Sign in to follow this  
Lifter

Spise efter træning hvornår?

Recommended Posts

Ja jeg kunne så ikke finde på noget mere sigende. Jeg skal til at starte på noget hold træning i et fitness center, dog kommer der lige til at gå 30-45 minutter før jeg kan indtage føde, da jeg ikke gider at stå og spise lige udenfor centeret.

Spørgsmålet er så om det ikke er mindre vigtigt så længe der ikke går 8 timer?

Mit formål er selvfølgelig at tabe mig. Jeg træner en blanding af kondition og styrke.

Jeg er heller ikke tilhænger af underlige protein bars og afskyelige shakes. Tager heller ingen kostilskud.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok det lyder godt. Tak for svar. Det lader til den gamle med at man skal spise 5 minutter efter træning ikke holder. Jeg plejer også lige ikke ha så meget lyst til at spise 5 minutter efter træning :laugh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aj nu mistede jeg sku lidt lysten. Kommer derned, mange af dem havde en alt, alt for stor overkrop. Det var nærmest som at være på en fremmed planet. Desuden ved jeg da godt at hvis benene blir ligesom træstammer er det svært at gå, men mer deadlift, squat og kettlebell swings drenge istedet for at lave pullups til den lyse morgen, træne romboids og skuldre, arme til den store guldmedalje.

Nu er jeg ikke en person der griner eller blir flov over nogen men ville lige fortælle hvordan det gik. Tror sku bare jeg kommer derned ikke så tit, men det er sku meget rart at have et medlemskab. Godt jeg har en masse kettlebells herhjemme, er sku også lidt sjovere træning end de maskiner.

Edited by Lifter

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fair nok, hvis du hellere vil træne sådan. Men lad vær' at lade dig gå på med hvordan andre ser ud - det er fjollet.

At man ikke kan gå normalt pga store ben er noget bavl, så skal man i hvert fald krudte den for vildt men alligevel næppe. Jeg er rørende enig i, at det ser latterligt ud med tynde tændstikben under en overpumpet overkrop. Men det må folk sgu selv om, hvis gerne vil det sådan. Er de glade, er det jo godt.

Kan kun forundres og måske grine lidt indvendigt, når det er aller mest grotesk. Det skal i hvert fald ikke påvirke min egen træning.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this