Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober


Bjergtrold
 Share

Recommended Posts

4 timer siden, Gregers TF skrev:

Jeg forestillede mig nok, at du også havde megtet mentalt med hjem. Om det så er lettere end natte- og døgnvagter skal jeg ikke kloge mig på men jeg gætter at det er lige så hårdt. Måske på en anden måde men stadig.

Respekt for at holde skruen kørende i sundhedsvæsenet.

Tak kære Gregers og ja mentalt har jeg altid mest haft med mig, at jeg har været heldig at få muligheden for et meningsfuldt arbejde men er som om, at prisen alligevel bliver højere og højere. Tror absolut ikke, at jeg ville holde til dine udfordringer med natte og døgnvagter længere og den truende lock out kommer vel også til at ramme Jer med kaos :hippy: 

Nå dagens dejlige træning

I mit program befinder jeg mig lige nu stadig i grundtræning - base period og uge 16, dagens pas var løb og svøm

Løb

Fredag er interval dag men på en blid måde, hvor jeg meget af tiden arbejdede ved ikke for hård intensitet. Tror absolut, at det er forudsætningen for at kunne holde til det. 

Løb først opvarmning 10 minutter og endte i ca 70 % omkring de 137 i puls

Så pyramide 200, 400, 800, 1200, 1600 m i intensitet 75 med 30 sekunders pause og så videre ned i 1600, 1200, 800 og 400 i intensitet 85+ og til sidst 90 %

En dejlig times træning med lidt spice tilsidst uden at det føltes udmarvende

Svøm

45 minutter med lidt forskelligt mest crawl men både med pull buoy og mini svømmefødder. Lige nu træner jeg mest teknik og finden flow igen og så må decideret program træning falde ind, når jeg føler mig mindre som en badeand. Fatter stadig ikke rigtig, at jeg svømmede de 3.8 ki Englebugten men det gjorde jeg jo. 

Morgendagens cykelpas har lidt de samme elementer som løb i dag med skift mellem noget 75 % og lidt 84 % oplægget 140 minutter men ser ud til, at jeg kommer til at være godt underholdt hele vejen og så bagefter 40 minutter løb = aerobt arbejde med intensitet under d 75 %

Nyder det. Dejlig Langfredag til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

Træning d 31.3

Cykling

1 time 46 min

 5abfa89e8bc29_Skrmbillede2018-03-3117_25_09.png.4c937c504963f11274da9f370e3b8e64.png

20 min's opvarmning med tiltagende let pres i fødderne op til 70 %, så 3 x 3(40 s medium, 20 let, 30 hård), derefter hovedserien med 3 x 18 minutter i 75 % x 2 og så den sidste i 84 %, 2 min i 60-70 % mellem hver, så skulle der have været 3 x 9 min med den første i 75 % og de 2 næste i 84 % og så afrul frem mod i alt 2 timer og 20 minutter. Well men må erkende, at min lille bolle med nøddepålæg lå nede i rygsækken i stedet for oppe på cyklen og at jeg gik lidt sukkerkold. Så stod over på den sidste del og droppede let løb i 40 minutter. Well når jeg så alligevel syntes, at det var en vellykket dag, så handlede det om, at det var fint at arbejde med de forskellige intensiteter. Jeg følte mig mentalt godt underholdt, det var fedt først at skulle koncentrere mig om at holde intensiteten nede og derefter om at holde den oppe. De 9 minutter fløj afsted, sammenlignet med de 18 og på intet tidspunkt føltes kroppen dum, tung eller syret til. At få nok at drikke og spise under lange pas har altid været en af mine akilleshæle - win or learn. 

I morgen masser af lejlighed til at tage revanche med lidt omvendt tema, først langt løb og så trillen af på cykel. Må se hvordan det bliver. Ain't over untill the fat lady sings eller noget..... 

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning søndag d 1.4 - IM program uge 16 dag 7 base period

Løb

1 time og 45 min niveau < 75 %

5ac1095440c29_Skrmbillede2018-04-0118_28_47.png.fc9ad392d21c565af0e14f91b343671a.png

I starten skulle jeg op i Ae2 for at ramme puls men efterhånden satte jeg tempoet lidt ned. Føltes ok.

Bike

55 min 

5ac10990ae3b2_Skrmbillede2018-04-0118_28_22.png.a8f4125ab2187d09346aba6301e7185e.png

Målet igen at være < 75 % og så de sidste 5 minutter bakke helt af. De 2 dybe hug skyldtes, at jeg var nede for at få fat på lille snack = proteinbolle med nøddepålæg og så lige skulle få det tygget færdigt. Igen må målet på sigt være, at jeg spiser, drikker noget energi, inden!! følelsen af, at energi / sukker niveau falder markant = running on empty - light headed fornemmelse. Nå alligevel var jeg meget glad og tilfreds da de sidste minutter tikkede færdig. Det har været en god uge. Lærer lidt hele tiden og genfinder glæden ved at få pakket taske og få pas til at lykkes, så godt som muligt. Bedste lektie, at spinning timer er alt for hårde intensitetsmæssigt og at det er meget bedre at træne selv. Naturligvis helt optimalt udendørs på landevejen men ligenu, hvor jeg er i gang med ligesom overhovedet at få programmets stil ind i kroppen og passene. Ja der er det ok at nørde med det uden trafik og andet forstyrrende. I morgen går jeg ind i build periode. Masser af gode pas coming up og igen med de længste lørdag og søndag i næste weekend. Nu får vi se. Fortsat dejlig påske til boardet :hippy:

 

Link to comment
Share on other sites

11 timer siden, mugge skrev:

Det er da en imponerende stabil pulskurve, du kan holde i så langt et løbepas. Jeg ville ønske, jeg kunne ligge så længe i min anerobe zone, jeg formoder, det er det Ae2, står for.

Tak Mugge og ja Ae2 refererer til den midterste af mine aerobe zoner i følge Hechmann testen i sin tid. Men nu var det jo pas på løbebånd, hvor min eneste underholdning i knapt 2 timer var at holde blikket rettet mod pulsmåler og justere tempoet, hvis puls begyndte at skride. Så in real life med bakker og halløj ville min puls normalt også svinge meget mere. Lige nu, hvor jeg føler mig meget ydmyg mht om jeg kan følge program og om kroppen kan holde til det. Ja der føler jeg mig overbevist om, at det er af den største betydning at følge de anviste intensiteter og holde de lange pas nede i intensitet. Ellers bliver det simpelthen for hårdt. Lige der er jeg så glad for mit Garmin 910 XT, idet at jeg kan følge pulsen på det store display. Det kan jeg ikke på min Vivosmart ting men det er jo også mere sådan en husmor / skridttæller / aktivitetsmåler :hippy: 

Link to comment
Share on other sites

7 timer siden, Bjergtrold skrev:

Men nu var det jo pas på løbebånd, hvor min eneste underholdning i knapt 2 timer var at holde blikket rettet mod pulsmåler og justere tempoet, hvis puls begyndte at skride. 

WTF?! Knap 2 timer på løbebånd? Det må godt nok kræve noget mental styrke ... pyh ... :worship:

Link to comment
Share on other sites

1 time siden, Henrik S. skrev:

WTF?! Knap 2 timer på løbebånd? Det må godt nok kræve noget mental styrke ... pyh ... :worship:

Thx superløber men er nu ikke anderledes end dine udmarvende killer intervaller tænker jeg. Well men må faktisk sige, at jeg har haft opført en lille indre "armene over hovedet" / indianer / sejrs dans, hver eneste gang, at jeg har lykkedes bare lidt med passene på det seneste. Jeg nyder det og fysisk føles det fint men kræver noget. I dag var passene korte men er jo det samme cirkus med omklædningsrum, tøj af og på, diverse dimser, hvad duer over/under vand. Nå ved godt, at det er luksus små ting. Fx børnefamilier har jo hver eneste dag et pakke cirkus, som er mange x større og med en langt højere grad af uforudsigelighed.

Svøm

36 mod planlagte 45 min men til gengæld svømmede jeg de første 1100 m i et langt flow uden pause og det var dejligt. Teknik drills er selvfølgelig gode men syntes lige, at jeg manglede fornemmelsen af faktisk godt at kunne svømme og bare kunne blive ved.

Bike

40 min. Først 10 min opvarmning op mod ca 65 % og så 20 min i 75 % med efterfølgende 10 min med faldende intensitet ned mod 60 %

Ja og så nu 44 timer til der skal trænes igen. Som sagt fysisk veltilpas uden smertende led, eller tilsyrede tunge muskler men vil nyde det anyhow :hippy: 

Dejlig uge til boardet når I når så langt derude

 

Link to comment
Share on other sites

Lille Update

Fredag morgen og har en dejlig solfyldt afspadseringsdag, for skulle egentlig være fløjet til Oslo til møde i går. Well men somehow det her med, at du ikke kan forberede dig på det uventede.. Visa Dankort uventet spærret i påsken og så viste det sig, at kortet havde været i gang med at blive misbrugt og at der var hævet tiltagende større beløb både i Euros og Dollars. Well om ikke andet tak til NET's algoritmer for at fange det og spærre. Anyhow så er det umuligt at rejse i de her tider uden kort, TELMORE har haft sendt daglige trusselsmails og det nye kom først i går. I påsken lykkedes det formentlig pga al den gode træning at sove godt og have god ro på men de første dage efter påske var super hektiske og med nogle meget vågne nætter. Tirsdag tiltrængt restitution og onsdag kunne jeg mærke, at kroppen ikke var klar til at tage fat på mere vild træning. Er ude i et kamikaze projekt men ved, at hvis jeg lytter til kroppen og samtidigt prøver at opgradere træningen løbende, så vil jeg om ikke andet komme i bedre form. Om det så rækker til langdistance tri vil tiden vise. Vigtigst, at jeg har det sjovt undervejs og hele tiden flytter mig en lille smule og ikke giver 100 % op bare fordi, at det ikke lige går efter planen. I går valgte jeg så at komme i gang igen bare med det ene ud af programmets to planlagte pas.

Træning i IM program uge 17, build uge 1, dag 4

Bike 

5ac724f2af56f_Skrmbillede2018-04-0609_31_26.png.86242f881f8ebe7579f5b303ade225fb.png

65 min

Først 20 min opvarmning, så 3 x 3 min Isolated Leg Training med 30 sekunders pause mellem hver blok af de 3 min. Hvert min med 20 sekunder med træk med det ene ben, 10 sekunders transition, så 20sekunder med det andet. Mentalt havde jeg på forhånd tænkt, at det lød bøvlet men var faktisk en ret fed øvelse. Så 2 x 10 min i 75 % med 2 minutters recovery ind imellem og så tilsidst 3 x 3 min ILT igen og så afrul. Tiden gik hurtigt og god følelse af at være i gang. Ser ud som om, at det blev til 4 min i 2.runde af ILT. 

Senere i dag svøm 60 minutter og så blid interval løbedag. 

Dejlig solskinsdag og weekend til boardet når I når så langt :hippy:

Nb og hvis eventuelle læsere er på Spotify, så kan jeg varmt anbefale playlisten "Organica", der beskrives som havende "deep tribal sound combining electronic elements and organic instrumentation stemming from the folk music of Africa, Latin America and the Middle East" super fed musik inkl til Zendurance training. Det er i øvrigt sjovt som iTunes altid sendte mig flere og flere country ballader mens Spotify foreslår playlister som denne og Truly deep house music. Det må være min temmeligt sammensatte personlighed + forskellige algoritmer. Fascinerende og uhyggeligt på samme tid. Big Brother is watching mere end nogensinde I guess. Happy listening anyhow :hippy:

 

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

3 timer siden, Bjergtrold skrev:

Nb og hvis eventuelle læsere er på Spotify, så kan jeg varmt anbefale playlisten "Organica", der beskrives som havende "deep tribal sound combining electronic elements and organic instrumentation stemming from the folk music of Africa, Latin America and the Middle East" super fed musik inkl til Zendurance training. 

Lyder umiddelbart som super træningsmusik. Skal jeg på et tidspunkt til at lægge lidt solospinning ind i programmet igen, så kunne det godt være den playliste, jeg havde i ørerne. Ellers hænger jeg stadig fast i en masse Underworld-numre, der ligger på min gamle mini-iPod, når jeg spinner for mig selv en sjælden gang. Det stammer fra årene med mange spinningtimer om vinteren, hvor Chris McDondald havde en lang Underworld-fase ...

3 timer siden, Bjergtrold skrev:

Er ude i et kamikaze projekt men ved, at hvis jeg lytter til kroppen og samtidigt prøver at opgradere træningen løbende, så vil jeg om ikke andet komme i bedre form.

Det er værd at huske på, at man jo ikke nødvendigvis skal være i form til en specifik opgave før selve dagen, hvor starten går. Når jeg taler med nogen, der fx vil deltage i Cph Half i september, så er de ofte lidt for ivrige efter at komme op på distancen og give den gas. Men altså, man har jo helt frem til startstregen til forberedelse. Selv har jeg en tendens til at tage bekymringerne på forskud og må minde mig selv om at væbne mig med tålmodighed. Og som du selv er inde på, så kommer man jo i hvert fald i bedre form ved at have et mål at arbejde hen imod ...

Edited by Henrik S.
Link to comment
Share on other sites

På 6/4/2018 at 13:39 , Henrik S. skrev:

Lyder umiddelbart som super træningsmusik. Skal jeg på et tidspunkt til at lægge lidt solospinning ind i programmet igen, så kunne det godt være den playliste, jeg havde i ørerne. Ellers hænger jeg stadig fast i en masse Underworld-numre, der ligger på min gamle mini-iPod, når jeg spinner for mig selv en sjælden gang. Det stammer fra årene med mange spinningtimer om vinteren, hvor Chris McDondald havde en lang Underworld-fase ...

Det er værd at huske på, at man jo ikke nødvendigvis skal være i form til en specifik opgave før selve dagen, hvor starten går. Når jeg taler med nogen, der fx vil deltage i Cph Half i september, så er de ofte lidt for ivrige efter at komme op på distancen og give den gas. Men altså, man har jo helt frem til startstregen til forberedelse. Selv har jeg en tendens til at tage bekymringerne på forskud og må minde mig selv om at væbne mig med tålmodighed. Og som du selv er inde på, så kommer man jo i hvert fald i bedre form ved at have et mål at arbejde hen imod ...

Tak kære superløber :hippy:

Underworld og Chris McDonald spin holder HELE vejen!!

og ja min “tagen bekymringer på forskud” udgave har klart karakter af katastrofe tanker = enten/eller tanke gang, hvor jeg bare er parat til at give op ved det mindste bump :-( well og hvis nuværende proces kunne hjælpe mig til en dag ad gangen at arbejde med at prøve og gøre mit bedste. Så er meget vundet. Vejen er målet :hippy:

Dagens pas

Løb

5F5930A3-5DC7-41BD-AAF2-315C4064359C.thumb.png.da63430e09c0fb6b5860ba48e3f34792.png

60 min

10 opvarmning og så 20 x 400 m i 75-80% med 30 sekunders pause.  

svøm

30 min. Skulle have været 60 men syntes, at det gled lidt tungt i dag. 

Dejlig weekend til boardet :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

7 timer siden, vestjyden skrev:

"10 opvarmning og så 29 x 400 m i 75-80% med 30 sekund"

Den vej giver helt sikkert en god ilt optagelse. Smuk pulskurve du poster.

Tak kære Vestjyde men må igen indrømme og rette. Var kun 20. Gik galt da jeg skulle rette fra 19-20. Men ja vejen er målet og fedt at læse, at du kombinerer yoga med løb og styrke - ægte zendurance :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 7.4 IM træning uge 17, build uge 1 dag 6

Bike 150 min

8095E498-0D58-4FE0-85DA-746E94284E1F.thumb.png.4900a5c9e1d6c9f3c58069ca9ee4fda6.png

først opvarmning gearing pyramide og så mere Isolated Leg Training + VG variable Gear intervaller, 40 sek moderat 90 rpm, så 20 >110 rpm og 30 mere tungt 85 rpm. 

Hovedserien 32 + 27 min i 75 % med 3 minutters recovery og så 18 + 9 min i 85 %

afrul inden løb 50 min. Mest smadret i fødder men nu føler jeg mig generelt meget træt.

Mere træning i morgen hvis kroppen vil. Søde drømme :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 8.4

Yoga

"Langsom flydende hatha sekvens" 43 min på YogaVivo

Det gode ved gårsdagens træning, at jeg sov som en lille sten og fx på Vivosmart dims havde over 5 timers dyb søvn, hvilket må være absolut rekord. Også meget fokuseret på praktiske opgaver i formiddags inkl pakken rygsækken til mere løbe/cykle pas i dag. Well men kæmper samtidigt med dum deadline. Mangler ikke meget men er blokeret i forhold til at sige, at det er godt nok. Ja og følte mig også samtidigt rådvild mht om det er godt at presse træt krop i dag. Mentalt kan jeg sagtens æde mig selv men fysisk skal det også være en god ide. Nå vidste anyhow, at yoga ville være en fabelagtig dejlig ting både for krop og sind. Alt for længe siden. Så nu arbejder jeg i hvert fald videre med at få skrivebordsting gjort færdig og tror så umiddelbart, at yogaen blev dagens pas. Medmindre selvfølgelig, at deadline og kroppens ressourcer pludselig overrasker mirakuløst. I morgen svøm 45 min, tirsdag fri og onsdag buldrer IM træningen så videre med fuld styrke. Vil så gerne prøve at flette noget mere hjemme yoga ind for gør SÅ godt og det er så nemt med videoerne på Yoga Vivo. Dejligt ikke at være afhængig af hold nogen steder.

Med mit nye Visa kort fik jeg i går iTunes op at køre igen og var godt underholdt af "Thor Ragnarok" i går aftes. I aften tror jeg, at jeg vil leje "The Square" som jeg aldrig fik set i biograf. Har jo sat fjernsyn ned i kælderen, så er ret udvalgt når jeg endelig ser noget.

Fortsat dejlig solskinssøndag og uge start til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Lille update

Søndag endte med bare at være arbejde udover yogaen men især sener og led var godt nok også lang tid om at komme sig ovenpå lørdagens pas. Ingen tvivl om, at det er lige til grænsen og jeg vil bare ikke træne mig skader til. Så hellere lade målet fare og prøve at komme i form på anden måde. Meen hælder nu stadig til at følge program med nødvendige justeringer og så prøve at se, hvor langt det går. Troede egentlig, at jeg var i gang med at reservere hotelværelser tæt på startområdet men pludselig var jeg charget for 3 overnatninger i august, så nu kan jeg ligeså godt satse på at skulle afsted. Læste i en update i går, at 85 % af startnr er væk, så tid til at beslutte og prøve. Win or learn :hippy: 

Træning d 9.4

Svøm 38 min. Havde en travl dag og var virkelig fyldt i mit hoved. Uden det hersens skøre projekt tvivler jeg meget på, at jeg var kommet i vandet på svømmestadion og så havde jeg det så MEGET bedre bagefter. Ja så alene af den grund grund til at holde fast.

I dag skal jeg afhente Terry Laughlins "Total Immersion.." - svømmebog og håber, at det giver noget løft.

"Træning d 10.4"

Fri og som beskrevet tiltrængt.

Træning d 11.4

Bike

1 time og 15 min

Opvarmning 10 min og så 3 x 9 min i 75 %, 3 x 3 min Isolated Leg Training og så bare stille og rolig kørsel omkring de 75 %.  

Føles efterhånden meget mere naturligt at være på cyklen og er blevet meget bedre til at holde pulsen oppe ved hjælp af kadence uden at sejtrække. Ja og igen et eksempel på, at det er en spændende proces og at tingene udvikler sig. På programmet også løb 55 min men mave var dum og ja tror også, at det er godt ikke at presse citronen. 

Senere i dag svøm :bubblebath:

:hippy:

Link to comment
Share on other sites

Indleder med de sidste dages whauw oplevelse nemlig bogen om "Total Immersion" swim like a fish - svømmemetoden. Super super inspirerende og faktisk kan jeg genkende nogle af de øvelser, som vi havde til nogle af tri klub svømme sessionerne, hvor det i høj grad gjaldt om at finde balance i vandet. Og også, at det var til nogle af de tidspunkter, at min svømning flyttede sig mest. Kan mærke, at alene glæden ved at arbejde/lege med svømningen, ja at det er noget af det der nærmest i sig selv kan validere hele tri projektet. Hvis bare at jeg kunne opnå, at jeg kunne blive bedre til at svømme og finde den glæde ved det, som træningsmetoden sigter i mod. Ja så er meget vundet. Og faktisk så er intentionen med metoden også i høj grad, at svømningen tag for tag, åndedrag for åndedrag, nærmest er som en yoga praksis af tilstedeværelse og ikke kamp. Det er jo svært at stå for = ægte zendurance. Torsdag havde jeg så faktisk også en helt fantastisk skøn times svømning bare med tri programs forslag. Mødte også tidligere svømme træner C, som jeg kender både fra tri klub og job og masser af god hygge og snak i det på svømmestadion. For mig en god kombi af noget socialt og så træning, der gør mig godt. 

Vel hjemme researchede jeg jo lidt og så viste det sig, desværre rigtig trist, at Terry Laughlin døde i en alder af kun 66 år sidste efterår. Det er bare så trist. Både bog og videoer flyder simpelthen over af en mand, der tydeligvis elsker at videreformidle glæden ved svømning og har nogle fantastiske menneskelige egenskaber i forhold til at gøre det. Heldigvis er der jo så masser af Total Immersion coaches rundt i verden, der kan føre det videre og igen manden virkede virkelig oprigtigt, som en der var 100 % tilstede i de ting han foretog sig fra morgen svømning kl 5.30 hver dag til svømme undervisning verden over. Endnu en god reminder om at få noget godt ud af hver dag. Der er bare ingen garantier for noget. Et andet fint lille indblik er her fra Hawaii med Tim Ferris

The Tim Ferris experiment

Det er super flot lavet og (i min verden) meget inspirerende

Ellers træning i går løb 2 x 25 min frem og tilbage til job. Cykel til reparation. Havde svømmetøjet i tasken men var bare mega træt ovenpå travl job dag. 

I dag meget mere arbejde med deadlines og så noget Bike 135 min

Dejlig weekend til boardet :hippy:

 

Link to comment
Share on other sites

Træning d 14.4

Bike 

135 min

5ad2019e7a239_Skrmbillede2018-04-1415_25_57.png.fa8513c2cd0121fd10103fef5038bf21.png

Først opvarmning 20 min i gearing pyramide; 2,3,4,5 og 6 min

Så 4 x 8 min i 75 % med 2 minutters pause, så 2 x 15 min i 75 % med 1 minut ind imellem og så 4 x 20 sek kadence > 120 + 40 sek 90 rpm. Og så tilsidst klar til 2 x 13 min + 30 sek i 84 % inden afrul. Syntes at tiden gik hurtigt.

Inden nåede jeg at indlevere gammel racer til forårstjek. Er selvfølgelig ikke helt på samme niveau som carbon drømmen, som jeg nåede at have i et lille års tid men samlet set syntes jeg faktisk, at den var overraskende let og lækker. Med det niveau som jeg cykler på, er jeg slet ikke sikker på, at det er så ringe endda. 

Nå i morgen mere træning :hippy:

Link to comment
Share on other sites

Træning d 15.4

Svøm

1100 m. Svømmede med god veninde og vi var lidt sent på den og tror somehow, at jeg havde fået spændt googles rem for hårdt., så følte mig ikke helt godt tilpas.

Havde total immersion tankerne i baghovedet med hovedet dækket af vand, følelsen af at svømme "ned ad bakke", hjælpen ben og hofter op i vandoverfladen og så finde balance på siden + glide langt igennem vandet. Lang vej endnu men i følge Garmin lysner det en lille smule med lidt højere tempo, færre svømmetag og faldende SWOLF, som er sammenlignelig med handicap ting i golf. Stadig høj men faldende. Bagefter café hygge og følelsen af lys og forår da jeg cyklede hjem. Må altså huske at få gjort de ting for gør mig så godt. 

Og så blev dagen i dag dagen, hvor jeg officielt har registreret mig til IM. Stadig vejen er målet og vi får se, hvor det ender men ville bare ikke risikere, at der pludselig var udsolgt. Omvendt så har vi rent astrologisk lige været i perioden, hvor Merkur (tilsyneladende) kører baglæns og det skulle være en tid for at miste ting, misforståelser og ikke en tid til bindende kontrakter. Mistede faktisk også dims til Garmin brystrem i går, så nu venter jeg på en ny. Men altså Merkur på rette bane og jeg fortsætter bare med træningen lige så stille en dag ad gangen, som kroppen vil være med til det.

Søde drømme :hippy:

Edited by Bjergtrold
Link to comment
Share on other sites

14 timer siden, Bjergtrold skrev:

  Omvendt så har vi rent astrologisk lige været i perioden, hvor Merkur (tilsyneladende) kører baglæns og det skulle være en tid for at miste ting, misforståelser og ikke en tid til bindende kontrakter. Mistede faktisk også dims til Garmin brystrem i går, så nu venter jeg på en ny. Men altså Merkur på rette bane og jeg fortsætter bare med træningen lige så stille en dag ad gangen, som kroppen vil være med til det.

Apropos Merkur baglæns/forlæns, så dukkede dims selvfølgelig op alligevel i vaskemaskinens gummirem. Syntes bare, at jeg havde ledt alle!! steder x mange. Nå tænker alligevel, at det var lidt held i uheld for gjorde, at jeg fik arbejdet mere på deadlines i går, ikke fik overtrænet kroppen og nu værdsætter jeg endnu mere, at jeg i morgen (forhåbentlig) kan gennemføre cykle/løbe pas. Selvom, at den nye er på vej, så husker jeg det som ret bøvlet, at få den til at connecte til uret, batteri skulle vendes og det var svært at opdrive en skruetrækker, der var lille og stærk nok til de små skruer. Havde mindst en der knækkede undervejs. Ja og måske meget godt at have en i reserve. Mit nuværende program og IM træningen i det hele taget, handler jo meget om ikke at træne med for høj intensitet vedvarende. Ja og så tilgengæld en gang imellem lige trykke lidt på gaspedalen. Så i hvert fald svært uden pulsmåling. 

Nå senere i dag mere svøm. Har officielt en fridag men 2 ting, der skal være færdige, så må hellere godt i gang. 

Solhilsner til boardet :hippy:

Link to comment
Share on other sites

7 timer siden, Gregers TF skrev:

Jeg har opgivet at få de små djævleskruer ud. Jeg køber ny sender når batteriet er fladt, hvilket er et irriterende frås med resourserne når selve senderen ikke fejler noget. På det punkt er Garmin håbløst efter eksempelvis Polar, hvor batteriskift er en leg.

Tak Gregers men skal batteriet stadig ikke ud og i igen for at koble ur med ny sendedims?? Sådan husker jeg det bare fra sidst. Nå foreløbigt så har jeg jo den gamle, så kan vente lidt med at bakse med det..

Skrivebordsdag herhjemme + lidt husalfe halløj, så syntes ikke, at jeg følte mig super fresh til svøm da jeg først havde været på indkøb og anbragt ny justeret racer herhjemme i stuen. Er nu rart at kigge på igen. 

Meeeen vidste, at der kun var en vej og endte så med at have fabelagtige 45 minutters svøm. Som kick øvelse valgte jeg flyde på siden med den nederste arm strakt, hovedet godt nede under vandet for igen at modvirke de tunge ben. Som Terry Laughlin skriver i "Total Immersion" bogen, så udløser det helt automatisk panik i hjernen at mærke benene synke og omvendt er det utrolig fredfyldt at befinde sig under vandet med hovedet hængende i god balance og bare glide afsted. Ja og tog mig også lidt tid at finde mig godt til rette men igen god følelse da det lykkedes og gode crawl baner bagefter. Med fare for at gentage mig selv, så vil det være det HELE værd, hvis jeg lykkes med at opgradere min svømning og endda få det sådan, at det er en nydelse undervejs. Evt læsere af loggen vil vide, at det ofte har krævet noget at smide mig selv i det kolde vand og også, at jeg ofte har haft ballet på pas efter pas, inkl haft lange perioder uden svøm. Bliver bare nødt til at fortsætte med at øve mig. Kan godt føles lidt akavet at ligge der på siden men fylder jo ikke noget, er nem at overhale og nogle af de brushoveder, der på en eller anden måde tilsyneladende ejede det hele med plask, turbulens mv mv ja dem gled jeg jo ligeså stille forbi i ninja crawl stil bagefter. Hæ hæ. Nå nu må jeg opføre mig ordentligt. Sorry. No wonder, at jeg stadig er single. 

Håber på en god nats søvn inden undervisning i morgen tidlig og mere bike + løb. Overvejer lidt om løbeting kunne erstattes af løb frem og tilbage til job, så jeg bare skulle koncentrere mig om halvanden times cykling i morgen eftermiddag :hippy:

Link to comment
Share on other sites

  • Bjergtrold changed the title to Mera Peak, Himalaya Nepal, 6465 moh, oktober

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share