Sign in to follow this  
MOH1

Besværligt vægttab...hvad gør jeg?

Recommended Posts

Tager noget medicin som gør at jeg tager vægt på. Normalt ville jeg bare kunne skære lidt ned på søde sager og pizza og så tabe mig. Men nu skal jeg gå rundt og være sulten og ikke spise mere end morgenmad + aftensmad for at kunne se en forskel. Spørgsmålet er om det er usundt at kun spise to måltider i forhold til næringsindholdet. Jeg er nu begyndt at dyrke kondi træning men ved endnu ikke om det har nogen effekt. Jeg har også hørt om konjak tilskud. Virker de? Jeg er 187 høj og vejer 107 kg. Jeg burde veje 93-94 men vil være tilfreds med at komme ned på 98 kg. Er der nogen der har nogen forslag. Det skal siges at jeg styrketræner mindst et par gange om ugen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prøv at regne ud, hvor mange kcal du indtager om dagen, i perioder hvor det lykkes at tabe dig (altså hvor du efter eget udsagn kun spiser aftensmad og morgenmad). Husk at tælle alt med, også snacks og drikkevarer. Når du har det kalorietal kan man begynde at kigge på, om ikke man kunne spise mere fornuftigt inden for de kalorier, så du ikke skal gå og være sulten hele dagen, for det er da ikke til at holde ud.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Morgenmad + aftens mad, er lige gyldigt hvad ikke en god ide......Få fundet ud af hvad dit ligevægts indtag er/skal være og planlæg derfra kosten evt. med en app eller andet, så du kan holde styr på det....

Jeg selv ligger på et sted mellem 1800 og 2000 kcal om dagen og mit ligevægtsindtag ligger på knap 2400.

En lille info man kan skyde efter 7000 Kcal er lig med 1 kg rent fedt, så en fornuftigt kalorie fattig kost og motion så er det muligt, men med kun morgen og aften´s mad må du have nogle seriøse udsving i dit blodsukker.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this