Sign in to follow this  
Hans1990

Styrketræning og Vægttab

Recommended Posts

Hej

Jeg er en dreng på 17 år, jeg har åbenbart en stor røv syntes jeg, så derfor er jeg begyndt i fitness, men ved ikke hvordan jeg kan styrketræne og gå ned i vægt, eller om i kan hjælpe mig med en program jeg kan følge..
M.V.H

HANS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvis du vil ned i vægt skal du kigge på kosten.

Hvis du dykker lidt ned i trådene i ernæring og vægttab, er jeg sikker på at du finder på noget fornuftigt. Og ellers må du spørge lidt mere specifikt hvis der er noget du er i tvivl om.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Styrketræning gør det ikke alene, hvis du ligger og er overvægtig, men du skriver at "Du åbenbart har en stor røv, syntes du selv" men fortæller jo ikke rigtig noget, du kan jo være en size zero, så der må nogle tal på bordet og om det kun er på bagdelen du skal tabe?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hej jeg er en mand på, lige fyldt 40. jeg har før trænet, dog meget forkert da jeg ikke lige har husket på at kosten er det største for mig, hvis jeg vil have effekt. nu vil jeg til og igang igen, min mave er der for meget airbag på og jeg har en kondi lig 0,2. har før arbejdet meget men gik ned pga fald fra stor højde, nu der læser jeg til ny udd. og får dermed rørt mig alt for lidt.

nu vil jeg som før nævnt til og gøre noget ved det, 1. jeg vil gerne tage noget vedvarende muskler på og derudover også gerne få det fedt på maven væk, og så få noget bedre kodi tal. mit problem er at jeg er meget forvirret over hvad program jeg skal træne efter(hvad der giver mest muskelmasse, og hvad de forskellige øvelser de hedder, så jeg er helt grøn igen, og vil dernæst godt have råd omkring mit vægttab, hvordan jeg opnår dette bedst. til sidst har jeg et spørgsmål omkring om jeg skal købe noget af alt det her whey ? protein pulver? osv. kort sagt hvad der er bedst for at opnå bedst muskelopbyg. og hvordan jeg taber mig bedst og hurtigst?.

ved det var stort men håber en erfaren der kan og vil hjælpe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this