Kan ikke sove de dage hvor jeg har trænet!


ZeZe
 Share

Recommended Posts

Hej med Jer :-)

Efter at ha' været en masse undersøgelser igennem mm. uden at være kommet problemet til livs eller fundet nogen som helst løsning på problemet så prøver jeg her, for at se om der skulle være nogle af jer der har prøvet dette, eller lignende, og i så fald, hvad var løsningen så..

Jeg startede tilbage i august 2012 op med at træne igen, 3 dage om ugen, ingen problemer med søvn om natten de første 2 måneder, men der efter blev det så værre og værre, de dage hvor jeg havde været afsted til træning kunne jeg over hovedet ikke falde i søvn, jeg ligger lysvågen til klokken 3 - 4 styker om natten, med let forhøjet puls, ca. 75 - 80 slag pr. minut, hvor normalen for mig ligger lige omkring de 60.

Jeg har hos lægen fået taget en masse blodprøver for at se om der lå noget der, intet resultat, intet at komme efter der, jeg har været hos hjerte specialist og har fået ultralyds scannet hjertet for at være sikker på at der heller ikke her var et problem, arbejdstest af hjertet er osse udført og ingen af disse ting hos specialisten viste noget galt.

Jeg spiser normalt og sundt, dyrker regelmæssigt konditonstræning og styrke træning. Jeg er holdt med at ryge for 6 mdr. siden inden opstart af træning osv. og jeg holder mig så vidt muligt fra sukker,kaffe osv. og indtager jeg noget af disse ting så er deti den første halvdel af dagen.

Jeg har søgt nettet tyndt for løsninger mm. men intet relevant fundet, jeg træner heller aldrig sidst på dagen, så dette kan heller ikke være problemet, altid først eller midt på dagen.

Håber at der i dette forum findes nogle med en løsning eller nogle fornuftige indput :-)

Link to comment
Share on other sites

Hvor lang tid går der fra din træning er slut til du skal sove?

This. Det er klassisk at ens nervesystem er godt oppe at køre efter træning - og det kan derfor være rigtig svært at falde i søvn, hvis man ligger sig til at sove et par timer efter træning. Specielt hvis der også bliver trænet hårdt oven i hatten.

Link to comment
Share on other sites

Jeg træner på rimeligt faste tidspunkter når jeg er afsted, er det formiddag er det mellem 11 og 12 og allersidst på eftermiddagen, dvs. mellem 16 og 18. Jeg rammer sengen et tidspunkt mellem 23 og 24, så der går minumum 6 timer fra træningen er slut.

Det kan være svært at forstå at sådan et problem pludseligt opstår, jeg har siden jeg var 20 kommet on and off i trænings centret, og jeg har aldrig haft problemet før.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Hvad laver du mellem træning og du skal i seng, hvis du laver noget der får adrenalinen op at køre i løbet af aftenen, så kan det være det.

Hvad med stress, det kan både være arbejdsmæssigt eller privat. Hvis du går og tænker over noget, kan det godt være noget som gør at du ikke kan sove.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share