Kosttilskud - penge ud af vinduet


Morten28
 Share

Recommended Posts

  • Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Somedog: :) :) :) :)

DSB Harry: jeg kunne forstå dig at du havde følt dig stødt hvis jeg skrev noget i retning af: dine tal var en lodret løgn :o I stedet skrev jeg at dine tal var lodret forkerte - er der noget forkert i det? :unsure: Ordet "lodret" indgik fordi dine fejlmargen var meget stor. Hold dig endelig ikke tilbage med at lave indlæg selvom noget ikke vides med sikkerhed dertil findes der jo også mange gråzone-områder hvad angår træning. Så mens du spiser din kreatin kan du overveje om du fremover vil gå efter manden eller bolden..

Edited by sas
Link to comment
Share on other sites

sas -> din bemærkning er helt iorden, der bør bare følge med at, fx henvisningerne kommer senere eller ligenende ...eller man slet ikke har nogen henvisning :)

Som jeg husker det har sild har en enorm høj koncentration af kreatin, i forhold til andre kødtyper. Mener at have læst at at 100 gram sild indeholde 1 gram kreatin.

Men jeg har ikke nogen reference, håber du kommer med en sas ;)

Creatin indhold i visse fødevarer(nederst)

Edited by sas
Link to comment
Share on other sites

cjz-->> Mener du hermed at MB f.eks. ikke ville have gavn at et protein tilskud?? Jeg husker fra min tid med Amerikansk fodbold :afro:, at dem, inkl. mig selv, der gik mest op i kosten og kosttilskud, var dem der restituerede hurtigst og fik færrest skader! :) :afro:

Som fullback var det da også min hurtighed jeg havde stor nytte af og uden kosttilskud var jeg garanteret ikke blevet så god som jeg var!! Samelignet med andre, som ikke fulde med i den fysiske udvikling! Så jeg mener helt sikkert at kosttilskud også er for andre end lige netop dem der løfter vægte!! :bigsmile:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share