Vlog: Fra kræft til vinder! My return


Healthoman
 Share

Recommended Posts

Hej

Den korte historie er: At jeg for ca 9måneder siden diagnotiserede mig selv med testikelkræft. Jeg tog til lægerne, men blev hurtigt sendt hjem eftersom at de mente det intet var. Efter utallige af genbesøg, valgte han at give mig en scan "for at rense mine tanker"

Scanningen viste en forandring i den ene testikel, og der blev derefter henvist til specialist på OUH.

En uge senere ser jeg specialisten og fortæller ham hvor sikker jeg er i min sag, men han blev ved med at snakke om hvor erfaren han var. Igennem hans ord og erfaring fra talte han mig en biopsi hvilket endte ud i jeg gik med testikelkræft i 8måneder.

TC er en utrolig aggresiv form for kræft, og skal fanges hurtigt for at stoppe sprædning.

1-3månede gik fint

3-5månede udviklede jeg tinnitus, eyefloaters, og energitab

5-8månede kulminedere det hele og jeg følte en følelse af død, jeg var ude af stand til at gøre noget og systolsk blodtryk lå på 170.

Jeg overlevede og efter aggresiv tilgang blev jeg taget seriøst, en operation blev gjort relativt hurtigt og 2uger efter begyndte jeg på den hårdeste kemo kur der er. BEPx3! Hvilket jeg netop er blevet færdig med.

Lægerne er forbløffede over at jeg har kunnet stoppe sprædningen på egen hånd. De fatter ikke mine tal er så unormalt gode. Og har ingen forståelse for at jeg kunne løbe 3km efter fuldført kur! Normalt er man sengeliggende i 3måneder og halv død.

Alligevel presser jeg mig selv til at løbe, gå ture, styrketræne, yoga og spise utroligt sundt! hvilket har været min nøgle for overlevelse samt resurrection.

Dette er min log: My return

Formålet: Er at inspirer folk til at leve den sundere livs stil, dette indebærer både krop og sind. Min channel og Vlog her, vil handle om mit comeback og de valg jeg vælger. Der vil blandt andet komme videoer med; Diet, Kost, Træning, Mental fokus, Livsstil, og ikke mindst Drive.

Mit liv har generelt været en kamp fra starten af, som flygtning, uden far og med en altid arbejdene mor, til at være "perker" og dumpe 4forskellige skoler til pludselig at finde et drive der gav mig adgang til at fuldføre ting med hjerte... For mig var drivet altid aggresivitet, og det er noget jeg preacher nu. For igennem min mørke fortid er jeg blevet hærdet, og har ligeledes lært at fortsætte selvom livet ikke altid er sjovt! Træningen og bodybuilding var altid en udvej for mig da jeg kunne løsrive mine tidligere ungdoms vrede og udvikle mig fysisk. Jeg lærte dog først senere hen, at den største gave som bodybuilding gav mig var et mentalt mindset der var uovervindeligt. Et mindset der i dag redede mit liv, imod kræft.

-------------------------------------

Tidligere stats: 1RM 2013 "inden sygdom"

Dødløft 215kg

Box squat 230kg

Benchpress 130kg

Militarypress 90kg

Pullup +50kg

Dip +75kg

DB Biceps curl 32.5kg x 7

Triceps skullcrusher 60kg x 5

-------------------------------------------

Nu værende stats: 5rm 21.07.2014

Deadlift 60kg x 5

Squat 60kg x 5

Benchpress 40kg x 5

Flys 11kg x 5

Rows 55kg x 5

Pulldowns 55kg x 5

Shoulderpress 20kg x 5

Jordenrundt 10kg x 5

DB Biceps curl 14kg x 5

Triceps pushdown 14kg x 5

Tallene bruges til et HST program: Fullbody

Note: Tag ikke fejl af mine begynder tal, de er taget efter 7måneder uden træning, efter operation og fjernelse af testikel igennem maven, 3måneder med den hårdeste kemo i verdenen og 1mål tid om dagen... Uden at være smart, men i ville ikke kunne holde en dag i mit tidligere liv! Jeg er idag erklaret rask, og er igang med genoptræning derfor vælger jeg at gøre log her!

Jeg håber at kunne inspirer folk der har haft det svært, folk der har været syge, folk der gerne vil opnå sundhed og folk som tror det er umuligt. Ligeledes at kunne motivere dem der allerede har erfaring og gerne vil opnå mere. Intet er umuligt.

- Tidligere Personligtræner

- Holdtræner i TRX/Crossfit

- 3års erfaring med Yoga

- 2års erfaring med langdistance løb

- 6års trænings erfaring med Bodybuilding/styrketræning

" Min styrke kommer fra alsidighed og aggresion"

Link to comment
Share on other sites

Dette video clip startede min youtube kanal! De første 4.20minutter fortæller om min historie og situation, og denne optagelse er taget 4dage efter min kemo-behandling og det er den første træning i 7-8måneder. Har sammenlagt nogle clip af mit tidligere jeg, som jeg gerne skulle returnere til inden længe :)

Håber i syntes om det. Undskylder min dårlige redigering, men er blevet bedre :)

Edited by Healthoman
Link to comment
Share on other sites

Det er utroligt svært at sige, hvordan jeg bar mig ad med at stoppe spredningen! Men da specialisten pludselig sendte mig hjem med et smil på læben, hvilket udviklede jeg til de værste symptomer du kan forestille dig.. måtte jeg redde mit eget liv! Dette gjorde jeg ved følgende ting:

*Skal siges at jeg under alle måneder klagede til læger, hvor de mente jeg var mental syg... efter operationen valgte jeg en snak med lægen hvor efter han laver et dokument og siger jeg selv valgte biopsien fra, at jeg var selvdestruktiv og i en syg periode... Alt sammen noget jeg ikke genkender på vores første møde.. Oprigtigt er det dokument en løgn som skal dække den fejl han lavede i min sag, men har dog mine papir i orden og heldigvis vidner fra sammentale til at vinde den sag.

- Droppede alt kød

+ Spiser næsten kun vegetarisk

+ Store mængder frugt

- Droppede mælk og sodavand

+ Laver mine egne juice "gulerødder, citron, lemon, kivi, rødbeder, osv."

+ Grøn te

+ Grøn te matcha

- Droppede alt unaturligt "medicin / kosttilskud / sprøjtede produkter"

+ Alt det der vokser i naturen på egen hånd går jeg til i

+ 2Liter vand om dagen

Det er svært at sige hvad der helt specifikt hjalp min krop. De ting jeg har nævnt har haft en MASSIV indflydelse på min situation især med 8måneder, det er normalt alt folk udvikler stor spredning på 1-2måneder! Deres tumormarkører ville ligge på 30.000 mine lå på 300 efter 8måneder! Dog udviklede jeg vilde symptomer som ingen af de andre havde, og det må have været min krop som var i krigsfærd mod "sygdommen"

Nogle former for C er anarobe. Normale celler vælger at udvikle sig til anarobe celler når de ikke bliver tilført ilt, derved er vi istand til at overleve den forgiftning vi udsætter os for! Begynder man at oxidatere cellerne kan de gå til aerobe celler igen, og derved bliver man rask uden behandling... I min tro er dette faktisk kroppens egen måde at rense ud på, når vi er ifærd med at forgifte os selv med den moderne verden!!! Nogle mennesker indtager dog for meget at det forkerte og kroppens forsvar kan? være at udvikle de anarobe celler for at man derved har mere tid til at rette sine fejl.

Dette er min forklaring og den viden jeg har erfaret mig med for at kunne redde mit eget liv! Jeg har læst utallige af bøger for netop at hjælpe mig selv så meget som muligt og det må jeg indrømme har virket.

En ting er sikkert..... Lægerne har ikke spurgt til en skid om hvorfor, hvad jeg har gjort, hvad jeg har spist, om der nogle i min familie, mine gener, mine trænings metoder, om jeg har fået en skade!!!!!! INTET, hvordan skal vi blive klogere hvis der ikke bliver spurgt om en skid. - og jeg kender desværre svaret.

Jeg takker alle, naturen, mig selv, min familie ALLE for jeg sidder her idag!

- Det skal siges at kemoen virkede, da det var den som fjernede mine symptomer og returnede mine tumormarkører til normalen. Dette skete i mit tilfælde allerede efter min første behandling.. Diætisterne anbefalede jeg kun spiste kød, og ikke koncenterede mig om grønt og frugt! Jeg gjorde det stik modsatte, og de alle grinede... men tror dog jeg lukkede munden på dem, efter som jeg nærmest løb forbi sygehuset i sports tøj 4dage efter.. Mine "venner" blev dog kørt afsted i kørestol eller seng.

Link to comment
Share on other sites

Velkommen til.

Spændende proces kan man sige, men selvfølgelig en af den slags man meget gerne ville have været foruden. Kører du en klagesag i forhold til dit forløb med sygehus væsenet?

Har du noget video eller billeder fra før dit sygdoms forløb? Det lyder jo til at det har været i usædvanlig god form

Link to comment
Share on other sites

Hvis du ser mine video "cancer comeback! lets win" fra 4:25 er der nogle gamle klip og billeder til sidst

ligeledes i Vlogs til sidst er der billeder. Men smider da helt sikkert nogle op her

Fra da jeg startede *ULTRA tynd

Til "bodybuilder"

TIl C surviver

Til my return

- Der køres patientklagelse

- Og så skal der køres retsag mod den læge! det kom som en hårdere lussing at læse det dokument end noget andet, da det næsten alt sammen er løgn og en måde at dække sine gamle fejl på... Han vedhæfter også dokumentet 7måneder baglæns som om vi snakkede sådan da. Han dummede sig godt og grundigt nogle steder i det.. Har jo utallige af beviser fra arbejdesplads,venner, bekendte at jeg ikke er selvdestruktiv :P Personlig-træner og holdtræner som er sådan x| og igennem månederne arbejde jeg jo. Kræftramt som ved det, og afviser biopsi.. sikke noget bungos!

Prøver at finde så meget hjælp som muligt, da jeg altid har skullet klarer mig selv. Er dog ikke særlig meget inde i "det her" system så der ringes rundt og skrives lidt forskelligt om hjælp.

Link to comment
Share on other sites

Barsk dagsform du holdte dig. Det har med garanti også været en fordel under dit sygdoms forløb

Fint at du kører en klagesag. Det lyder som det rigtige valg i dette forløb. Konen arbejder i sygehus sektoren, så jeg ved heligvis at holdningen er at denne slags ting skal håndteres. Men jeg forstår godt at du ikke har meget overskud til et sådant forløb oven i alt det øvrige

Link to comment
Share on other sites

Okay... Så:

7måneder uden træning

4måneder med 1måltid om dagen

Opereret 1-testikel ud a maven

3måneder med den hårdeste kemo

=

Bombarderet langt ned til sten alderen i en grænse som er tæt på døden.

- 4dage efter 60kg dødløft <---- tæt på at ryge på hospitalet pga hjerteproblemer og besvimelse

- 19dage efter 135kg dødløft <-- bedre fornemmelse, energi og balance på vej op.. stadigt i shit tilstand

- 25dage efter 175kg dødløft MAX <-- dette løft dedikerede jeg til dem som kæmper, har mistet, mangler styrke, og til dem som tror de er hardgainers... Dette løft burde være umuligt i min tilstand, og det er uhørt de ting jeg har gang i! løb,svømme,cykle,træning,osv.

I klippet smider jeg nogle forskellige aggresive situationer op! situationer som jeg oftest tænker på inden jeg giver skaller ud til djævlen. Jeg er drævet af mørket..

^dette smider jeg op her på vloggen snart :)

https://www.youtube.com/watch?v=edyml4tq_yY&list=UUjYQ9no0R4BUlObI98Zj4YA

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share