Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Det dejlige ved denne log er ærligheden og refleksionerne :yo: Hvilket svare meget godt til personen bag :bigsmile:

Og det var så mit årlige indlæg på MOL :4smartass:

:wub: Mange tak ven + for snak i går og opbakning i dag. Det er faktisk næsten et år siden, at du skrev sidst. Alt godt herfra og ja tror efterhånden, at logbogen er en nødvendig ventil og et godt sted for mig at tænke højt :hippy:

Link to comment
Share on other sites

"Ekstremt søde franskmænd"? Det er jo nærmest et oxymoron

:wub: Fantastisk ord, godt ord igen doc, men nej franskmænd er da ofte søde imho. Det tænker jeg i hvert fald hver gang, at jeg rejser i Frankrig.

I øvrigt inspireret af din IM faste ting men godt at læse, at der stadig er plads til sushi og bobler. (en dag som i dag har jeg egentlig også lyst til at skylle ned med Champagne fra køleskabet)

Link to comment
Share on other sites

:1112: :1112: :1112: :1112:

Ja og så en af den slags "life is what happens when you're busy making plans" dage.....

Som antydet i går har jeg haft følt mig lidt ude på dybt vand og trængt til at finde noget ro. Mange tanker ovenpå IM, ferietid, nye mål, nye oplevelser, lidt voven at miste fodfæstet men alligevel følelsen af at være lidt for langt væk fra ro og stabilitet. Lige inden dagens løbetur opdagede jeg, at det var muligt at skaffe entry både til IM Barcelona (oktober) og IM København (august) via internationalt rejsebureau. Var fristet et øjeblik men også bare træt af alle de euro, der ruller afsted. Mentalt har jeg været så tunet ind på Nice, max træning, tapering, forberedelse, forløsning.... har brug for noget andet nu... Ja og så 16 minutter inde i løbetur snubler jeg ved lille bro og pådrager mig et stort sår på højre underarm. Pludselig opdager du på en anden måde, hvor skrøbeligt og sårbart alting er og absolut også et af de øjeblikke, hvor det er lidt ekstra krævende at være aLone. Fik dog puttet mig selv ind i taxa og er nu 10 sting og endnu et sørøversår/kommende ar rigere. Forhåbentlig heler det bedre end det famøse papkasse sår for 2 og et halvt år siden, idet hud grundlæggende er mere robust, mindre steroid ødelagt. Vil også prøve at holde mig mere i ro denne gang. Sidst sad jeg vist på spinningcyklen til dobbelttime, mindre end et døgn efter uheld. Tænker ikke, at jeg skal på landevejen i morgen, svøm bliver jo tidligst om 14 dage og mon ikke også, at løb bør vente lidt. Heller ikke noget håndstand hos Jan i morgen men måske lidt flow...... nå kom heldigvis ikke værre til skade men tænker det klart som en reminder om, at krop egentlig var træt og tung. Trænger måske mest af alt til fred, ro, sund mad i små mængder og ingen destruktive relationer :heartpump:

Træning d 11.7

Bodyflow

1 h

Løb

16 minutter + gang hjem med hærget arm i vejret

Søde drømme til boardet :heartpump:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Mener du ikke pleonasme? :bigsmile:

:wub:

Hvor var det dog superuheldigt med dit fald, smukke! Håber du er okay - sig til hvis du har brug for hjælp med noget. Ringer til dig senere. :flowers:

❤️❤️ Enig med dig søde Pleonasme er det rigtige ord og tak for alle kloge input og jo tak er rimeligt selvhjulpen men alt tager bare lidt længere tid. Vi tales ved ven :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Et sympatistyrt? Det skulle du da ikke have gjort. :shades:

Nej, alvorlig talt, pas nu på. Og god heling :4crutches:

😀😀😁😇 jeg er gennemskuet og ja syntes, at det var så synd for dig ikke at kunne gøre yndlingsmoves/asanas på yogamåtten, så tager lige en fælles sofatørn🙆

Aj mange tak og ja satser også på hurtig heling - læs: opfører mig mere fornuftigt i hvert fald de første dage 😇😇🙆😎

Link to comment
Share on other sites

Update

Well er jo ikke megen træning jeg får lagt for dagen men spiser tilgengæld fortsat som om, at jeg var i fuld IM træning :rolleyes::ninja::omg::bruce: Time for a change

Fra at have været 50/50 optimistisk omkring, at hudlap nok skulle slå an og sår hele pænt, så synes jeg desværre mere og mere, at det ligner, at den degenererer og ikke kan modstå stingenes træk i huden. Kan blive rigtig træls og en del af mig har bare lyst til at hive dem ud men kunne jo alligevel være, at der kunne blive lidt mere heling alligevel... Selvom, at det ikke lige er mig at holde mig i ro, så har jeg alligevel prøvet at give sår chancen for ikke at bumpe alt for meget ned. Første job uge har ikke været travl men har haft været monster lagt væk fra det hele. De næste uger bliver forventligt meget travle men skal altså få trænet noget mere og spist noget sundere. Koffein forbrug er også eskaleret til pulver espresso både tidligt og sent aka koffein paradisets rygeheroin :omg::omg:

Det må jeg også rette lidt op på... nå here goes

Træning d 13.7

Bodyflow

1 dejlig time med positiv overraskelse med arms medvirken til både planke og gode pilates øvelser. Meget dejligt program.

Træning d 14.7

Spin

1 h

Meget dejligt men blev også træt i benene

Træning d 15.7

Bodyflow

1 h

Træning d 16.7

Bodyflow

1 h

Herefter skøn cykelworkshop med den skønne miss Spinderella og hendes nye racer + naturligvis dejlig sushi og bobler

Træning d 17.7

0

Gode intentioner men kom hverken op i morges, eller afsted til træning i eftermiddags. Må tage revanche. Har tilgengæld købt fornuftigt ind til næste uge, så jeg bare burde kunne koncentrere mig om hygge, job og træning.

I morgen job men pønser på jog derop = kort og overskueligt og ingen svinkeæriender + dårlige undskyldninger

Søde drømme og god weekend til boardet :heartpump::heartpump:

:clown2:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 18.7

Yoga

90 minutters Kundalini

Gang/jog

60 minutter - "Rolling hills" program. God måde ligeså forsigtigt at få kredsløbet op, UDEN at baske afsted + med minimal risiko for at komme mere til skade.

Syntes nu ikke, at det generede arm så meget men løb jo heller ikke hurtigt. Fjernede alle sting i går da tråd et enkelt sted begyndte at skære sig igennem halvdødt væv og resten sad for rullepølseagtigt. Holder overvejende godt sammen med stort set ophelede og sammenvoksede sårrande og har givet meget ro at få dem ud. Det sted der driller, er der, hvor væv var ødelagt i forvejen. Så netto fornuftigt men tror desværre at området med mere dødt væv kan blive større. That´s life. Stadig ingen tvivl om, at min sårhelingsevne er ekstremt meget bedre end for nogle år siden.

Er begyndt at bruge madlog programmet og kan mærke, at et godt efterårsmål ville være at smide nogle kilo og også dermed løbe noget hurtigere + teknisk at blive bedre til svøm og cykling. Foreløbig holder jeg mig til de indendørs udskejelser men tænker da absolut, at dagens træningsoplevelse gav noget håb. Sluttede med:

Styrke

Pull ups - underhåndsgreb! 5 x BW + 1 x BW skulle bare lige prøve og vil prøve at få fedtet lidt KB ind nu hvor coach H jo i en periode ikke holder mig i ørerne.

Håber at genoptage det fra september

Ellers engleagtigt stille på job i dag og mulighed for at gå lidt tidligere og samle kræfter til næste uge.

Fortsat dejlig weekend til boardet :wub:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 19.7

Bike

1 time og 4 minutter, gennemsnitspuls 74 % af max, hvor jeg de først 20-25 minutter lå rigtig lavt mens jeg resten af tiden skubbede noget mere til pedalerne. Noget grumpy over indendørs tema + mørkt lokale i Busgaden men stor teknisk hjælp i watt cykel til at øve mig i at holde kadence over 90 og meget lærerigt at fornemme sammenhængen mellem watt og puls.

Fra således at føle mig deform og grumpy fra timens start, endte jeg med at tænke, at jeg squ egentlig er en sej lille trold og at jeg er parat til at blive ved med at kæmpe.

Bodyflow

1 h udendørs, ja og bare super super skønt. Glæder mig allerede til flow i morgen :hippy:

Planen mere spin fra morgenstunden

Tror at jeg skal have en middagslur nu

:wub:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 20/7

Bike

35 minutter

Blev først eftermiddagsspin. Var egentlig vågen lidt i 4 men nok også pga knurren i maven og ovenpå lidt hirsegrød trængte jeg bare til at sove lidt mere.

Bodyflow

1 super fed time i halvstor sal med masser af mennesker og fabelagtig god energi.

Sår har haft været træls i dag men har måske bevæget sig i en bedre retning. Stor blodansamling udtømte sig noget voldsomt og blottet område er blevet større. Bliver en lang rejse mod opheling og det gør bare ondt. Well stadig luksusproblemer sammenlignet med hvad jeg ser hver dage og jeg må bare huske at passe godt på mig selv på en masse andre måder :1112:

Fortsætter på samme måde de næste dage. Lidt indendørs cardio og så masser af flow. Sådan er det bare i tiden.

Søde drømme :clown2:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 21.7

Spin

45 minutter

Bodyflow

1 h

Meditation

30 minutter men var nok mere bare træt og pakket ind i tæpper end stille i hovedet for alvor.

Ellers fint at prøve at træne i Center i Viby men samlet set, så skal jeg snart ud!!!

Nu snart sove og i morgen gerne noget eftermiddagsløb + så bodyflow

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 22.7

Bodyflow

1 h

Simpelthen så træt og med hovedpine så tog bare direkte hjem til dejlig aftensmad + nogle udskejelser i lidt slik og peanuts. Syntes, at mit sår havde brug for det.... træt af det og træt i det hele taget.

Skrev jeg, at jeg var træt... håber at det bliver bedre i morgen

Søde drømme :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 23.7

Løb

Knapt 5 smukke k fra morgenstunden 🌞🌸

Bodyflow

1 dejlig udendørs time i Busgaden

Listede inden afspænding for skønt sushi/kagle pas med miss S 🎀

Træning d 25.7

0

Var tilmeldt bodypump men havde brug for tid til at lande ovenpå dagen på hospitalet og faldt tidligt i søvn i sofaen.

Træning d 26.7

Løb

45 minutter indendørs med program meget lig rolling hills, der fik trukket pulssnit op på 78 %.

Vil prøve at vende tilbage til tri program, hvor dagens pas netop var 45 min's løb. I morgen cykling 🚴🏻🚴🏻

Yoga

90 fabelagtige men også hårde minutter hos superinstruktør L. Masser af intenst arbejde for baller og baglår. I need it ❤️

Ja og har så jeg her i eftermiddag en lille opgave, hvor jeg skal prøve at gøre noget andet, noget nyt, er nervøs men forberedt.... Nothing to lose ❤️

:hippy: over and out

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 26.7

Bike

45 minutter, pulssnit 82 % af max. Meget god kredsløbstræning

Bodyflow

1 h

Vi fik heldigvis lov til at komme ind efter det første udendørstrack i blæst og truende regn

Svøm

25 min med smukke miss S. Dejligt at få dyppet tæerne igen. More to come. Derefter fabelagtigt kaglepas.

Nu blive klar til endnu en formentlig halvhård uge på job men vil prøve at få puttet træning ind fordi det gør mig så godt. Tri program frem mod halv IM er nået til recovery uge, så nok et godt sted at fortsætte.

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 27.7

Bodyflow

1 h

Havde en masse ambitiøse planer om svøm inden sen flow men sår er igen vokset og ja trængte nok bare til at holde det lidt simpelt og ikke for sent.

I dag er weekendens realiteter og konsekvenserne af mine statements nok i højere grad gået op for mig. Har haft været en lidt sørgelig dag

:surrender::ill::clown2:

Nå må stadig tro på, at jeg er på vej til at finde en bedre vej og sparer mig selv for en masse hurlumhej :heartpump:

Sweet dreams :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 28.7

Løb

Lille jog op til hospitalet for at gøre lidt ekstra arbejde ovenpå hjemtur i bil gennem regnvejret tidligere på dagen. Var hverken hurtigt, eller langt men somehow virkelig skønt.

Træning d 29.7

Løb

45 minutter på løbebånd 4-3 interval men stadig meget roligt

Bodyflow

1 h

Træning d 30.7

Styrke

Min egen lille cirkel bestående af pull ups (underhånd) + dips + KB squats + maveøvelse med bold og så nogle ekstra øvelser i runde 2 og 3 med triceps KB french press og nogle små laterals, front raise ting. Føltes uskyldigt indtil DOMS meldte sig i dag. Godt at være i gang. Kan jo sagtens træne alene men har bare haft været forkælet med coach H i en lang periode.

Bodyflow

1 h

Træning d 31.7

Styrke

1 times pump på hold. Også very nice. Masser af party stemming og virkelig en god måde at få luftet hjernen ovenpå en hård uge.

Den dejlige weekend til boardet

:wub:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 1.8

Bodyflow

1 h fra morgenstunden, very nice

Spin

60 minutter, masser af peaks, hårdt krævende arbejde

Træning d 2.8

Spin

60 minutter, slow peaks, også hårdt og krævende men kan virkelig se, at det går bedre og bedre med at presse mig selv + puls. Tænker, at det er godt med en kontrast til alt sejtrækkeriet.

Bodyflow

1 fabelagtig skøn udendørstime på tagterrassen i Busgaden

Træning d 3.8

Løb

25 minutter, aerobic plus indstilling. Super til at få nogle pulspeaks og det også selvom, at det meget af tiden er roligt.

Bodyflow

1 h

Vi var få på holdet og det gav en helt særlig og intens stemning. Very nice.

Well er jo meget same same i tiden men har brug for hjælpen via holdtræningen til at få pas gjort. Har både privat og arbejdsmæssigt haft været presset i de sidste uger og må bare erkende, at mit sind kan være nok så rummeligt og strømlinet det ene øjeblik, for så pludselig at gå mere i kaosmode det næste. Bliver nemt en ond spiral af destruktive spor. Ja og så meget desto mere positivt, at jeg egentlig lykkes med nogle strategier om at gøre noget andet; impuls kontrol, impuls kontrol, vælgen "the high road" og tak til kloge dansemus S for den formulering, der absolut var meget meget anvendelig i går (og i dag), hvor jeg pludselig i Cinemaxx opdagede, at den mand jeg datede lidt for nogle uger siden, formentlig slet ikke er single og desuden lod som om, at han slet ikke så, eller genkendte mig. Meget mærkeligt og unødvendigt. Hvor fremmer samtale bare forståelsen og hvor træls bare ikke at kunne have fået en ærlig forklaring dengang, eller bare lige have fået et ordentligt hej i går etc etc :rolleyes::ninja::thumb_down::omg::bruce:

Nå nok om det...

Kan tilgengæld varmt anbefale Mission Impossible... Så underholdende og morsomt :yo:

Sweet dreams og en lille mandags aften sang

https://www.youtube.com/watch?v=PaKr9gWqwl4

:hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share