Mbrammer Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 hey,jeg har lige et par spørgsmål jeg håber i kan hjælpe med.jeg er kok og holder meget af at lave mine egne fonder og saucer, så mit spørgsmål lyder.hvordan kan jeg finde ud af hvor mange protein/kylhydrat/fedt og kcal der i en sauce.hvis vi tager højde for at den bliver skummet godt af for fedt, og koger den ned, så det kun er proteinerne-man bruger til at jævne den med?det samme med hjemmelavet brød, hvis opskriften nu lyder sådan her:500 gr. ølandsmel500 gr. ølandsmel grov9 del. vand1 dl. surdej½ pk. gærhvordan regner jeg det ud*?hilsen Mbrammer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polunda Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 hjemmelavet brød er nemt det er bare at addere tingene sammen.... med din sauce skal du nok ud i et fysik eksperiment med afbrænding eller noget. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mbrammer Posted April 21, 2013 Author Report Share Posted April 21, 2013 (edited) okay så brødet er lige til tak =)men med saucen der, har jeg hørt at man skal undgå saucen, hvis man skal tabe sig. jeg elsker bare sauce, og jeg tænker måske at hvis man lavede den fra bunden af,så kunne bedre kontrolellere at der ikke kom smør i osv. kunne bare rigtig godt tænke mig at finde ud af hvor meget fks. 1 del. glace af kalv er ?i kcal Edited April 21, 2013 by Mbrammer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heikichi Posted April 21, 2013 Report Share Posted April 21, 2013 Jeg skal ikke kunne sige det, men jeg er ret sikker på, at tallet er ret højt. De fleste saucer jævnes med kulhydrater af stivelsestypen, og får en del smag fra sukker. Der er ikke mange proteiner i en sauce. Derfor smager den jo stadig godt. Sammenlign med knorrs varianter og regn med cirka det samme. Måske lidt mindre, hvis du gør dig meget umage med at gøre det fedtfattigt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.