Sign in to follow this  
PrincessMp

Zumba, bodycombat & bodypump

Recommended Posts

Hej alle. :-) jeg er ny herinde og søger lidt råd/erfaringer.

Jeg er en pige på 19 år, som vejer alt for meget.

For at komme ned på min ideelle vægt, skal jeg tabe ca. 30 kg. Jeg skal begynde på træning i denne uge. ( hvilket er dejligt. ) jeg har tænkt mig at træne ca 6 dage om ugen, både zumba, bodycombat og bodypump. Og så selvf almindelig træning. Vil meget gerne have tabt hvertfald ca 15-20 kg inden sommer, kan dette lade sig gøre?

Jeg er ikke så god til morgenmad, og har derfor besluttet mig for at drikke Nupo om morgenen, indtil jeg har lært at spise ordenlig morgen mad ( selvom jeg ikke rigtig tror jeg nogensinde lære det. ) ;-) middagsmad havde jeg også tænkt skulle bestå af Nupo. Og selvf undvære slik, chips, sodavand og fed mad.

Er mit mål urealistisk?

Mvh MP

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hejsa,

Dit mål er realistisk.

Jeg synes dog din kostplan/træningsplan lyder urealistisk. Forstå mig ret, med den plan som jeg læser det du skriver kommer du til at ligge i så voldsomt underskud, at det bliver uholdbart meget hurtigt, kroppen vil Crave mere mad indtil det eneste du kan tænke på er chips-chokolade-slik-fedt osv.

Så falder man i vandet - føler sig som en taber og så videre...

Du kan sagtens nå det mål du har opstillet med en meget mere rummelig diæt - faktisk vil jeg sige en mere rummelig diæt er den eneste måde du vil kunne opnå dit mål.

:smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this