Peter på nye eventyr... i Danmark


pesaol
 Share

Recommended Posts

Opsamling uge 11

På trods af et nærmest eksorbiant alkohol indtag denne uge... er det faktisk lykkes mig at træne.

Mandag: 1xbikefit fatburner + 1xbikefit energy med Katja på FW Fasanvej

Tirsdag: Ca. 5 km løb

Onsdag: Styrketræning for overkroppen + 1 time på crosstrainer

Torsdag: Ca. 8 km. løb

Fredag: Ca. 6 km. løb

Lørdag: Ingen træning

Søndag: Ca. 8-9 km. løb

Jeg smutter jo til Norge på torsdag og deraf det eksorbiante alkohol indtag. Der har været mange farveller og på gensyn og jeg må indrømme at selvom jeg glæder mig til at komme i gang og er overbevist om jeg har taget den rigtige beslutning, er det lidt vemodigt at sige farvel.

Hvad med knæ og andre skavanker??? Joh, tjah det kører nogenlunde. Jeg løber ikke længere ture end 10 km. før der er nogen lunde orden på mit knæ. Det kommer og går lidt, og jeg er rimelig fortrøstningsfuld. Kan dog mærke at jeg snart skal have nogle andre sko. Mon løbesko også er hammerdyre i Norge???

Link to comment
Share on other sites

Dagens træning:

Her til formiddag/eftermiddag stod den på en gang solid funktionel styrketræning. Skulle ha ryddet mit loftrum og måtte derfor vade op og ned fra 5. sal med rigtig, RIGTIG mange tunge bøger bl.a. Svedte som et svin, og så blev det jo også en gang trappetræning... heldigvis brokkede knæet sig ikke.

Her til aften stod den så på 2xbikefit energy med hhv. Katja og Jesper på FW Fasanvej. Må indrømme at dagens strabadser sad lidt i benene på mig, men i den første time med Katja nåede jeg dog et snit på 80% og et max på 94%. En af de nye tiltag på hendes timer er åbenbart at man kan vinde en kage ved den afsluttende makker kørsel - jeg vandt dog ikke...

Jespers time blev lidt præget af de tunge ben og så det at belastningen på cyklen - som ellers havde fungeret fint den første time - skiftevis kom og gik, så det blev noget ujævnt, men et snit på 76% og et max på 90%.

Det var så min sidste optræden i Fitness World for denne gang. Mit medlemskab er for længst blevet opsagt, og jeg kommer ikke mere ned i denne uge. Styrketræningen de næste dage bliver også funktionel :tongue:

Link to comment
Share on other sites

Så er jeg landet i Norge og sandelig om jeg ikke her på 2. dagen har været ude på min første lille løbetur :4thumbup:

Det blev til omkring 6 km: http://connect.garmin.com/activity/160661036#.T2yWQ0j8lmM.facebook

Der er en masse at fortælle og det kommer også hen ad vejen. Lige nu skal jeg bare bruge den næste uges tid til at falde til rette og lære området at kende før jeg starter job. Jeg bor i Haugesund, en mellemstor by i det sydvestlige Norge. Har lejet en kælderlejlighed i et roligt villakvarter, og det bedste er at jeg har fjeld og skov lige en halvanden km. bag mig :smile:

Derfor må de første løbeture bruges til at udforskes terrænet, og findes der nogen bedre måde end løb??? Der er pænt bakket i området og for at skåne knæet gik jeg indimellem, og til tider måtte jeg også lige stoppe op og nyde udsigten. Det havde intet at gøre med at jeg var forpustet - Intet overhovedet!!!

Vejret i Haugesund er vel ligesom i Danmark. Høj solskin, 12-15 grader og en let brise, intet mindre end fantastisk.

Ser frem til at logge mere, og så kan det være der også kommer nogle billeder på et tidspunkt.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

På tide med en update her fra Danmarks gamle koloni...

Har efterhånden været i Norge en uges tid - var lige et smut i DK i denne uge - og kender så småt området heroppe, samt har fået styr på nogle praktiske detaljer. Ser meget frem til at starte på arbejde mandag, men også med en naturlig lidt ængstelig følelse. Kan jeg følge med i sproget? Kan jeg det de forventer? Er det overhovedet noget for mig, etc. etc.

Jeg synes at når bare man har været her et par dage begynder at kunne få fat på mere og mere af sproget. Norsk og dansk ligger jo tæt på hinanden, og der er vist noget med at nordmændene plejer at sige at dansk i princippet bare er norsk med en anden udtale, vi kunne jo så sige det omvendt;-) Men ellers går det fint, jeg har ikke lavet så pokkers meget andet end at gå og løbe nogle ture, ordnet førnævnte praktiske detaljer. Lejligheden er også helt fin, omend det er noget væsenforskelligt fra at bo på Nørrebro. Hvor jeg på Nørrebro kunne blive vækket af morgentrafikken, er det her lyden af fuglene om morgenen der vækker mig.

Hvis der er nogen der har hørt nogen snakke om at det er dyrt i Norge, så kan jeg bekræfte dette. Det er HAMRENDE dyrt, dog skal det siges at mange basisvarer er nogenlunde på dansk niveau. Men det bliver lidt af en udfordring at leve sundt når en (billig) agurk fx koster 16-17 og en pakke med tomater kan fås til omkring 40 kr....

I det hele taget ligger det største kulturchok for mig måske ikke så meget i det at bo i Norge, men det at bo i en mindre by. Jeg har ikke 10 kebab joints lige om hjørnet (hvilket nok er meget sundt...), der er ikke noget med søndagsåbne butikker, og busserne går 1 gang i timen. Jeg er ret sikker på at hvis jeg ikke kunne dyrke motion ville jeg ret hurtigt komme til at kede mig.

Alt i alt er det bare dejligt snart at komme i gang og få testet hvad jeg har brugt 6 år på universitetet. At der så er en masse detaljer, primært af økonomisk grad, der stresser mig lidt pt. må jeg tage som det kommer, og det løser sig nok det hele.

Løbet får jeg selvfølgelig osse. Det har primært været kortere ture af 5-7 km. længde og mange af turene har været med indlagt gang. Vejret har været fint heroppe, selvom de nærmeste dage kommer det til at blive mere vådt og koldere, på den led følger vi vist meget godt vejret i Danmark. Det er ret omskifteligt heroppe og man kan aldrig være helt sikker på hvad dagen byder på af vejr. Jeg ville jo have lagt nogle billeder ud her, men selvfølgelig strejker mit kamera når jeg har mest brug for det:-(

Til gengæld kan I her få en video med stemningsbilleder fra Haugesund hvor jeg bor:

Link to comment
Share on other sites

Det er ikke rigtig blevet til nogen løbetur i dag som jeg ellers havde planlagt. Det skiftende vejr, heroppe siger de "mye vær", har gjort at jeg har døjet med lidt forkølelse. Da det ikke ville se så godt ud at være syg på min første arbejdsdag i morgen, har jeg primært ligget under dynen herhjemme. Med godt resultat, for jeg mærker intet til noget nu.

Ellers kan jeg fortælle af fra den kommende uge har jeg tænkt mig at strukturere min træning noget mere. Jeg føler mig klar til det, skavanker eller ej. Da jeg trænede til marathon sidste år havde jeg held med at følge en struktur frem for at følge et program slavisk, og det har jeg tænkt mig at fortsætte med nu. Jeg har en struktur der lyder på løb 4 dage om ugen med følgende program:

Dag 1 (tirsdag): Tærskel/tempoløb, dvs. løb på mellem 5-8 km. lige omkring "syregrænsen". Jeg gør nok det at jeg i starten deler det op i længere intervaller.

Dag 2 (torsdag): Længere løbetur i basistempo. Startende fra en 6-7 km. og så gradvis lægger jeg en 1-2 km. på.

Dag 3 (lørdag): Intensiv kort træning. Udover opvarmning og nedkøling små intensive intervaller enten på flad vej eller bakke.

Dag 4 (søndag): Lang tur/LSD træning. Siger vist sig selv. jeg starter fra ca. 8 km, og lægger derfra ca. 2 km. på hver uge.

Udover det vil hver 4 uge være restitutionsuge.

Link to comment
Share on other sites

Det virker da som en fornuftig struktur. Thumbs up for det.

Og tak for billedkavalkaden fra Haugesund (tillod mig at skrue ned for lydsporet :music: ). Det ser da ud til at være en rigtig fin by. Og så endda med "mye natur" i baghaven. Ikke værst.

Held og lykke med jobbet :smilerock:

Link to comment
Share on other sites

1. træningsdag ud fra min nye træningsstruktur.

Jeg byttede rundt på dag 1 og dag 2 af forskellige årsager. Har døjet lidt med noget forkølelse de sidste par dage og det har, som sædvanlig, sat sig på lungerne. Derfor ville jeg ikke presse for meget på, så det blev til i alt 5,7 km. med et snit på 5:17 min/km.

I går mandag vågnede jeg op til et snedækket Haugesund, med en del blæst så det til tider nærmede sig snestorm og fygning. Hen ad eftermiddagen stod den dog på solskin og det meste af sneen var stort set smeltet væk. I dag har den stået på høj sol hele dagen, dog noget råkoldt, tror ikke temperaturen har været meget over de 5 grader. Og når det så tilmed blæser føles det en anelse koldt i modvind. Havde tendenser til frostbid omkring munden da jeg kom hjem fra løbeturen i dag.

En lidt sjov ting jeg har lagt mærke til ved sådan at løbe i provinsen er, at selvom tempoet egentlig føles meget mageligt lander man alligevel på 5:17. I modsætning til KBH løber jeg strækningen i et hug, uden så meget som at møde et eneste trafiklys. Ergo kommer der ikke de der bittesmå pauser som, selvom de er små, trods alt er medvirkende til at trække ned på gennemsnitstempoet.

Kom ikke og sig at en københavnersnude ikke kan lære nyt...

Link to comment
Share on other sites

Dagens træning:

Fik taget hul på mine tærskel intervaller i dag, selvom jeg ikke er 100% på toppen endnu. At vejrforholdene var udfordrende = regn og blæst, gjorde det ikke nemmere. Men jeg lagde stille ud med 2x800 m. intervaller som blev løbet på hhv. 4:48 og 4:38 i gennemsnit. Der var en del løb op ad bakke på det første interval. Brugte 3 min. jogging imellem.

Ellers ikke så forfærdelig meget at meddele her fra et gråt og regnfuldt sydvest Norge...

Link to comment
Share on other sites

Hej Peter.

Er dit mål stadig Berlin '12, selvom din log har været til numerolog og taget nyt navn? Og hvad har du af ambitioner for det? Ny PR eller bare at overleve? ;)

Løber/træner du i øvrigt aldrig efter puls? Pulsen er den, der er allerbedst til at "sladre" om ens form, så det kan man få meget ud af, hvis man vil.

Mr. Gump

Edited by Mr. Gump
Link to comment
Share on other sites

Hej Peter.

Er dit mål stadig Berlin '12, selvom din log har været til numerolog og taget nyt navn? Og hvad har du af ambitioner for det? Ny PR eller bare at overleve? ;)

Løber/træner du i øvrigt aldrig efter puls? Pulsen er den, der er allerbedst til at "sladre" om ens form, så det kan man få meget ud af, hvis man vil.

Mr. Gump

Gode spørgsmål, som jeg vil vende tilbage til 4george.gif

Link to comment
Share on other sites

Dagens træning bød på første forsøg med at løbe korte intensive intervaller. Vejret var faktisk glimrende til formålet. Høj solskin og - efter Haugesund forhold - forholdsvis beskeden blæst, samt en 4-5 grader.

Det blev til samlet 5,7 km. inkl. 6x100 m intervaller. De endte alle et sted mellem 3:50 og 4:00. Ikke voldsomt hurtigt, men dog hvad formen er til lige pt. For at besvare mr. Gumps spørgsmål er jeg faktisk begyndt at bruge mit pulsbælte under løbeturene. Det har jeg ikke prøvet i hhv. halvandet år, af forskellige årsager. En af grundene var at jeg stort set ikke kom ned under 80% af max, selv når jeg bare små luntede. Derfor gav det ikke meget mening at træne efter pulsen, når udsvingene lå mellem 80 og 90%.

På en spinning time har pulsen været værdifuld som træningsvejleder, da man bedre kunne kontrollere hvor man lå i de forskellige zoner. Ved ikke hvorfor det er sådan med løb og måske er det bare et spørgsmål om at jeg skal blive bedre til at bruge det. Derfor kommer pulsuret også på de næste ture, især er jeg spændt på at se hvordan pulsen ter sig når jeg kommer ud på de længere, rolige ture.

Link to comment
Share on other sites

Ja, det kan føles som om, at man snegler sig afsted, hvis man skal holde sig indenfor de her 60-70% af pulsreserven, som man gerne skal ved roligt løb.

Jeg har prøvet at indtaste din tid fra Copenhagen Marathon i en beregner og den estimerer, at du ved roligt løb skal løbe med ca. 6:25 min./km. for at holde dig indenfor den pulszone.

Det er fristende at løbe hurtigere, hvis man føler, at det går meget langsomt, men det giver god mening at forsøge at overholde teorien bag løbetræning, hvis man vil forbedre sig. Og hvis man har et varieret træningsprogram, kommer der jo automatisk fart på mange af de andre dage, hvor man træner hastighedsteknik, mælkesyretærsklen og den maksimale iltoptagelse.

Nå, men det var også bare for at sige, at det, uanset hvad pulsen viser, er en god ide at prøve at inkludere den i sin træning, for det er også her, at fremgang først og fremmest kan spores.

God vind/blæst med det :)

Link to comment
Share on other sites

Ja, det kan føles som om, at man snegler sig afsted, hvis man skal holde sig indenfor de her 60-70% af pulsreserven, som man gerne skal ved roligt løb.

Jeg har prøvet at indtaste din tid fra Copenhagen Marathon i en beregner og den estimerer, at du ved roligt løb skal løbe med ca. 6:25 min./km. for at holde dig indenfor den pulszone.

Det er fristende at løbe hurtigere, hvis man føler, at det går meget langsomt, men det giver god mening at forsøge at overholde teorien bag løbetræning, hvis man vil forbedre sig. Og hvis man har et varieret træningsprogram, kommer der jo automatisk fart på mange af de andre dage, hvor man træner hastighedsteknik, mælkesyretærsklen og den maksimale iltoptagelse.

Nå, men det var også bare for at sige, at det, uanset hvad pulsen viser, er en god ide at prøve at inkludere den i sin træning, for det er også her, at fremgang først og fremmest kan spores.

God vind/blæst med det :)

6:25!!!! det lyder godt nok ikke af meget. Må indrømme at jeg nok heller ikke har temperament/lyst til at løbe i det tempo i længere tid. Men det er nok rigtigt mht. pulszoner. På et tidspunkt prøvede jeg den funktion på Garmin uret hvor der lyder en alarm hvis kommer over/under en bestemt hastighed. Droppede det dog da det irriterede mig grænseløst med det konstante bipperi :wink:

Måske skal man også holde lidt fast i at lytte til hvad kroppen fortæller en, og ikke stirre sig blind på en bestemt pulszone. Jeg har løbet i en del år efterhånden, og fik først mit pulsur for 2 år siden. Har da også gennemført marathon uden brug af pulsur, og det gik fint:-)

Jeg kan huske at der var en diskussion i Henrik S' log på et tidspunkt, hvor det blev påpeget at på trods af større fokus på intervaltræning, pulstræning, mere teknologi i løbeskoene m.m. er det interessant at tiderne på marathon distancen generelt er blevet langsommere. Der er selvfølgelig blevet sat nye rekorder, men set generelt over elite feltet er tiderne ikke blevet forbedret nævneværdigt.

Link to comment
Share on other sites

Ja, det er lidt interessant, men måske findes noget af forklaringen i, at "alle" har det med at skulle løbe et Marathon i disse dage. Jeg erindrer eksempelvis, at Katie Price aka. brystbomben Jordan har gennemført London Marathon et par gange med tider på over syv timer - hvilket nok ikke har trukket gennemsnittet op ;) ...

Men hun jo også sit at slæbe afsted med.

Edited by Mr. Gump
Link to comment
Share on other sites

Søndag er "lange rolige ture dag", og jeg fulgte min plan med at starte ud med en ca. 8 km. Egentlig skulle det have været en 4 km. ud og 4 km. hjem tur, men da jeg stadig ikke er helt kendt i området, og fx støder ind i vejspærringer bliver det mere løb sådan rundt omkring.

Men 8 km. blev det til, detaljer kan ses her: http://connect.garmin.com/activity/165879444

Som det ses ligger jeg på omkring 85% af max puls hele vejen... hvor validt det er, ved jeg ikke for jeg døjer stadig med noget forkølelse der sætter sig ret markant på min vejrtrækning. Jeg ville tro at med en mindre hektisk vejrtrækning ville pulsen ligge på et lavere niveau. Der var også lige nogle steder hvor jeg var nødt til enten at stoppe for at orientere mig, eller at det simpelthen gik for meget op ad bakke. Det kan ses i de nedgange i pulsen der er.

Det jeg kan se er, at jeg har svært ved at holde en stabil fart. Min ide er at løbe mellem 5:15 og 5:25 på de lange ture, og måske skal jeg have fat i hastighedsalarmen igen - på trods af de irriterende bip lyde!

Link to comment
Share on other sites

Opsamling uge 14

Så er det vist på tide at jeg igen får opsummeret ugens træning, nu er der også kommet noget mere struktur på.

Tirsdag: 5,7 km. tempo gns. 5:17 min/km

Torsdag: 5,9 km. inkl. 2x800 m tempo ryk

Lørdag: 5,7 km. inkl. 6x100 sprint

Søndag: 8,1 km. roligt. Gns. tempo på 5:24 min/km.

I alt 25,4 km. løb.

Alt i alt en tilfredsstillende start på min nye træningsstruktur. Jeg mærker hele tiden efter hvordan kroppen har det og her efter en uge og 4 ture har kroppen det fint. Bevares det er ikke en overvældende træningsmængde, men med tanke på de småskavanker jeg tidligere har døjet med er det positivt at jeg ikke mærker noget til smerte/ømhed/irritationer.

Det jeg allerede kan mærke mangler re styrketræningen. Havde aldrig troet jeg skulle skrive dette, men jeg savner faktisk min styrketræning, og det værste er, at jeg selv med en forholdsvis kort pause kan mærke at der er muskler jeg ikke får trænet, særligt rygmuskulaturen. Nu bliver det nok ikke de nærmeste uger at jeg kommer til at melde mig ind i et fitness center, men som erstatning må jeg i gang med at lave nogle gode gammeldags øvelser på stuegulvet herhjemme.

En anden knap så positiv ting er, at der er gået lidt for meget hyggespisning efter jeg er kommet til Norge. Der er blevet fortæret en del hurtigmad og tomme kulhydrater, hvilket kan ses på at jeg har fået lidt mere flæsk på maven. Var ellers inde i en god stime i DK hvor vægten var på vej ned. Der trænede jeg jo stort set også hver dag, og det kommer jeg ikke til lige foreløbig heroppe. Sandt at sige har jeg jo også haft andre ting at tænke på, og jeg er fortrøstningsfuld, så længe det går frem med løberiet, og jeg efterhånden kommer ind i en normal hverdagsrytme igen, så forsvinder flæsket af sig selv.

Link to comment
Share on other sites

MØGDAGdevil.gif

Arh okay, helt så slemt som overskriften antyder var det måske ikke, men det var langt fra optimal træning i dag.

Jeg skal lige vænne mig til at løbe efter en arbejdsdag. Var træt efter at have været oppe kl. 6 (for en der har studeret de sidste 8 år er det hårdt...), havde ondt i hovedet og benene var tunge og ømme. Oveni det var det rigtig "vestlandsvejr" hvilket vil sige heftig regn og blæst.

Men det nytter jo ikke bare at give op og slænge sig på sofaen så jeg hoppede i løbeskoene for at tage en tur inkl. 2x1000 m. temporyk. Der gik lidt ged i den - tror det havde noget at gøre med min hovedpine - med mit Garmin ur. Fik simpelthen ikke registreret det første 1000 m. ryk, så aner ikke hvor hurtigt det gik. Det kan dog ikke have været overvældende hurtigt, da jeg havde modvind hele vejen! Det andet 1000 m. ryk blev løbet med et snit på 4:42. Min ambition er i første omgang at komme ned på de 4:30 på de her distancer, det skal nok komme på et tidspunkt.

Man skal heller ikke glemme det positive, for efter at have løbet og fået noget aftensmad føler jeg mig dejlig frisk og har ikke skyggen af hovedpine :4thumbup:

Link to comment
Share on other sites

Taking a wrong turn....

Eller, det burde måske være "turns" i flertal. Havde i hvert fald lidt svært ved at finde rundt i Haugesund og omegn på dagens tur. Startede med at løbe lige ud af landevejen, men for at krydre det med lidt natur løb jeg ned mod en nærliggende sø. Turen tilbage foregik af en del omveje og med en del stop for at orientere mig - plus det faktum at der var en del stejle bakker...

At jeg fik løbet lidt rundt på må og få kan man måske fornemme af ruten: http://connect.garmin.com/activity/167329073

Turen blev af den grund også lige en km. længere end jeg havde planlagt, men 9,1 km. med et snit på 5:07 min/km er helt ok for mig.

Link to comment
Share on other sites

Træning lørdag bød som planlagt på roligt løb suppleret med en gang hastigheds intervaller.

I alt blev det til 6,3 km. inkl. 8x100 m. sprint med 100 m. roligt imellem. Som det kan ses af følgende: http://connect.garmin.com/activity/167861476 blev intervallerne løbet med et spænd mellem 3:39 og 4:18 min/km. Ikke helt tilfredsstillende at spændet er så stort, men alt i alt en godkendt træning.

Ellers er der ikke så pokkers meget at sige om det, der er mere at tale om i næste indlæg...

Link to comment
Share on other sites

En vigtig beslutning!

Jeg har truffet den beslutning at jeg IKKE løber Berlin marathon i år, desværre. Det er en beslutning jeg har gået og ruget over et stykke tid og har vel i et par uger vidst at det var beslutning jeg ville tage.

Der er et par grunde til det. En af de helt jordnære er, at det rent praktisk vil blive vanskeligt/besværligt for mig at tage af sted i slutningen af september af forskellige årsager der både har med arbejde og familie at gøre. Det kunne sikkert på en eller anden måde kunne lade sig gøre, men der er selvfølgelig også andre grunde.

Min træning det sidste halve år har været noget oppe og ned. Mit projekt med at forsøge at lægge løbestilen om er på mange måder lykkedes (mere om det på et senere tidspunkt), men der har manglet kontinuitet i træningen og der har været for mange små skavanker og brud i træningen til at jeg ikke er formmæssigt der hvor jeg gerne ville være. Jeg kunne sikkert også nå at træne mig op til at gennemføre et marathon, men jeg har én gang løbet et marathon uden at være 100% parat til det - og det gør jeg ikke igen!!! Jeg orker ikke at spille hasard med mit bentøj, og risikere flere måneders pause igen.

Jeg er ret overbevist om at der også vil blive afholdt et Berlin Marathon 2013, og det satser jeg stærkt på at deltage i. Det betyder dog ikke at alle mål for 2012 er lagt på hylden. Efter sådan en tur som fx den i dag, har jeg fået smag for at efterprøve hvor meget jeg kan forbedre mig tempomæssigt og prøve mig selv af på de kortere distancer. Jeg er jo ikke nogen naturlig "hurtig" løber, men med lidt mere fokus på tempoet kan jeg måske rykke mig endnu mere. Under alle omstændigheder vil jeg gerne udfordre mig selv lidt mere på det punkt.

Et mål for efteråret 2012 kunne fx være at løbe et halvmarathon på en så hurtig tid som muligt. Har kun prøvet et halvmarathon og det var sidste Nike/Sparta marathontest for et år siden som blev løbet på 1:46. Vel at mærke et løb hvor jeg havde følelsen af slet ikke at have løbet mig ud.

Derfor har jeg undersøgt hvad der findes af løb i Norge her til efteråret. Oslo marahon fx http://www.oslomaraton.no/ har både marathon og halvmarathon distance, og det samme har Stavanger marathon http://stavangermarathon.no/ . Det kunne jeg være en fordel hvis nu jeg alligevel fik lyst til at prøve marathon distancen. Men jeg tror ærligt talt ikke at jeg kommer til at løbe et marathon i år. Umiddelbart ville Stavanger passe bedst for mig. Både tidspunktet og beliggenheden tæt på Haugesund, gør det helt perfekt.

Link to comment
Share on other sites

Opsamling uge 15

En kort opsummering af ugen der gik:

Tirsdag: 5,8 km, inkl. 2x1000 m. tempo ryk

Torsdag: 9,1 km. 5:07 min/km i snit

Lørdag: 6,3 km. inkl. 8x100 m. sprint intervaller

Søndag: 10,3 km. roligt løb med et snit på 5:25 min/km

I alt blev der i uge 15 løbet = 31,5 km.

Jeg har dermed ikke helt overholdt den berømte tommelfingerregel om max 10% øgning fra uge til uge. Men okay tommelfingerregler er.... tommelfingerregler. Turen i dag fik jeg i øvrigt timet lidt dårligt da det var med medvind ud, men så selvfølgelig med modvind hjem. Det kostede et par stop undervejs. Ellers er det mest frustrerende pt. at finde rundt i Haugesund. Synes jeg konstant løber ind i blinde veje, vejarbejde eller lign. hvilket koster på følelsen af "flow". Men det kommer nok alt sammen efter et stykke tid...

Ellers er jeg opmærksom på hvad kroppen siger til mig. Jeg kan mærke noget ømhed sådan hist og pist, men umiddelbart ikke noget alvorligt. Til gengæld kan jeg mærke at det er på høje tid at skifte sko, mine NB er godt slidt, så det er rart at jeg her i weekenden fik købt mig et par nye Asics GT 2170.

Link to comment
Share on other sites

Hej Peter,

Har ikke været så aktiv på MOL på det seneste, men nu har jeg fået caught up.

Fedt at du nu er kommet til Norge, det har jeg været meget spændt på høre om. Hvordan går det med sproget indtil videre?

Det lyder også som en rigtig god beslutning med Marathon, det er Sgu irriterende at skulle være så fornuftig hele tiden, men godt gået.

Har du fået nogle søde kollegaer?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share