Sign in to follow this  
Torben F.

Hovedpine efter HIIT

Recommended Posts

Her i mandags afsluttede jeg min styrketræningssession med en omgang HIIT og har haft hovedpine samt været lidt uklar i hovedet efterfølgende.

Trænede først et styrketræningsprogram med korte pauser og pænt høj volumen (første dag på incognitos "10*5 på minuttet!") og afsluttede med 20 minutters interval træning på løbebåndet (15 grader incline). Jeg kørte ikke til grænsen hverken hvad angår styrketrænings eller interval-delen, men kløede dog hårdt på. Jeg har vist ikke helt været konditioneret tilstrækkeligt til det samlede workload.

Efterfølgende har jeg haft en konstant lettere hovedpine, og generelt følt mig noget uklar i hovedet. Det skal siges at jeg normalt kun sjældent har hovedpine.

Jeg er ret sikker på at symptomerne ikke er relateret til styrketræningsdelen i det jeg før har kørt langt mere belastende programmer på alle forskellige parametre uden problemer.

Jeg mistænker derfor HIIT sessionen. Det skal siges at jeg var ret rød i hovedet selv nogle timer efter, kan hovedpinen derfor skyldes nogle bristede blodkar i hjernen? Hvis dette er tilfældet, hvordan skal jeg så forholde mig? Det kan næsten ikke skyldes dehydrering eller tab af elektrolytter, da jeg har sørget for at få en masse at drikke og spist noget salt mad efterfølgende.

Edited by Torben F.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvis du ligefrem er uklar, så skal du måske smutte forbi lægen!

Men ellers kan det skyldes spændinger i nakkemuskulaturen og på siden af halsen. Stræk ud!

Varm evt. op før udstrækning.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this