Sign in to follow this  
Olga

Forstuvet knæ

Recommended Posts

Hej

I mandags i sidste uge, altså for 11 dage siden, lavede jeg et hop mens jeg havde sokker på på et trægulv, landede og vrikkede om. Min ankel gjorde meget ondt og jeg lagde is på, men jeg gik på arbejde (tekstilafdelingen i føtex) nogle timer efter. Mens jeg var der, opdagede jeg, at min ankel var hævet. Mit knæ begyndte også at gøre ondt, hvor det kom lidt og så gik væk igen.
Jeg tog til lægen dagen efter, som konstaterede, at min ankel var forstuvet. Jeg nævnte knæet, men han sagde bare, at det kompenserede for anklen.
Så jeg blev ved med at tage på arbejde og gå og cykle. Men knæet blev værre og værre. I mandags tog jeg til kiropraktoren, som fandt ud af, at knæet også var forstuvet. Siden i mandags har jeg så siddet ned og næsten ikke lavet noget med mit knæ, indtil i går, hvor jeg startede i skole og desværre var nødt til at gå en del op og ned ad trapper. I dag gik jeg langsommere op og ned ad trapperne, og kun et skridt af gangen. Der er elevatorer, men jeg fik først nøglen i dag. Jeg kom også til lægen i går, som ikke sagde så meget, bare at mit knæ var stabilt, men at det rigtig nok er forstuvet. Hun sagde, at det kun vil tage en uge for det at hele.
Men nu har jeg siddet ned næsten hele tiden siden i mandags, og jeg synes ikke det er blevet bedre.

Er der nogen, der har prøvet at forstuve sit knæ? Hvor lang tid tog det, før det helede? Kan jeg have forårsaget yderligere skade på det ved at gå rundt i sidste uge og op og ned ad trapper i går og i dag?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this