Sign in to follow this  
thomasbp

Alternativer til fløde og hvad gør hvidvin i maden ?

Recommended Posts

Hej Alle.

lige et par spørgsmål.
Nogle der har et godt sundt alternativ, til fløde i madlavningen - kan det være havrefløde ? 
Samt hvis man benytter hvidvin i maden som smagstilsætter og det bliver varmet op, er vi så ikke enige om at det "ikke" feder, da alkoholen jo er fordampet, så hvis et normalt glas hvidvin 1.6 dl. feder evt. 127kcal, så når det bliver varmet og tilsæt i den varme ret, så er det lig 0 kcal?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nah, der er jo også sukker i vin, men klart alkoholen forsvinder og dermed mange af kalorierer. Dog ikke alle.

 

Alternativer til fløde: afhænger af retten, men alt fra vand, bouillon, mælk, opbagt sovs til underlødig kaloriefattige industri produkter

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this