Kosttilskud eller ej?


Håndboldspilleren111
 Share

Recommended Posts

Hej mange producenter bestræber sig på at få solgt deres varer. Derfor er der skabt mange myter om kosttilskud. På markedet er der tusindvis af kosttilskud, der lover, at kroppens aktivitetsniveau forøges, og at træningsudbyttet bliver optimeret. Det er vidt udbredt at benytte sig af kosttilskud, både veltrænede og mindre trænede idrætsudøvere i alle aldre benytter sig af kosttilskud.
Undersøgelser har vist, at der ikke findes nogen helbredsforbedrende effekt af indtagelse af kosttilskud og sportsprodukter, som ikke kunne opnås ved at spise en sund varieret kost og dyrke motion.
Du kan læse mere omkring emnet her under siden 'Kosttilskud og sports drikke'.
Link to comment
Share on other sites

Uddybende: Gregers, hvis du læser det oprindelige spørgsmål og TS' andre emner på siden, vil du se at han leder efter en magisk pille, der er "MOAR BETTAH". For en ung knægt som TS er det essentielt at lære og forstå at den pille ikke findes og at magien er i at perfektere det simple dag ud og dag ind over en lang periode.

Det vil INGEN forskel gøre om han får sin protein fra mælk, valle, hamp, ris eller muselort mens han er på efterskole. Det er en periode på 9 måneder.

At få en fornuftig og realistisk forståelse for hvad kosttilskud er og ikke er, er noget man som trænende kan bruge resten af livet.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share