.


ChristiansenC
 Share

Recommended Posts

Igår sendte jeg min ansøgning om værnepligttjeneste. Jeg har intenst holdt øje med hvornår pladserne for 2. halvår 2017 ville bliver frigivet, det gjorde de igår samme dag jeg sendte min ansøgning afsted. Nu venter jeg bare svar. 

Jeg for trænet godt, især hvad angår løb. Jeg kan mærke jeg er på vej i rigtig god form, og dermed vil der nok blive løbet par konkurrencer i løbet af foråret og sommeren.

Inden for den næste tid, er målet at få struktureret et trænings program der strækker sig over 14 dage. Det kommer til at indeholde: Løb, O-løb, (o-)march, svømning og styrketræning og evt. funktionel træning. Styrketræningen regner jeg med at være et fullbodyprogram, der skal køres 3 gange i uge med: Squat, bænkpres, dødløft, pull ups, en row variant og dips. Min ide med programmet er at det skal give mig et godt fundament for en videre træning modrettet forsvaret og min forhåbentligt videre karriere derinde. Det vil sige at der primært vil bliver lagt vægt på de ting jeg kan lide at træne: Løb, O-løb, styrketræning. Dermed vil der ikke være lige så meget fokus på svømning og march, en gang hver 14. dag. ca. det er fordi at jeg nødigt vil gå død i træningen, og ikke gøre det til en sur pligt, en anden faktor der kan påvirke min demotivation er at jeg udfører 75% af mine træninger alene. Jeg ser ingen grund til at forhaste mig, da der er rigeligt at tid inden søgning til optagelse ved JGK. Alligevel vil jeg mene det er godt at få inddraget march og svømmetræningen, så jeg alligevel vil stifte bekendtskab med disse træningsformer, og at det forhåbentligt vil fungere som nogle anderledes og sjove alternativer til min normale træning. 

Igår løb jeg hurtige intervaller, og i dag vil jeg styrketræne. 

det går bedre med min lænd efter at jeg er begyndt at fokusere mere på udstrækning, træningen af lænden og generelt gå og sidde med bedre kropsholdning.

Link to comment
Share on other sites

I morges så en jeg en gammel udsendelse i fjernsynet om tigere. Deri kom et klip med en pytonslange der slugte en hel antilope i en mundfuld. Jeg var mildest talt forbløffet! Aldrig i mit liv, har jeg som i morges, været så energisk og overrasket kl 7 om morgenen. Jeg slukkede fjernsynet, og rystede mit hoved for at komme til mig selv igen. Så gik turen ellers i skole. 

I skolen i dag, havde vores klasse uddannelsesvejledning. Hun bad dem i klassen, der var helt uafklaret med deres fremtid række hånden op. Derefter bad hun dem der havde en fornemmelse af hvad de ville, række hånden op. Til sidst bad hun dem, der var helt afklaret om deres fremtid, række hånden op, deribland mig. Herefter sagde hun til den sidste gruppe der havde haft hånden i vejret, at dem der gerne ville fortælle om hvad de ville, kunne række hånden i vejret. Det ikke noget for mig, så jeg lod mig hånd blive i skødet. Et par stykker rakte hånden op. Den første ville læse statskundskab, den næste ville læse jura og en tredje ville gerne være pilot. Herefter spurgte hun meget drilagtigt om jeg ikke også havde haft fingeren oppe, da hun spurgte om hvem der var helt afklaret, til det svarede jeg JO. Så spurgte hun mig om hvad jeg gerne ville. Hmm en tankestrøm fløj igennem mig. Jeg svarede at dette var en hemmelighed, hvortil hun viste sig yderst forstående. Hun snakkede videre, men et par personer foran mig spurgte hviskede om hvad jeg ville, hvortil jeg svarede jeg gerne ville være professionel pornstar. 

Link to comment
Share on other sites

Det går rigtigt godt med løbetræning (og at drikke øl), og knap så godt med styrketræning.

Jeg løber et 5km løb i sdr. omme, den 3. maj, jeg kunne godt bruge noget opbakning fra mine trofaste læsere her på loggen. Jeg tænker i skal stå ved målstregen, klar til at tage i mod mig med sodavand og kage. Vi kan evt. arrgn. fælleskørsel.

Link to comment
Share on other sites

MANDAG: 

14,5 km, indlagt 4 1000meters intervaller, P03:20 

(styrketræning, hjemmme, armbøjninger, maverulinger, squats, CAJ, rygstrækkere. 30min.) 

TIRSDAG:

10km P 04:18 

(styrketræning, bryst, triceps)

ONSDAG:

12,5 P 04:25 

(øvre ryg, biceps)

TORSDAG: FRI

FREDAG:

O-march, 16,5km 02:45:01, eksl. 10min pause. 22kg i sækken. 

(arbejde) 

LØRDAG:

5km let løb.

Jeg har gået med en træls fornemmelse i kroppen i denne uge. En fornemmelse af at være alene, og uden for et fællesskab. Mangel på kærlighed og oprigtigt venskab.

Her er lidt billeder fra gårsdagens O-march: 

o MARCH.jpg

13090115_10206180072077555_577210302_n.jpg

13082015_10206180071517541_231268531_n.jpg

13077135_10206180071677545_1585813725_n.jpg

13046251_10206180071637544_38620001_n.jpg

Edited by ChristiansenC
Link to comment
Share on other sites

Ja igår lørdag løb jeg IKKE de 5 angivne rolige km. 

Idag der i mod, startede jeg dagen med 10km P 04:20. Og sluttede nu her dagen med en god ven i 8,5km i P 04:40. 

Overvejer oprigtigt at opstarte en hiphopgruppe, musikken skal være med inspiration fra: Hvid Sjokolade, Malk de koijn, Torrpedorr, Bestieboys, Banjos likørstue, sum 41 og Iron maiden. Fuck det kunne lyde for vildt!

Wulff.PNG

Link to comment
Share on other sites

i tirsdags svømmede jeg 2km. 

i går løb jeg omkring 11 km, med indlagte intervaller

Idag har jeg endnu ikke præsteret noget som helst. Udover dagens ringe præstationer, har jeg modtaget en imødekommelse af mit ønske om aftjening af værnepligt. Dette ville komme til at foregå på Jydske Dragonregiment. Nærmere information vil blive bragt i april 2017 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Hej igen. Det går stærk derude. De går sku til den.. 

For en halvanden uges tid siden satte jeg PR på DAF-opmålt rute: 5km 16:42! Det blev til en 6 plads. 5 dage senere vandt jeg et 3km løb i 11:20 under fuldstændig ekstreme forhold, som jeg overhovedet ikke vil komme ind på, på en ellers SÅ god lørdag aften. 

Jeg får ikke styrketrænet særligt meget (1-2) i ugen....  Men jeg holder styrken, så lige nu er det fint nok. 

I aften når det bliver mørkt nok skal jeg ud og løbe et lille natte o-løb. De er altid så spændende xD 

Link to comment
Share on other sites

Ugens træning: 

Uge 19

Mandag: 

Bronzecirkel x3: 0830 PR

O-løb. 7,5km. Let-middel. 

Tirsdag: 

Intervaller: 

3km opvarming.

2x800m: 03:15 

Crossfit, Skulderpres 10x.Hammerslams 10x. Dips 10x. Maverulninger(hjul) 10x. Dips 10x. Thursters 16kg x10Maverulninger(hjul) 10x. Thursters 16kg x10. Hæk-passage, 20m. Lounges 15kg. 40 meter. 

2x600m: 03:15 

Crossfit, Skulderpres 10x.Hammerslams 10x. Dips 10x. Maverulninger(hjul) 10x. Dips 10x. Thursters 16kg x10Maverulninger(hjul) 10x. Thursters 16kg x10. Hæk-passage, 20m. Lounges 15kg. 40 meter. 

2x400m: 03:15 

Crossfit, Skulderpres 10x.Hammerslams 10x. Dips 10x. Maverulninger(hjul) 10x. Dips 10x. Thursters 16kg x10Maverulninger(hjul) 10x. Thursters 16kg x10. Hæk-passage, 20m. Lounges 15kg. 40 meter. 

2km afluntning.

Arbejde.

Onsdag: 

2,5km løb. 17min 

Torsdag: 

12,7 km. Snakketempo 

Fredag: 

Styrketræning: Bryst, skuldre, biceps, rykstrækkere.

Lørdag: 

Arbejde

Nat o-løb, 5,80km. Let-middel.

Søndag: 

7,2km snakketempo: pace 4:59.

 

Tilbagelagte km ialt: 44,3km. 

Styrke- og kredsløbstræning i alt: 3 

Træninger ialt: 8

--------------------------------------------------

Mit o-løb igår sent aftes mindede mig om min 21km nat-march for noget tid siden. Man kan være noget så hård under en planlægning af sådan en træning. Men det er altså bare noget andet når man står ude i det.

Min vækkeur ringede kl 01:00 natten til en onsdag. Planlagt afmarch kl 01:15. Jeg havde naturligvis gennemtænkt hele planen flere gange inden jeg faldt i søvn ved en 23:30 tiden, og var derfor klar over at jeg når uret ringede, var nødt til at tvinge mine tanker væk på noget andet end de 21km der ventede mig ude i den kolde, og hvad det skulle vise sig, regnfyldte vinternat. Det gik efter planen, og helt mekanisk bevægede jeg mig med det samme lyden gik, ud af min seng, på med tøjet, kontrollerede GPS-ur, kort og rygsæk (som var pakket op med gamle hæfter og skolebøger fra folkeskolen), støvler på og derefter ud af døren og afsted. De første 5km, gik med at forbande mig selv langt væk, hvorfor helvede gjorde jeg noget så åndsvagt som dette? Det regnede og var koldt, men efter de 5km og lidt volbeat i ørene, ledte tankerne sig hen på den egentlige opgave. Jeg havde gået langs en hovedvej ud af byen, de første km, hvorefter jeg drejede ind ad en lille sidenvej ud mod endedistitanionen for vendende krager. Her var åbne marker grise på hver side, og ganske hyggeligt gik jeg og sang med på sangene min telefon afspillede. Efter 8 km ude på ruten, gik et venstresving. Hjemmefra var klar over at dette første stykke ikke ville blive en udfordring. Men mellemstykket, hvor jeg nu befandt mig i, hvor der var 6km til hver by, en lille vej, omringet af tæt skov på begge sider, ingen lys overhovedet, kl 02:30 om natten, alene,vidste jeg ville blive udfordringen. Dette stykke gik først ganske let og jeg var i godt humør. Her var jeg nødt til at tænde min pandelampe hvor at orientere mig ordenligt. Men også andet en vejens forløb, blev synligt ved at tænde for lampen... Selvfølgelig havde jeg inden og starten af turen tænkt alle tanker igennem, lige fra ulve med rabies til stjernepsykopater med motorsave. Et selvlysende skær i hovedhøjde fik hurtigt og brat min fulde opmærksomhed. På et split-sekund var min krop i fuld beredskab, og min højre hånd var helt automatisk fundet vej til min højre forelomme, hvor min foldekniv, gennemtænkt, allerede var halv foldet ud på forhånd. Det var gået godt og lystigt fremad med sang og glæde, men pludselig på et øjeblik blev den stemning forvandelt til fuldstændig alvor, en pludselig udløsning af angst, spænding og en helvedes masse stresshormoner. Hurtigt gik det dog op for mig at det selvlysende objekt til venstre for mit hoved, var et noget klisterbånd, som var bundet fast til en gren der hang nedover vejen. Sikke en traumatisk oplevelse. puha. Jeg grinede lidt af det og gik videre, dog med en ny skeptisk i baggagen som en ikke kunne lægge væk fra mig. Fandt hurtigt gejsten og musikken frem igen. Og over stok og sten gik det. Jeg var stadig i det midterste område af marchen, og glædede mig over den manglende udfordring, nu skulle jeg bare hjem og i seng! Et svagt lysglimt i det fjerne fik dog hurtigt min opmærksomhed igen. Når ja, det var nok også bare et skide klisterbånd eller lign. Jeg forsatte. Pludselig 2 lyst glimt i det fjerne. Og så tre. Der var mange lige pludseligt. Selvom jeg stoppede op og fokuserede på dem, var de med ét væk. Jeg var hurtigt klar over at dette ikke blot var klisterbånd, jeg var dog stadig usikker. Jeg kiggede febrilsk rundt rund omkring. I rabatten få meter fra mig, var 2 lysreflekterende øje nøje igang med at studere mig skråt bagfra. Jeg hoppede og råbte spjettede med ben og arme, hvis ene hånd naturligvis var bevæbnet med en nyslebet kniv. Først ingen reaktion fra bæstet i mørket. Ingen overvejelser. Med ét styrtede jeg råbende med alt hvad mine lunger kunne trække, mod de 2 øjne, som nu hurtigt fik ben af løbe på. Jeg må indrømme at jeg her var bange. Realistisk set vidste jeg godt at der ikke var noget at være bange for, det havde højest sansynligt været en hare eller ræv, som havde været lidt nysgerrige, og helt usansynligt en UUULV. Her erkendte jeg hurtigt at jeg måske havde været lidt overmodigt, og jeg fik en dyrbar erfaring med mig. Nok var planlægning og tænkning, men helt usammenlignelig var det at stå ude i terrænet, helt alene, midt om natten, omringet af skov på begge sider, regnvejr, pissekoldt, 6km til var by, og sidst men ikke mindst at stå ansigt til ansigt med frygten selv, afskygget i 2 selvlysende pletter i mørket, velvidende jeg kun havde mig selv til hjælps. Der var kun en vej, og det var fremad. De næste 4 fire km til nærmeste by, blev forceret med med konstante blikke vigende til hver side, mens jeg med store trampende skidt, sang eller nærmere råbte med på iron maidens motiverende til tider uhyggelige tekster, hele tiden klar med kniven foran mig i højre hånd. Skoven åbnede sig og inden længe havde jeg passeret ud af de lysende øjnes tætte bevoksede uhyggelige område, og samtidigt byskiltet til en lille landsby, en håndfuld km fra byen jeg bor i. Jeg var lettet og totalt høj på min gennemførelse af terrænet der ude. Jeg nærmest løb de sidste km hjem, og senere 2km fra mit hjem kunne jeg virkelig mærke at jeg havde rykket mine grænser. For nemlig 2km fra mit hjem, på hovedvejen jeg gik på, er vejen omringet af skov, halvvejs inde i byen, uden lygtepæle. Her løber jeg en gang i mellem. Og i de sene aftentimer, plejer jeg faktisk at synes at lige denne strækning er en lille smule ubehagelig, derfor plejer jeg når jeg er i løb, lige at kigge en ekstra gang rundt for at se om noget skulle gemme sig mellem trænerene. Her gik jeg denne nat og denne strækning var intet i forhold til hvad jeg en time før havde været udsat for. Ikke én gang mærkede jeg nogen form for frygt eller skeptisk, ikke en gang pandelampen havde jeg tændt her. Jeg var ligeglad, og vadede bare igennem som det var en tur rundt i min egen have. En fantastisk følelse! Snart var jeg hjemme, klokken var vel omkring 04:45, da jeg gik i bad og få minutter efter var faldet i søvn. 

Vækkeuret ringede for anden gang den tidlige morgen kl 6:40, og hurtigt stod jeg op, jeg var stadig mærket af rusen, men også af ømheden der stille havde sneget sig ind på mig. I skolen blev jeg hurtigt træt, men gennemførte timerne til en acceptabelt niveau. I spisepause var jeg på toilet, og jeg som det hygiejniske menneske jeg nu er, skulle lige til at vaske mine hænder efter mine aflagte efterlandskaber, da et resolut ryk gav sig i min ryk. BAM, og jeg var færdig. Jeg kunne ikke gå selv, og støttende til mine to venner kom jeg ind i det lokale jeg i sidste modul skulle have religion i. Timen blev tilbragt liggende på gulvet, kiggende op i loftet, med tankerne alle andre steder end på polyteistiske trosretninger. Jeg ved ikke hvordan, men jeg kom ved egen hjælp hjem på min min cykel, resten af dagen lå en i senge, og måtte melde mig tilskadekommen på mit arbejde, da jeg ikke under nogen omstændigheder ville kunne arbejde i denne tilstand. Der gik nogle dage inden jeg kunne bevæge mig nogenlunde igen. Jeg hoppede på cyklen og cyklede ruten jeg for nogle dage siden havde gået, igennem.  

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

En ny løbegruppe, som hører inde under den lokale atletikklub, jeg er startet i, har virkeligt gjort underværker. En super initiativrig, struktureret og kompetent træner. Lige hvad jeg havde brug for. 

Uge 20:

Mandag: pause

Tirsdag: Motionsløb 5km. 

- Jeg vand den i 17:07. Løb i gruppe til 4km, hvorefter jeg skabte hul og vandt. Sidste km blev løbet i 03:15. Fint løb, godt tilfreds med formen. 

Onsdag: Styrketræning: Rygstrækkere og dødløft. Dødløft var hård, trods KUN 60kg ARBEJDE

Torsdag: INtervaller ialt 5,4km i konkurrencetempo, styrke: pullups og dips 

Fredag: Pause(arbejde)

Lørdag:Pause(fødselsdag i sønderjylland)

Søndag: DT i esbjerg. 5000m: 16:50, udmærket på trods af vind og VARME. Også 1500m blev løbet, med 5000m i benene: 04:42, ikke imponerede, men skulle gennemføres i nogenlunde tid. 

Ialt ikke særlige mængder af træning, men 3 gode kvalitetspas. (for)lidt styrketræning. INgen svømning eller o-løb=ik godt man..

 

Imorgen skal jeg løbe 3000m i Skive. Det bliver spændende. Og meget hårdt. Der kommer nogle rimlig gode (under9min), så jeg vil kæmpe for ikke at blive nået med en omgang! Jeg er seedet til 09:35. Det SKAL jeg under alle omstændigheder kunne leve op til!

 

Hører jeg denne sang, falder jeg til ro. Så kan jeg slappe af og blive ligeglad med min omverden. Det endelige budskab af sangen, står mig ikke klart endnu. Men det er lige meget, for jeg synes den er god. AFKLAR DIG MED DIG 

(fik 4 for min SRO :P)

 

Link to comment
Share on other sites

Jeg har erhvervet mig en provokation i hoften. Nok en overbelastning af af nogle sener, hvor der nu er optræk til en betændelse. Det betyder jeg har meldt afbud til dagens 3000m. Træls. Har alt at miste ved at tage afsted, men intet at vinde, ud over en god tid. 

På nedenstående billede vises mig på podiet som nr1. "3"km (3,5), vundet i 11:20. Misforstået og ikke godt arrangeret løb. Lad det ligge, jeg fik 2 flasker vin og et par ronaldostrømper. Vinen er drukket.

Kan ikke overfører det skide billede, hvad er det for noget lort..

Igår bestod træningen af 5 rolige km. Her kunne jeg ikke varme hoften op, der tog jeg også beslutningen. Yderligere squat 3*10@60kg, BP 2*15@50 3*10 pullups

   

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Igår løb jeg 5 progressive kilometer, det gik godt og jeg er på vej tilbage efter hofteskade(!). 

Idag kl 11:12 skal jeg til kemieksamen, for satan da. Jeg regner med et 7 syv, jeg må ærligt erkende at får jeg mindre bliver jeg skuffet. Jeg har brugt de sidste 4 dage, ret intensivt på at forberede mig, terpet alle forsøgene igennem og skrevet dispositioner til alle de 17 spørgsmål, som kan trækkes. Ialt over 60 sider og over 10000 ord (incl rapporter), det må vel forhelvede være nok! Jeg føler jeg er rimlig godt inde i det hele, så det skal nok gå. Jeg føler først det er nu jeg har forstået kemi. Måske fordi jeg sidder med det hele i mit eget tempo? Måske fordi motivationen ikke har været der i timerne? Eller fordi man bare er "tvunget" til at kunne forstå det? IDK, men jeg er tilfreds med min indsats! Kl 12 i dag har jeg fri og sommerferie!!! Det betyder jeg kan fokusere 100% på min (militær)træning, der kommer til at byde på nogle mere atypiske pas og ture <3  

Jeg skal presses ud over den grænse jeg er vant til. Jeg må lære at forstå fordelen i at bare kunne blive ved når alle andre ikke kan. Har ikke rigtigt prøvet at være presset over en længere periode, det skal jeg ud i. Jeg skal lære mig selv at kende på godt eller ondt og finde ud af hvor meget jeg egentligt vil det her. 

Lidt godt til øresneglen: 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Hvorfor går det bare ikke som man vil have det? "Fuuuuuuck" er mange gange den eneste kommentar jeg har til livet. Min hofte/lysken er kommet på godt spor igen og jeg kan igen næsten træne på max. Trods det har jeg i de sidste dage været lettere deprimeret. Jeg begynder at blive bekymret for mig selv. Det sidste år har jeg haft flere og flere af disse tanketurer. Jeg føler mig lukket inde i et parallelt univers for omverden, hvor jeg har fanget mig selv i mit eget spil. Er hele min forstilling om min træning og mit ypperste mål JGK bare en illusion skabt på manglende stabil kerne i mit liv? Det er en helt ny tankestrøm for mig. Har jeg hvad der skal til? Er jeg så stærkt og speciel som jeg gør mig selv til? Er hele min selvtillid bygget op på en løgn, en løgn der er så overbevisende for mig, at jeg ikke endnu har kunne afsløre den? Jeg føler mig alene, det er det værste. Jeg føler ingen forståelse eller nærvær mine nærmeste, ingen oprigtig interesse, det gør mig frustreret. Jeg skal ikke gøre mig hellig, for måske jeg selv for lukket måske søger jeg noget der ikke findes. Jeg tror at jeg med tiden finder sandheden, men har jeg overhovedet lyst til at finde den? For hvis militæret eller JGK ikke er min vej, så ved jeg virkelig ikke hvad mit alternativ skulle være 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Så er sommerferien ved at være forbi, og hverdagens rutiner står snart til at begynde igen (i morgen). Min ferie har blandt andet bestået af en rejse til Egypten, der iblandt en masse nye fede oplevelser. Derudover har jeg trænet en masse, med mere fokus på kropsvægtsøvelser. Hvad angår løb, har jeg været igennem 3 småskader.. Træls, men jeg holder formen. Jeg sætter intervaltræningen ned og mængdetræning op, jeg vil inden for de næste par måneder nå en træningsmånde på over 100km i måneden. Ferien har også budt mig på min første alenetur i "vildmarken", den startede med et par timers kajak, og derefter på vandring i den smukke natur omkring Silkeborg. Der var ingen udfordringer forbundet i den tur (som sådan), til trods for at jeg kun overnattede under en teltflage, en rigtigt militærbivuak. Desuden er der blevet slået rekorder her i ferien.. Med kun en håndfuld drukture(rekorden) og udmærket træning, er jeg frisk og i all-around noget nær bedste form (Jeg skal snart ha opdateret min startside). Jeg har fået ordnet mange praktiske ting, hvilket jeg normalt ikke er så god til. 

Jeg er også blevet færdig med en del bøger: 

Zukaroffs testamente

Da vinci mysteriet

Dødemandbugten

Sådan! 

Jeg er også i gang med en del bøger: 

Håndbog i overlevelse 

Felttjeneste for enkelmand 

Jæger 200

Viljens psykologi 

Lær dig selv at huske

Og senest: Sandhed, skabt af en løgner ("En samtalebog for skeptikere")

Jeg vil ikke sige jeg glæder mig til at starte i skole igen, men jeg ser alligevel frem til at komme tilbage til faste rammer. Det tror jeg, at jeg trives bedst i.
Det vækker så meget begejstring, håb og glæde i mig, at jeg kun har 1 år tilbage i gymnasiet. 1 år tilbage i civil. Jeg vil komme til at savne elementer fra tiden på gym, uden tvivl, men der er så meget i mig der længdes efter at komme videre i livet, videre til det jeg egentligt gerne vil.

Dagens træning: 

6km roligt løb

-----------------------------

Kort mobilitet

3 x bronzecirkel

3 x lounges 

3 x bænkpres 

3 x dødløft 

3 x skulderpres 

3 x planke 

Udstrækning 

Skulle ha været posted i går, men kunne ikke.

BTW dagens træning bestod af 

2,5km middelhurtigt løb

7,5km ekstremt langsomt løb
 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
På 22/8/2016 at 11:27 , mugge skrev:

3550 m er da en særdeles respektabel Cooper.

Tak, den var taget omstændighederne i betragtning ok. Eftersom jeg først på sessionen løb et 5km gadeløb på 16:43, og havde der tilbagelagt 3590 meter efter 12 min. 

I søndags løb jeg et 10km terrænløb og kom på andenpladsen i tiden 37:17, et overraskende hårdt løb, jeg gav den hvad jeg kunne, og da det samtidigt er min debut på distancen er jeg tilfreds. Jeg løb alene hele vejen og røg i iltgæld efter tre kilometers for hårdt udlæg, den fjerde km løb jeg i 04:04, hvilket var lagt fra goalpace, som oprindeligt havde lagt på 03:35. 

 

Dagens træning: 

3km opv.
2x 1500ca. 90% int. 
jog i pauserne
2x 600ca. 90% int.
jog i pauserne 
2km afj.

12km i alt: 05:04 pace. 

Vedhæftet er mit løbeprogram

Træningsprogram.PNG

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share