Sign in to follow this  
WOLFOX

Tør du købe TACX hjemmetræner før du har læst dette!

TACX HJEMMETRÆNER  

7 members have voted

  1. 1. Er du ligeglad hvor TACX kommer fra ?Recommended Posts

Marker Skandinavia vil gerne advarer mod parallel importeret hjemmetræner af mærket TACX og hvorfor nu det ? Sælger af orginale TACX hometrainer, bliver i øjeblikket kontaktet af kunder som ikke kan få support eller reparation at deres produkt.

Disse forhandler kan med beklagelse meddelelse kunder at den Danske importør Marker Skandinavia, udtaler at hvis de får TACX produkter ind til reparation og de ved efterfølgende undersøgelse af stregkoden kan se at det drejer sig om importeret produkter, må de afvise kunden. Derfor kan den/de få forhandler som har valgt at parallelimporteret produkter, bliver forvist til reparation hos i udlandet eller endnu værre hos 3 mand. Du er derfor utroligt dårligt stillet hvis du skulle være så uheldig at din TACX skulle gå hen og få en defekt eller du blot ønsker support. Du kan til enhver tid tage kontakt til Marker på Tlf. 70 22 80 75 eller og forhør dig om den forhandler du nu vil handler hos er godkendt af Marker.

Bemærk.

For at en hjemmetræner, ruller er dækket af den danske garanti skal der sidde en label på kassen som vist på billedet.

Marker-label-p.jpg

Edited by WOLFOX

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er da meget fint. Endnu mere grund til at hente produkterne i Tyskland, hvis man ikke kan vide sig sikker om de danske butikker sælger importerede varer eller ej. Der er også tilpas meget at spare at man har råd til at sende den derned skulle den gå i stykker.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ligesom med alt andet er det forhandleren(cykelbutikken) der står for reparationer på garanti/reklamation. Har man spørgsmål kan man bruge google. Er din TACX gået i stykker efter garantiperioden skal men selv betale og så syntes jeg det er dårlig stil af den danske importør ikke at være behjælpelig, det kunne være til en timepris der var 50kr. højere end på dansk importerede produkter, hvis det skal læses sådan, men så er der jo sikkert nemt at finde et værksted i Tyskland der gerne vil have éns penge.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det vil altid være forhandleren der står for garantien, og har de parralel importeret produktet må de også være klar til at sende det retur eller få det repareret såfremt reklamationen er berretiget.

Som jeg har forstået det er der til de dyre Tacx modeller sat et beløb af pr hjemmetræner til evt rep fra Tacx som bliver udbetalt til importøren. Det er klart at den danske importør ikke vil yde hjælp på nogle hometrainere som en anden importør har fået penge til at reparere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this