Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

Anytime, honey - og var som altid skønt at se dig. :bigsmile:

(mumler noget om at talk the talk altid er nemmere end walk the walk...)

Tak sårede kriger og ja vi må holde hinanden fast og hjælpe hinanden :wub: Også god bedring her :1112:

Well updates ret meget same same men kan mærke, at jeg har haft været gladere de sidste morgener og til aften har jeg fået ryddet mere op. Håb forude....

Træning d 4.8

Spin

40 minutter, very nice, meget varmt og hurtigt brusebad inden flow føltes så livgivende...

Bodyflow

1 h, træt men efterhånden glider jeg også bare igennem programmet uden at tænke og tiden går så hurtigt, faktisk ægte flow..

Træning d 5.8

Bodyflow

1 h

Bare det jeg nåede men føltes også som nok i går

Træning d 6.8

Grit strength

Les Mill's funktionelt træningskoncept med hurtige og sammensatte øvelser; squats + clean & press, burpees + pushups mv mv mv. Anyhow masser af sved på panden selvom, at det kun var 30 min. Vil prøve det noget mere

Bodyflow

1 h udendørs på tagterrassen. Helt exceptionelt skønt i aftensolen.

Well that´s it & that´s that og i morgen er det fredag :heartpump:

Og en lidt gladere sang i dag men super fed imho

https://www.youtube.com/watch?v=YqeW9_5kURI

Søde drømme :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Og en lidt gladere sang i dag men super fed imho

Søde drømme :hippy:

Hæ, så fik jeg hørt den for førte gang - bedre end mine fordomme, hvor meget det end siger.

Ses lige om snart :blahblah::yahoo::yo: :4mewantfood: :firebounce:

😇🐬🌞😎🍴🍸

Det gør vi ven og ja sang bliver bare bedre og bedre fx hørt højt i hovedtelefoner

NB 👮 vi skal sove om natten = også note to selv og mine tiltagende dårlige kaffevaner

:hippy:

I dag nul dag. Tiltagende DOMS og ømhed ovenpå GRIT og ville gerne ud at løbe. Dog samtidigt træt i kroppen og halvsent hjemme. Mere træning i weekenden 😇

Link to comment
Share on other sites

Træning d 8.8

Bodyflow

1 h

Spin

55 minutter, gennemsnitspuls 84 % af max

Endnu engang coach H som en krævende men meget fysiologisk instruktør. Ingen catchy leften for nogen, musik skønsom blanding af alt fra Ramstein til Britney spears. Dybest set udvalgt udfra devisen flere og flere bpm. Hele tiden mere puls, mere pres, mere sved, mere syre. Kan mærke, at jeg på disse timer for første gang længe kredsløbstræner for alvor, bliver bedre. Selvfølgelig også et spørgsmål om, at jeg ikke hele tiden har 12-15 timers træning i kroppen men indimellem i den grad får slappet af.

Sushi + bobler hos skønne miss S var en god afslutning på en god dag

Træning d 9.8

Spin

45 minutter, gennemsnitspuls 82 % af max. Endnu engang masser af pres. Jeg er på ingen måde vild med watt cyklerne i busgaden og indstiller ikke dimsen men træder igen mærkbart og synligt hårdere end for nogle måneder siden. Ramte de over 400 watt på dagens 30-20-10 cykling. Ja og ligegyldigt hvordan plastic dimserne er indstillet, så holder sammenligningen med mig selv jo stadig 100 % og effekten på pulsen er helt tydelig.

Bodyflow

1 skøn skøn solfyldt time udendørs i det bedste selskab

Ville lyve hvis jeg ikke skrev, at en del af mig selvfølgelig drømte om at ligge og cruise på super raceren i det skønne vejr. Har dog bare haft brug for de her effektive og hurtigt overståede pas med garanti for, at jeg fik trænet. En dag som i fredags, så jeg jo fx, hvor nemt det var bare at fnulre rundt uden at lykkes med at få rørt mig. Har brug for rammerne i tiden.

I dag dog overskud til en masse dejlige husalfe projekter incl forberedelse af ugen, brugen hvad jeg har i skabene. Har haft bagt boller, revet gulerødder, kogt fennikel + pasta og har haft holdt mig selv fra supermarkeder og dybt afhængighedsskabende espresso pulver. Nu får vi se, hvordan det går i morgen tidlig. Håbet er bedre nattesøvn med aftrapning....

Dejlig uge til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Tak I to :wub: men var som sagt kun i mindre end 10 sekunder omend x flere og ved jo ikke, hvordan det ville passe med real life. Dog markant højere end for nogle uger/måneder siden. Nå måske jeg bare er blevet så meget tungere, at jeg cruncher de sk.. pedaler når jeg rejser mig op :smilerock:

Træning d 10.8

Løb

60 minutter indendørs, pulssnit 77 %, 2 / 1 interval med rolig gang 1 minut og så 2 minutters arbejde, hvor puls bankede pænt deropaf. Først via hældning og efterhånden nivellerede jeg så ud og satte tempo på i stedet. Very nice.

Bodyflow

1 h

Also very nice. Lykkedes med bare at drikke almindelig kaffe i morges og ja ville være skønt at sove igennem i nat. Fik en lille energi ting inden træning men ellers endnu en god supermarkedsfri dag.

Skal bare have skaffet nogle proteiner i morgen.

Søde drømme :wub:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 11.8

Yoga

75 minutters dejlig ashtanga inspireret hos instruktør S i super fyldt lokale

I morgen tidlig bike inden allergi vaccination og så burde jeg kunne deltage i flow i morgen aften.

Fra i morgen tidlig også helt back to bistro basics, idet både nespresso og nescafé glas nu er brugt op. Håber, at det vil bringe bedre nattesøvn til mig, for er godt nok træt af at ligge vågen mellem 3 og 5.

Når det er skrevet har jeg nu faktisk meget lyst til bare en lille kop mokka nu... :wub:

Link to comment
Share on other sites

Happy rehab, søde. :ninja:

:wub: Mange tak søde

Well i dag har godt nok været en af de lidt "dyrere" dage både indkøbs og kalorie mæssigt men sov tilgengæld godt i nat og har tiltro til, at jeg kan undvære de stærkere pulverkaffer - læs ikke købe det overhovedet... kan stadig længes efter kicket fra Nespresso i stææærk udgave :wub: men søvn slår bare alt andet ...

Træning d 12.8

Bike

42 minutter gode fra morgenstunden, gennemsnit 82 % af max. Masser af gode pulstoppe og havde det virkelig godt bagefter. Astma læge målte peakflow højere end længe, så ja ligeså stille skal jeg nok komme i form igen.

Til eftermiddag var jeg tilmeldt bodyflow men først kl 18 og da jeg var færdig med smukkeseren hos Helle Thorup kl 17, ja der trængte jeg egentlig bare til at få købt ind og ryddet op.

Mere træning i morgen...

Link to comment
Share on other sites

Træning d 13.8

Bike

1 time og 8 minutter + 55 minutter, pulssnit 77 + 79 % af max. Nok kørt lidt for intenst til at være helt et distance pas og følte mig mere presset end længe. Det gør nu heller ikke noget. Har sat triprogram generator op med mål i form af olympisk distance slut november og lige nu giver det god alsidig træning uden de helt lange og udmarvende pas. Skabelonen er den samme som forårets træning og svarende til, hvad jeg forestiller mig næste års træning, men bare lidt kortere pas og dermed mere plads til intensitet. Vil selvfølgelig stadig prøve at få puttet lidt zen ind men glæder mig til at genoptage svøm, systematisk løb og udendørs cykling. Tror stadig, at et af ugens cykelpas skal være indendørs og med det gode pulspres. Sår er ikke 100 % helet men lille nok til at kunne dækkes af helt vandtæt plaster. Gør jo selvfølgelig hverken mig eller svømmestadion sterilt men næppe værre end så meget andet.

Alt godt til boardet herfra :hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Update

:hippy: Godt nok længe siden, at jeg har haft været tilbage på side 2 men har bare haft været en meget travl uge med masser af hyggelige aktiviteter + nogle pressede og hårde dage jobmæssigt. Opfatter jo typisk mig selv som indadvendt med behov for aLone tid for at lade op men facts of life er på den anden side, at det er mega sundt for mig ikke at have for megen tid til at gruble og vade gulvet tyndt. Utvivlsomt også derfor, at jeg havde så stor succes med at følge IM træningsprogrammet på den mentale side. Havde simpelthen ikke tid til at synke hen i selvmedlidenhed og dårlige vaner. At det så ikke lige var en succes mht at ramme målstregen er jo så en mindre detalje host host. Vejen er målet :wub:

Nå må vist hellere starte bagfra for måske at kunne huske lidt - dog stadig i retning morgen/aften

Træning d 23.8

Løb

Distance, 1 time og 35 minutter, pulssnit 82 %, skøn dag i sol, vind og blå himmel retning Moesgaard

Herefter havdyp med god ven L men ikke noget våddragtscirkus. Mest bare hundesvøm. Stadig dejligt dog.

Træning d 22.8

Yoga

Strala 60 minutter inkl åbningsreception for super instruktør og dansesild Malene Arvins nye studie

http://www.yostudios.dk

Virkeligt skønt sammenrend af en masse skønne yogier + instruktører, som jeg har haft lært at kende i tidens løb. Glæder mig til meget mere træning der.

Bike

Cyclo event, 12 km´s enkeltstart kørt superimproviseret og langsomt men i min bog med masser af fart nedad bakkerne, så der er håb. Først og fremmest i godt selskab med cykelpusher K og falden i snak med en masse søde kendte og ukendte mennesker. Blev også inviteret til at blive medlem af en facebook gruppe af seje racersild her i Århus, så en god landevejsmulighed.

Svøm

40 minutters havsvøm med trisild J + masser af dejlig aftensmad ved vandet, termokande med kaffe :wub:

Træning d 21.8

Bike

45 min, pulssnit 80 % af max. Var tilmeldt et yoga arrangement om aftenen, der dog så blev aflyst men derfor morgentræning indendørs i stedet for eftermiddagslandevej

Blev tilgengæld inviteret til dejlig aftensmad med lidt rosé hos god kollega, så en god afslutning på en travl uge

Træning d 20.8

Morgentræning coach H

1 skøn time efter flere måneders pause. Opvarmning på bånd, langrends arm maskine vekslende med sidebøjninger og herefter skøn :rolleyes::ninja: hård cirkel med klassiske øvelser, KB squat, armbøjninger, østtysker, dødløft, overhead clean & press, front/side raise med små dumbbells, pull ups assisted.

Tilsidst mave + Jane Fonda balleøvelse :wub:

Løb

60 minutter, eftermiddag, interval roligt 1 minut med lidt pres og så 2 helt nede i pace. 79 % af max

Var tilmeldt bodyflow men trængte i den grad til noget cardio

Herefter skønt sushi + kagle pas med miss Spinderella

Træning d 19.8

Bodyflow

1 h

Havde masser af store ambitioner og både svømme + yoga tøj i tasken men sjældent rædselsfuld dag på job, så blev bare til flow

Træning d 18.8

Yoga

75 minutter, very nice

Træning d 17.8

Løb

60 minutter indendørs 2/2 interval 74 % af max

Bodyflow

1 h

Træning d 16.8

Bike

Landevej ca 2 og en halv time

Træning d 15.8

Yoga

Halvanden skøn time

Svøm

25 minutter

Dagen startede dejligt med brunch og sluttede med skøn middag og fint besøg af Arne :hippy:

Træning d 14.8

Løb

37 minutter i aftensolen, trætte trætte stænger

Well det var vist det hele..... Er lige til en sen middagslur men skal meget tidligt op til mere morgentræning, så skal nok passe på med at sove for meget.

Søde drømme og den gode uge til boardet :wub:

Link to comment
Share on other sites

Update

G

Træning d 15.8

Yoga

Halvanden skøn time

Svøm

25 minutter

Dagen startede dejligt med brunch og sluttede med skøn middag og fint besøg af Arne :hippy:

Det var mig der var på fint besøg. Den dejligste aften var det!! Næste gang må vi jo bare tale om vigtige ting (ironi kan... :bowdown::blahblah::yo:

Link to comment
Share on other sites

Det var mig der var på fint besøg. Den dejligste aften var det!! Næste gang må vi jo bare tale om vigtige ting (ironi kan... :bowdown::blahblah::yo:

:4whistling: :innocent: :hippy: Tak ven !!!!

Update oven på CRAZY uge :devil::w00t::unsure: Noget af det crazy har jeg helt klart selv været motor på, på en god måde. Nogle gange skal der træffes beslutninger og trækkes streger i sandet. Ja og derudover sindsoprivende tur til family halløj, som jeg egentlig slet ikke er kommet mig over men har jobmæssigt en meget vigtig ting at gøre i dag, så må bare ud over stepperne :alright::devil:

Træning d 24.8

Morgentræning coach H

45 minutter, kom for sent idet jeg havde tilbragt tidlige timer med at få formuleret vigtigt statement angående private life. Kan egentlig ikke huske så meget af træningen men tror, at det var TRX baseret og havde det meget bedre bagefter.

Bodyflow

1 h, very nice

Træning d 25.8

0

Officiel fridag i tritræningsprogrammet. Var meldt til yoga men trængte vist bare til at komme hjem

Træning d 26.8

Bike

45 minutter pulssnit 82 % af max

Yoga

60 minutter, Strala strong i Malenes nye skønne sted inkl hånd og hovedstand :wub:

Træning d 27.8

Morgentræning coach H

1 h "Tung torsdag" - very nice optakt til super udfordrende dag med møder, telefonsnak og tur til Hillerød

Træning d 28.8

Løb

Karrussel tur i Hillerød 1 time og 14, pulssnit 85 % af max. Super dejligt

Træning d 29.9

Løb

Samme tur som fredag men gadget free.

I dag en masse ting jeg gerne ville men starter med at jogge op på hospitalet, få gjort hvad jeg skal have gjort + få bycykel med hjem og så må jeg se, hvad resten af dagen rækker til.

Der er stadig start numre til IM Copenhagen næste år og da vi i fredags, fra Hillerød, kørte over Geels bakke mod Klampenborg, ja der var jeg da fristet af de bløde bakker og lange stræk, hvor angstens sved ikke skulle hagle af mig. Tidspunktet midt august giver måske også bedre plads for lange og lidt varmere ture på cyklen ... well tænkeboks for som evt læsere af loggen vil vide, så er tanken om Nice bare ekstremt inspirerende og spiselig for mig.

Nå den gode søndag til boardet fra shaken & stirred trold :unsure::w00t: :4george: :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Update

Ufff som tiden flyver afsted. Rimelig træningsuge. Dejligt at følge program. Er absolut lidt påvirket af efterårsregn, rusk + faldende temperatur til havs og til lands men der er jo ikke noget at gøre ved det. Dog lige bortset fra stadig i den grad at føle mig overbevist om, at langdistance tri er noget jeg skal søge at foretage mig i godt vejr og med en vis chance for mere varme end her. Er således nu officielt registreret til IM i Nice næste år og ved således godt, hvad jeg skal foretage mig her i vinter.

Træning d 6.9

Bike

Knapt halvanden rolig times landevej. Mere lyst til at komme ud og mere ro på når jeg er ude. Stadig stinker min teknik og mit tempo helt vildt. Massiv plads for forbedring, kun en vej

Træning d 5.9

Bodyflow

1 h

Dejlig time fra morgenstunden

Løb

45 minutter, pulssnit 81 % af max

Træning d 4.9

Svøm

42 minutters teknik svøm indendørs, arbejdede blandt andet med vejrtrækning til begge sider = god øvelse i ikke at overrotere og god øvelse i at lade arm glide fint og uafhængigt igennem vandet på modsat side....

Træning d 3.9

Morgentræning coach H

1 h

Bike

1 time og 50 minutter, pulssnit 80 % af max

Løb

15 minutter, pulssnit 79 % af max

Brick pas

Træning d 2.9

Svøm

45 minutter åbenvand. Super super lækkert. Var ellers tæt på at opgive da jeg følte mig lidt varm og subfebril, utilpas men kom heldigvis afsted og havde en mega lækker oplevelse.

Træning d 1.9

Yoga

75 skønne minutter hos super instruktør S

Well that´s it ... :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Ja, så skulle de skinner vist være lagt :laugh:

:shades::rolleyes::wub::laugh:

Træning d 7.9

Morgentræning coach H

1 h

Very nice, bliver bare i godt humør af styrkeudladningerne og så var ugen skudt godt i gang. Udfordringer er der nok af

Svøm

30 minutter i henhold til program

Vi begynder at have mange små influenza like ramte og de sidste mange dage, har jeg haft følt mig små varm når jeg trillede fra job men har (hidtil) haft klaret skansen og havde det igen i dag meget bedre ovenpå svøm. Skulle af forskellige grunde helst være ret frisk i ugen og især i weekenden

:shades::rolleyes::ninja:

Nogle gange er vi selvfølgelig ikke helt selv herre over det.

Ellers ikke sove for sent ovenpå meget tidlig opvågning

Søde drømme :wub:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 8.9

0

Officiel restitutions dag = perfekt timing i forhold til møde og en lang dag på hospitalet. Tankede op med sushi og lidt slik til sen aftensmad

Træning d 9.9

0

:surrender: :1112: Programmet sagde svøm men ovenpå en lille uge, hvor jeg har haft følt mig små virusset, syntes jeg faktisk i dag, at den var helt gal og alle syntes, at jeg lignede noget katten havde slæbt ind med blanke øjne etc etc. Tror ikke, at jeg har feber for alvor men i modsætning til i sidste uge kunne jeg bare mærke, at det ikke kunne trænes væk. Nu får vi se, hvordan jeg har det i morgen. Vil jo absolut helst afsted på job og til morgentræning :heartpump: Under alle omstændigheder kan jeg måske blive nødt til at revurdere weekendens planer :ill: :dropjaw:

Well well luksus probs. Vil simpelthen snart til at spise noget sundere og dyrke noget mere yoga men er åbenbart lidt slatten i min rygrad i tiden

Søde drømme til boardet :clown2::headphonedance:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 10.9

Løb

30 minutter løbebånd, forsigtig opstart en dag, hvor jeg følte mig bedre tilpas

Bodyflow

1 h

Very nice

Træning d 11.9

Spin

Tanken egentlig et recovery pas men endte på 83 % af Max over samlet set 45 gode morgenminutter.

Fortsat bedre fornemmelse i kroppen. Stod tilgengæld over på eftermiddagsflow og fik i stedet shoppet nye googles og geler. Hvad items skal bruges til må lille eftermiddagsdyp i eftermiddag vise....

Må erkende, at vejret er gustent og at jeg er noget træt og slatten både mentalt og fysisk. En god motivation til at glide ind i efteråret med fokus på god opstart / forberedelse af træningen frem mod Nice i 2016. Måske det bare er det.....

Dejlig weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 12.9

Svøm

Meget kort åbenvands pas men tilstrækkeligt til at konstatere, at vandtemperatur egentlig er fin 17 grader. Bølger indrømmet ret overvældende men ikke ufremkommelige og var ok da jeg kom op af vandet. Lykkedes mig at skære mig på et eller andet, måske badetrappe, så endnu et pirat sår men ikke sutur krævende. Blev tilgengæld inviteret på kaffe af to yngre mænd, der holdt pitstop med termoen ved Ballehage. Well måske verden alligevel er ok og målet stadig en god dag på træningskontoret i morgen. Win or learn :wub:

Muligt, at der kommer lidt yoga senere i dag. Måske ikke.....

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Update

Som nogle måske fornemmede har der haft været lidt under opsejling i forhold til dagens IM 70.3 event her i Århus, som jeg i lyset af nogle gode løbeture i godt sensommer vejr for nogle uger siden fik lyst til at deltage i. Sensommer vejret har jo dog været absolut fraværende og da jeg samtidigt var små syg i sidste uge, så hang stævnedeltagelsen absolut i en tynd tråd. De oprindelige tanker om at træne lynhurtige skift i lille tridragt, var jo også for længst gået 100 % fløjten.

Fredag aften valgte jeg alligevel at registrere mig trods alle katastrofe tanker om dårligt vejr, iskoldt vand, druknedød og massestyrt. Jeg har netop læst, at det at være små neurotisk / angst kan være både arveligt og anatomisk disponeret i (for) store frontal lapper. Ja og kunsten er jo så ligesom at lære at lure, hvornår der er en reel fare på færde og hvornår det bare gælder om at turde at komme ud af comfortzonen.

Både ovenpå svøm i går og i forbindelse med indtjekning følte jeg mig faktisk super glad og parat til at deltage og det blev bestemt ikke dårligere, da løbsledelsen annoncerede, at svøm pga voldsomme bølger blev kortet ned til 1000 m.

Fulgte forberedelses protokol til punkt og prikke og kom også tidligt i sent. Vågnede så desværre i nat og kunne over flere timer ikke falde i søvn = yndlingstidspunkt til katastrofe tanker. Havde jo så også samtidigt pga ugens virus fornemmelse taget ekstra inhalations medicin og det var nok det, der var med til at holde mig vågen. Faldt omsider i søvn og endte med at sove over mig. Da jeg vågnede stod det ned i stænger og vinden ramte de 9 sekundmeter. Dvs meget meget gustent vejr. Havde således nærmest besluttet mig for, at det måtte blive en DNS :omg: men skulle jo ned og aflevere chip + hente indtjekkede ting, så kunne ligeså komme afsted inkl mine ting. Ja og da jeg så mærkede stemningen var det jo nemt lige at hoppe i våddragt, gøre slutforberedelser og nyde godt af chit chat med masser af søde veloplagte triathleter = derfor, at vi gør det. Ingen tvivl om, at det krævede et særligt mod + viljestyrke i dag + og jeg brugte meget energi på at holde varmen.

Bølgerne så overvældende ud og der var masser af stærk brænding, hvor de knækkede over. Da starten først gik for min gruppe føltes vandet fint varmt men bølgerne var meget meget voldsomme og mine arme føltes fuldstændig numb + min vejrtrækning så overfladisk, at jeg slet ikke turde at putte hovedet under vand. Brystkvabbede bare derudad og så den ene efter den anden blive fisket op af de dybt professionelle livreddere. Jeg har altid tænkt, at det var noget bullshit når de i athletes guide skrev, at det bare var en arm i vejret og så var hjælpen der. En dag som i dag var det tydeligt, at de bare vidste, hvad de foretog sig. Kunne mærke, at panikken var meget tæt på at tage over og at det at få en bølge i munden kunne være livsfarligt. Måtte i flere omgange vende siden til brydende bølger for at skærme mit hoved. Hvis jeg havde haft stolet på min vejrtrækning havde det bedste nok bare været at dykke ned og svømme under bølgerne men frygtede total bronkospasme.

Besluttede mig for ikke at ville løbe nogen risiko og kom i kontakt med båden, hvorefter at jeg lynhurtigt blev holdt oven vande af en livredder, der hoppede ned til mig. Båden var fyldt med andre frafaldne og flere kom til inden at vi satte kursen mod land. Alt blev håndteret så fint og inden længe havde jeg både folie tæppe, varm kaffe og mulighed for at hente alt mit grej.

Ja så samlet set en kort dag på træningskontoret men anyhow meget meget lærerig og hvis svøm var lykkedes, så havde jeg haft mod på både cykel og løb, trods at det absolut nok ikke var det bedste vejr til den slags. For nogle år siden ville jeg aldrig være kommet til start på sådan en dag og jeg har lyst til meget mere tri. Lyst til at komme i endnu bedre form og lyst til mere eventyr.

Somehow må det være det vigtigste :wub:

Ligenu er jeg bare helt udmattet og klar til eftermiddagslur og så må vi se, hvad der kommer til at ske.

Fortsat god weekend til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share