Sign in to follow this  
Gregers TF

Inder / yderside af lår

Recommended Posts

Jeg har samme problem som dig, markant bedre udviklet inderside end yderside. Min lillebror har dog slet ikke dette problem, han står en smule breddere end jeg gør i squat, men jeg tror ikke at det er årsagen. Han er tilgengæld meget god til at presse knæene ud, jeg tror aldrig jeg har set hans knæ cave in, som man siger, selv ikke ved max løft og jeg tror det kan være en faktor.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er et-bens øvelser på dansk, ikke :blush:

Det kører jeg faktisk hver anden gang: bulgarian split squat og etbens benpres (udover squat og jumpsquat i samme pas). Men kan jo skrue op :wink:

Det med at presse knæene ud tror jeg ikke rigtigt er løsningen, for så burde yderlårsmaskinerne vel være gode til at bygge masse på yderquads og det er de ikke. Synes heller ikke at mine knæ er specielt tilbøjelige til at søge indad men det er måske fordi jeg er for slap til at kommer dertil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Syntes ikke rigtig man kan sammenligne yderlårsmaskiner med korrekt udført squat. Jeg ser mange hvor knæene søger lige frem, mig selv inkluderet når det bliver tungt. Det må da flytte en del af fokus ind mod indersiden og midten af låret.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this