Peter på nye eventyr... i Danmark


pesaol
 Share

Recommended Posts

Opsamling uge 42:

Ingen efterårsferie for mig, men til gengæld lidt træning:

Mandag: Nihil

Tirsdag: Ca. 20 min. let løb for at teste knæet

Onsdag: 1 time moderat intensitet på crosstrainer

Torsdag: Styrketræning, primær overkrop + 45 moderat til hård intensitet på cross trainer.

Fredag: Nihl

Lørdag: 1 time på crosstrainer

Søndag: Styrketræning for hele kroppen + 30 min. på crosstrainer.

Så en hel del på crosstrainer og det bliver nok meget af det samme den kommende uge, sandsynligvis med noget spinning. Vil nemlig lige teste hvad knæet siger til cykling. Løb bliver der nok ikke noget af de næste par uger.

Nu vil jeg gå i seng, godnat

Link to comment
Share on other sites

Lidt stilstand her i loggen, men er nu ikke fordi der ikke bliver trænet. Har overvejet at ændre titlen på loggen til "peters crosstrainer log" da det i høj grad er den maskine jeg har tilbragt meget af min tid på det seneste. Mandag holdt jeg fri, tirsdag og onsdag blev det til 1 time på crosseren med ok intensitet. I går vovede jeg mig så på en bike time med instruktør Rasmus. Var lidt nervøs for hvad knæet sagde til det, men det gik overraskende godt. Der var intet under timen og jeg fulgte godt med i både belastning og intensitet. Her dagen efter mærker jeg heller ikke noget til eftervirkninger så de næste uger vil jeg hoppe på et par bike timer for at det hele ikke bliver for ensformigt. Det er trods alt begrænset hvor meget variation man kan få på en crosstrainer...

Ellers er det positivt at meddele at knæproblemerne er aftagende. Ikke sådan at forstå at jeg er fuldstændig symptomfri, men har markant mindre smerter og problemer ved fx trapper. Jeg fortsætter med skånsom motionstræning nogle uger endnu og så forhåbentlig kan jeg i det små komme i gang med løb igen derefter.

Link to comment
Share on other sites

(en kort) opsamling på uge 43:

Mandag: Fri

Tirsdag + onsdag: 60 min. på crosstrainer

Torsdag: 1 bikefit burn time med instruktør Rasmus

Fredag: Nihil

Lørdag: Se under tirsdag og torsdag...

Søndag: En kort omgang styrketræning på ca. 30 min. for overkroppen + 1 bikefit burn time med (for mig) ny instruktør Katrine. En god, hård, time.

Det var vist det.

Link to comment
Share on other sites

Endelig lidt løb i loggen igen!

Nu har jeg efterhånden gået et par uger uden løb og har ikke rigtig mærket noget til knæ eller achillesene. Derfor tog jeg chancen og startede op i det små i dag for at teste kadaveret. Det blev til hele 3x5 min. med 2 min. gang imellem. Jeg starter op med livrem og seler og må nok starte helt fra scratch med en form for begynderprogram.

I øvrigt er der ikke blevet trænet helt vildt meget denne uge, har simpelthen haft for travlt med andre ting. Til gengæld har jeg en uges ferie nu (som er tiltrængt!), og det skal sgu bruges på at teste benene noget mere og forhåbentlig få afstresset lidt.

Link to comment
Share on other sites

Opsamling uge 44:

En noget flad uge rent træningsmæssigt. Har haft for meget andet at tage mig til så derfor blev det kun til:

Tirsdag: 60 min på crosstrainer

Torsdag: 1xbikefit burn

Lørdag: 3x5 min. løb, 2 min. gang imellem

Søndag: 1xbikefit power

Dagens bike time var en lidt blandet fornøjelse. Power timen er, som navnet antyder, den hårdeste type af timer i FW´s nye spinning koncept. Jeg fik en cykel bagerst i lokalet som havde noget bøvl med belastningen. Når jeg drejede den 2 mm. kunne jeg vælge mellem at hjule rundt næsten uden modstand eller køre tungt, så det var begrænset hvor mange belastninger jeg kunne lægge på.... Oveni var det ualmindeligt vanskeligt at tyde instruktørens anvisninger når man sad dernede så jeg måtte kigge på hvad de andre gjorde. Det var noget med enkelttakt og så en masse korte intervaller siddende og stående. Fik dog trods alt kørt med høj puls hele vejen.

Ellers er det mest positive vel at jeg så småt er gået i gang med løb igen, og 7-9-13 mærker jeg heller ikke i dag noget til knæ eller sene.

Styrketræning blev der ikke noget af denne uge, og det er for dårligt! Har heldigvis ferie den kommende uge så det skal der rettes op på. Regner samtidig med at jeg fortsætter forsigtigt med løb igen.

Link to comment
Share on other sites

Opsamling på uge 45:

En uge er gået - med ferie - herligt, kunne sagtens tage en uge mere, men der blev da trænet noget trods ferie.

Mandag: 1 bikefit time (vistnok burn!) med instruktør... hvis navn skal forblive unævnt. Tror bare jeg holder mig fra mandags timer på Jagtvej fremover...

Tirsdag: 3x5 min. løb med 2 min. gang imellem.

Onsdag: styrketræning for hele kroppen + 45 min. på crosstrainer

Torsdag: Løb, samme program som tirsdag.

Fredag: Intet, lå med kodyle tømmermænd. En gåtur omkring Bispebjerg og lidt Utterslev mose kunne det blive til.

Lørdag: Tømmermænd igen, dog ikke helt så slemme som fredag, så en laaang gåtur omkring Damhussøen, Rødovere og Frederiksberg blev det til.

Søndag: 2x10 min. løb med 2 min. gang imellem.

Har nogle tanker omkring den kommende træning m.m. skal bare ha besluttet og formulere mig først.

Link to comment
Share on other sites

Opsamling på uge 46

Må vist hellere få samlet lidt op på den forgange uges træning...

Mandag: Nihil

Tirsdag: 3x6 min. løb med 2 min. imellem

Onsdag: Lidt let styrketræning for overkroppen efterfulgt af 1xbikefit burn time med instruktør Rasmus

Torsdag: Nihil... Blev her ramt af en sandsynlig madforgiftning, sandsynlig efter cafe besøg, det holdt mig så hjemme fra arbejde og træningsfri frem til:

Søndag: Hvor det blev til 20 min. løb

Er stadig ikke kommet mig 100% over det maveonde, men det går da bedre og maven holdt til løbeturen søndag. Så derfor ikke den store træningsuge, og sådan som mit arbejde ser ud denne uge får jeg drønende travlt + jeg har efterslæb for et par dage. Derfor: Det blir det absolut mest nødvendige, hvilket her vil sige fortsat fokus på at komme i gang med løbet igen, som da også heldigvis ser ud til foreløbig at fungere ok.

Link to comment
Share on other sites

Nå jeg prøver igen, det var en opsamling på uge 47 jeg kom fra. Det kan faktisk gøres relativt kort. Tirsdag og torsdag løb jeg 20 min. og lørdag blev det til 25 min. I øvrigt uden de store problemer.

Der har været flere årsager til den manglende (anden form for) træning. En væsentlig del har at gøre med den maveinfektion jeg reddet mig i forrige uge. Det tog lidt tid at komme over det, og uden at gå for meget i detaljer kan jeg sige så meget at jeg har haft lidt svært ved at pressløfte, derfor ingen styrketræning... enough said!

En anden forklaring hænger sammen med nogle overvejelser jeg har gjort mig i et stykke tid og som jeg endelig besluttet mig for at gøre noget ved her for et par uger siden. For at gøre en kort historie lang: Inden for mit arbejdsfelt, som er gakolog feltet, opererer vi meget med noget der kaldes kognitiv terapi og teori. Det handler forenklet om at vi ofte følger nogle bestemte tankemønstre som er bestemmende for vores adfærd og følelsesliv. En type tanker kaldes automatiske antagelser eller tanker. Det er ikke nogen hemmelighed at jeg livet igennem har kæmpet en del med overvægt og yo yo vægt. I perioder har jeg været normalvægtig, andre perioder fit og flere perioder decideret overvægtig. Siden jeg kom hjem i sommer fra Norge er kiloene bare røget på og jeg har været led og ked af jeg igen faldt ind i nogle mønstre som jeg jævnligt kæmper med. Jeg reagerer dårligt på stress og usikkerhed, nemlig ved at spise, gerne noget med fedt og sukker. Det HAR været stressende at vende hjem, selvom jeg også er lykkelig for det. Men nyt job, stort set ingen ferie, ny lejlighed, bygge relationer op igen er alt sammen noget der har været medvirkende til at stresse mig. Når jeg så oveni det lægger en ambitiøs strategi med at løbe marathon i 2015, komme i gang med styrketræning og træne hver dag, ja så spænder jeg buen for hårdt.

Hvad har det så med tanker og antagelser at gøre? Jeg kan gi et eksempel på typiske tankemønstre for mig: "Nu når jeg kommer fra job skal jeg lige ha noget sødt så jeg har energi til biketimen/løbeturen, ellers klarer jeg det ikke". "Når jeg rigtig har trænet hårdt på en bike time kan jeg sagtens spise en pizza, jeg har jo forbrændt en masse kalorier, desuden orker jeg ikke at lave mad så sent på aftenen". "Det gør ikke noget at jeg tager lidt sødt om aftenen når jeg sidder foran computeren, jeg forbrænder det i morgen på en løbetur".

Hvis man nogenlunde kan se hvor det mønster bærer hen er det ikke svært at forstå hvorfor jeg har taget på siden i sommers. Overvægen har sandynligvis også bidraget til løbeskaderne. Det var en god snak med en kammerat (over god mad og rødvin!) der ligesom fik mig til at indse der måtte ske noget.

Derfor: Det med at træne hver dag er droppet. Jeg har 3 fokuspunkter jeg holder mig til:

1. Styr på kosten

2. Løb

3. Styrketræning

Ikke noget med bike eller anden konditionstræning. Jeg kan allerede mærke en klar forbedring. Har ikke været forbi et pizzaria i efterhånden lang tid. Trangen til noget sødt om aftenen er ikke eksisterende, sandsynligvis fordi jeg ikke dyrker hård konditionstræning sent på eftermiddagen. Bevares det er med små skridt, og jeg tillader mig også at skeje lidt ud i weekenden, men netop kun holde det til weekenden. Jeg bliver aldrig en hellig puritaner!!!

Link to comment
Share on other sites

Interessante konklusioner. Held og lykke med den nye prioritering. Lyder fornuftigt.

Sjovt nok får både spinningtimer og landevejscykling også mig til at grovæde langt mere end løbetræning.

Har lidt den samme oplevelse. Dengang jeg løb langt og løb over de 20 km. synes jeg ikke jeg havde den vilde sult bagefter. Ved ikke om det har noget at gøre med at der er en større fedtforbrænding ved de lange ture, mens hårde spinning intervaller mere tærer på kulhydraterne og dermed en større sukker craving. Måske der er nogle kloge(re) hoveder der kan svare på det?

Link to comment
Share on other sites

Opsamling på uge 48:

Mandag: 20 min. løb

Tirsdag: Nihil

Onsdag: 25 min. løb

Torsdag: Nihil

Fredag: Lidt styrketræning for ben og ryg + 30 min. på crosstrainer.

Lørdag: 30 min. løb

Søndag: Det blev til en god gåtur på et par timer...

Alt i alt en ok uge. Det går fortsat stille og roligt fremad med løberiet. Det jeg er mest opmærksom på er selvfølgelig de tidligere skavanger med knæ og achillesene. Jeg mærker faktisk ikke rigtig noget til nogen af delene, men jeg gjorde dog den observation i fredags at crosstrainer har det med at provokere senen, langt mere end løb. Ved ikke om det hænger sammen med at jeg ikke bruger indlæg i mine fitness sko og det er derfor. Heldigvis var der ikke noget da jeg løb dagen efter. Mht. knæet mærker jeg heller ikke rigtig noget, og jeg har droppet at løbe med knæbind. Jeg har altid været i tvivl om hvor meget sådan et bind egentlig hjælper. Det har altid føltes lidt irriterende at løbe med dem synes jeg, men har læst at det især er varmen om knæet der hjælper. Men indtil videre er de altså droppet.

Næste uge kommer nok til at ligne meget den forgangne. Der er tryk på arbejdet i øjeblikket og jeg har også nogle kursusdage i nær fremtid, og så er der jo lige julefrokosten fredag ;-)

Link to comment
Share on other sites

Lidt motions update herfra.

Det går (fortsat) stille og roligt frem på træningsfronten. Fik løbet 2 kortere ture denne uge på hhv. 25 og 30 min. I dag blev det til lige knap 40 min. ned omkring søerne og Kongens Have. Imponerende taget i betragtning af tømmermænd fra julefrokosten i går :smilerock:

Det mest ophidsende er nok at jeg endeligt sådan for alvor kom i gang med styrketræningen igen i onsdags. Jeg har gået og tænkt meget over hvordan jeg skal gribe styrketræningen. Da jeg boede i Norge styrketrænede jeg faktisk i en længere periode, og der fungeret med 5 øvelses modellen. Dvs. Benpres, bænkpres, træk til bryst, rygstrækninger og mavebøjninger.

Prøvede også på et tidspunkt at supplerer med nogle flere øvelser med frivægte, og kastet mig også over squat og dødløft. Sidstnævnte øvelse blev jeg aldrig helt gode venner med rent teknisk, selvom jeg er klar over det er en fantastisk god øvelse. Squat havde det med at riste mine ben lidt for meget if.t. løb, så jeg brugte den mere skånsomme benpres.

Særligt if.t. løb havde jeg det problem at jeg blev lidt for "tung", da det jo ikke er problem for mig at tage på - tværtimod. Ikke sådan at jeg blev vildt muskuløs, men kunne mærke jeg fik en bredere ryg og brystkasse af træningen, og de ekstra kilo havde ofte en halvdårlig effekt på løberiet. Det var nok også derfor jeg igen valgte at droppe det og fokusere på løb. Jeg har dog besluttet mig for at gå i krig med de 5 øvelser igen, 2 gange om ugen, hvis alt passer. Det har været lidt tidsmæssigt begrænset den seneste tid, så som regel er det kun blevet til 1xstyrketræning pr. uge, og det er lidt for lidt.

I øvrigt skal jeg nok også finde nogle andre tidspunkter en onsdag eftermiddag kl. 17. Hold op der er kø på Jagtvej og der er kun 2 bænke til pres. Måtte bruge purestrength maskinen til brystpres, og det fungerer faktisk helt ok, men er ikke helt det samme selvfølgelig. I morgen påtænker jeg lidt at stå tidligt op (for en gangs skyld...) til en gang styrke og efterfølgende bike time.

Link to comment
Share on other sites

Opsamling på uge 49:

De tørre tal:

Mandag: 25 min. løb

Onsdag: Full body styrketræning

Torsdag: 30 min. løb

Lørdag: Knap 40 min. løb

Søndag: Full body styrketræning

En udmærket træningsuge hvor jeg endelig fik sat hul på styrketræningen og lagde mig fast på en tilgang til det. Fra mandag til fredag er jeg på kursus i det sydfynske så det bliver desværre kun til 1x styrketræning den kommende uge. Jeg har til gengæld lagt løbeskoene i kufferten så jeg satser på to små ture omkring de 30 min.

I dag fik jeg endelig prøvet bænkpres for første gang i lang tid. Ikke så mange en søndag formiddag i centeret. Da jeg trænede i Norge brugte jeg 5x5 tilgangen og synes det fungerede fint for mig. Jeg er jo patetisk slap, så det blev kun til 32,5 kg. (det er er inkl. vægtstangen...). Har ingen ambitioner om at kunne bænke 100 kg. men en 50-60 kg. er fint og realistisk for mig.

Link to comment
Share on other sites

Vel kommet hjem fra en tur med arbejdet i det sydfynske. Det var et kursus i kriminalforsorgen. Det faglige udbytte var måske så som så, men hyggelige mennesker. Maden var det rene mormor: Rullesteg, (tyk) sovs og kartofler, grønlangkål m.v. + kage ad libitum. Så det med vægttab fik vist lige en slapper...

Lidt træning blev det da også til. Jeg havde en ambitionen om at løbe 2 ture før morgenmaden, det blev så kun til en tur på ca. 30 min. Boede laaaangt ude på landet hvor det er småt med belysning og havde ikke specielt lyst til at løbe på en trafikeret landevej. Til gengæld fik vi lidt tidligere fri i dag, så jeg nåede hjem til en tur på 30 min. i "stormen".

Vi havde faktisk også fysisk træning i det der stod selvforsvar og nødværge på programmet, så nu kan jeg lægge selv den største forbryder i armlås! Men det var i høj grad nogle andre øvelser og muskelgrupper end jeg er vant til så det kan mærkes i kroppen.

I morgen står den på styrketræning.

Link to comment
Share on other sites

Opsamling på uge 50:

Det kan gøres rimelig kort. Det blev til 2x30 min. løb 1x40 min. + 1x styrketræning. Ugen har jo som nævnt været præget af mit kursus på Fyn der også bød på lidt selvforsvars træning og nogle crossfit agtige gymnastik øvelser, så lidt blev der da trænet. Kosten var et kapitel for sig, så der skal strammes op og vendes tilbage til de gode takter fra før.

Jeg begynder så småt at gå op i distance på løbet, men er selvfølgelig stadig forsigtig if.t. skavanker. Skal også snart til at bestille nye løbesko inden de gamle bliver for slidte. Mærker ikke rigtig noget til achillesene eller knæ. Ved enkelte øvelser kan jeg få lidt ømhed i senen, men det er ikke efter løb, så indtil videre ser det fint ud.

Link to comment
Share on other sites

ÆV! troede jeg skulle træne i dag, men sidder netop med forkølelse og ondt i halsen :annoyed: Startet i går med forkølelse men har været lidt on-off siden weekenden. Tog mig dog en løbetur på lidt mere end 30 min. i går efter tommelfinger reglen: Er det over halsen er det ok. I dag er det så også under halsen, så styrketræningen blev droppet.

Nu krydser jeg bare fingre for at det ikke varer flere dage, har absolut heller ikke tid til at være fraværende på jobbet netop nu.

Link to comment
Share on other sites

Opsamling på uge 51:

Denne uge kan opsummeres endnu kortere end forrige uge. Det blev til en løbetur tirsdag på lidt over 30 min. og en løbetur i dag på knap 40 min. Forkølelse og dårlig hals slog mig brak fra onsdag til lørdag så ingen træning i den periode. Måtte også være hjemme fra job torsdag og fredag, hvilket er noget møg set i lys af arbejsmængden.

Havde det noget bedre i dag og vovet mig ud på en løbetur rundt ved søerne. Når jeg er forkølet sætter det sig på lungerne og jeg frygtede at det ville blive op ad bakke med flere stop undervejs. Det var dog kun ved lyskryds at jeg var nødt til at stoppe - de kom dog også meget belejligt! Havde også pakket mig godt ind for ikke at risikere mere - næsten for godt ind, vejret er jo ret mildt i det.

Ellers er det vildeste motion jeg har lavet i dag, er at få købt julegaver, men det tæller vel næsten som hardcore udholdenhedstræning sådan en søndag før jul i byen. Næste uge skulle gerne blive en mere "normal" træningsuge. Så normal som det nu kan blive når det er jul. Men jeg satser på at få styrketrænet i morgen aften og få løbet mine 3 ture den kommende uge. Mit lille sygeleje har været et set-back, et lille et af slagsens dog, men dog et set back. Havde faktisk så ondt af mig selv at jeg spiste en del usundt, så stærkere rygrad har jeg altså ikke.

Link to comment
Share on other sites

Dagens gæst i fitness centeret!!!!

Ja, det er jo ikke fordi jeg har været en flittig gæst der, men det har jo sine naturlige årsager. Tog en omang styrketræning for overkroppen. Jeg glemte i min status i går at der var lidt "murren" i det ene knæ på løbeturen, dog mest den tirsdag. Jeg er ikke sådan fuldstændig i alarm, men det kan være en måde at fortælle mig jeg måske skal til at få nye løbesko.

Dem jeg har er efterhånden ved at være noget slidt, så jeg har bestilt et par nye Asics GT 2000 (ver. 2) på nettet. Af samme grund sprang jeg i øvrigt benpres over i dag, bare for at være på den sikre side.

Link to comment
Share on other sites

Opsamling på årets sidste træningsuge.

Mandag: 1xstyrketræning for overkroppen + 30 min. på crosstrainer.

Tirsdag: Af logistiske årsager holdt vi juleaften i familien d. 23, så ingen træning.

Onsdag: Ca. 35 min. løb

Torsdag: Absolut ikke noget der minder om træning...

Fredag: Ca. 35 min. løb

Lørdag: 1xstyrketræning for overkroppen + 1xbikefit burn time med Arne

Søndag: 45 min. løb

Alt i alt en fin træningsuge hvor jeg endda fik presset lidt ekstra ind end det som egentlig var planlagt. Fik hevet mig på en bike time efter lang tids fravær, og det er nok noget jeg vil gøre med jævne mellemrum. Jeg er jo endn ikke helt i form til at løbe de hårde intervaller, så det tætteste jeg kan komme på intervaltræning er på en cykel.

Mht. skavanker er der heller ikke så meget nyt. Jeg er stadig mest opmærksom på mit/mine knæ, og det er også grundet til jeg ikke har trænet benpres. Er sgu lidt i tvivl, for man siger jo det er vigtig med styrke for at forebygge, måske er det bare et spørgsmål om lav vægt i et stykke tid?

Et andet risikomoment mht. knæene er jo vintervejret. Her i dag søndag og i fredags var jeg nødt til at løbe ret så meget på asfalt, da jeg ikke er så begejstret for is og sne. Udover irritaionsmomentet med at skulle zig zagge mellem de gående samt trafiklys, er det jo noget hårdere belastning for benene med asfalt. Heldigvis lover vejrudsigten mildere vejr fra næste uge, så der kan være en chance for lidt bedre terræn forhold i hovedstaden.

Link to comment
Share on other sites

Opsamling på uge 1:

Her burde jeg måske lave en eller anden lang "sådan var mit 2014 og sådan tænker jeg om 2015" tekst. Det gør jeg også på et tidspunkt når jeg har tænkt den igennem, men lige nu bliver det "bare" en almindelig ugeopsamling.

Mandag: Nihil

Tirsdag: 30 min. løb

Onsdag: styrketræning for overkroppen

Torsdag: 40 min. løb

Fredag: Nihil

Lørdag: Styrketræning for overkroppen + 1xbikefit burn time med Arne

Søndag: 50 min. løb

FIk testet mine nye sko i dag, og det ser umiddelbart som om jeg har haft ret i mine antagelser om gamle sko som årsag til begyndende knæskavanker. Mærker ihvertfald intet her en del timer efter, og det virkede under selve løbeturen også som om det gjorde en forskel. En grund til at jeg (også) er så opmærksom på knæene er, at jeg i uge 5 tager på min første skiferie. En ting er, at jeg skal undgå at komme hjem med brækkede lemmer, men skulle jo også helst være fri for skader inden jeg løber på ski.

Ellers er jeg godt tilfreds med strukturen i den forgangne uge. Det er en struktur som jeg gerne ser fortsætte ind i det nye år, men en tiltagende øgning i løbe distancen. Styrketræning går også bedre og bedre, det bliver nu sjovere og mere motiverende jo mere vægt man kan lægge på.

Link to comment
Share on other sites

Opsamling på uge 2:

Mandag: Intet, så vidt jeg lige husker...

Tirsdag: 40 min. løb

Onsdag: Styrketræning for overkroppen

Torsdag: 40 min. løb

Fredag: 1 time på crosstrainer da jeg alligevel ikke havde andet at lave den fredag...

Lørdag: Styrketræning for overkroppen + 1xbikefit burn time med Arne

Søndag: 55 min. løb

En uge med lige lidt ekstra på end sidste uge. Løb en tur i Frb. have i dag. Nøj hvor er det lang tid siden jeg har løbet der. Det er nok et af mine absolutte favoritsteder at løbe. Kunne godt have undværet blæsten i dag men det gik faktisk fint, og så var jeg lige inden om Assisens Kirkegård på vejen hjem.

Styrketræningen går også fint, selvom jeg kan mærke at jeg begynder at komme til det punkt hvor det er vanskeligt at lægge mere vægt på. Har en ambition om at lægge 2,5 kg. på i bænkpres hver 3 gang, og jeg kører stadig efter 5x5 metoden. Måske er det bare naturligt at der er en vis grænse for hvor langt jeg kan komme i den øvelse? Nu har jeg efterhånden også undladt benpres i en periode, men har bestemt mig for i næste at gå blidt i gang med lav vægt og så se hvad der sker.

Link to comment
Share on other sites

Opsamling på uge 3:

Mandag: Nihil

TIrsdag: 45 min. løb

Onsdag: Styrketræning for hele kroppen

Torsdag: ca. 45 min. løb

Fredag: Druk...

Lørdag: Det blev ikke til noget træning grundet ovenstående samt at jeg tog til Nyborg lidt spontant...

Søndag: 60 min. løb omkring ALLE søerne + det løse

Ikke nogen perfekt træningsuge, men dog løb i fin stil. Har stadig en lille smule murren med det ene knæ, men det virker som om at det hjælper noget med knæbind.

På fredag tager jeg afsted en uge til Østrig for at stå på ski for første gang i mit liv!!! Så der bliver lige at afbræk fra løbetræning men når dog et par ture + lidt styrke inden jeg tager af sted.

Link to comment
Share on other sites

En lille træningsupdate inden jeg drager på mit livs første skiferie.

Jeg fik nævnt tidligere at der var begyndende bøvl med mit knæ, og det er der som sådan stadig. Derfor har mine to løbeture denne uge været noget kortere. Jeg har jo en tendens til bare at klø på når jeg synes jeg er ved at komme i form, og jeg har nok glemt at det er en god ide med noget restitution bare en gang imellem. Derfor er denne uge da også en slagst restitutionsuge med løbeture i roligt tempo på ca. 30-35 min. Onsdag blev det også til den sædvanlige gang styrketræning, denne gang var det endda med mulighed for bænkpres. Det er ikke noget man kan ta for givet i disse "nu skal vi smide nogle kilo og træne til sommerferien" tider.

Der bliver en pause fra løbetræningen, hvilket måske kan være gavnligt for mit knæ - såfremt jeg altså ikke kommer til skade på skibakken!!! Det er efter mange år lykkes mine kammerater at lokke mig med på skiferie, og en gang skal jo være den første. Egentlig har jeg også gået og rumlet med nogle tanker om hvordan jeg ville gribe træningen an i 2015, men knæ og skiferie har gjort at jeg lige venter og ser hvordan det ser ud når jeg kommer tilbage fra ferie.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share