Sign in to follow this  
Aylaan

Squat Sko til ATG (Odense)

Recommended Posts

Kære alle, vær nu rare ved mig da jeg er ny:-)

Jeg har kigget lidt rundt på det store indernet, og er ikke helt afklaret om jeg har et behov for Squatsko.

Jeg har af en personlig træner (idrætstuderende) fået tilpasset så mit squat er acceptabelt -> Men for at jeg kan komme helt ned, kræver det en måtte under min hæl. Helt ned som defineret i at min læg og baglår er mod hinanden.

Er dette ikke tilfældet, kan jeg kun (lige akkurat) gå til parallel inden krumning af ryg.

Er Squatsko nødvendige her, eller vil jeg over en længere være i stand til at gøre mine ankler mere fleksible (mine ankler "blokker" for den nødvendige bevægelse fremad af skinneben).

Med andre ord, vil i anbefale squatsko eller ej, udfra de (sparsomme) beskrivelser ovenover? Og er førstnævnte tilfældet, hvor er det bedst at købe dem fra på Fyn, da jeg ikke rigtigt har tiltro til at bestille en måske forkert størrelse fra nettet :-/

På forhånd tak, også selvom i bare kiggede!

Aylaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Du kan godt øge din ankelmobilitet henover en periode og du behøver i grunden ikke andet end en flad stabil sko, så længe din ankelmobilitet tillader det.

Dertil skal dog siges at en god squatsko har været et af de bedste køb jeg har gjort i min træningskarriere. Især mit seneste par (Adidas AdiPower) har jeg været ekstremt glad for.

Edited by salt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uden at vide om hverken du eller "man" har et decideret behov for squatsko, så har jeg det ligesom salt. Squatsko er et af mine bedste køb i træningssammenhæng.

Edited by Gregers TF

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg er, som de to andre, meget glad for både mit første par squatsko (adidas ironworks) og mine nuværende (nike romaleos 2). Det er dog ikke nødvendigt med squatsko med mindre du af en eller anden grund er disponeret for dårlig mobilitet. Jeg har selv haft en del ankelskader på min højre ankel der gør at den ikke kan komme dybt nok uden mine squatsko, men på venstre har jeg ingen problemer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tusind tak for al responsen! Dejligt at der er så mange mennesker der gider give deres besyv med :)

Squat sko er ret dyre, og det lader til at det er muligt at opnå uden, så jeg vil forsøge at lave mobilitetsøvelser en måneds tid, og se om der er fremgang eller ej. :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Så dyre er de altså heller ikke. Toppen af poppen Adipower kan du få for 1300 kr. og Power Perfect II kan du få for 950 kr. Husk på at det er en sko der kan holde i +10 år hvis du passer på den.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this