Sign in to follow this  
Tvebakken

Hjælp til at få styr på mit liv!

Recommended Posts

Jeg har brug for jeres hjælp!

Jeg er i en periode, hvor jeg stille og roligt begynder at miste balancen i mit liv. Jeg har for meget arbejde, jeg er for stresset, jeg er for tyk, jeg er for doven, jeg er en for dårlig ægtemand og jeg er en for dårlig far. Hvis jeg ikke snart tager mig sammen, så kan det ende helt galt og det er jeg selvfølgelig ikke interesseret i.

Et af de første skridt på vejen til at få et bedre og mere velfungerede liv, er allerhelst at begynde at fokusere på kost og træning. Jeg har dog slet ikke overskuddet pt., til at begynde på et avanceret træningsprogram, at stå i køkkenet og lave spændende smoothies om morgenen og andre fornuftige ting, som man så tit bliver anbefalet at gøre. Jeg har brug for noget mere simpelt.
Et kort træningsprogram som kan klares hjemmefra uden at besøge det lokale fitnesscenter og gode råd til hvad jeg burde spise i løbet af dagen. Gerne noget simpelt som ikke kræver den store tilberedning, som f.eks. en banan, et stykke rugbrød, lidt jogurt osv. (jeg har ikke noget imod at spise de samme ting hver dag). 

Er der en venlig (og klog) sjæl, der har nogle gode råd til mig og som kan hjælpe mig med at sammensætte et lille progam? :) 

P.S. Kunne dette korte træningsprogram være noget? Evt. kombineret med noget indendørsfodbold i løbet af ugen. http://www.alt.dk/sundhed/artikler/fa-drommekroppen-med-ti-minutters-træning/
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

For meget arbejde - stress - tyk - doven - dårlig ægtemand - dårlig far.

Så er der da lidt at arbejde med, men er du sikker på at du vil bruge dyrebar tid og energi på at fokusere på kost og træning? Hvis du er fast besluttet på at starte med kost og træning skal jeg absolut ikke stille mig i vejen for det projekt, men måske tiden var bedre brugt på at afsøge jobmulighederne og/eller passe familien?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well at stramme op på sig selv som far og ægtemand er da ihvertfald nogle sympatiske ambitioner. Om kost og motion er en vigtig del af ligningen er måske svært umiddelbart at se, men hvis det handler om at få noget struktur på sig selv og hverdagen i nogle rammer som gør at man igen har selvtillid og livslyst i en grad der gør at man kan være noget for andre, så giver det straks mere mening.

At spise sundt er uanset hvad dameblade og kulørte bøger hos Bog og Ide siger, ikke et spørgsmål om at lave smarter jucier med eksotisk frugt, ej heller at lave som stenaldermanden. For langt de fleste er det egentlig "blot" et spørgsmål om at fralægge de værste uvaner, og optimere en smule på blandingsforholdet af det der puttes i gabet. Feks, hvordan har i det med Sodavand, slik,Chips, is, kage? Er det noget der altid er i huset, som i måske ikke føler i spiser meget af, men lidt ryger der? Er lyst brød, pasta, ris hovedbestanddelen i jeres hverdagsmad? 

Helt basalt kan du jo arbejde på nogle af de værste kalorie kilder og så se hvad der sker.

I forhold til træning kunne du sætte dig som et mål at enten du, eller i som familie kommer ud og går minimum 45min tre gange om ugen?

Du kunne investere i en Slamball på 9kg og et par kettelbells i forskellige størrelser, og så kan du nemt komme i gang med noget der vil udfordre dig?

Skal vi få gjort noget ved det?

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this