Sign in to follow this  
POW

Høj mavesyre, hjælp til at tage på efter diæt

Recommended Posts

Hej alle. Ved godt det ikke er så træningsrelateret, men jeg prøver alligevel :)

For godt 3 måneder siden kom jeg på hospitalet med store mavesmerter og de fandt ud af, at jeg havde for meget mavesyre. Jeg skulle så følge en diæt og har gjort dette i de sidste 3 måneder, hvilket har medført et vægttab på ca. 10kg. Jeg vil mene, at jeg er undervægtig nu, da jeg vejede 82kg før og i forvejen havde en lav fedtprocent. Alle mine muskler er skrumpet totalt ind :( I går d. 23/12 kom jeg så ind på akut på Hvidovre hospital, fordi jeg havde så ondt at jeg besvimede. De fandt også frem til, at jeg havde alt for meget mavesyre, hvilket jeg havde svært ved at forstå, for jeg havde fulgt diæten til punkt og prikke og ikke skippet én eneste gang. Lægen fortalte så, at hun mente, at diæten var helt forkert og bad mig spise mere normalt, dog uden fedt, sukker, stærk mad m.m. Jeg skulle forøge min kropsvægt,

Nu er mit problem så det, at jeg har så godt som intet overskud og er konstant træt og når jeg kun kan spise sundt, Eneste motion jeg får, er at gå tre-kvarter hver dag og så er jeg træt! Hvordan skal jeg så kunne tage på når jeg ikke må spise fedt mad? :4crutches:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tak for svaret! Skulle nok have nævnt, at jeg ikke må drikke/spise mælkeprodukter indtil d.8/1, hvor jeg skal testes for laktose intolerance :eh:

Edited by POW

Share this post


Link to post
Share on other sites

Spiser havregrød om morgenen. Til frokost spiser jeg kernerugbrød med kylling, kalkunpålæg eller fiskepålæg (dog ikke makrel i tomat). Aftensmaden varierer, men det er som regel salat, fedtfattingt kød og evt kartofler eller kogte gulerødder (bagt uden olie). Mellem hovedmåltiderne spiser jeg bananer og mandler.

Edited by POW

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ville bare lige følge op og sige, at jeg har taget 7kg på igen på rekordtid. Lægen mener, at det hele skyldtes stress og da jeg fik slappet af igen, så kravlede kiloene på igen :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this