Sign in to follow this  
Håndboldspilleren111

Kosttilskud eller ej?

Recommended Posts

Prøv at se prisen på protein pulveret og sammenlign den med at mælk, havregryn og kød allerede er betalt. Endvidere får du alt hvad du har brug for hvis du bare spiser fornuftigt. I mine øjne er det spild af penge som du kunn bruge til en ny I-phone e.l.

Mvh

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hej mange producenter bestræber sig på at få solgt deres varer. Derfor er der skabt mange myter om kosttilskud. På markedet er der tusindvis af kosttilskud, der lover, at kroppens aktivitetsniveau forøges, og at træningsudbyttet bliver optimeret. Det er vidt udbredt at benytte sig af kosttilskud, både veltrænede og mindre trænede idrætsudøvere i alle aldre benytter sig af kosttilskud.
Undersøgelser har vist, at der ikke findes nogen helbredsforbedrende effekt af indtagelse af kosttilskud og sportsprodukter, som ikke kunne opnås ved at spise en sund varieret kost og dyrke motion.
Du kan læse mere omkring emnet her under siden 'Kosttilskud og sports drikke'.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uddybende: Gregers, hvis du læser det oprindelige spørgsmål og TS' andre emner på siden, vil du se at han leder efter en magisk pille, der er "MOAR BETTAH". For en ung knægt som TS er det essentielt at lære og forstå at den pille ikke findes og at magien er i at perfektere det simple dag ud og dag ind over en lang periode.

Det vil INGEN forskel gøre om han får sin protein fra mælk, valle, hamp, ris eller muselort mens han er på efterskole. Det er en periode på 9 måneder.

At få en fornuftig og realistisk forståelse for hvad kosttilskud er og ikke er, er noget man som trænende kan bruge resten af livet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this