Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Træning d 30.5

Morgentræning med fys

1 h og goood træning som altid. Tror egentlig at coach H havde forestillet sig noget hårdere og vildere træning men kunne måske godt fornemme, at jeg alligevel var lidt presset ovenpå ikke så meget søvn, pakke stress + rejsefeber.... 100 % derfor, at det er så mega sundt for mig og min gamle krage krop at blive genoptrænet af en der kender mig, så det ikke bliver til flere skader og skavanker men i stedet heling og fremgang :hippy:

Løb

Ca 2 x 4 k, joggede til træning med genial Salomon løberygsæk. Må huske, at det er en kanon mulighed der fx også ville du godt med svøm. Lidt kortere men flere pas.. not so bad...

Nu snart afgang - will be back og forhåbentlig med Garmin ruter fra the Windy city

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

God tur. Jeg er ikke det fjerneste misundelig :rocketwhore:

Håber du har noget Chicago på playlisten til turen langs Lake Michigan :4trumpet:

:hippy:

Thx superløber og ja god musik. Morgenens tur blev dog løbet udelukkende akkompagneret af fuglefløjt, bølgeskvulp og byen der vågnede.

Bor lige overfor nedgang til Chicago river og nogle fabelagtigt fascinerende bygninger. Derfra ikke langt til havnefront, ud forbi Navy Pier og så tilbage mod akvariet. Ialt 60 min i roligt tempo men superfedt at få rejsestivhed og turbulens gyngen lidt under kontrol. Fik ikke fundet satelitter fra starten men i morgen gerne et nyt forsøg. Drømmer om yoga senere inden aftensmad men nogle rigtig spændende indlæg på kongres så vi får se. Dejlig weekend til boardet.

Træning d 31.5

Løb

60 minutter

Link to comment
Share on other sites

Træning d 1.6

Løb

16 k

Denne gang nordpå langs Lake Michigan med masser af cyklister, løbende og gående glade sjæle. I morges var der vist en pink march og jeg så i hundredevis af kvinder og børn fra bussen.

Varmen føltes lidt trykkende og især da jeg mødte modvinden på tilbageturen gik det lige i min mave. Nå kom hjem alligevel og har tanket pepsi fra minibaren og læst forunderlige "Black Swan" af Nassim Nicolas Taleb :hippy: superfascinerende

Eftermiddagsyoga havde været fantastisk men havde ikke energien

Lyske træt mere end smertende

Link to comment
Share on other sites

Træning d. 2.6

Løb

16 k

Samme tur som i går. Egentlig ikke planen at løbe så langt men morgenen enormt frisk og smuk ovenpå regn i går. Efterhånden skyede det dog til men totalt flow fornemmelse og dejligt at stængerne holdt.

Håb om yoga i eftermiddag men først kongres og mon ikke det bliver til lille eftermiddagslur inden dansk aften som jeg glæder mig til.

Dejlig dag til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 2.6 fortsat

Yoga

Ashtanga tom Navasana. Rejsemåtte både tynd og glat og ikke helt optimal ovenpå hotelgulvtæppe men en milliard x bedre end ingenting. Snupper noget mere de næste dage. I hope!!!!!!

:hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Nå...her gemmer din log sig............ :heartpump:

Jaaaah søde og sjovt coincidence, at vi lige skulle skrive i den samtidig :hippy: tanker herfra :heartpump:

Træning d 3.6

Løb

10 k helt slow ovenpå næsten 12 timer på kongres og ikke så meget søvn natten inden.

Tilgengæld viser byen sig helt fantastisk frem i sol, blå himmel og her ved nattetide lysende bygninger der spejler sig i floden.

Nu sove sidste nat i windy city og så er planen træning i morgen formiddag, pakke og så shoppe lidt

God dag til boardet !!!

Link to comment
Share on other sites

FSK synkronpas :sun::laugh: enjoy windy city, shopping og sov godt :heartpump:

Jaaaa synkronpas :sun: :hippy: :sun: :hippy:

Træning d 4.6

Løb

18 fabelagtige k i solskin og blå himmel langs Lake Michigan. Fabelagtig afslutning og meget konsistent og laid back pace, 45 min ud og 45 hjem.

Derefter arkitektonisk sejltur på Chicago floden = meget stor oplevelse og endeligt op og ned ad Magnificient mile. Købte nada, for stort og overvældende men fint tidsfordriv inden ukompliceret men lang tur hjem.

Lige nu gynger alting. Yoga ville sikkert være godt men tror ikke, at jeg kan ramme måtten.

Om ikke så længe melatonin og sove

Dejlig sommeraften til boardet

Link to comment
Share on other sites

Træning d 6.6

Yoga

Ashtanga tom Navasana

Var det ikke for min forfængelighed, så ville jeg tage et billede af underben og fødder før og efter praksis for at vise i hvor høj grad vandet trækker sig. Som ovenpå tidligere langdistance flyvning helt vildt så hævede benene er men SKØNT at komme på måtten.

Planen at gå til start på laid back 1/2 m søndag. Skal ikke ud og jagte en hurtig tid men bare gennemføre og så være frisk til at få testet noget svøm og cykling de efterfølgende uger. Hvis svøm i åbenvand føles forsvarligt så satser jeg på at være med til Århus Challenge d 23.6. Hverken træning eller form har været helt optimal det sidste halve år men på nogle måder føles kroppen alligevel godt på vej tilbage og det er nu engang sjovt at have nr på maven engang imellem. På mange måder vil det jo være en fordel at cykle langsomt og spare energi til løbet.

We'll see. Langt mindre ramt af jetlack end frygtet. I morgen tidlig træning hos fys

Søde drømme

Link to comment
Share on other sites

Træning d 7.6

Morgentræning med fys ovenpå ikke så meget søvn. Mange små bevægelser mave, skuldre, sidebøjninger men også KB swings og sumosquats.

Yoga

Hjemme ashtanga tom Navasana - very nice

Nu alt for vågen og åbenbart stadig USA tid. Må prøve at komme op i morgen. Planer om svøm og yoga inden møde med veninde til Sculptures by the sea. Skal også rydde op og gøre rent.

Søde drømme til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 8.6

Yoga

Hjemme ashtanga tom Navasana. Super dejligt.

Løb

Ca 5 k, rolig jog ned forbi Tangkrogen og op forbi Føtex med løberygsækken på. Testede at være tilbage i "flade" Asics DS Trainer efter i en periode med lyskeprobs at have været i Nimbus´n

Desuden løsne ben inden dagens event.

Træning d 9.6

Løb

21.097 k, Nykredit Invest, Århus city halvmarathon 1.36.19 + opv/afj

Som led i USA tid stadig markant super zombi om morgenen mens jeg rigtigt frisker op om aftenen. Var således ved at ryge i totalt champagne party mode da jeg i går var ude med gammel gymnasieveninde men holdt mig nu til vand og kom i nogenlunde tid i seng gnaskende på Wasabi peanuts :dexter: Tilgengæld rigtig træt og uoplagt i morges og endte med at droppe planer om bagage indlevering men løb bare med gammel Helly Hansen trøje over løbetøjet. Får varmet lidt op, tisset af og møder så grand old woman G fra triklubben og indser lige i det sekund, at jeg har glemt min chip. Plejer jo at deale med at overvinde præstationsangsen så føltes møgærgeligt men måske alligevel et Freudiansk ubevidst puds til at gøre det til mit eget private løb. Overvejede at jogge hjem men blev alligevel enig med mig selv om, at det var for fjollet. I gamle dage løb vi jo fint med stopur og jeg havde Garmin fætter med.

Starten går og kroppen føles overraskende god, kilometerne glider afsted i et solidt tempo, kriser ja vist men bedre mental kontrol end jeg plejer at have. Da en ret sej løbesild flere gange overhaler mig formår jeg i hvert fald at tænke positivt, at det er et godt udtryk for, at jeg bakker lidt af på tempoet og sparer lidt på kræfterne. Allerede hjemme var mave lidt øm og ligesom sidste år, så var det også den der føltes som den begrænsende faktor men tænker stadig, at både ben og kroppen generelt var brugt. Der kunne ikke pines mere ud mig. Ingen slutspurt for alvor heller men havde jo også sidste års oplevelse tydeligt i erindringen. Behøvede ikke at kaste op ind over målstregen i år. Efter at mine luftveje er blevet meget bedre, så er det som om min puls generelt ligger meget højere.

Kredsløbsmæssigt og luftvejsmæssigt er formen bedre end jeg turde at håbe på og mentalt kom jeg også godt igennem i dag men om det rækker til at jeg tør at gå til start på Århus Challenge vil i høj grad afhænge af vandfornemmelse, temperatur. Ready to check it out :smilerock:

http://connect.garmin.com/activity/325025571#.UbR3L0Wz_14.email

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Tak kære Gregers og Henrik

Træning d 10.6

Yoga

Ashtanga tom Navasana - meget dejligt

Var ellers meldt til arrangement om Challenge Århus i triklubben men hvis jeg ender med at gå til start må jeg klare mig med athletes guide ligesom så mange andre. Trængte meget mere til at tanke mobilitet og flow inden en udfordrende uge for alvor går i gang.

I går aftes var jeg for første gang længe dejligt træt inden kl 22 og allerede nu føler jeg mig let døsig = godt tegn på, at døgnrytme vender tilbage til noget mere normalt.

Købte Dostojevskis "Forbrydelse og straf" i dag inspireret af en god kollega fra Herlev 😊

Søde drømme :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Update

Træning d 14.6

Svøm

Åbentvand - ca 800 m - faktisk overraskende varmt og dejligt. Kunne godt have svømmet længere her til aften men vandet er naturligvis koldere kl 8.05 om morgenen, hvor min officielle starttid er d 23.6, såfremt jeg ender med at føle mig klar til det :hippy:

Havde egentlig sat uret til morgenløb kl 4.30 men var bare træt og har faktisk været tidligt oppe til morgentræning både tirsdag, onsdag og torsdag så nok godt at sove lidt mere + lidt trælårs fornemmelse, så måske halvmarathon alligevel sidder lidt tungere i benene...

Træning d 13.6

Morgentræning hos fys

1 h og absolut mere kul på kedlen nu, end lige da vi startede for nogle måneder siden. Bla en kombo af walking lounges, trappehop og så en Jane Fonda variant liggende i en slags sideplanke på bold og så med fremadføring af benet, op og tilbage = komplet balleristning

Træning d 12.6

Løb

11 smukke morgen k

Yoga

Hjemme aften ashtanga

Træning d 11.6

Morgentræning hos fys

1 h

Yoga

Dejlig hjemme aften ashtanga

Lidt ærgeligt, at jeg misser to aftenyoga sessioner i træk men i går havde jeg besøg af familien og i dag er jeg til gengæld faktisk rigtig glad for, at jeg fik prøvet åbenvandssvømningen. Hvis vejret bliver godt i næste weekend, hvis jeg får trillet lidt på raceren, ja så kunne det være fantastisk at gå til start for en god dag i bevægelse :hippy: Jeg er mest bange for at blive for svimmel og dårlig i det kolde vand og vil måske alligevel prøve at eksperimentere med noget af det vandskyende vat i ørene, selvom jeg tidligere har haft fornemmelsen af ikke at kunne trække vejret med noget i ørerne.

Nå har nærstuderet cykelruten, athletes guide og vejrudsigten .... :clown2: :clown2::clown2::clown2:

Link to comment
Share on other sites

Fabelagtig sang med fabelagtig tekst og en musikvideo der minder mig om en film jeg så, som jeg ikke kan huske titlen på. Har forespurgt filosoffen jeg så den sammen med, så der må snart komme et svar :hippy:

I'm wide awake
I'm wide awake

I'm wide awake
Yeah, I was in the dark
I was falling hard
With an open heart
I'm wide awake
How did I read the stars so wrong

I'm wide awake
And now it's clear to me
That everything you see
Ain't always what it seems
I'm wide awake
Yeah, I was dreaming for so long

(Pre-Chorus)
I wish I knew then
What I know now
Wouldn't dive in
Wouldn't bow down
Gravity hurts
You made it so sweet
Till I woke up on
On the concrete

(Chorus)
Falling from cloud 9
Crashing from the high
I'm letting go tonight
(Yeah I'm) Falling from cloud 9

I'm wide awake
Not losing any sleep
Picked up every piece
And landed on my feet
I'm wide awake
Need nothing to complete myself - nooohooo

I'm wide awake
Yeah, I am born again
Outta the lion's den
I don't have to pretend
And it's too late
The story's over now, the end

(Pre-Chorus)
I wish I knew then
What I know now
Wouldn't dive in
Wouldn't bow down
Gravity hurts
You made it so sweet
Till I woke up on
On the concrete

(Chorus)
Falling from cloud 9
Crashing from the high
I'm letting go tonight (yeah, I'm letting go)
I'm Falling from cloud 9

Thunder rumbling
Castles crumbling
I am trying to hold on
God knows that I tried
Seeing the bright side
But I'm not blind anymore...
I'm wide awake
I'm wide awake

(Chorus)
Yeah, I'm Falling from cloud 9
Crashing from the high
You know I'm letting go tonight
I'm Falling from cloud 9

I'm wide awake
I'm wide awake
I'm wide awake
I'm wide awake
I'm wide awake

Link to comment
Share on other sites

Træning d 15.6

Svøm

1 h teknik træning med coach C inkl masser af god coaching og sauna snak med triathlet C der ligesom mig har haft et træningsforår med forskellige udfordringer. Hendes strategi alligevel at gå til start på halv IM i Ålborg. Tænke tænke...

Yoga

Hjemmeashtanga dejligt

Har lidt ondt i ørerne ovenpå det kolde vand fredag, vejrudsigten for d 23.6 lige nu 13 grader inkl regn, jeg prøver at pusle med den kommende uges planer. Møde i Kbh i morgen, sommermøde med mit team tirsdag, aftale torsdag.... Lige nu hælder jeg absolut mest til at vente til d 4.8, hvor jeg burde være bedre forberedt til 1/2 IM. Tror ikke, at min form er dårligere nu end da jeg kørte i Hillerød men det var noget andet med indendørs svøm og kun 1000 m.

Will be back :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 16.6

Yoga

Hjemmeashtanga - det meste af 1. Serie

Løb

Ca 16 k Moesgaard t/rt

Ovenpå yoga en fuldstændig flydende, let og flowfyldt oplevelse inkl vejrtrækningen. Hvor er der sket meget i forhold til for nogle år siden, hvor jeg hoste og harkede konstant og især når jeg løb. Med en langærmet undertrøje ok trods vind, lidt regn og 16 grader. Kunne godt have fortsat i flere timer i følelsen af effortlessness :hippy: alt sammen værd at tage med. Håber at solen vil bage på havet de næste dage :sun:

Link to comment
Share on other sites

Det er da ikke helt ringe, når man har det sådan på en løbetur :4trumpet::happy:

Nææææh :hippy: se bare hvad yoga kan gøre!!!

Træning d 20.6

Landevej

55 k test af Challenge Århus ruten, bedre end frygten men absolut teknisk krævende; sving, bakker, krydsen sit spor. Grundlæggende en fabelagtig smuk aften i Århus med marker, skov og hav...

Træning d 19.6

Yoga

Hjemmeashtanga

Svøm

1200 m havsvøm - very nice!!

Træning d 18.6

Morgentræning med fys

1 h - good træning trods lidt søvn

Yoga

Hjemmeashtanga

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 21.6

Morgentræning med fys

1h

Ca 7 min's gang på løbebånd, så ryg + mave og mini skulderøvelse og derefter en hel masse massage, hvor særdeles ømme spots blev gravet frem og løsnet op.

Er nu officielt registreret til race på søndag og i fuld gang med forberedelser. I morgen vil jeg nå et yogapas og også noget mere svøm.

Den gode weekend til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share