Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

:hippy: :hippy: :hippy: :hippy:

@Spinderella :blush: ja kan godt se, at det er dårlig stil og hvis jeg beslutter mig for en undtagelse, så bliver det med 'pagne garanti til dig men har bare for længe haft følelsen af liiiige at få styr på kaos, så kaos igen over vin etc, så endnu en uge... indtager jo ret beskedne mængder men rammer hårdt og især mit sensitive sind åbenbart.

@Gregers - thx mate + god bedring til dig og ja der er fordele ved at træne aLone men har jo faktisk haft totalt optur over klubtræningen og så må jeg bare blive noget bedre til at få det hele passet ind. Mht astmaen så går jeg jo hos en særlig lungemediciner, der er ekspert i allergi og så også lige i infektions/tropemedicin + højdesyge, så uden ham ville jeg nok ikke være kommet mig så godt ovenpå skimmelmareridtet. I øjeblikket får jeg næsespray og Singulair for den del af min allergi der primært udspiller sig i næseslimhinden og så Symbicort = inhalationssteroid med langtidsvirkende beta 2 agonist og Spiriva mod den del der mere udspiller sig nede i bronkierne, dvs astma delen og i virkeligheden, så hænger det jo ret meget sammen - allergologerne taler jo nogle gange om " the united airways", så kontrol over næseslimhinden også bedrer det der foregår længere nede. Derudover sanerer jeg jo meget i eksposition for allergener, har kasseret alt muligt skimmelholdigt og undgår i videst muligt omfang hunde og kattehår + at hele vaccinationsdelen gerne skulle nedbringe mine reaktioner på græs, bynke og birk når det er sæson for det. i betragtning af, at jeg for nogle år siden knapt kunne overskue at cykle til Frisko huset og nu træner til langdistance tri, ja så er det jo gået væsentligt fremad men nogle gange har jeg lidt en fornemmelse af, at mine lunger aldrig helt er kommet sig, eller aldrig helt bliver som før. Og en lille forkølelse får i hvert fald altid et ugelangt efterspil. Apropos det du selv skrev om ikke at kunne få fornyet recept, så kan jeg i hvert fald kun anbefale at blive set af en special læge, idet alt for mange praktiserende læger underbehandler astma patienter og især de unge.

@Henrik - thx ven og ja der mangler masser af svøm og sauna, dels pga sygdom før og henover julen og nu har jeg bare været blokeret og det er skørt eftersom jeg jo egentlig er glad for svømningen men må i gang :slut:

Træning d 4.1

Løb

10 k - helt roligt byløb. Burde have svømmet men skulle nå på posthuset for at hente Tanita ting og så baksede jeg med at få den til at kommunikere med pulsuret og Garmin Connect. Første fedtprocent måling lige over 13, hvilket jo lød fantastisk men tror mere på måling fra i dag lige under 16 % og dermed estimeret "racing weight" på ca 52 kg, hvilket sjovt nok var mit "slag på tasken" mål fra i sommer. Med kulhydrat indtag i laveste ende af 7-10 timer på 3.25/lbs i Fitgeralds tabel 6.1 lander jeg således på ca 370 g kulhydrat og protein mæssigt på 65 g

I dag skal jeg simpelthen svømme og bør nok også være med triklubben for simpelthen at være i gang med det men føler mig som verdens største badeand

post-53826-0-48360300-1357385940.gif

:hippy: Dejlig weekend til boardet

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 5.1

Svøm

1700 med Århus 1900 tri

Yffer Pyffer det var håååårdt SUK men super super hyggeligt at få sludret med tri tøserne igen og også god stemning på banen, så godt at jeg kom afsted og mange havde det jo fuldstændigt som mig med sygdom, jul og "back to scratch" fornemmelsen. Kun en vej

:bubblebath::superman: :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 6.1

Løb

Nytårscup - 9.76 k (ifølge Garmin - 10 ifølge arrangørerne), 43.00, gennemsnitspuls 93 %

http://connect.garmin.com/activity/258601966

Var ovenud tilfreds da jeg kom i mål og især fordi, at jeg ovenpå endnu en tulre/gruble nat ikke følte mig særligt oplagt og var meget tæt på ikke at gå til start. På opvarmningen kunne jeg så faktisk alligevel mærke, at både ben og luftveje havde det ganske pænt og så var der jo al mulig grund til at snuppe endnu et konkurrence psyke/mental trænings/intensitets pas. Tiden for fuld distance havde estimeret været omkring de 44, hvilket jeg også stadig kan være tilfreds med.

Planen egentlig mere svøm i dag men eftersom mave den sidste times tid har været helt uregerlig kan jeg vist ikke rigtig tillade mig det. Måske noget bodyflow release istedet, hvis jeg får det lidt bedre.

Kunne se i nat, at jeg faktisk også simpelthen var sulten og heller ikke var lykkedes med at få nok kulhydrater i går :bruce: absolut udfordrende at få nok af det sunde og samtidig ikke bare køre 1000 vis af KJ ind. Husker dog heldigvis fra i sommer, at det bliver lettere og lettere og også, at jeg netto endte med at have meget mere energi og velvære så kun en vej - keep on going :wub::shades::crazy_pilot::yo:

Fortsat god søndag til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

:strat:

Thx superløber !!!

Mave fortsatte med at være uregerlig og selvom jeg ikke plejer at være pivet troede jeg på et tidspunkt, at det var blindtarmsbetændelse og at jeg blev nødt til at kontakte :1112: og trods mad og drikke røg vægt helt ned på 52 kg, så tankede op med sødt og salt + vædske, søndagspolitiken og Alt for damerne i sofaen under dynen. Masser af arbejde jeg ikke nåede men har det heldigvis bedre nu - Weird :hehe::4eat:

Har nu fået forhåndstilmeldt mig til alle Dupont løbene d 20/1, 3/2, 24/2, 17/3 og 4/4 - så place of no return og er godt for mig at komme ud og træne lidt med nr på maven.

God uge til boardet :heartpump:

Link to comment
Share on other sites

Virkelig underligt som vi simultan-syger den! :hehe: Har også haft problemer med maven siden fredag - men ikke så slemt som dig, lyder det til. God bedring! :1112:

Tark søde og lige over. Ja og synes da også hellere, at vi skal simultan spinne eller svømme eller bare kaffe hygge den - glæder mig til danse halløj - rigtig dejlig weekend til dig ven :hippy:

Træning d 7.1

Bodyflow

1 h - super dejligt - er allerede helt solgt til det nye program, der bla byder på cover versioner af U2´s "Without or without you" + Lana del Reys "Born to die".

Træning d 8.1

Løb

10 k helt roligt uden puls ur eller noget

Træning d 9.1

Bodyflow

1 h

Styrke

Pull ups 6 + 6 + 2 - utroligt som det kan hive juicen ud af mig. Skal jo snarere i gang med squat, lounges og andre gode benstyrke ting men elsker pull ups - fordi jeg kan - ja squ :pumpin:

Dips 10 x bw

Triceps ting hvor jeg ligger på bænk på ryggen og fat om 14 kg´s håndvægt med begge hænder og så løft ned forbi hovedet mod gulvet - ved ikke hvad det hedder - french press???

Anyhow 3 x 12

Spin

1 h 13 min med Aarhus 1900 tri og super instruktør H, der faktisk også havde haft timen inden... puls gennemsnit 80 % af max = hvor coach T gerne vil have at jeg ligger. Sjovt nok føltes det ret laid back meget af tiden og tror seriøst, at jeg tidligere i høj grad har haft smadret mig selv på pas efter pas og håber, at SMART træning måske omsider er det der kan gøre det for mig

Træning d 10.1

Svøm

2000 m lige efter job. Godt at være i gang men giver slet ikke det samme som klubsvøm.

Træning d 11.1

Svøm

Ca 2000 m med Aarhus 1900 tri - komplet kaos, ekstremt mange mennesker, intet program og kun en helt ny træner, der slet ikke kunne styre de ustyrlige triathleter. Stadig godt at arbejde mig hen mod mere vandføling og ja være lidt på sporet af den tabte svømmeform :bigsmile:

Ellers har jeg haft puslet med kost projekt, fået spist absolut sundere men desværre ofte flere dage for lidt i løbet af dagen og var både onsdag og torsdag low i energi til træning - well det er jo en proces og en bevidstgørelse og tror simpelthen, at det ender med en fast plan med en række af varierede fødevarer, hvor jeg på forhånd ved, at den lever op til sundt kulhydrat indhold i tilpas mængde, nok protein og så stadig indenfor et eller andet tilpas begrænset kaloriebudget - Walking on a .... DREAM !!!

I dag mere svøm og så ville jeg rigtig gerne i gang med noget yoga igen...

Dejlig weekend til boardet :hippy:

Talte i øvrigt med anden triathlet M i går der var helt overbevist om, at nytårs cup ruten ikke var for kort og heller ikke ifølge hans GPS ... well det ville ikke gøre noget !!!!

Link to comment
Share on other sites

What the f... har siddet og puslet med flybilletter, kigget hoteller og klikker så ind på IM France ´s hjemmeside og ser, at tilmeldingen er lukket... til et race som alle hidtil er gået uden om fordi, at det er for tungt et race - må være trifeberen der i den grad raser.. walking on a dream NOT - og nu er det lige faldet på plads med ferie og alting... mangler ord og spørger selvfølgelig mig selv, hvorfor jeg ikke tilmeldte mig for en milliard år siden... bliver nødt til at tænke, at der er et eller andet højere formål med det her og at jeg nok så i stedet skal prøve kræfter med CC, hvilket der så også vil være nogle plusser ved, såsom bedre temperatur, fladere cykelrute, flere jeg kender, mere tid til at træne og anyhow, så er jeg også endt med at synes, at det vigtigste er at være i gang med at træne og har honestly været lidt bekymret over den måde pengene fosser ud af budgettet til den her sport + at ekstra arbejde er bandlyst når der samtidig skal trænes, soves og spises ....

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Altså, lige nu er det sådan, at selv Store Skævinge Lokalbanks Miniput Motionsløb bliver udsolgt på 5 minutter, så det er nok desværre ret typisk, at man skal sidde ved tasterne, lige så snart tilmeldingerne åbner til de store arrangementer. Men det lyder heldigvis som om, at du kan se det fra den positive side. "Målet er intet, vejen er alt." ... som en eller anden sagde engang :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Altså, lige nu er det sådan, at selv Store Skævinge Lokalbanks Miniput Motionsløb bliver udsolgt på 5 minutter, så det er nok desværre ret typisk, at man skal sidde ved tasterne, lige så snart tilmeldingerne åbner til de store arrangementer. Men det lyder heldigvis som om, at du kan se det fra den positive side. "Målet er intet, vejen er alt." ... som en eller anden sagde engang :bigsmile:

:hippy: Thx superløber Henrik og ja der er run på og jeg følte mig simpelthen så dum ikke at have været hurtigere ude. Når jeg tænker på alle de triathleter jeg talte med til vores julefrokost, så har Nice dog typisk været et stævne, som folk IKKE deltog i, men resten af verden begynder åbenbart at være af en anden mening. På mange måder har jeg måske i virkeligheden ubevidst været lidt i tvivl, om det var for vildt et stævne med for mange omkostninger, men det har været perfekt i forhold til at komme i gang med træningen i klubben og pludselig er vejen i langt højere grad målet - ja for jeg er jo faktisk blevet rigtig glad både for svømmetræningen og fx de små motionsløb. For ikke at ryge i den samme dumme fælde har jeg nu straks tilmeldt mig både Challenge Copenhagen (18.8) og Challenge Aarhus (23.6) - sidstnævnte er jeg faktisk meget begejstret for at få mulighed for at deltage i her i min egen "baghave" nemlig Århusbugten og den fabelagtigt smukke cykelrute.

Træning d 12.1

Svøm

1900 m med Århus 1900 tri - goood træning i dag med træner H ved roret og et super teknik program med fokus på balance i vandet og rotation. Begynder igen at føle mig langt mere tilpas i vandet og igen hyggeligt lige at sludre med de andre.

Ville egentlig også gerne nå en løbetur i dag men afhænger vist af om jeg kan få sparket mig selv ud i kulden igen :unsure::cold:

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Blev sgu også lidt overrasket over at IM France blev meldt udsolgt den anden dag, men har du tjekket activeeurope.com. Der kan man nogen gange være heldig at finde ledige startnumre, med den forudsætning at man skal booke hotel mv. igennem dem. Bare lige et trick. Alternativt, så skriv til arrangørerne og klag din nød. De kan næsten altid lige lukke et par stykker ekstra ind.

Ellers er CC og CÅ to fantastiske stævner, så glæd dig til dem!

N

Link to comment
Share on other sites

Blev sgu også lidt overrasket over at IM France blev meldt udsolgt den anden dag, men har du tjekket activeeurope.com. Der kan man nogen gange være heldig at finde ledige startnumre, med den forudsætning at man skal booke hotel mv. igennem dem. Bare lige et trick. Alternativt, så skriv til arrangørerne og klag din nød. De kan næsten altid lige lukke et par stykker ekstra ind.

Ellers er CC og CÅ to fantastiske stævner, så glæd dig til dem!

N

Thx Super Motta og god pointe med at skrive til arrangørerne - det havde jeg ikke lige tænkt på. Mht Nirvana så kan jeg se, at de sælger pakkerejser med start nr til de ellers udsolgte IM stævner i UK og Frankfurt men tror ikke, at Nice pakke er med startnr. Any how så er jeg, ovenpå min umiddelbare skuffelse i går, endt med at synes, at det somehow nok er det bedste "at kravle før jeg kan gå" og se om jeg overhovedet kan gennemføre CC. Ja og det gør ikke noget med et par ekstra måneder til at løfte niveauet i de 3 dicipliner yderligere. På en eller anden måde føles det først som nu, at jeg kan træne stabilt og absorbere lidt mere træning efterhånden. Fx 180 km på cykel er jo faktisk f.. langt og så gør det måske slet ikke noget, at det er på min gamle hjemmebane med Kongevejen og Strandvejen at slaget skal slås og ikke inklusive 2000 sindssyge højdemeter på min IM jomfru tur + at jeg er begyndt at tænke på fordelene ved evt heppere og fx muligheden for at høre musik på løbet, hvilket jo er forbudt på Ironman stævnerne. Håber desuden, at tri skal være en livsstil jeg skal fortsætte med længe, således at Nice bliver en anden god gang :hippy:

Træning d 13.1

Yoga

Halvanden times super dejlig ashtanga i Frisko featuring smukke Stine og yoga instruktør D så masser af hyggesnak ovenpå skønt flow med masser af vejrtrækning.

Svøm

1300 m inkl 400 m test på 7.34 - ikke prangende men nok repræsentativt for nuværende niveau ovenpå pause og som jeg også talte med svømmetræner B om på grænsen til, at jeg kunne rykke op på hold 2 men vælger at være hvor jeg er og få svømmet teknik i tilpas langsomt tempo og så får vi se om ikke jeg kan få lidt mere luft under vingerne igen. Har efterhånden også fået nogle gode banepals på hold 3, så det er hyggeligt. Kunne godt mærke, at det var tredie svømmedag i træk, og blev lidt kold ovenpå testen, så listede ligeså stille op igen.

Pønser på et aften cykel pas og alternativt noget spin i morgen tidlig. Tirsdag vaccination så ville meget gerne morgenløbe den dag i hvert fald.

Nu tid til at få tilberedt noget sund mad til ugen!!!!!

Søde drømme til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Det er livserfaring der taler der kan jeg høre! Havde det været mig ville jeg havde været rasende, men Challenge Copenhagen er fedt, og det bliver endnu federe i år med deltagelse af Topatleten Chris McCormack. Det gør at dækningen, samt tilskuerne vil være helt i top!

180Km er langt, men ikke længere end at man kommer igennem. Tro mig, jeg tænkte præcis det samme inden Lanzarote sidste år, og var ved at skide grønne grise om morgenen. Men på en eller anden måde så deler man den op i præcis de portioner der skal til og 3x60Km er da ikke så slemt?

Anyways, jeg følger med på sidelinien og er sikker på du får en superfed oplevelse med CC og CÅ...!

Link to comment
Share on other sites

altså søde, du kan da ikke ændre logtitel uden at give mig besked :laugh:

Jamen så er det godt at jeg ikke fik bestilt fly mm til Nice som en lille surprise for dig :yo: og nu kommer du jo kørende forbi my hood et par gange og så kan jeg råbe RIGTIG højt :cheer::wootdance::cheer::heartpump::cheer::yahoo::cheer::poking::cheer::yo::cheer::crazy_pilot::cheer::4trumpet::cheer::superman::cheer::clap::cheer::poking::cheer::4jumpy::cheer::banana::cheer: :4ranting: :cheer:

Tark søde men det var jo mig der skulle sende dig en milliard smileys og tillykker i dag på din runde dag :hippy: ja og any how så glæder jeg mig til, hvis du får mulighed for at kaste omkring dig med fantastiske one-liners ala "så grav" fra i sommers.

:4band: :heartpump: :4whistling: :clap::violin: :4mewantfood: :hippy: :4drunk:

HAPPY BIRTHDAY

Link to comment
Share on other sites

Super dejligt at se dig i går :heartpump:

Og glemte i øvrigt at sige til dig: super seje vinyasaer, du lavede der på første række :bowdown:

Mine arme og skuldre er bare SÅ ømme i dag, det er jo alt for længe siden, at jeg har været til yoga sidst.

Glæder mig til vi ses igen (snart)

Rigtig meget i lige måde søde :heartpump: var helt fantastisk hyggeligt at sige hej og skønt at være til yoga. Jeg snyder jo helt vildt med at løfte håndfladerne fra gulvet, så vinyasaer holder ikke en meter men ja var også øm over det hele mandag/tirsdag.

Lad os snart ses på den ene eller den anden måde :headphonedance:

Link to comment
Share on other sites

Det er livserfaring der taler der kan jeg høre! Havde det været mig ville jeg havde været rasende, men Challenge Copenhagen er fedt, og det bliver endnu federe i år med deltagelse af Topatleten Chris McCormack. Det gør at dækningen, samt tilskuerne vil være helt i top!

180Km er langt, men ikke længere end at man kommer igennem. Tro mig, jeg tænkte præcis det samme inden Lanzarote sidste år, og var ved at skide grønne grise om morgenen. Men på en eller anden måde så deler man den op i præcis de portioner der skal til og 3x60Km er da ikke så slemt?

Anyways, jeg følger med på sidelinien og er sikker på du får en superfed oplevelse med CC og CÅ...!

Thx super Motta og tak for tilliden og du kan stole på, at jeg lurer med for god inspiration og tricks i din log. Lyder feeedt med Frankfurt (bare lige indtil jeg selv får kommenteret ovre hos dig - har haft været lidt (ekstra) introvert i nogle dage)

Link to comment
Share on other sites

Pønser på et aften cykel pas og alternativt noget spin i morgen tidlig. Tirsdag vaccination så ville meget gerne morgenløbe den dag i hvert fald.

:blahblah::blahblah: :blahblah: well orker slet ikke at kommentere på ovenstående men vil nøjes med at tænke 1) at restitution er vigtigt 2) at jeg havde diamanter i benene i går til spin 3) at der er tid, så længe jeg ikke træner mig en skade til 4) at jeg aktivt er i gang med at løse nogle af de ting på job, som jeg ellers ligger og grubler over om natten når jeg ikke sover

Træning d 14.1

Bodyflow

1 h - super core træning. Både mave og ryg er ekstremt hårde i det nye program.

Træning d 15.1

Bodyflow

1 h - igen rigtig god træning omend ovenpå allergi vaccination. Noget fluffy-bluffy ovenpå alle pollenekstraktene + medicin mod de kraftige reaktioner jeg ellers ville have.

Træning d 16.1

Spin

1 time og 54 minutter, 80 % af max. Lagde helt klart for hårdt fra land på den første time men følte mig ekstremt godt tilpas og indstillet på yderligere knapt 2 trispinningstimer - meeeen var alligevel for ristet og intensiteten faldt helt klart, indtil jeg besluttede mig for "less is more" og tog hjem. Spiste sund aftensmad og fik masser af vædske med elektrolyt undervejs men har været mega sulten i dag. Måske også pga binyrebarkhormonet som jeg fik tirsdag.

puls 16.1.pdf

I dag har jeg bare været mega træt og burde have svømmet, løbet, yogaet eller whatever men har bare haft holdt helt fri. Begynder at føle mig lidt mindre på bagkant og med lidt mere styr på nogle ting, så håb forude men nogle gange skal der godt nok findes noget accept og ro frem. Kan ikke længere bruge vanlig indslumrings app idet min smartphone slukker skærmen med lås efter 5 min og det kan ikke ændres, såfremt jeg vil streame fra min afdelingspostkasse, hvilket nok både er godt og skidt at gøre.

Anyhow snart dejlig weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 18.1

Svøm

2000 m - svømmede bare stille og roligt og flowfyldt for mig selv med fokus på hurtigt at få bøjet i albuen, presse med underarmen og ikke kun håndfladen, høje albuer og fiskehale. Very nice og en sejr overhovedet at komme afsted. Vil rigtig gerne svømme med klubben igen men vejen til flere daglige pas bliver nok helt sikkert på sigt, at tiden somehow bliver udnyttet optimalt og at jeg fx rammer bassinet/eller Århus bugten direkte efter job.

I morgen er jeg tilmeldt morgenspin med risiko for lidt ristede stænger til Dupont løbet søndag men sådan bliver det. I forvejen bliver det et "safety first" løb snarere end PR forsøg.

Lidt som i dag hælder jeg nok mest til egen svøm fx ovenpå spin men vi får se.

:bubblebath::bubblebath::bubblebath:

Link to comment
Share on other sites

Giv lyd hvis du vil have selskab på svømmestadion i morgen eller søndag. :bigsmile:

:wub::yahoo: Tusind tak for top dollar forslag søde og tak for alletiders både aktive og hyggelige eftermiddag. Skøøønt :hippy:

Træning d 19.1

Spin

Spinning energi + fatburner - nok ca 1 time og 40 minutter sammenlagt. Kørte ultra laid back og i landevejsmodus med forholdsvis høj kadence og lette ben. Garmin ville ikke være med men håber bare, at uret trænger til at blive ladet op :battery: :battery: :battery: skønsmæssigt omkring 70 % +/- godt gensyn med både nye og gamle træningstosser i Scandinavian center :yo:

Svøm

2000 m med smukke og seje Spinderella og fin livredder service med crawl bane etableret bla til os. Begynder at have en meget bedre fornemmelse af vandet igen - very nice.

Derefter dejlig mad på Glad og masser af :blahblah::blahblah: = højintensitets kagle pas

Trods masser af dun var det godt nok koldt at komme ud i aftenen. Vil tage den helt med ro i morgen og varmer op med en yoga flow time i Scandinavian center inden løb.

I aften endnu et afsnit i "Game of thrones" sæson 2

Fortsat dejlig weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share