Sign in to follow this  
Majse81

Stiger i vægt

Recommended Posts

Hej Alle.

Jeg bliver mere og mere frustreret over at blive ved med at øge i vægt.

Jeg føler mig ikke overvægtig, men når jeg lægger 3 x træning i polestudie om ugen og har lavet min livsstil fuldkommen om til at indtage sunde GODE madvarer men stadig tager stille og roligt på, så bliver jeg super frustreret.

Jeg er 164 og vejer 54,5 kg.

Jeg har siden teen årene haft cellulite på mine ben og har altid været meget slank, men de seneste 4 år er vægten stille og roligt gået op. Meget af det ekstra sidder på lår og mave hvilket jeg mærker meget i at mine bukser må skiftes ud :( forstår ikke hvad jeg gør galt?

Andre som har oplevet det samme og fandt i en løsning?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det var en hurtig konstatering, må luge indskyde at du ikke ved hvor meget jeg spiser! Jeg spiser ikke særligt meget da jeg hurtigt bliver mæt. Så det burde absolut ikke være problemet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Man kan sagtens spise sundt og godt men stadig for meget. Når du ikke skriver mere end du gør, er det absolut den mest sandsynlige forklaring.

Hvis du prøver at skrive, hvad du spiser i løbet af en hel dag - uden at "glemme" de små mellemmåltider og med så nøjagtige mængdeangivelser som muligt, vil det være lettere at sige noget om, om det er din kost, den er gal med.

Dyrker du anden motion end poledancing? Du skriver 3 gange om ugen - i hvor lang tid ad gangen?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det kan jo også være at du stiger i vægt fordi dine muskler bliver større. Vægten er ikk altid en god indikator på om man gør det rigtige. spejlet er ofte bedre. Få evt lavet en fedttangsmåling hos en kompetent person :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har ikke haft tid til at poste en dicideret mad dag, men jeg indtager mellem 1300 og 1600 kalorier om dagen i form af sunde alternativer.

Holder mig helt fra sukker!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu kender jeg dig næppe i virkeligheden og alt hvad jeg siger skal derfor ikke tages som andet end mine tanker!

Du er ikke ret tung i forhold til højde, så du er ikke tyk. Fedt specifikke steder kan dog sagtens forekomme på ellers slanke mennesker. Fedt på underkrop skyldes typisk det at man er kvinde, ikke alle kvinder lider dog lige meget af det. Hvis 81 er dit fødselsår er du gammel nok til at bemærke tidens trender på din krop, og den skulle eftersigende gå mod syd.

Det er ikke nemt at holde styr på sine indtagne Kcal. Det er muligt at du spiser så lidt som du siger, men det ville typisk betyde at du er ret inaktiv/doven i din hverdag og evt har et lidt lavt stofskifte.

Cellulite skyldes ikke kun fedt men også til dels mangel på muskler og en lidt slap bindevævs struktur. I følge visse er det umættet fedt og andre såkaldte sunde madvaner der fremmer slatten hud/fedt.

Måske er du lidt rigelig kritisk i forhold til din egen krop og ser i øvrigt helt fin ud.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak for en konstruktiv mening og observation. Mit arbejde er stående og jeg går rigtigt meget i løbet af dagen jeg træner pole som er temmeligt hårdt 3 X om ugen a 1 time af gangen.

Jeg har altid været i stand til at spise stort set hvad som helst, men det mest logiske er self at mit stofskifte ikke er ligeså højt som da jeg var yngre.

Det du skriver om cellulite er interessant, da jeg altid har troet at dette kun var ophobede affaldsstoffer i kroppen, så hvis det også kan kan have med slapt bindevæv, kan der være håb forude for mig 😊 YAY.

Nogle råd til træning? Skal der endnu mere til? Og hvis ja, hvilke øvelser/ træning tror du kunne være et godt supplement til min pole?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this