Alternativer til fløde og hvad gør hvidvin i maden ?


thomasbp
 Share

Recommended Posts

Hej Alle.

lige et par spørgsmål.
Nogle der har et godt sundt alternativ, til fløde i madlavningen - kan det være havrefløde ? 
Samt hvis man benytter hvidvin i maden som smagstilsætter og det bliver varmet op, er vi så ikke enige om at det "ikke" feder, da alkoholen jo er fordampet, så hvis et normalt glas hvidvin 1.6 dl. feder evt. 127kcal, så når det bliver varmet og tilsæt i den varme ret, så er det lig 0 kcal?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share