Sign in to follow this  
Workoutfreak

Whey Protein eller Kasein protein?

Recommended Posts

Hej, jeg er indforstået med at man skal indtage protein 3 gange om dagen. Når man vågner, efter træning og så inden man skal sove. Da jeg kun træner om aftenen ved 21 tiden og sover lige efter træning ved 12 tiden - skal jeg så indtage wheyprotein efter træning, og droppe kasein proteinen, eller skal jeg både drikke whey og kasein protein samtidig?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Måltidstiming er ret komplekst og indeholder ikke nødvendigvis proteinpulver. Proteinpulvers eneste funktioner er at det er protein og at det er nemt at have med at gøre.

Der er ikke noget absolut sandhed når det kommer til den her slags emner. Der er en del videnskab, en del personlige preferencer og en del hvad der er praktisk muligt. Jeg ville personligt ikke gide at spise/drikke proteinpulver 3 gange om dagen, men derimod hellere spise noget mad.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det fleste kosttilskud på markedet er penge ud af vinduet, men producenterne skovler penge ind på folk uvidenhed og smart markedsføring. Proteinpulver kan dog forsvares i et vist omfang. Salt's anbefaling er god, da det aldrig bør erstatte rigtig mad, men udelukkende som supplement.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg læste et studie der viste at man skal indtage ca. 1,7 gram protein når man træner, for at få den optimale effekt. Mere end det er spildt, og vil medføre dårlige ting såsom forøget pres på nyrerne.

Mælk koster det samme som det aller billigste proteinpulver (pr gram protein)-> og er væsentligt billigere end alt andet proteinpulver. Plus man får kulhydrater med.

Så hvis man kan bruge de ekstra kalorier, så er mælk nok den billigste metode til at få protein :-)

Jeg aner dog ikke noget om tidspunkter for indtagelse af det, men mindes at have læst at det totale indtag af protein var vigtigere end timingen af protein.

Fortsat god dag!

//Aylaan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this