeg overhovedet har lyst til mere af den her slags, derudover at nyde stævnet og omgivelserne, men også at opleve, hvad der fungerer for mig og hvor jeg har behov for at lære mere.

Møder ret hurtigt kollega M fra RH og får derudover arrangeret min lille skiftezone, drukket mere energi drik og lige pludselig står jeg så omklædt på kanten af bassinet og venter på at blive sendt af sted. De 1000 m skal svømmes som 2 x 500 m i spiral i 50 meter bassinet. Mit fokus at få en god start på dagen med et miniumsforbrug af energi. Vel nede i vandet tænker jeg på Mark Twight, der i sin bog ”Extreme Alpinism” bruger lyden af isøksen til at finde ro og prøver at bruge lyden af mine udåndinger på samme måde. Finder en god rytme og overhaler flere, bliver dog også selv overhalet og spiralen bliver faktisk overraskende hurtigt meget kaotisk og vaskemaskineagtig. Helt sikkert langt mere civiliseret end til IM stævnerne, men fornemmer absolut udfordringen i det. Havde afsat 25 minutter til turen inkl løb mellem 2 x 500 m og ud af svømmehallen og ender på 23.51, hvilket er absolut tilfredsstillende.

Finder hurtigt skiftezone, på med strømper og cykelsko + hjelm, fat i cyklen og så ud mod den del af turen jeg hele tiden har haft frygtet mest. Perfekt placeret første møde med verdens bedste support og veninde Vivs, der får et chlor kram + at jeg vist får saboteret bjergtrolde videoen J

Kører meget forsigtigt ud på ruten, hvor jeg dog hurtigt oplever, at jeg er temmelig aLone og ikke skal frygte at blive overkørt af horder af hurtige cykelryttere. Mærker hurtigt det psykiske dilemma der nok er super repræsentativt for de lidt længere tristævner, nemlig balancen imellem bare at ville derudaf og så det at skulle spare på kræfterne. Tænker på, hvor meget jeg glæder mig til at være i løbeskoene men er også bevidst om at nyde timerne på cyklen. Finder et godt modus vivre, hvor jeg mere taler til mig selv end decideret grubler.

Benene kører, arbejder, bliver varme. Jeg er ikke vildt forpustet eller tilsyret men godt i gang og kan mere og mere mærke, at jeg finder det runde tråd, har godt med fart på. Dagen er overordentlig smuk med masser af sol og blå himmel over nyhøstede marker, skovbryn i en perfekt afvekslende rute med masser af dejlig asfalt. Havde jo frygtet at være til gene for andre som forsigtigper, eller helt til grin men får ros af flere officials for at være forsigtig i skarpe sving og bliver også i flere omgange, med fagter, bedt om at sagtne farten når jeg nærmer mig et sving. Førend, jeg ved af det, er første runde næsten slut, inkl perfekt møde med super supporter Vivs totalt synlig på lang og motiverende afstand på græsskråning – tak igen ven – gjorde en stor forskel.

Anden runde går om muligt hurtigere end den første. Faktisk mentalt som en lille parentes, det kører bare – også selvom jeg burde have drukket og spist mere – har meget fikst fikseret mine yndlingsproteinbarer til styret og undervejs må jeg så erkende, at de sidder for godt fast og ja hvorfor så ikke bare stoppe og lige pille dem ud. Ja ligesom det kan undre, at jeg bruger lang tid på at fundere over det her med at tisse i bukserne, i stedet for bare at hoppe af i en grøftekant og bruge 30 sekunder på det.

Igen ender det tilbage ved det mentale for tænkte virkelig meget over, hvordan langdistance tri i høj grad er et mindgame. Du skal være i gang så længe og følelsen af hele tiden at være i gang, være i flow betyder somehow så meget. Ved jo fx også, at jeg sagtens kan skifte en slange men tanken om defekt på cyklen føltes bare alligevel så træls, at jeg simpelthen pinedød bliver nødt til at øve at skifte den f.. slange x 10 for, at det ikke mentalt skal blive et eller andet træls ”må bare ikke ske”. Ender alligevel med ikke at tisse i bukserne men finder undervejs på teksten ”The first drip is the hardest” på melodien til ”The first cut is the deepest”. Well så var jeg jo underholdt så længe. Lige pludselig er det de sidste km tilbage mod Fredriksborghallen og jeg prøver virkelig at løsne op og blive helt klar til løbet. Er simpelthen så glad for, at cykelturen er næsten godt overstået og optaget af ”bare” lige at skulle have mine løbesko på og trille de sidste 20 km.

Den officielle tidstagning overlevede jo ikke varmen eller whatever men min konkurrent CB som jeg fulgtes med igennem stort set hele stævnet har oplyst, at hun brugte 2 timer og 38 minutter på de 74 km, svarende til knapt 28 km/h, hvilket jeg vil være absolut tilfreds med i lyset af, hvor forsigtigt jeg kører, hvor lidt jeg har kørt landevej i år og det forhold, at jeg valgte ikke at ligge på hjul af nogen. Min forventning lå omkring de 3 timer, så igen lidt bedre end jeg havde regnet med.

Fra mine fredags krydspas og tidligere tristævner vidste jeg jo, at starten på løbeturen ville blive hård men de første kilometer i fuldstændig stillestående luft og en meget soleksponeret del af ruten tog fuldstændig pusten fra mig. For første gang slår det mig, at der er en reel risiko for, at udfordringen er for stor. Får hilst på utrættelige Vivs og bliver sendt godt videre ud på ruten. Er indstillet på at forsøge men bliver endnu mere rystet da rutens meget kuperede forløb for alvor går op for mig. Prøver at spise noget af min proteinbar men et stykke sætter sig fast i halsen på mig og over den næste km lyder jeg vist som et skrydende æsel og flere løbere vender sig rundt.

Kan så alligevel ligeså langsomt mærke, hvordan benene løsner op, begynder at kunne udnytte, at det faktisk også går nedad indimellem, begynder at overhale folk, nyder træernes skygge. Føler mig brugt men langt mere fortrøstningsfuld. Der er ikke meget overskud men planen er at fortsætte, planen at gøre det, også selvom jeg føler mig for træt til rigtig at nyde tanken om det. Skiftevis drikker og køler mig af med vand fra depoterne og begynder at trække på gel, som jeg også har med mig. Tilbage mod vendepunktet ser jeg CB være lidt foran mig. Hun ser super skarp og fit ud, højere og spinklere end mig og fra morgenstunden med alt det rigtige grej, fx nærmest en skiftezone kuffert, som hun lige foldede ud, hvor jeg jo dukkede op med noget brugt, noget blåt, noget lånt, et par plastic poser og et gammelt håndklæde. Nærmer mig super silden Vivs igen og råber fra den modsatte side, at jeg ikke tør at stoppe (fordi jeg er så bange for at gå i stå).

Griber et glas vand og begiver mig ud på ruten igen med et sidste support kram og den helt episke dialog – mig ”kan virkelig mærke, at jeg skal til at grave dybt nu” – Vivs ”Så grav” – Yes sir. Så simpelt og stadig så fantastisk, er der squ kun få der kan udtrykke sig, så tak igen til verdens bedste veninde og support team. Graver videre, kommer forbi de meget varme passager og styrer mod skovens skygge. Pludselig ser jeg så CB foran mig og mig kommende tættere på. Lægger mig bag hende og har en klar fornemmelse af, at det vil være selvmord at overhale, finder så alligevel kræfterne, bliver selv overhalet igen og sådan kører de næste kilometer. Trods, at hun stopper ved 16 km depotet, ja så overhaler hun mig alligevel nær de 17K, virker stærk. Mod de 19 rammer vi Teglgårdssøen og jeg glider forbi hende, venter på 19 kilometer skiltet og tænker virkelig, at hvis løbet skal være meget længere, så ender jeg med at gå helt ned, har seriøst ”so near, so far” følelsen, følelsen af at være fuldstændig drænet for energi. Ja og lige pludselig indser jeg så, at målet er næsten foran mig og glider glad og udmattet ind under plasticfidusen til en samlet tid på 4 timer og 50 minutter + 46 sekunder.

CB kommer i mål 1-2 minutter efter og vi giver hinanden et stort kram + tak for gensidig støtte. Hendes tid for løbeturen var 1.44 og konservativt sat gætter jeg på, at min var omkring de 1.43, svarende til 5 minutter og 9 sekunder pr km i snit, hvor jeg vil tro, at mit udgangstempo var betydeligt langsommere og så til sidst hurtigere, hvilket jeg vil være overordentlig tilfreds med. Overhalede i hvert fald rigtig rigtig mange på løbet og det siger mig også noget om, at det til dels vil kunne kompensere for, at jeg ikke er hverken super svømmer eller landevejs ekspert. Dermed ikke være sagt, at der ikke er al mulig grund til at prøve at optimere de forhold også. På grund af kiks med den officielle tidstagning, har jeg ikke præcise tal på skiftezone ophold men med de anførte tider, har jeg omtrentlig haft brugt 2 x 3 minutter og hvis jeg reeelt har haft brugt længere tid har jeg brugt kortere tid på disciplinerne og thrust me, næste gang vil jeg være plastret til i gadgets!!!!

Fantastisk modtagelse af miss Vivs og en tilstand resten af dagen der nok bedst kan beskrives som lyksagelig, endorfiner jo vist men også følelsen af en sjov oplevelse, lyst til mere og en idé om, at meget af min forberedelse, mine valg fungerede. Naturligvis også meget at forbedre og især vand + energi indtag.

Må erkende, at det gode vejr var en væsentlig medspiller i forhold til, at det blev en ekstra dejlig dag. Ingen tvivl om, at varmen også er hård ved kroppen og at det også er vigtigt at kunne præstere når det står ned i stænger men i forhold til den gode oplevelse vil jeg absolut gå efter chance for sol, hvilket også får betydning for valg af mere langdistance tri J

That´s it for now

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

@Henrik, @Spinderella @Stine

:flowers::happy::bigsmile::yahoo: ... Tusind tak I søde mennesker :hippy:

Strøtanker om træning

Er stadig subfebril og grounded med halvondt i halsen, så har ingen træning at logge om men tilgengæld nogle overvejelser, som det måske kunne være opbyggeligt for mig at liste her.

Som tidligere maraton løber x 10 og nu igen flirtende med tri er det nok ikke helt uventet, at jeg har haft gjort mig overvejelser vedr den fulde ironmandistance. Dog, vil jeg sige, med meget stor ydmyghed og respekt for så stor en opgave og den træningsmængde + de afsavn, der vil være nødvendig(e). Det er efterhånden lykkedes mig at tolerere mere og mere træning + få puttet det ind i en travl hverdag men dermed ikke være sagt, at det vil kunne fortsætte sådan. Der vil være tale om et mål på kanten af, hvad jeg vil kunne klare, hvilket nogle gange også danner basis for den ekstra indsats og store glæde når det lykkes. For mig vil formålet fortsat mest af alt være en hverdag fyldt med træning og dejlige oplevelser udendørs. Byggen grund for et fortsat aktivt liv i en sund og stærk krop. Samtidig med en dialog med min tidligere svømme/tri træner har jeg også haft gjort mig tanker om, hvilket stævne jeg i givet fald skulle sigte imod. Ja og har jo simpelthen et crush på IM stævnet i Nice d 23.6 af flere forskellige grunde men først og fremmest det tørre og varme klima = en betydelig chance for godt vejr på raceday og optimale forhold for mine luftveje. Stævnet er så berygtet for en svær svømmestart med dårlig plads men har læst flere beskrivelser, hvor folk placerer sig langt tilbage og på den måde får en god oplevelse. Cykelruten er med mange højdemeter, nedkørsler men til gengæld spektakulær, en oplevelse udover det sædvanlige, noget jeg ville glæde mig helt sindssygt til og måske i bedste fald kunne tage ned og træne på i foråret. Løbet udspiller sig så varmt men stadig fabelagtig smukt og inspirerende over 4 runder på strandpromenaden. At der er tale om et rigtigt IM race med mulighed for Hawaii slots, er så nok ikke lige det der er afgørende for mig som motionist, der jo vil være overordentlig glad for bare at gennemføre. Imod dette stævne taler så først og fremmest udgifter, hvilket også spiller en rolle i forhold til et andet stort mål jeg har om at have afviklet al min gæld januar 2014. I forvejen er der masser af udgifter forbundet med trisporten med grej osv osv osv. Det er heller ikke ret sandsynligt, at der vil mange kendte ansigter ude på ruten og det tidlige tidspunkt betyder at rigtig mange af lange cykel og løbeture skal lægges tidligt i sæsonen, hvor der både kan være koldt og mørkt i lille DK. Det bliver svært at få en hel masse åbenvandstræning inden. Som kontrast til denne ”amour fou” er så et mere fornuftigt valg, nemlig Challenge Copenhagen stævnet d 18.8. Her er ikke de store rejseudgifter, jeg vil kunne træne på ruten, hvoraf jeg jo i forvejen kender fx Kongevejen vældig godt, det er stadig en smuk rute og sikkert mere egnet til mit forsigtige køregen, løbeturen er stadig smuk, der er en vis chance for pænt vejr og i virkeligheden er det sikkert bedre at præstere når temperaturen ikke er for høj. Løb jo fx også mit bedste marathon en dag, hvor min familie havde huer på. Chancen for opbakning fra familie og venner vil også være meget højere end i Nice og en hel del af de lange pas kan tilbagelægges når dagene er længst + at der vil være mulighed for meget mere openwater svøm. Ja så masser af argumenter men er bare ikke på samme måde ON.

Nå måske det også i virkeligheden også afspejler, at jeg er usikker på, hvilken vej jeg gerne vil gå med min træning og om det er oppe i de træningsmængder jeg ser mig selv. Er jo også meget optaget af gerne at ville indtage, så sunde og uforarbejdede fødevarer som muligt, blive så smidig og stille i sindet som muligt, dvs meget mere hen i yoga livsstilen, der måske ikke umiddelbart lader sig forene med 15 timers hård tri træning, masser af HIGH 5 = kunstige produkter for overhovedet at kunne holde energi/elektrolyt og vædskebalancen på plads. Ja så ingen konklusion i dag men nogle gange godt at tænke højt i loggen, hvor input selvfølgelig er velkomne.

Link to comment
Share on other sites

Tak for sidst og fedt at følge med i race!!

:hippy: H'ola Mr IronMan, selv tak og jeg er spændt på at høre, hvad du finder på som din næste udfordring :dexter:

Træning d 1.9

Cycling

40 minutters hjemme træning idet jeg kunne mærke, at helbredet efterhånden havde det lidt bedre. Utrolig skønt at svede lidt og tanke lidt endorfinder. Har vist også fundet den rette plan :4smartass::ninja::dexter:

Fortsat dejlig weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Guldruten – Langgarvernes triatlon i Hillerød d 19.8 1 k svøm, 74 k cykling, 20 k løb

...Griber et glas vand og begiver mig ud på ruten igen med et sidste support kram og den helt episke dialog – mig ”kan virkelig mærke, at jeg skal til at grave dybt nu” – Vivs ”Så grav” – Yes sir. Så simpelt og stadig så fantastisk, er der squ kun få der kan udtrykke sig, så tak igen til verdens bedste veninde og support team. Graver videre, kommer forbi de meget varme passager og styrer mod skovens skygge.

:flowers: :flowers: :flowers:

Tak for de søde ord, smukke !

Men.....Næste gang jeg skal være support for dig (til Challege Cph) - så skal du lære at spise og drikke!!! :4smartass::tongue:

Fordelen ved CC, søde er, at du bor langs ruten, du ka være her så længe du ønsker før løbet, både alene og med selskab, og der er mange der vil heppe på dig, både af dem der kender dig og dem som ikke har den ære ! her hepper alle nemlig på alle atleter! fordi vi syns det er sejt det i gør ! OG slutteligt så kan vi bevæge os rundt ligesom i Hillerød, så det ik blir så kedeligt, når man skal vente 2-3 timer for at se en person igen.... :laugh:

Og mht træning, så er det jo nu du har alletiders chance for at få drevet dig væk fra jobse ved arbejdstids slutning... men derudover ..er du sikker på at det behøver 15 timers ugentlig træning ? er det ikke et spørgsmål om "kvalitativ træning" fremfor "kvantitativ træning" ?? :tease:

Jeg har jo persologs bekræftelse på, at lige så stort et C-menneske jeg er jobmæssigt, ligeså stort et S-menneske er jeg privat... De disc-profiler er måske ikke helt galt på den alligevel !? :laugh:

Fortsat god bedring og rigtig god søndag :)

Edited by Vivsen
Link to comment
Share on other sites

Hej smukke

Sikke spændende overvejelser og tak fordi vi må være med i dem :happy:

Jeg tænker umiddelbart ikke at de ting du stiller op som modpoler i forhold til træning og race udelukker hinanden.

1. CC kan måske være dit første stævne, og så kan Nice være målet lidt senere? Dette vil måske også give dig lidt mere luft og tid ift. det økonomiske...

2. Den 'blødere' mentale og fysiske tilgang i yogaen kan langt hen ad vejen også bruges i tri. Du er meget velkommen til at låne min udgave af "Zendurance" der er skrevet af en udholdenhedsatlet og handler om en mere spirituel tilgang til hårde sportsgrene. Lidt langhåret, men nok spændende at undersøge :hippy:

Glæder mig til at høre mere om planerne og dine tanker.

Og fortsat god bedring søde :1112:

Link to comment
Share on other sites

Inspirerende tanker. Heldigvis på den positive baggrund, at det gik super godt i Hillerød. Jeg kan nu godt forstå betænkelighederne omkring træningsmængden til Ironman. Det kan vel næsten ikke undgå at blive sur pligt mange dage, så der skal man i hvert fald have en strategi til at håndtere.

Keep us posted :4trumpet:

Link to comment
Share on other sites

:flowers: :flowers: :flowers:

Tak for de søde ord, smukke !

Men.....Næste gang jeg skal være support for dig (til Challege Cph) - så skal du lære at spise og drikke!!! :4smartass::tongue:

Fordelen ved CC, søde er, at du bor langs ruten, du ka være her så længe du ønsker før løbet, både alene og med selskab, og der er mange der vil heppe på dig, både af dem der kender dig og dem som ikke har den ære ! her hepper alle nemlig på alle atleter! fordi vi syns det er sejt det i gør ! OG slutteligt så kan vi bevæge os rundt ligesom i Hillerød, så det ik blir så kedeligt, når man skal vente 2-3 timer for at se en person igen.... :laugh:

Og mht træning, så er det jo nu du har alletiders chance for at få drevet dig væk fra jobse ved arbejdstids slutning... men derudover ..er du sikker på at det behøver 15 timers ugentlig træning ? er det ikke et spørgsmål om "kvalitativ træning" fremfor "kvantitativ træning" ?? :tease:

Jeg har jo persologs bekræftelse på, at lige så stort et C-menneske jeg er jobmæssigt, ligeså stort et S-menneske er jeg privat... De disc-profiler er måske ikke helt galt på den alligevel !? :laugh:

Fortsat god bedring og rigtig god søndag :)

Hæ hæ tak for gode indspark søde og ja rum for forbedring mht energi + vædskeindtag og masser af gode argumenter for CC og er absolut til kvalitet fremfor kvantitet og det er jo også derfor, at jeg som den første har taget kontakt til tidligere træner T... nogle lange pas skal der nok alligevel til...

We´ll seee og dine helt fantastiske support egenskaber vil under alle omstændigheder være hos mig mentalt i processen og all along the way :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Hej smukke

Sikke spændende overvejelser og tak fordi vi må være med i dem :happy:

Jeg tænker umiddelbart ikke at de ting du stiller op som modpoler i forhold til træning og race udelukker hinanden.

1. CC kan måske være dit første stævne, og så kan Nice være målet lidt senere? Dette vil måske også give dig lidt mere luft og tid ift. det økonomiske...

2. Den 'blødere' mentale og fysiske tilgang i yogaen kan langt hen ad vejen også bruges i tri. Du er meget velkommen til at låne min udgave af "Zendurance" der er skrevet af en udholdenhedsatlet og handler om en mere spirituel tilgang til hårde sportsgrene. Lidt langhåret, men nok spændende at undersøge :hippy:

Glæder mig til at høre mere om planerne og dine tanker.

Og fortsat god bedring søde :1112:

Tusind tak super mom og seje svømme sild Stine. Jeg er jo kun glad for, at nogle har lyst til at læse, hvad min krøllede hjerne nu frembringer af mærkelige tanker og ideer. Og min egen intutive fornemmelse er faktisk også 100 % at yogaen har haft hjulpet mig på fysiologisk og mentalt i forhold til fysiske udskejelser, så glæder mig meget til at læse bogen, som jeg har haft tilladt mig at bestille på Amazon, som en lille gave til mig selv :blush: da jeg i 2009 løb ultimativt hurtigst og generelt var i mit livs form, var det også netop på baggrund af masser af yoga (+ ikke så meget mad og et betydeligt drys drama :sleepy: )

Og også en god pointe med at se langdistance tri, som en proces og noget livsstilsagtigt de næste mange år frem. Sådan ville jeg også helst have at det skulle være og med en del bump på vejen, ja så er det jo også det jeg har været på vej mod siden 2005, hvor jeg tog mine første små crawl tag og var ved at drukne efter de første 10 meter.

Glæder mig til vi ses igen og fx gerne her, hvis vi kunne finde et arrangement der passede :slut: Julie

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Inspirerende tanker. Heldigvis på den positive baggrund, at det gik super godt i Hillerød. Jeg kan nu godt forstå betænkelighederne omkring træningsmængden til Ironman. Det kan vel næsten ikke undgå at blive sur pligt mange dage, så der skal man i hvert fald have en strategi til at håndtere.

Keep us posted :4trumpet:

Thank you super atlet Henrik og tillykke med de nye støvler, der ser helt fantastiske ud (minder mig faktisk lidt om mine første Scarpa) og først og fremmest lyder til at føles helt rigtige :walking:

Og ja det er faktisk lige netop det med strategi, hvor jeg kan mærke, at det betyder rigtig meget, at der for alvor er tale om en dybtfølt drøm. Eller det er i hvert fald sådan motivation, valg og eksistens ofte har haft været for mig (ikke, at det nødvendigvis altid er den bedste og i hvert fald garanteret ikke den mest fornuftige måde).

Jeg tror også sagtens, at CC kunne komme til at repræsentere en sådan drøm og fx fredag aften var jeg helt indstillet på bare at tilmelde mig ligeså snart det var muligt. Når jeg lukker øjnene ser jeg bare mere Middelhavet foran mig, det varme vand uden brandmænd :sun::bubblebath:

Jeg ved hvor meget jeg jeg har haft nydt at cykle i Frankrig og bla i området for IM, Vence, Tourettes sur Loup - er jo heller ikke tilfældigt, at verdens mest spektakulære cykelløb huses i Frankrig ....

husker en fantastisk ferie med nogle Sparta veninder, hvor jeg morgenløb på Promenade des Anglais...hele den her internationale sydlandske atmosfære. Well well er ikke færdig med at tænke men mere og mere tændt på at gøre indsatsen, hvadenten det bliver det ene eller det andet sted og mhp at forebygge, at der bliver tale om en sur pligt, så tror jeg helt klart, at det betyder meget med et varieret og godt sammenskruet program og der er der jo en klar fordel ved at skulle overskue 3 dicipliner + det løse i form af styrketræning og yoga :bunny:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 2.9

Cycling

60 minutters hjemmetræning og hold op hvor bliver jeg bare mere og mere glad for min cykel. Vil en af de næste dage alligevel kigge på tilhørende computer og godt at vide, at der kan trædes nogle watt herhjemme, hvis saltet ligger for tykt på vejene til vinter. Ellers omsider langt mere veltilpas i dag inkl træffen gode valg for mig selv :heartpump: + selv :1356:

:hippy:

Den næste uge byder på en del møder og langsomt i gang ovenpå en uges sygdom men håber også, at intro i tri klub i morgen og tirsdag bliver en realitet :hehe::innocent:

Link to comment
Share on other sites

... husker en fantastisk ferie med nogle Sparta veninder, hvor jeg morgenløb på Promenade des Anglais

Ja, jeg har også nogle gode løbebilleder på nethinden fra forskellige steder, hvor omgivelserne bare gjorde hele forskellen. Og da du nu bliver ved med at vende tilbage til drømmen om IM Nice, så er det måske bare det, du skal ... Alternativt CC i '13 og Nice i '14. Det er du vist også inde på.

Så må jeg jo leve med, at jeg snart er den eneste på MOL, som ikke dyrker tri :laugh:

Edited by Henrik S.
Link to comment
Share on other sites

Hov, hijack af tråden: Hvem har skrevet den?

Shane Alton Eversfield og Amazon har kun 2 eksemplarer af bogen in stock (dog flere på vej)

Og hvem siger, at det ikke er tid for at kaste sig over svømning eller ... :hippy: bogens forfatter dyrker iøvrigt udover 100 kilometer løb og langdistance triathlon, yoga og tai chi :hippy:

Apropos svøm så her ovennævnte forfatter i slow motion crawl der vel kan give enhver lyst til et dyp :bubblebath:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Ja, jeg har også nogle gode løbebilleder på nethinden fra forskellige steder, hvor omgivelserne bare gjorde hele forskellen. Og da du nu bliver ved med at vende tilbage til drømmen om IM Nice, så er det måske bare det, du skal ... Alternativt CC i '13 og Nice i '14. Det er du vist også inde på.

Så må jeg jo leve med, at jeg snart er den eneste på MOL, som ikke dyrker tri :laugh:

Helt enig, Henrik :smile: rigtigt godt forslag !

Og nej, du er ikke den eneste på MOL, der ikke dyrker tri :tongue: jeg gør heller ikke :4crutches:

Link to comment
Share on other sites

Helt enig, Henrik :smile: rigtigt godt forslag !

Og nej, du er ikke den eneste på MOL, der ikke dyrker tri :tongue: jeg gør heller ikke :4crutches:

:blahblah: :blahblah: Fornemmer et vist komplot mellem Jer to og Stine pigen så må jo hellere rette ind :w00t: :4whistling:

Og synes nu alligevel ikke, at du kan sige dig helt tri fri søde Vivs med dit vanlige malende tråd + tidligere stævner :headphonedance:

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share