Kidi3 Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Er begyndt at lave store risretter, så jeg kan fryse dem ned, og spise det lidt hen af ugen.. Problemet er at når jeg varmer det op bliver risen altid stenhård. Nogen som kender nogle tricks til at undgå dette? Har læst det med hælde lidt vand på, inden man smider det i microbølge ovnen, men synes aldrig at det virker helt.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spinderella Posted January 28, 2016 Report Share Posted January 28, 2016 Lidt vand og med låg på. Det må selvfølgelig ikke være helt tætsluttende, men du skal have noget til at holde på væden. Hvis det stadig ikke virker er det nok fordi du ikke bruger nok vand... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oksen fra Århus N Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 Spin: Så hvis man brugte en micro-skål, og et låg med en damp-ventil, så skulle man kunne putte lidt vand ved, og så give dem en tur i micro´en? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spinderella Posted January 29, 2016 Report Share Posted January 29, 2016 Okse: Kender ikke lige de der skåle og låg, men ja, det vil jeg tro. Jeg plejer bare at have det i en almindelig skål med en lille tallerken over. Tit hælder jeg bare den sovs/sammenkogte det skal spises med på fra starten, og rører evt. rundt halvvejs... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medinazum Posted February 14, 2016 Report Share Posted February 14, 2016 Det er generelt en skidt idé at genopvarme ris pga bakterier. HVIS du ikke kan lade være, så sørg for at varme dem op til over 75 grader! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmollysh Posted February 28, 2016 Report Share Posted February 28, 2016 Synes det bedste at gøre ved overskudsris er at stege dem på panden!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.