Tilbage i sadlen - med ben lavet af glas og usselhed


Schroinx
 Share

Recommended Posts

Jeg tror det er en skrøne fra gamle dage, det med at der er klorin-cleanet i kæderne.

Jeg er ikke i tvivl om at der bliver trænet mere seriøst andre steder (hvor kridt er tilladt), men i de tre FWs jeg har trænet i er der masser af grynten og høj stønnen. Måske især i mit nuværende, hvor frivægtene er oppe på første sal og receptionen i stuen. Og så er der efterhånden meget tid uden personale og der bliver da også flexet foran spejlene i bar overkrop.

I det ene center i Hillerød bliver/blev der tydeligvis krudtet igennem og på Ellebjergvej har jeg en enkelt gang set et par stykker træne i bandidos-outfit (omend de mest snakkede), så lidt uartige er vi :-)

Hvis bare folk ville undlade at knævre telefon og sidde flere minutter på fjæsen konstant, når repsene ikke er til lange pauser. DET er til gengæld plagsomt. Men tænker at telefonafhængighed er udbredt alle steder.

Måske har du ret. Jeg bruger selv telefonen til at notere vægt og reps, men aldrig musik.

Link to comment
Share on other sites

30/10 Roligt løb

Stadigvæk lidt forsigtig så bare ud og rulle nogle stille km med nogle fra runaar. Gik fint indtil 6,5k hvor maven begyndte at brokke, så så måtte jeg lunte hjem. Ikke sjovt. Det napper lidt i knæet indimellem, men uden at gøre rigtigt ondt. Så da det er en pjevset uge med 14k, vil jeg prøve at komme afsted igen i morgen eller søndag.

https://www.strava.com/activities/423180288

Link to comment
Share on other sites

Mit styrkeprogram er blevet noget rod igen, men nu er der kommet lidt fremgang i tingene og det er ret tilfredsstillende, taget i betragtning at jeg ikke er kommet afsted de tre gange om ugen.

Jeg skal have gang i de pistols igen, og det her er nok måden at gøre det på.

http://www.bodybuilding.com/fun/pistol-perfect-one-legged-squats-and-beyond.html

Så jeg skal nok starte her, ved siden af det jeg laver i forvejen:

http://www.bodybuilding.com/fun/how-to-perform-a-full-squat-and-reap-the-benefits.html

Desuden er jeg blevet lidt inspireret af den her artikel om de gode gamle armstrækkere. Jeg tænker at det kunne bygges ind så jeg den ene træning laver bænk og military den ene dag og push-ups og dips den anden dag, så jeg fordeler skubbe arbejdet fornuftigt.

http://www.bodybuilding.com/fun/strength-showdown-push-up-vs-bench-press.html

Squatdag

Roning: 5 min opvarmning

Chins 4x y og skal i alt op på 30
Ankelmob

Single leg squat extended ROM

Bænkpres

Mave/hofteøv

Inverted rows
Hofte v
Military
Farmer

Dødløftdag

Sjipning 5 min opvarmning

Ankelmob
Chins (30)

Dødløft

Læg
Dips
Inverted ring rows
Armbøjninger

Enten:

Pistols hjælpeøvelse
Lounges

Prowler

---

Noget i den stil. Det er lidt en balance ikke at komme for mange øvelser på. Indput modtages med glæde.

Edited by Schroinx
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

12/11 Dødløftdag

Sjipning: ro 5@1295 !!!

Ankelmob: tjek

Chins (30): 4434 323 (23)

Dødløft: 6x100 6x110 6x120 5x120

Læg 881010

Dips 5566

Inverted ring rows 3333

Armbøjninger 4x8

Kom afsted og god træning. Stadigvæk probs med Notes på Mac'en. Den ser ikke ud til at vise alle konti.

Ondt i højre skulder. Ikke biceps men noget andet tæt på.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
25/11 Dødløftdag
Sjipning: ro 5@1275
Ankelmob: tjek

Chins (30): 3333



Dødløft: 6x100 6x110 6x120 6x120


Læg 4x10

Dips 3x6

Inverted ring rows: 3x4

Armbøjninger: -
Enten
Pistols hjælpeøvelse
:
Lounges:
Prowler:
Farmer: 3x40m x2x48kb
Edited by Schroinx
Link to comment
Share on other sites

25/11 Pace med Runaar

https://www.strava.com/activities/439297458

HR 168 i pace 5:56. Det er alt for højt.

Desuden brokker knæene sig gevaldigt med masser af ømhed når jeg går på trapper. Men ikke noget at mærke til det på turen.

Og det der arbejde tager sq min tid.... :-P Men afsted er jeg kommet, selvom at jeg ikke tror at der er meget energi til at tage ned og træne i morgen. Måske lørdag....

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

16/12 Onsdag med Runaar

Jeg er blevet arbejdsramt, eller dvs den moderne daglejer. Så jeg går og arbejde fra 8-4 med fysisk aktivitet. Der har ikke rigtig været overskud til ret meget andet de sidste tre uger. Jeg er komme lidt ud og løbe, som jeg ikke har fået logget herinde. Men selv løbet lider, for der er ikke overskud til ret meget, når man allerede er udmattet og benene og fødderne brokker sig inden man er kommet i gang. Så jeg er glad for at jeg er kommet afsted cirka 2 gange om ugen. Satser på en gang mere i den her uge. I går ville jeg også have været afsted til styrke, men blev ramt af dårlig mave. Det betød nok også lidt for dagens dårlige form. Jeg er simpelthen træt i hver en fiber. Det kan godt mærkes at jeg i mange år ikke har lavet meget andet end at være skrivebordskriger og senere sofakartoffel. Løberiet og styrketræningen er bestemt ikke spildt, men den udholdenhed som mange med fysisk arbejde hele dagen har, jeg har bare ikke. Jeg var ude ved HCS en dag, og de gamle knarke derude spiste mig til morgenmad i udholdenhed, selvom at de var både ældre, svagere, tungere og i dårligere form. Men de havde ti års erfaring/træning. Vildt nok.

Jeg skal have bestemt mig for om jeg vil skifte over til det nye FW på Dalgas inden nytår. Rettere, så er der tre muligheder. Der er ÅCF hvor jeg træner nu, men aner ikke hvor svært at det er at komme til i myldertiden. FW ligger på den anden side i gåafstand, men jeg syntes er det er for pænt og der er for mange diskopumpere, da jeg var nede at besøge det. Men der er en del runaar der træner dernede, så socialt kunne det være en fordel. Alternativet til de to er Spartan, også en CF boks som ligger ude ved Søren Frichs Vej, og dermed er nemmere at komme til. Svære valg.

Mit largerarbejde har i øvrigt vist mig at en af grundene til at venstre side er så ringe, skyldes at jeg skåner den, som om jeg havde ondt. Det mærker man ikke til dagligt, da man sjældent kommer i yderpositionerne. Men når man skal samle ting og sager op fra gulvethele dagen, så er det tydeligt. Jeg laver et lille drej ud med foden, så jeg aflaster den, i forhold til højre. Så nu prøver jeg at give det opmærksomhed, så jeg så meget som muligt bruger venstre som det dominerene ben, og særligt hvis at jeg skal ned i knæ.

Jeg undrer mig lidt over hvornår man får tid til at træne med fuld tid, og fysisk arbejde. Jeg syntes at jeg ofte er udmattet når jeg er færdig, og så er udsigten til at stå i et overfyldt træningslokale ikke så tiltrækkende. Tanken om sofaen er langt stærkere :-) Men på den anden side, så er det heller ikke tiltrækkende at stå tidligere op. Jeg vil give det et forsøg i morgen med at træne efter arbejde. Og den der træthed må da forsvinde, når kroppen vænner sig til belastningen.

104 ved en aftenvejning, så det er nok 102 på tomme depoter ved en morgenvejning. Ikke nogen katastrofe, men i den høje ende. Men jeg tror at det er i gang med at ændre sig igen, med det her arbejde...

https://www.strava.com/activities/451264967

Link to comment
Share on other sites

Mandagvsrun med Runaar 5k/p6

750 træningspas på Movescount :banana:

http://www.movescount.com/members/member6930-Schroinx

Pace 5:43 med en god vind i ryggen nede på strandvejen. HR 172, så ikke helt død. Lidt overskud op af bakken, og så gas nede på strandvejen, for at slutte af med en sprint. Fint disponeret.

https://www.strava.com/activities/463004287

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

18/1 Mandag 5k i pace 6

Jeg får stadigvæk løbet lidt med Runaar, selvom at styrketræningen er lidt på pause. Jeg regner dog med at komme afsted i morgen. Det bliver interessant, fordi at jeg har haft fysisk krævende arbejde siden starten af december, men ikke fået trænet så meget. Jeg er lidt spændt på at se hvad det har betydet for styrken. Jeg ved at min udholdenhed er øget og jeg tror også at jeg har mistet noget fedtmasse. Men jeg ved det ikke med sikkerhed. Det vil chins'ne vise :-D
Pace 5:40 HR170

https://www.strava.com/activities/473168384

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
På 18 January 2016 at 23:19 , Gregers TF skrev:

Chins er bare SÅ afslørende.....

Ja. Det afslører både styrke ændring og vægtændring :-D Man kan ikke gemme sig når man har gang i chinsbarren ;-)

Så kom dagen hvor at jeg kom igang igen. Jeg har lukket medlemskabet af ÅCF og begyndt i en ny FW omme på Dalgas Ave. I forhold til hvad jeg er er vant til, så det et meget pænt sted. Den gode bestyrer formanede mig også, da jeg stod i min CF hoodie, om ikke at smide med vægtene. Jeg bedyrede at jeg nok skulle være ordenlig og behandle hans udstyr pænt. Det der smideri med vægstagen er også en uskik. Kan man ikke sænke vægten igen kontrolleret, tæller det alligevel ikke som en rep i min bog og så skal man ikke løfte den, men finde en vægt man kan tage. 

2/2 Dødløftdag
Sjipning: ro 5@1260

Ankelmob: tjek
Chins (30): 4433
Dødløft: 8x100 6x110 4x120 6x110 6x100
Læg 4x6
Dips 4x5
Inverted ring rows: - (4x6x50 BOR)

Jeg er ikke så svag som frygtet, men kommer nok til at pive som en bette tøs i morgen af doms :-)

Jeg ville have indsat et billede, men 0,24 mb?

Centret var nu okay, men jeg havde også taget et håndklæde med så jeg ikke svedte på de nye ting. Det værste var dog at lave DL og dips uden kalk. Lortet var ved at glide ud af hænderne på min til sidst.

Jeg har glemt at poste et par løbetræninger. Men det tror jeg at jeg lader strava om.

Edited by Schroinx
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share