Sign in to follow this  
Salobrena

16 årig dreng - Hvalpefedt på arme og knæ

Recommended Posts

Hej Motion Online.

Da jeg ikke lige vidste hvor jeg ellers skulle placere dette emne, så valgte jeg at placere det i vægttab, det har måske ikke helt så meget med det at gøre, men ja..

Som sagt er jeg en dreng på 16 år. Jeg er ikke særlig stor, 173 cm høj og vejer omkring 58 kg.

Jeg har noget jeg godt kunne tænke mig lige at spørge jer om. Jeg har stort set siden tidernes morgen haft utrolig meget hvalpe fedt omkring mine arme og knæ(ben), og det irriterer mig voldsomt da jeg hverken får lyst til at gå med shorts eller t-shirt, så nu har jeg sat mig for at gøre noget ved det..

Da jeg ikke er overvægtig synes jeg det er utrolig mærkeligt at mit fedt lagres ligepræcis de to steder. Jeg har altid dyrket utrolig meget sport, men det synes aldrig forsvinde, så ville høre om der er noget der måske har et forslag til hvordan jeg kan forbrænde det, men samtidig også træne resten af kroppen? Da jeg ikke for alvor er gået i puberteten endnu, så ved jeg ærligtalt heller ikke om det har noget med det at gøre, men hvis det har er det så bare at vente eller findes der en måde på hvordan jeg kan forbrænde det? - Måske skal jeg begynde at følge en bestemt kostplan og et bestemt træningsprogram?

På forhånd tak.

Mvh Salobreña. :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er meget sandsynligt, at det er noget kun DU lægger mærke til - måske er det ikke engang virkeligt.. :) Du skal i hvert fald ikke tabe dig. Og du kan ikke træne dine knæ eller dine arme specifikt for at få noget evt. fedt til at forsvinde derfra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg tænker lidt om du er sikker , at det er fedt? I den periode jeg trænede mest, fik jeg en muskel lige over knæet, som kunne forveksles med en delle, når den ikke var spændt.. Måske det også er det hos dig? I hvert fald skal du IKKE tabe dig :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this